Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 652
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ilyen erővel egy Ikarus busz hihetetlen sportos, mert bazi hangos. :D

Jah!Ahogy hallod, hogy őrjöngenek a lóerők, legalább egy IFA platónyi korom kíséretében!Dieseltuning rulez! :lol: :) :(

Elküldve

Tényleg szép az a dob..

Newl ha janóéknál, de sztem a legtöbb normális kupufosnál, csináltatsz, akkor fel is tod próbálni.

GsiTominak is igy volt. Hozott a srác átmenőset, egykanyart meg mit tom mit.. odafogta a hátsódobot(jó nem tökéletes, mert kicsit szelelt), de kb-re már tudható volt, h milyen hangja lesz..

• 1 month later...
Elküldve

Elképzelhető-e, hogy egy sportdob gyanánt hátra felrakott Astra F középdob érzésre mint ha nem fogná annyira az autót, és jobban is menne, mint a gyári hátsó dobbal?Vagy önámítás?

Elküldve
Elképzelhető-e, hogy egy sportdob gyanánt hátra felrakott Astra F középdob érzésre mint ha nem fogná annyira az autót, és jobban is menne, mint a gyári hátsó dobbal?Vagy önámítás?

Én úgytudom,hogy a középdob álltalában átmenő dob.

Így valószínű jobb lett az öblítése a kipuf. rendszerednek és ezért megy jobban. :roll:

• 2 weeks later...
Elküldve

Hello!Meg szeretném kérdezni a véleményeteke abban hogy csak ha simán hátsó sportdobot teszek a gépre(G Astra) akkor is jó hangja lesz?Vagy további módosítások szükségesek(katalizátor kivétele stb)!Egyébként most vettem egy ######a kis dobot olcsóé aztán majd kdierül!de mivel még nem tettük fel érdekelne h mit mondtok erre a felvetésre miszerint lesz hangja vagy nem lesz hangja? :roll:

Elküldve

értem,köszi!igazából én többre számítok mint hangya######nyi de majd akkor csalódom!mert a gyéri hang eléggé karcsú, és véleményem szerint a hátsó sport dob azért van hogy a hangot is sportosítsa!Reménykedem hogy azért bőven észrevehető lesz a különbség!

Elküldve

meg szeretnélek kimélni a nagy csalódástol ezért mondom ne nagyon reménykedj :?

nekem a kipufogo klinikán odapróbálták, pöcsöltek vele nem csak összedobták és tetszik amit csináltak

Elküldve

A dobok csereberéje nem jelent nagyon sokat teljesítményben. max 1-2- ?4% ot ezt észre sem veszed max csak pszihikailag érzed férfinemiszerv@bbnak mert jó hangja van.

Persze nem mindegy hogy mihez képest 2% egy alap 100LE-s gépen mondjuk a 102LE-t nem veszed észre. de ha módosítasz több olyan dolgot ami 1-5 %ot hoz akkor már kamatos kamat vagyis. efektiv több mint 2% az eredetihez képest.. meg ugye sok kicsi sokra megy.

Elküldve

Bazz, erre a legjobb példa, hogy a 75LE Stiftből úgy lehet kihozni vagy 200LEt, hogy felmész a M...Tuning oldalra, és összevásárolsz minden f@szságot :(

Mindenhez odaírják, hogy hány % többletteljesítményt ad... így könnyedén össze lehet hozni az elméletben többszáz százalék növekedést....

Elküldve

én ugy hallottam, hogyha kékledes ablakspricnim lesz, akkor 3 lóerővel lesz erősebb a motorom. ha kettőt teszek fel, akkor 6 lóerőm lesz?

És ha a csomagtartóba van kettő darab tarcsiba??? :roll:

:(

amugy a sportdobok szerintem önmagában semmi értelme, csak annyi hogy ######a hangja lesz :D

Elküldve
én ugy hallottam, hogyha kékledes ablakspricnim lesz, akkor 3 lóerővel lesz erősebb a motorom. ha kettőt teszek fel, akkor 6 lóerőm lesz?

És ha a csomagtartóba van kettő darab tarcsiba??? :roll:

:(

amugy a sportdobok szerintem önmagában semmi értelme, csak annyi hogy ######a hangja lesz :D

De ha teszel a csomiba mellé egy garnitúra világítós szelepsapit, akkor duplája is lehet :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.