Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 Srácok, ha valakinek van elfekvőben ilyen, akkor vevő vagyok! Ez nagyon szép! Bár, az én rozsdás, kiégett rendszeremnél minden szebb. Viszont a hangját eddig nem nagyon űbereli semmi. Lassan én is beruházok egy új rendszerre, mert azért ez így csak nem az igazi.
redline Elküldve Március28, 2006 Elküldve Március28, 2006 ha kell megtaláltam a mostani dobom előző végét (tudtok követni? :) ), ha kell az is szabad préda ;)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Ma begördültem egy kipuffoshoz, mert cserés lesz a hátsó dobom... gondoltam, eljátszok a gondolattal, hogy mit tegyünk rá... aminek egy pici hangja is lenne! :) Kattintsatok a képekre! Ez most csak egy próba volt... élesben kicsit bentebb kerülne. ;) Vagy jobban állna egy hasonló, ám sima, egyenes vég?
Tom Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) én is egyenes véget akartam próbálni, mert ez annyira nem teccik... azok igen... csak most olyan nem volt. ;)
szabot Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) Nekem is ez a bajom vele...
leslie Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) Kondenz víz sem jön ki belőle, így szépen egyenletesen rohad télen-nyáron. ;)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Értettem... és egyértelműen bebizonyosodott, hogy jól gondolkodtam, amikor az egyenes véget kértem! ;) Mert abba nem lehet csak úgy belepisilni! :)
rtomi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Értettem... és egyértelműen bebizonyosodott, hogy jól gondolkodtam, amikor az egyenes véget kértem! ;) Mennyibe került az egyenes vég? Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Mennyibe került az egyenes vég? Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :) 9e Ft.
rtomi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 9e Ft. Thx. már legalább tudok viszonyítani. :)
redline Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Mennyibe került az egyenes vég? Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :) van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred?
rtomi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Keresek képet vájjá. :)
Gelko Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Vadkerti képet láttam azon meg egy dupla van :)
rtomi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Vadkerti képet láttam azon meg egy dupla van ;) Az a dob van fent most a Kadettemen. :lol: van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Ahha ilyet szeretnék. :D :) De aztán mást már nem kérek a kocsidról. ;) :D
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Ahha ilyet szeretnék. ;) :) De aztán mást már nem kérek a kocsidról. ;) ;) Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :D Dobsz egy képet? :lol:
rtomi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :) Dobsz egy képet? ;) Amint működni fog a képtáron a képfeltöltés akkor persze. ;)
warwolf Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Kondenz víz sem jön ki belőle, így szépen egyenletesen rohad télen-nyáron. :) Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. ;) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el. De sztem is inkább egyenes legyen.
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. :) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el. De sztem is inkább egyenes legyen. Az lesz! Csak most kifogytak... De holnap felkerül a dob... aztán ha meglesz a vég, akkor az is. Kíváncsi leszek a hangra és az optikára is. ;)
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. :) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el. De sztem is inkább egyenes legyen. Ez igy van.. nekem sufnituning, de gyakorlatilag pont igy van.. a "gyári vég középpen belemegy a DTM végbe, az meg alul nincs körbevarva, van egy kis rész szabadon.. ott ki tud folyni.. de ettől függetlenűl esős, illetve hüsibb időben nyomta ám a párát ;)
warwolf Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Egyébként Albertnek is ilyen van fent a GSi alatt/mögött, és sztem nagyon jól sikerült darab. :) Akár képet is linkelhetne róla, mert én biz' nemcsináltam, míg nálam volt, bevallom töredelmesen. ;)
rtomi Elküldve Március31, 2006 Elküldve Március31, 2006 Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :) Dobsz egy képet? ;) Na sikerült feltölteni a képet. (Norbi ha zavar nyugodtan vedd le linkre) ;)
mackosajt Elküldve Március31, 2006 Elküldve Március31, 2006 Kb. ilyen lesz nekem... A dob felkerült...már duruzsol szépen... kíváncsi leszek milyen lesz, ha "beérik". A vég csak 1 hét múlva lesz fent. :) Az még egy picit változtat majd a "hangoláson".
rtomi Elküldve Március31, 2006 Elküldve Március31, 2006 Kb. ilyen lesz nekem... A dob felkerült...már duruzsol szépen... kíváncsi leszek milyen lesz, ha "beérik". A vég csak 1 hét múlva lesz fent. :) Az még egy picit változtat majd a "hangoláson". Legyél türelmes és meglátod faca lesz ;)
Gelko Elküldve Március31, 2006 Elküldve Március31, 2006 Legyél türelmes és meglátod faca lesz :) nekem ilyen volt a kabrióson mikor megvettem...
Recommended Posts