PoviCsabi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 (edited) Én is raktam az üa csőbe ilyen visszacsapószelepet,jobb lett! Nem tom már mennyi volt,aluházas cucc,szétszedhető/tisztítható! Holnap olajscsere,meglátjuk a 15w40-es Metabondot hogy szereti! ;) Ma meg vettem egy vectra b belsővilágítást! :D Térképolvasós,két kapcsolós szerintem :blink: Holnap be is építem! Ha hiszed ha nem pont tegnap mondtam az asszonynak hogy f...sz ki van a belsővilágítással. Idegesít hogy nem lehet oldalanként kapcsolni. Amit vettél azt lehet? Belemegy simán az astrába? Mennyibe kerül? Ja és ha már beraktad hogy funkcionál? ;) Én ilyen kiváncsi típus vagyok.. :rolleyes: Módosítva Február28, 2006 : PoviCsabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ha ne mdrága ez engem is érdekelne. Csabi képekkel mizu? :blink: Törött auto képek merre vannak ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ha ne mdrága ez engem is érdekelne. Csabi képekkel mizu? :D Törött auto képek merre vannak ? :rolleyes: Figyu amit adtál e-mail címet arra elküldtem 4 képet sajna msn-em nincs nemtom hogy azt eszik-e vagy isszák... :blink: Cseppet hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SFU Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Én is adagolora tippelek..visszaengedi a nyomást....mennyi km lehet benne? én már láttam 388eKM es astrát eredeti adagoloval... :rolleyes: most van benne 160e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 most van benne 160e. Ez nem sok. Valahol le levegősödik, vagy nem működik a hidegindítód. A rés oil csöveket is nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Hány huf ilyen bontóban? Ezt nekem is cserélni kéne. Ha hiszed ha nem pont tegnap mondtam az asszonynak hogy f...sz ki van a belsővilágítással. Idegesít hogy nem lehet oldalanként kapcsolni. Amit vettél azt lehet? Belemegy simán az astrába? Mennyibe kerül? Ja és ha már beraktad hogy funkcionál? :blink: Én ilyen kiváncsi típus vagyok.. :rolleyes: Elméletileg ez egy B Vectra belsővilágítás lámpája! 2000 volt a bontóban,egy nagy szofita van benne középen(mint az astráéban) és két helyzetjelző izzó a széleiben,amik külön-külön kapcsolhatóak! Shimán bemegy az astrába,semmi cicó nem kell neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Na akkor keresek ilyet én is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Beraktam Csabi képeit ide http://www.szombiee.tvn.hu/forum3/viewtopic.php?p=8#8 Azért tettem ide mert ha az oldalra linkelem lehet kizárnak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Csabi vagy ha igy nem jo akkor mondj egy cimet és oda teszem :rolleyes: privibe elmagyarazom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Biztos volt már ilyen, de megkérdezem :rolleyes: Nem tudtok egy jó adagolóst Bp. XIII és/vagy Vác környékén? Köszi, ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Biztos volt már ilyen, de megkérdezem :rolleyes: Nem tudtok egy jó adagolóst Bp. XIII és/vagy Vác környékén? Köszi, ujjzol Vácon bosch szervíz (merci tóthnál) de ez lehet hogy drága. Én ha ilyen van csomádra megyek a matyókáékhoz (28) 366674 Csabi vagy ha igy nem jo akkor mondj egy cimet és oda teszem :blink: privibe elmagyarazom ;) Köszi nagyon ######a, aki akarja az nézze meg , amúgy te mit szólsz a verdához ez olyan színű amilyet mutattál a váci kereskedésbe. Ma van kész a lakatolás hétvégén szerintem kezdik a fényezést... Már most egy picit elcsúsztak az árak, de azért még jó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Egész pofás kis gép felszereltsége milyen? Légzsák nyilt? A szélvédőnél az A oszlop elég csúnyán néz ki egyenes lesz valaha? :rolleyes: Nem annyira néztem mert benzines ;) Azokat meg nem szoktam figyelni annyira :D Ja tegnap megyek anyosomhoz mondja az asszony furcsa hangja van a gépnek. Nagyot néztem aztán közöltem vele képzelődik ;) Megállok motor jár hallgatozok furcsa zaj, furcsa rezgés, ciripelős szerű hát a tetőkárpit patentje lesz a hibás igencsak, de nagyon idegesítő, a régi ZSUK adott ki ilyen hangot. Nehéz lebontani? Ha nyomom felfele a kárpitot akkor megszünik na de hát örökké nem nyomhatom :blink: Csabi má nem azééé de az a bal hátso kisablak hogy tört ki? Mert ahogy a képet nézem abban semmi logika nincs. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Egész pofás kis gép felszereltsége milyen? Légzsák nyilt? A szélvédőnél az A oszlop elég csúnyán néz ki egyenes lesz valaha? :rolleyes: Nem annyira néztem mert benzines ;) Azokat meg nem szoktam figyelni annyira :D Ja tegnap megyek anyosomhoz mondja az asszony furcsa hangja van a gépnek. Nagyot néztem aztán közöltem vele képzelődik ;) Megállok motor jár hallgatozok furcsa zaj, furcsa rezgés, ciripelős szerű hát a tetőkárpit patentje lesz a hibás igencsak, de nagyon idegesítő, a régi ZSUK adott ki ilyen hangot. Nehéz lebontani? Ha nyomom felfele a kárpitot akkor megszünik na de hát örökké nem nyomhatom :blink: Csabi má nem azééé de az a bal hátso kisablak hogy tört ki? Mert ahogy a képet nézem abban semmi logika nincs. ;) Belül kartámaszos plüss ,1 lufi(nem nyílt), kp-i zár, szervó, abs, klíma,el abl, ködlámpa,met.fény. az A oszlopot a szélvédő mellett cseréltük. Tetőkárpitot még nem mahináltam ebben nem tudok hasznos infóval szolgálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Akkor mondhatni fullos a gép :rolleyes: Mit nem adnák érte ha az aenyém is ilyen lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Felénk vannak őzek, ha minden áron ilyet akarsz ;) :blink: Kintről hozott ez is,de jó lessz, csak benyás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Sztem is jól néz ki, egyébként mi történt vele? Fejreállt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Mörfi nem Őz hanem felszereltség lenne jó :blink: :D ;) ;) Fél éven át havonta 4szer jártam Jászberényen át :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi61 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Itt vannak a képek a vákuum szivattyúról!!! http://kep.tar.hu/luigi61/ ->a galéria (kép)-ben vannak. Remélem ez jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Komoly kérdésem van nem tud valaki Gyári opel fagyállot? Ha igen mennyi literje vagy 5literje. Másik kérdés vitába torkollott valahol az, hogy lehet e tiszta fagyálloval járni (nincs hígitva). Mikor még gyorsasági motorom volt abban csak tömény fagyállo volt zöld színű (ez nem lényeg) Én szerettem mert szerintem jobban leadja a hőt ezt alá is támasztották csak azt monták hogy átveri a hőfokmérőt mivel jobban fel is veszi. Csak azt nem értem mikor a gépet 14.000/pecen pörgettem semmi baja sem(pedig ott volt hőtermelés :blink:) lett 5évig motoroztam mindegyikbe tömény fagyállo volt. A kérdés lehet tömény fagyálloval járni vagy nem? Dizel géppel. Most nem tömény még ;) hónap és a kicsike 9éves lesz jön a fékolaj, váltoolaj, fagyállo csere. Szülinapjára kapja :rolleyes:) Vagyis összeszerelési naqpra :D Hárombol már egy megvan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én neked 800Ft-ért adnám literjét. Ja és csak literesbe van. Amúgy én is gondolkodom miket mentsek át az én astrámba belőle mielött eladom. Egy biztos hogy végre van 4 ######a téligumim felnistül. :D Jó volna még az el ablak, de az túl nagy meló nincs kedvem pepecselni vele.Meg akkor már kárpitcsere, akkor meg már üléscsere, és a sportüléseimet semmire nem cserélném le.. ;) Ja és természetesen eladni vettem csak azért benzines! :blink: (ne nagyon szídjatok meg, de amúgy jó volt egy picit benzinesezni...az a csönd és teljesítmény... mindegy a kúton hamar észheztérnék ;) )Ma vittem át fényezni kb 10 km-re, a szemem kifojt nincs benne még szélvédő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ... szemem kifolyt nincs benne még szélvédő :blink: Az fincsi lehetett :rolleyes: Bukósisakod nem volt kéznél? ;) Teszel majd fel képeket, ha kész lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Az fincsi lehetett :rolleyes: Bukósisakod nem volt kéznél? :D Teszel majd fel képeket, ha kész lesz? Komolyan mondom 5-ös voltam helyesírásból (nem fizettem le senkit) de ezt nagyon benéztem. :blink: Most vannak átmeneti képeim a kilakatolásról majd holnap kiszedem a telcsimből aztán szerintem jövő hétvégére teljes készültség lesz.. ;) remélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Piros opel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Piros opel? Ezt a kérdést bontsad ki jobban mert nagyon betömörítetted... én nem érteni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Azt el is felejtettem mondani hogy múltkor mikor cseréltem a kipufogómat észrevettem hogy szintszabályzós a két hátsó gátlóm.Tudtok esetleg arról valami adatot hogy mennyire lehet max "felfújni"? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts