istván Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Arról van valami infótok, hogy mely fordulatszámtartományban fogyaszt a legkevesebbet a TD (TDS)? Mert szerintem nem fogyaszt többet, ha beindul a turbó! :?: :?: :?: Ugy tudom a dízelnél a turbo hatásfoknövekedést okoz. Ergo... csak jobb lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ugy tudom a dízelnél a turbo hatásfoknövekedést okoz. Ergo... csak jobb lehet. Én is így gondolom, és úgy vettem észre, hogy olyan 3000-es fordulat körül egész kedvezően fogyaszt! A hatásfoknövekedés gondolom abból adódik, hogy több oxigén jut a hengerbe a turbó által, ezért tökéletesebb az égés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Termodinamikából tanultuk valamikor, hogy turbóval a dízelnél nő a hatásfok, de a benzinesnél nem. A fizika megmagyarázta, de elfelejtettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 sziasztok! Lenne egy kérdésem IVANNORBI neked kormol a géped mert nekem is egy tds-astrám van 235500-km-er van benne! a Zöld kártyás dicsérte mert 0,8 volt az érték de akár mit csínálok nem kormol! azt is kiprobáltam hogy 60-nál ötödik padló és mit csínál közbe a haver mögötem azt monta hogy smemi nem hittem neki mondom énis megnézem ö vitte a vasat és tényleg semmi!!! :P((( ez jó meg minden de azért diesel hogy kormoljon!!! neked kormol? Ja és hol van a föst csavar a gépen?? Ha jol nézegetem akkor ott van csavar ahol adom neki a gázt és ha padlot adok akkor ot felül az adagolon! és ezen kéne álítani? hogy késöbb üljün fel? Elöre is köszike az infot! Nekünk ahogy most van 2 személyel 0-100-ra 12,8 neked? sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 sziasztok! Lenne egy kérdésem IVANNORBI neked kormol a géped mert nekem is egy tds-astrám van 235500-km-er van benne! a Zöld kártyás dicsérte mert 0,8 volt az érték de akár mit csínálok nem kormol! azt is kiprobáltam hogy 60-nál ötödik padló és mit csínál közbe a haver mögötem azt monta hogy smemi nem hittem neki mondom énis megnézem ö vitte a vasat és tényleg semmi!!! :P((( ez jó meg minden de azért diesel hogy kormoljon!!! neked kormol? Ja és hol van a föst csavar a gépen?? Ha jol nézegetem akkor ott van csavar ahol adom neki a gázt és ha padlot adok akkor ot felül az adagolon! és ezen kéne álítani? hogy késöbb üljün fel? Elöre is köszike az infot! Nekünk ahogy most van 2 személyel 0-100-ra 12,8 neked? sziasztok! Igen, az enyém kormol, ha odalépek neki. Dénes (újratöltve) megboldogult Astra-ja sem kormolt, de jól ment. A füstcsavarral még nem találkoztam, mert még nem kerestem, de ha visszaolvasol ebben a topikban, akkor találsz róla írást, egy páran már feszegették ezt a témát. A gyorsulást sem mértem még, siet az zeiger, ezért úgysem lenne pontos az adat! Meg lényegében mit számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 én valami olyasmire emlékszem,hogy az adagolon van valami kompenzálo,hogyha beindul a turbo akkor több gázoilt is ad hozzá,mert ugye nem levegővel megy a gép....ezért kézenfekvőnek tűnik nekem hogy kicsit többet fogyszt,mert jobban megy ...de a hatásfok is jobb....ennek majd még jol utánanézek otthon a régi sulis könyvekben... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelbaj Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Az én x17dtl Astrám is füstöl, kormol első és második fokozatban. Egy ideig hordtam szakemberhez, visszavett egy csavaron -> kevesebb füst, belassulás, feljebb vette -> sok füst, visszagyorsulás. Végül úgy maradt, hogy sok füst, jó teljesítmény. vbandit, hogy megy a gép? milyen olajat vettél, hol, mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 jol megy..CBA oil...:P Nem tudja valaki,hogy 93as 1,7DR astran van katalizátor én még soha nem néztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 az adalékoláskapcsán vannak jobb elképzeléseim...ma tesztelem,ha beválik,senki nem mondja meg mintavételezés nélkül,mi van a tankban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Itt van 1 füst csavar, ez nem opel de így nézki.Ez minden esetben 8 mm átmérőjű csavar, a végén egy hatszög kulcsnyílással, és csavarhúzó horonnyal, ami az adagoló hátulján van. Jellegzetessége, hogy egy különleges, lemez bilincset visel a menet részén. Ezzel vissza tudják venni a töltés mennyiségA dízel állandó levegőt szív, és a gázolaj mennyiségét adagolja hozzá.ez a csavar csak nagyon keskeny spektrumban állítgatható hátrányok nélkül, ugyanis ez befolyásolja az indítási töltésmennyiséget, a regulátor működését is. NEM TUDOM FELTÖLTENI Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Hi all, friss atras vagyok 1997 1,7 xdtl Isuzu mocis, mindig azt hallottam rola hogy ez olyan jomotor hogy csak na, de tenyleg jo vagy csak duma? En harom honapja vezetem jol megy gyorsul, igaz indulni nem mindig akar elsore, de a szeretet a lenyeg nem de bar? Belga behozatal de az a szivas hogy itt Szlovakiaban eleg gaz barmit is venni hozza...de az mar csak igy van. Mit tudtok a behozott kocsikrol mondani Olvastam az teli hideginditasi problemakrol sajnos nem csinaltattam kompressziomerest vasarlas elott de most majd muszaj lesz, hogy kideruljon az igazsag. A lenyeg az hogy jo itt olvasgatni meg ugye kerdezni is lehet... :smt045 amivel tapasztalatokat gyujtok, mert az mindig jo. udv. antitalent :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 igaz indulni nem mindig akar elsore, Ez mi jelent? különben hali, üdv köztünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Koszi az udvozletet a lenyeg hogy neha indul egybol( meleg vagy hideg nem szamit), neha meg majdnem kiugrik a helyerol(hideginditasnal) de aztan elkapja es jar mintha mise tortent volna+olyan fustot lok hogy elpirulok... korabban benzines voltam es ilyen elmenyem meg nem volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Koszi az udvozletet a lenyeg hogy neha indul egybol( meleg vagy hideg nem szamit), neha meg majdnem kiugrik a helyerol(hideginditasnal) de aztan elkapja es jar mintha mise tortent volna+olyan fustot lok hogy elpirulok... korabban benzines voltam es ilyen elmenyem meg nem volt. :P Én csak megsasolnám az izzító gyertyákat ,lehet hogy csak 3 működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Az izzitogyertyakat mar neztem,de nem mertem hozzanyulni mert eleg rozsdas es feletm hogy leszakad a csavar a menetrol es akkor mar muszaj elsz venni ujakat de addig meg nem tudom hogy mi a gaz vele... de azert koszi a tippet Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Kösd le a réz sarukat az izzítógyrtyákról és ellenállásmérővel meg tudod állapítani a gyertyákról a helyükön,hogy jok e.... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ja ha rozsdás,akkor kicsit el kell távolítani a mérés pontossága érdekében az oxidréteget...pl csiszolóvászonnal,vagy egyéb módon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Csak pont az a baja hogy az 5-ös anyák vannak rárohadva amik fogják a réz sor kapcsot. Én ugyan igy jártam 2 szakadt le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 vbandit ,meg van a lóvéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelbaj Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 szjancsi, légyszíves szokjál hozzá a füstöléshez ha azonban nagyon nagy és fekete felhőket eregetsz, akkor tenni kell valamit pl. füstcsavar, adagoló felújítás, izzítók cseréje, porl.csúcsok, "kihordósodott" hengerek az utóbbi már komoly dolog, motorfelújítást igényel opelből nagyon sok van a bontókban is, boltokban is izzítógyertyákból, porl.csúcsból javaslom, ne sajnáld a Bosch-t, mert jobban jársz olvastam egy magán autóimportőr írását a belga és német kocsikról aszondja, hogy Belgiumban a céges kocsikat adózási okokból 150-180s km futás után cserélik le, ezt veszik meg a kelet-európai nepperek olyan 6000 euró környékén a nagyját (Passat, Laguna, Omega) és 3-4000 euró körül a apraját (pl. Astra). Az órát visszatekerik, mert ilyen futásteljesítménnyel nem találnak rá itthon vevőt. Üres szervizkönyv pedig 5 euro/db, a kitöltés sem okoz nehézséget. tanácsom: ha elfogadható a kocsid teljesítménye, fogyasztása, akkor ne költs rá, csak ha nyilvánvaló hibája van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Hi all, friss atras vagyok 1997 1,7 xdtl Isuzu mocis, ... Dtl ???? Nem Dt ? A Dtl az Opel mocis ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 szjancsi, légyszíves szokjál hozzá a füstöléshez Ezt a füstölés dolgot tegyük tisztába. A diesel motorok égéstermékének jelentős része korom. Ez fekete színű, sűrű "füst". Ez egy természetes dolog, mértéke több dologtól függ. A benzines motor füstjében jóval több színtelen gáz van, ezért "füstöl" kevésbé. Persze a normálisnál nagyobb gázképződés az nem jó, orvosolni kell. Az isuzu motorok egyik gyakori problémája, hogy hidegen, indítás után rázkódik és füstöl. Ez a thermo elem "beállása" miatt van, emiatt nem lesz jó az előkeverés. Nekem is van egy Astrám isuzu td-s, ugyanez a baja. Nekem spec. a beindítással soha nem volt problémám. Ajtón behajolva - gázadás nélkül - izzítás után pöccre indul, még kemyény minuszokban is. Utána néhány percig zakatol és füstöl, amig nem lesz elég meleg, utána hibátlan. Egyenlőre a thermo elem és környéke kemikális képzésen esik át, ha nem segít, akkor szétszedem és megnézem. Eddig hasonló tüneteket produkáló isuzu deselek kivétel nélkül ebben a betegségben szenvedtek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 sziasztok már régóta olvasgatom az eseményeket és most érzem ide illőnek a kérdésemet. van egy 94'-es DR es astrám, a zödkáryát nem kapta meg mert iszonyatosan füstöl (kipu végén fekete kolbász tekeredik Kb. két utszahosszan mögötte.) és nem nyomtam neki kövéret. A füst nem oszlik csak a térfogata nő, a sűrűsége nem változik. :shock: A motor hidegen aránylag jól indul, de melegen ha leálítottam nem indul ujra. Kipróbáltam karter cső nélkül is meleg motornál hát beindult nagynehezen. A kérdés az hogy egy egyszerü gyűrűzés mennyit dobna a használati értékén? Előre is köszönöm. ja. újak aporlasztócucsok, az izzitó gyertyák, és Lukács rendszerű adaolója van (Locas). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 sziasztok már régóta olvasgatom az eseményeket és most érzem ide illőnek a kérdésemet. van egy 94'-es DR es astrám, a zödkáryát nem kapta meg mert iszonyatosan füstöl (kipu végén fekete kolbász tekeredik Kb. két utszahosszan mögötte.) és nem nyomtam neki kövéret. A füst nem oszlik csak a térfogata nő, a sűrűsége nem változik. :shock: A motor hidegen aránylag jól indul, de melegen ha leálítottam nem indul ujra. Kipróbáltam karter cső nélkül is meleg motornál hát beindult nagynehezen. A kérdés az hogy egy egyszerü gyűrűzés mennyit dobna a használati értékén? Előre is köszönöm. ja. újak aporlasztócucsok, az izzitó gyertyák, és Lukács rendszerű adaolója van (Locas). Hány km van abban a blokkban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Szerintem mindenek előtt egy kompresziómérés. Az mindent elárul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts