Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez erősen jobb láb függő, de meggyőző a hangja, (viszont nem megy, 1.4 rulez :) )

De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem?

• Hozzászólások 652
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem?

Az égvilágon semmi. Hacsak azt nem vesszük hozzá, hogy a hangja miatt jobban nyomom a gázt. :)

Persze nem is vártam teljesítmény növekedést ennyi változástól, és a cél sem az volt.

Csak a hang és az, hogy ez a vég olyan ami nekem is tetszik.

A sima kocka meg az ovál, és a kerek olyan amit nem tettem volna fel, ez elsőre szerelem volt.

Elküldve
A sima kocka meg az ovál, és a kerek olyan amit nem tettem volna fel, ez elsőre szerelem volt.

Nem is tudtam, hogy elsőre belezúgtál a kipufogómba! :) :D ;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Ma feltettük a középsőrészt és a hátsódobot a paripára.(60-as supersprint)

Nekem nagyon bejön.Egy kicsit hangosabb a kelleténél a dobnélküli középsőrész miatt,de alacsony fordulaton diszkréten szól.

De ha adsz neki munkát iszonyatosat szól.Na meg megy is. ;)

Most örülök. :)

Elküldve

Ma nekem is elkészült a kipufogó rendszerem ;) Sajnos a krómvég nem lett olyan amilyet szerettem volna mert nem fér fel,vágni kellet volna a kasztniból :) .A hangja viszont nagyon ott van.Igaz még szokni kell a gyári halk után.

Elküldve
Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van :) remélem nem fogom megbánni.

Ha elmégy vele 3-400 km-t akkora fog kb. beállni a hang.

Meg valamit csendesedik akkor is, ha felmelegszik a rendszer teljes hosszában.

Elküldve
Ha elmégy vele 3-400 km-t akkora fog kb. beállni a hang.

Meg valamit csendesedik akkor is, ha felmelegszik a rendszer teljes hosszában.

Szerintem sokkal halkabb nem lesz,nem csak hátsó dob lett cserélve hanem egy komplett 60as rendszer került fel.Engem nem zavar de az asszony nem rajongott érte.

Azt mondta a srác hogy idővel mélyül a hangja egy kicsit.

Elküldve
Szerintem sokkal halkabb nem lesz,nem csak hátsó dob lett cserélve hanem egy komplett 60as rendszer került fel.Engem nem zavar de az asszony nem rajongott érte.

Így már másabb a helyzet.

Nálunk asszonypajtás értékelte a hangot, és ez így van jól. :)

Elküldve
Így már másabb a helyzet.

Nálunk asszonypajtás értékelte a hangot, és ez így van jól. :)

A leömlötől ki kellett cserélni mert eléggé oda volt.Kapott egy "gázgyorsítós" középdobot egy ugyanílyen hátsó dobot mindezt rozsdamentesből.Mikor beindítottam elöször már akkor tudtam hogy nem lesz itthon nagy sikere ;) Anti meg már akkor röhögöt.Eddig is volt hangosabb autónk de ez mindent visz.

Elküldve
.....Kapott egy "gázgyorsítós" középdobot ...

Ebben akkor nincsenek kanyarok meg ilyenek ugye?

Na az én arcom is érdekes volt :) amikor először beindítottam, de jó volt a fogadtatás szerencsére.

Elküldve
Ebben akkor nincsenek kanyarok meg ilyenek ugye?

Na az én arcom is érdekes volt :) amikor először beindítottam, de jó volt a fogadtatás szerencsére.

Pont hogy vannak benne kanyarok,de ebben én nem hiszek.(többe nem került mint a sima)

itt van kép a belsejéről

Ezt írták a Janokipufogó oldalán: Szerkezetüknél fogva spirális alakban gyorsítják fel a motorból kiáramló kipufogógázt. Középdobnak és katalizátor helyett is beépíthető. 50-es és 60-as átmérőben

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.