Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Srácok, ha valakinek van elfekvőben ilyen, akkor vevő vagyok! Ez nagyon szép! Bár, az én rozsdás, kiégett rendszeremnél minden szebb. Viszont a hangját eddig nem nagyon űbereli semmi. Lassan én is beruházok egy új rendszerre, mert azért ez így csak nem az igazi.

• Hozzászólások 652
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Ma begördültem egy kipuffoshoz, mert cserés lesz a hátsó dobom... gondoltam, eljátszok a gondolattal, hogy mit tegyünk rá... aminek egy pici hangja is lenne! :)

dtm1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dtm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dtm3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kattintsatok a képekre!

Ez most csak egy próba volt... élesben kicsit bentebb kerülne. ;)

Vagy jobban állna egy hasonló, ám sima, egyenes vég?

Elküldve
Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :)

én is egyenes véget akartam próbálni, mert ez annyira nem teccik... azok igen... csak most olyan nem volt. ;)

Elküldve
Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :)

Kondenz víz sem jön ki belőle, így szépen egyenletesen rohad télen-nyáron. ;)

Elküldve
Értettem... és egyértelműen bebizonyosodott, hogy jól gondolkodtam, amikor az egyenes véget kértem! ;)

Mennyibe került az egyenes vég?

Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :)

Elküldve
Mennyibe került az egyenes vég?

Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :)

van egy olyanom is ;)

nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred?

Elküldve
Vadkerti képet láttam azon meg egy dupla van ;)

Az a dob van fent most a Kadettemen. :lol:

van egy olyanom is ;)

nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred?

Ahha ilyet szeretnék. :D :)

De aztán mást már nem kérek a kocsidról. ;) :D

Elküldve
Ahha ilyet szeretnék. ;) :)

De aztán mást már nem kérek a kocsidról. ;) ;)

Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :D

Dobsz egy képet? :lol:

Elküldve
Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :)

Dobsz egy képet? ;)

Amint működni fog a képtáron a képfeltöltés akkor persze. ;)

Elküldve
Kondenz víz sem jön ki belőle, így szépen egyenletesen rohad télen-nyáron. :)

Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. ;) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el.

De sztem is inkább egyenes legyen.

Elküldve
Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. :) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el.

Az lesz! Csak most kifogytak... De holnap felkerül a dob... aztán ha meglesz a vég, akkor az is.

Kíváncsi leszek a hangra és az optikára is. ;)

Elküldve
Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. :) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el.

Ez igy van.. nekem sufnituning, de gyakorlatilag pont igy van.. a "gyári vég középpen belemegy a DTM végbe, az meg alul nincs körbevarva, van egy kis rész szabadon.. ott ki tud folyni.. de ettől függetlenűl esős, illetve hüsibb időben nyomta ám a párát ;)

Elküldve

Egyébként Albertnek is ilyen van fent a GSi alatt/mögött, és sztem nagyon jól sikerült darab. :)

Akár képet is linkelhetne róla, mert én biz' nemcsináltam, míg nálam volt, bevallom töredelmesen. ;)

Elküldve
Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :)

Dobsz egy képet? ;)

Na sikerült feltölteni a képet.

(Norbi ha zavar nyugodtan vedd le linkre) ;)

20798193.jpg

Elküldve

Kb. ilyen lesz nekem...

A dob felkerült...már duruzsol szépen... kíváncsi leszek milyen lesz, ha "beérik".

A vég csak 1 hét múlva lesz fent. :) Az még egy picit változtat majd a "hangoláson".

Elküldve
Kb. ilyen lesz nekem...

A dob felkerült...már duruzsol szépen... kíváncsi leszek milyen lesz, ha "beérik".

A vég csak 1 hét múlva lesz fent. :) Az még egy picit változtat majd a "hangoláson".

Legyél türelmes és meglátod faca lesz ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.