Walcon Elküldve Március20, 2004 Megoszt Elküldve Március20, 2004 Szasztok ! Ki tudná megmondani, hogy Bp-en hol tudnék venni ócsón (max. 30 ezer) Vectra B-hez (1998) sport kipufogódobot króm véggel? :wink: Ugyanakkor eladnám azt ami most van az autómon: 1 éves Bosal dob - kifogástalan állapotban, garanciával ! (újonnan 35 ezer volt !) :? Tsá W. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2004 Megoszt Elküldve Március20, 2004 www.proex.hu www.mongoose.hu www.phoenixpower.hu http://autotuning.lap.hu http://web.axelero.hu/dudasdob/ www.kipufogo.hu nézz szét! Én személy szerint a Proexet ajánlom még mindig....a 30 rongyba ott tuti kijössz....de a többinél is valszeg!Csao Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Nos hétfőn felkerült Dudás Mester műhelyében az új hátsó dob a kocsinkra. Érdemes időpont egyeztetést követően, személyesen felkeresni a műhelyt és helyben tájékozódni a lehetséges, elképzelésünknek megfelelő megoldásokról. Pár szó a dobról. Anyagában nincs semmi különös, ellenben két réteg lemezből áll össze a héjszerkezete. Hangzását tekintve nem túl hangos, kellemes, mély duruzsolással jelzi a motor működését. Fordulatszám növekedésével csendesedik, elősegítendő, hogy hosszabb útak megtételét jelentősebb halláskárosodás nélkül. Bár ha valaki sokkolni akarja a járókelőket, az is megoldható a Mesternél, lásd Futó Gabi autóját :wink: Amennyiben valakinek felkeltette az érdeklődését a lehetőség, akkor a dob készítője fellelhető az index fórum ezen topicjában, "lamella" nicknévvel. Csak ajánlani tudom mindekinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Picinyem azt nem is tudtam hogy a rakéta porszívó csövét is be lehet építeni a caravándorba :) :lol: :D :lol: amugy sirály csak irigykedem :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Picinyem azt nem is tudtam hogy a rakéta porszívó csövét is be lehet építeni a caravándorba :) :lol: :D :lol: Porszívócső mi ? :lol: Ha legközelebb együtt megyünk valahova, akkor viszek magammal egy csomó édességet és percenként fogom megkérdezni, hogy nem kérsz-e belőle te is :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zick Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Én Zeus dob+vég megoldást választottam. Magyar cucc, de 5 év gari van rá, és a látottak alapján igen komoly! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Walcon Elküldve Március27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2004 Hol lehet Zeus kipufogókat kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zick Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Nagykanizsán, de több autósbolt is foglalkozik vele. 06-30/9164-906 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Hol lehet Zeus kipufogókat kapni? Szia Walcon ! "Boombastic"-ban biztos lehet kapni, mert a múltkori mozizás előtt pont nézegettük a dobokat ott. De a Lurdy kívül, asszem a Polúsban is van boltjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Walcon Elküldve Március27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2004 Köszike! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Én Zeus dob+vég megoldást választottam. Magyar cucc, de 5 év gari van rá, és a látottak alapján igen komoly! :) Igazad van Zick, gyönyörűek a Zeus hátsó dobjai :wink: Csak kicsit más árkategóriát képviselnek, mint amit én választottam. Hangja milyen különben ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zick Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Meg zsír új, tehát elég jó. De lehet választani negy lépcsőben a hangerejét. Én 2. fokot választottam. kb. +30-45% hang! Az ára 30 pénz volt egyébként. (Egy csöves, 90mm, ovál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Walcon Elküldve Március27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2004 30 pénz? Az jó. Vectra B 2.0 16 V-re is felmenne? Ha nem, akkor milyen árban lehet a nekem megfelelő? Tudnál fényképet küldeni róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 ....Az ára 30 pénz volt egyébként.... Akkor nem is olyan nagy a különbség. Mondjuk bazs kolléga, a mozizás alkalmával ennél súlyosabb árakat mondott a Zeus dobra, bár ő Calibraval falja a kilómétereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zick Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 Én kimondottan B-s Corsara kértem. Pl. IV. Golfra már ez 50 pénz! Igaz dupla csövű! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zick Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 30 pénz? Az jó. Vectra B 2.0 16 V-re is felmenne? Ha nem, akkor milyen árban lehet a nekem megfelelő? Tudnál fényképet küldeni róla? Vectra B-re kb. 45-60 pénz (Szimpla- dupla cső, DTM /óvál forma/) Amilyet akarsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Walcon Elküldve Március27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2004 A Mongoose mennyire jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zick Elküldve Március27, 2004 Megoszt Elküldve Március27, 2004 A Mongoose mennyire jó ? Nem ismerem, nem vagyok profi ebben a dologban, csak lelkes rajongó. Tapasztalatom csak a Remus és most már a Zeus-al van. Én azért választottam, mert magyar! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2004 Megoszt Elküldve Március28, 2004 A Mongoose mennyire jó ? a mongoose mostmár nem egy cég a magnummal??? yah és ajánlom még a janó dobot a 16kerben vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2004 Megoszt Elküldve Március28, 2004 ....ajánlom még a janó dobot a 16kerben vannak.... aztec ! Úgy látom, hogy te egy igazi lokálpatrióta vagy :wink: Neked Janó dobod van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2004 Megoszt Elküldve Március28, 2004 aztec ! Úgy látom, hogy te egy igazi lokálpatrióta vagy :wink: Neked Janó dobod van ? majd csak lesz a közeljövőben :lol: idáig volt egy remus,az nagyon jó volt, utána a következő otón meg brutus volt, az nagyon korrekt is lehetett volna,ha nem kókánykodják el... de mostanában elés sok autóval voltunk a robiéknál és elégedett vagyok a munkájukkal... és közel is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2004 Megoszt Elküldve Március28, 2004 ....következő otón meg brutus volt, az nagyon korrekt is lehetett volna,ha nem kókánykodják el.... Ezeket a Klinika csinálja ugye ? Kifejtenéd bővebben, hogy mi volt a probléma vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Ezeket a Klinika csinálja ugye ? Kifejtenéd bővebben, hogy mi volt a probléma vele ? Igen, van egy a fogarasi végén a felüljárónál, meg van egy csillagheygen.Na nekem ott csinálták, igaz majd fele áráért csinálták, de pl, kat.nál elvágták és onnann húzták tovább az 55s csővet, megnéztük a középdob szarabbul eresztett át,mint a gyári... ilyen apróságok csupán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 uhuhu Kadettja belémvágta ma az ideget -> ugyanolyan moci mint az enyém kb 1000X öblösebb hang -> irigy vagyok kurvajo hangja van, akarok egy olyat már van fenn egy hátsó dob de még nem az igazi. milegyen? középdob csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 szedd ki a középdobot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts