vbandit Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 A motorszám x17DTL tehát opel motoros... :blink: :rolleyes: ? csak a forgalmiban 60KW van irva...ezért hittem én is hogy Isuzu,de nem opel felirat van a szelepfedélen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 nem tudok képet felrakni,de mindenki a neten a következő cimen: http://www.autohazmiskolc.hu/?weltauto :blink: remélem jol adtam meg a linket opelt és dieselt kell keresni és ott a listán az utolso... várom a véleményeket :rolleyes: Figyu! Ha ezek jó adatokat írtak akkor ez isuzu dízel (1686cm3, 82LE)! Most már full zavaros az egész! Mi van a szelepfedeledre írva? opel vagy turbo? akkor az tényleg opel td. Belseje milyen? Ja és tényleg itthoni! Szerintem k..va jól vetted! Ha tényleg kiderül hogy turbo bajos majd körülnézek neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 nem tudok képet felrakni,de mindenki a neten a következő cimen: http://www.autohazmiskolc.hu/?weltauto :blink: remélem jol adtam meg a linket opelt és dieselt kell keresni és ott a listán az utolso... várom a véleményeket :rolleyes: Gratula! Ennyiért egy ilyet! Még ha tényleg egy kicsit bajos, akkor is jó volt a vétel! ;) Sok-sok balesetmentes km-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hát kell vele foglalkozni... Csak lenne már egy kis időm... belül fekete...amugy Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 13-as vagy 14-e a kereke? Milyenek a gumik? Navigáció van benne? :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 13as e kereke még... navigácio...manuális anyos ülésen helyetfoglalo,térképet tarto személyében :rolleyes: gumik 4-5mm a minta málységük..KLÉBER vagy mi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 13as e kereke még... navigácio...manuális anyos ülésen helyetfoglalo,térképet tarto személyében :blink: gumik 4-5mm a minta málységük..KLÉBER vagy mi Korábbi sérülések nyomai, fényezgetések? Mindent harapófogóval kell kihúzni kisfiam.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Az inditási problémát le tudod tesztelni, úgy hogy a másikból átrakod, és akkor kizárható egy hibaforrás. Kell hozzá egy 13-as, egy 17-es, meg egy 19-es kulcs. Ja meg egy akna. De az is elkébzelhető hogy a vezetékek vannak elkorrodálva a csatlakozásnál, vagy nem húzták meg rendesen a vastag kábelt az önindítón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Gratula vbandit, nagyon szépen néz ki így képről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Korábbi sérülések nyomai, fényezgetések? Mindent harapófogóval kell kihúzni kisfiam.... :rolleyes: sérülések:a festégvastagság mérés szerint a bal első sárvédőt fényezték,és az első lőkháritot is... a sárvédőivek szépek,tavaszi alvázvédelem után mennek bele a kerékjárat védők,viszont a tanksapka alatt kicsit rozsdás,..azt mielőbb orvosolni kell... ennyi,majd alánézek és akkor részletesen leirom mit tapasztaltam..most a kipuffogot kell meghegeszteni..ha beindul.. a riszto megint szarakodik..azért nem lehet ekinditani...egy uj akksival fogom orvosolni a problémát..most már nem is forgat csak riaszt...meg megkeresem a neten a kezelésijét.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hány topikba tegyem be???? Gemini Car Alarm Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ja ja l'tam de kivettem a fö vezérlő elektronikát és nagy betűkkel ez áll rajta: ENFORCER alarm!! a gemini csak átverés volt.. ebben a pillanatban töltöttem le a magyar kezelésit :rolleyes: olyanok vannak benne,amire soha nem jöttem volna rá... holnap ki is probálom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 http://www.weltauto.hu/autos/bild_1134120944718_41793.jpg Én is gratulálok! Ott hátul nem TDS felirat van rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 nem csak 1.7D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 van benne füthető tükör riasztó meg minden de jol látom hogy a szélvédőn kívül minden üveg fehér? Ez hogy létezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 nem tudom... a füthető tükröt hogy lehet bekapcsolni? és a fényszoromagasság állito kapcsoloját sem találom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Bal oldalt a ködlámpa kapcsolo alatt kellene lenni a fényszoró álitonak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 nem tudom... a füthető tükröt hogy lehet bekapcsolni? és a fényszoromagasság állito kapcsoloját sem találom... Általában a tükörfűtést a hátsó szélvdő fűtés kapcsolja! Nem tudom opeléknál hogy van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Általában a tükörfűtést a hátsó szélvdő fűtés kapcsolja! Nem tudom opeléknál hogy van... Hát opeléknál nem. Az elektromos tükörállító mellett van egy pici gomb azt megnyomod akkor mellette felgyullad egy kis sárga LED. Ekkor fűti a tükröt. Kikapcsolni nem lehet azt csak automatikusan az időzítő kb 15 perc után kapcsolja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Na már ezt is tudjuk.... Gyors kérdés! Melyik a belső világítás biztije? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Csabi az amelyiket ha kihuzod nem világít ;) Amugy nemtom biztos tartozik hozzá más is nem csak belső világítás :rolleyes: Lehet kiégett a jó öreg szofita izzó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Csabi az amelyiket ha kihuzod nem világít :D Amugy nemtom biztos tartozik hozzá más is nem csak belső világítás :blink: Lehet kiégett a jó öreg szofita izzó ;) Most cseréltem ki az izzót, persze úgy látszik nem az volt a baja. De ahhoz nincs kevem hogy végignézegessem a biztiket, a piktogrammok buzik a könyvem meg holland és nincs nálam. Gondoltam ha valaki már cserélt megmondja melyik az! Ja és tegnap magnót kötögettem azóta nem megy és mindíg nullázódik az órám és a magnó memóriaja. Mi lehet az összefüggés? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Megoldódott. Csak hogy ti is tudjátok 20A-os bizti a piktpgrammja pedi a kürt meg az elakadásjelző! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 24-es számú biztosíték és 20A :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Most cseréltem ki az izzót, persze úgy látszik nem az volt a baja. De ahhoz nincs kevem hogy végignézegessem a biztiket, a piktogrammok buzik a könyvem meg holland és nincs nálam. Gondoltam ha valaki már cserélt megmondja melyik az! Ja és tegnap magnót kötögettem azóta nem megy és mindíg nullázódik az órám és a magnó memóriaja. Mi lehet az összefüggés? :rolleyes: Elvileg a 24-es bizti az. Erről megy a kürt, vészvillogó egyes típusoknál az óra és a rádió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts