rtomi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Kitaláltam,hogy teszek a Kadettre egy szolid sportdobot hátra. Nem akarom hangosra csak úgy,hogy szép hangja legyen DTM véggel. :) Van ötlet valakinek,hogy hol? Kijönne ez 20 pénzből? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Kitaláltam,hogy teszek a Kadettre egy szolid sportdobot hátra. Nem akarom hangosra csak úgy,hogy szép hangja legyen DTM véggel. :) Van ötlet valakinek,hogy hol? Kijönne ez 20 pénzből? ;) 20 ból nemhiszem hogy kijönne,vagy esetleg egy kevésbé felkapott műhelybe,függ attól is hogy átmenő vagy kamrás és függ a belsőcső átmérötől.Ha gondolod holnap megyek oda ahol az enyémet csinálták,megkérdezem neked.Feltéve ha eljönnél emiatt ide? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hát csak ha használt...eleve a végek vannak 5-10.000 HUF között... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Kitaláltam,hogy teszek a Kadettre egy szolid sportdobot hátra. Nem akarom hangosra csak úgy,hogy szép hangja legyen DTM véggel. :) Van ötlet valakinek,hogy hol? Kijönne ez 20 pénzből? ;) Szerintem használtan oldható csak meg a dolog. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 a régi dobom ott van az erkélyen, kéred? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nem mostanában akarom. Majd 1-2 hónap múlva. De ha +kérdezed nekem akkor köszi. Az a baj,hogy a felrakással nem lenne gond csak nemártana meghallgatni a hangját nehogy úgy járjak vele min a Rekorddal,hogy beindítom és leesik a csempe a falról. 30-ból ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ahol nekem csinálták ott benne van az árban a felrakás egy átmenő dob véggel együtt30 ezer a kamrás 35.A kamrás halkabb ez már tapasztalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nem mostanában akarom. Majd 1-2 hónap múlva. 30-ból ? :) Annyiból már kapsz, nekem Ulter sport van, évnyitón esetleg hallhattad a hangját. Wolfié is dettó. Találtam egy dobot ugyanebben a tipusban, és van oztt egy link is ahol lehet nézelődni. http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=859 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ahol nekem csinálták ott benne van az árban a felrakás egy átmenő dob véggel együtt30 ezer a kamrás 35.A kamrás halkabb ez már tapasztalat :) Ha ötvenes a csőátmérő akkor 5000ft vel olcsóbb mindkettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ha ötvenes a csőátmérő akkor 5000ft vel olcsóbb mindkettő. Tudja a rák mekkora. :) Gyári még a rendszer de a hátsódob volt már cserélve uhu szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Az 50-esnek jónak kell lennie... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hát nekem a héten volt műszakin a kocsi, és a sportdobba belekötöttek a szerelőm szerint, de másnap egy másik vizsgabíztos már átengedte! Felhívtam a MAGNUM-ot, mert tőlük vettem, erre azt mondták, vigyem olyan helyre vizsgáztatni, ahol nem nézik a decibelt. Hát ez okos megoldás :) . Azért én elvártam volna egy hivatalos tuning cégtől, hogy orvosolják a problémát egy papírral, vagy valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hát ez így butaság... Hogy adjon bárki is arról papírt, hogy valami jó, ha az a valami meghaladja a megengedhető mértéket... Vagy akár adhat, de akkor sem lesz halkabb, vagyis nem fog "így" átmenni a vizsgán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 ... vigyem olyan helyre vizsgáztatni, ahol nem nézik a decibelt... Mennyi a maximum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Na a ma reggeli száguldozásnak meg is lett az eredménye. ;) harmadikba 70-nél motorfék úgy kábé 5 másodpercig aztán gáz továb és egy nagy durranás. Mondtam is Antinak,hogy mekkorát durrant. ;) Csak az a baj,hogy kinyilt a hátsódobom mint a tubarózsa. ;) Jól jött a Reditől kapott sport auspuff mert most ugyis cserélni kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Na ugynézki ma felteszik a dobot délután. A mérete ugyanaz mint a mostaninak csak a felfogatása nem gumibakos hanem bilincses. A dupla vég sem fog kilátszani hátul mert fényévekkel hátrébb van a lököstől. Nem baj egyenlőre így marad és ha tetszik a hangja akkor lesz a vég megigazítva. Tetszik ez a dupla is így,hogy lepucoltam róla a dzsuvát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 hűűű vazz, ezt milyen nyulnyállal sikerült ilyen tisztára varázsolni....soha nem hittem volna hogy ez tud még ennyire csillogni....azt hittem a fél év az erkélyen örökre betett neki :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 hűűű vazz, ezt milyen nyulnyállal sikerült ilyen tisztára varázsolni....soha nem hittem volna hogy ez tud még ennyire csillogni....azt hittem a fél év az erkélyen örökre betett neki ;) ;) Valami 3M-es polírpaszta melóbol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Nah végülis felkerült a dob kemény 3000 forintért. A hangjáról még nemtudok nyilatkozni mert kb. 200 méterre lakik a kasztnis. Annyi már hallatszik,hogy alapjáraton nem lett hangosabb és kisebb fordulaton szépen zenél. ;) Máramennyire 60 LE ereje zenélni tud. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Szerintem tök jól néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Jól néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Szerintem is állat. De ezt már írtam msn is. Tök sokat a dob a kisótón. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 örülök, hogy jó helyre került és nem a cigók vitték el lomtalanitásnál :) az enyémen kifejezetten csendes volt ha meg másik vég kell nézz szét janóéknál náluk van ilyen használt cucc óccsóér ugytudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 http://img.tar.hu/opeltomi/img/20728019.jpg http://img.tar.hu/opeltomi/img/20728040.jpg http://img.tar.hu/opeltomi/img/20728030.jpg Tudod ki veszi be innentől kezdve, hogy ez a gép 1.4-es! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Köszi az elismeréseket és főleg Norbinak a dobot. :) Tegnap este melóbamenet azt vettem észre ,hogy mintha picit jobban menne a kocsi. Szerintem ez a dob jobban öblít mint az a Diesel dob ami rajta volt. ;) Hál istennek nem lett hangos. Már kicsit untam a Rekordnál,hogy egy Esztergom-Budapest-Esztergom út után fejfájás van. De arra meg kell a nagyhang mert nagyautóhoz az illik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts