fekosz Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 sziasztok! engem is érdekelne a buli! a megadot bankszámla számra kell utalni a pénzt: mennyit? hogy kapom meg? 1 kérdés és mennyibe kerül az élőálítás a "szürönek"? Köszike! Érdekel a dolog! Hali ! Én már lezongoráztama dolgot vbandittal. A köv,. a teendőd: 870 forintot át kell utalj a fentebb rögzített szla számra. Megjegyzésnek az email címedet írd, meg az itteni nick nevedet! Amikor átutaltad a pénzt, opelbaj átküldi mailben az anyagot. nekem már megvan, tényleg frankó a srác, nem b@sz át! Én, ha opelbaj is úgy gondolja,egy héten belül megyek hozzá megcsinálni a szűrőt. Már alig várom :( Ha te is akarsz csatlakozni, utald át a pénzt, illetve vedd fel a kapcsolatot opelbajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Hali kerestelek priviben Szia mörfi :( Utólagos engedelmeddel azonosítottalak, hogy ki az a K.I., mert vbandit kérdezte az utalás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 hali én nem opelbaj vagyok,hanem vbandit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Szia mörfi :P Utólagos engedelmeddel azonosítottalak, hogy ki az a K.I., mert vbandit kérdezte az utalás miatt. Természetesen ,sőt köszi :wink: vbandit MEGKAPTAM KÖSZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos csak estefelé tudom megnézni. A többit priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Természetesen ,sőt köszi :wink: vbandit MEGKAPTAM KÖSZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos csak estefelé tudom megnézni. A többit priviben. Szia mörfi! feltétlen nézd meg, mert nagyon ott van a dolog. Én ha minden ok és vbandit is ráér, a jövő hét folyamán megyek hozzá megcsinálni a kütyüt. A panel már megvan! képzeld 350 huf volt :D :D :P Durva nem? Ennyin mulna egy ekkora dolog ? Na mindegy, olvasd el a kapott mailt és majd értekezünk. Ne keresgélj, hogy hol tudsz panelt venni, nekem már van címem, megadom priviben. üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Oké, érdekel nagyon a cím hiszen tök olcsó és szakértelmet sem igényli a megvalósítása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Oké, érdekel nagyon a cím hiszen tök olcsó és szakértelmet sem igényli a megvalósítása. Mailben átküldöm a címet és a bolt nyitva tartását is. Képzeld, felhívtam ma, hogy postázásos utánvétel megoldható e náluk, lévén fateromnak is dieselje van ,csak ő kadettba nyomja :P és azt mondták, hogy semmi akadálya a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 megrendeltem és előtte beszéltem a csávóval,nehogy kamu legyen...bár még lehet...tehát a bankszámlaszámom: 11991119 8182499900000000 Vörös András és email címet irjatok a megjegyzés rovatba akkor hány embernek kell pontosan? Hali vbandit! mikor tudunk össze futni , hogy megcsináljuk a szűrőt? A panel már megvan! A többi motyi is hamarosan rendelkezésre áll, mármin az a két kis matyifütty :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 hát mostanában elég kevés időm van,de igyekszem egy kis időt csinálni a projekthez...hiszen hamarosan tankolnom kellen és jo lenne már az ocsobbol.... irok privátban hol mikor találkozunk,ha ezen a hétvégén jo neked...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 hát mostanában elég kevés időm van,de igyekszem egy kis időt csinálni a projekthez...hiszen hamarosan tankolnom kellen és jo lenne már az ocsobbol.... irok privátban hol mikor találkozunk,ha ezen a hétvégén jo neked...? Hali! Jó, de csak vasárnap és még az sem biztos. A motyikat megvettem, minden megvan, már csak egy forrasztópáka kell, hogy, ... na mindegy, majd priviben a többit. Neked megvannak már a dolgaid? Ha még nincs, megírom neked is, hogy én hol vettem meg őket. mörfinek már megírtam, ha nem bánod, ő is jönne amikor nekilátunk a dolognak. Ő már utalt, de ezt te is tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 nekem majdnem minden volt otthon,még pár aporoság kell és akkor nekiállhatunk.....ok nem gond jöhet mörfi is összeütjük hip-hop majd irok pontosabb cimet,meg tel számot priviben neki is Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 nekem majdnem minden volt otthon,még pár aporoság kell és akkor nekiállhatunk.....ok nem gond jöhet mörfi is összeütjük hip-hop majd irok pontosabb cimet,meg tel számot priviben neki is Ok, várom az elérhetőségedet, mörfivel már dumáltunk erről, elvileg ő is ráér hétvégén, de azt mondta, hogy még pontosít addig. Jó mi? Addig, péntek van :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Mennyit utaljak akkor? Joee haverom is beszállt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Mennyit utaljak akkor? Joee haverom is beszállt! vbandit úgy számolta, hogy 870 pénz a cucc ára. Nem oszt és nem szoroz, ezt én sérelmeztem, mire ő csak annyit mondott ,hogy volt átut.költség is. Én elfogadtam és 870 pénzt utaltam neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Csináljunk listát: 1. Vbandit 2. Joee 3. J0hnny 4. Mörfi 5. 6. Akkor csak ennyien vagyunk?Senki többet? Már volt róla szó szerintem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Már volt róla szó szerintem :roll: Újabb jelentkező van innen tőlünk,szal már hárman vagyunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Én áttutaltam és megkaptam a cucost. A lényeg az hogy vbandit megkapja a pénzét mert ez így korrekt. Időt pénzt nem sajnálta megrendelte, szóval aki rajta van a listán az fizessen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Na, és áttértek lángossütőbe? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Szerintem hamarosan át beszéljük a dolgokat, csak előbb szeretnénk rendezni a piszkos anyagiakat. Szerintem a becsület nem 875ft -on múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Szerintem hamarosan át beszéljük a dolgokat, csak előbb szeretnénk rendezni a piszkos anyagiakat. Szerintem a becsület nem 875ft -on múlik. Ezt is nagyon helyesen mondod! főleg, hogy tényleg működik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 AMint lesz időm utalok,csak nem jutok bank közeébe sajnos,mindig 6-ig van meló! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelbaj Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 vbandit, átutaltam neked a pénzt, várom a mailt, kösz annyi a gondom, hogy nincs forrasztópákám és forrasztani sem tudok:) tényleg, van itt valaki, akinek a tankjába akár egy deci repceolaj is megfordult? vagy egyelőre csak barátkozgatunk a gondolattal? tegnapi rádióhír (Danubius): 20eFt a vámbüntetés, visszaesőknek 100e is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 én ma kiprobáltam,azzal jöttem dolgozni.... a pénzt még nem látom a számlámon,igy a mail cimedet se ,amint megjelenik küldöm... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ezexerint működik! (mivel beértél a munkahelyedre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Arról van valami infótok, hogy mely fordulatszámtartományban fogyaszt a legkevesebbet a TD (TDS)? Mert szerintem nem fogyaszt többet, ha beindul a turbó! :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts