fekosz Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 sziasztok! engem is érdekelne a buli! a megadot bankszámla számra kell utalni a pénzt: mennyit? hogy kapom meg? 1 kérdés és mennyibe kerül az élőálítás a "szürönek"? Köszike! Érdekel a dolog! Hali ! Én már lezongoráztama dolgot vbandittal. A köv,. a teendőd: 870 forintot át kell utalj a fentebb rögzített szla számra. Megjegyzésnek az email címedet írd, meg az itteni nick nevedet! Amikor átutaltad a pénzt, opelbaj átküldi mailben az anyagot. nekem már megvan, tényleg frankó a srác, nem b@sz át! Én, ha opelbaj is úgy gondolja,egy héten belül megyek hozzá megcsinálni a szűrőt. Már alig várom :( Ha te is akarsz csatlakozni, utald át a pénzt, illetve vedd fel a kapcsolatot opelbajjal.
fekosz Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Hali kerestelek priviben Szia mörfi :( Utólagos engedelmeddel azonosítottalak, hogy ki az a K.I., mert vbandit kérdezte az utalás miatt.
vbandit Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 hali én nem opelbaj vagyok,hanem vbandit.....
mörfi Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Szia mörfi :P Utólagos engedelmeddel azonosítottalak, hogy ki az a K.I., mert vbandit kérdezte az utalás miatt. Természetesen ,sőt köszi :wink: vbandit MEGKAPTAM KÖSZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos csak estefelé tudom megnézni. A többit priviben.
fekosz Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Természetesen ,sőt köszi :wink: vbandit MEGKAPTAM KÖSZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos csak estefelé tudom megnézni. A többit priviben. Szia mörfi! feltétlen nézd meg, mert nagyon ott van a dolog. Én ha minden ok és vbandit is ráér, a jövő hét folyamán megyek hozzá megcsinálni a kütyüt. A panel már megvan! képzeld 350 huf volt :D :D :P Durva nem? Ennyin mulna egy ekkora dolog ? Na mindegy, olvasd el a kapott mailt és majd értekezünk. Ne keresgélj, hogy hol tudsz panelt venni, nekem már van címem, megadom priviben. üdv,
mörfi Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Oké, érdekel nagyon a cím hiszen tök olcsó és szakértelmet sem igényli a megvalósítása.
fekosz Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Oké, érdekel nagyon a cím hiszen tök olcsó és szakértelmet sem igényli a megvalósítása. Mailben átküldöm a címet és a bolt nyitva tartását is. Képzeld, felhívtam ma, hogy postázásos utánvétel megoldható e náluk, lévén fateromnak is dieselje van ,csak ő kadettba nyomja :P és azt mondták, hogy semmi akadálya a dolognak.
fekosz Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 megrendeltem és előtte beszéltem a csávóval,nehogy kamu legyen...bár még lehet...tehát a bankszámlaszámom: 11991119 8182499900000000 Vörös András és email címet irjatok a megjegyzés rovatba akkor hány embernek kell pontosan? Hali vbandit! mikor tudunk össze futni , hogy megcsináljuk a szűrőt? A panel már megvan! A többi motyi is hamarosan rendelkezésre áll, mármin az a két kis matyifütty :P
vbandit Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 hát mostanában elég kevés időm van,de igyekszem egy kis időt csinálni a projekthez...hiszen hamarosan tankolnom kellen és jo lenne már az ocsobbol.... irok privátban hol mikor találkozunk,ha ezen a hétvégén jo neked...?
fekosz Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 hát mostanában elég kevés időm van,de igyekszem egy kis időt csinálni a projekthez...hiszen hamarosan tankolnom kellen és jo lenne már az ocsobbol.... irok privátban hol mikor találkozunk,ha ezen a hétvégén jo neked...? Hali! Jó, de csak vasárnap és még az sem biztos. A motyikat megvettem, minden megvan, már csak egy forrasztópáka kell, hogy, ... na mindegy, majd priviben a többit. Neked megvannak már a dolgaid? Ha még nincs, megírom neked is, hogy én hol vettem meg őket. mörfinek már megírtam, ha nem bánod, ő is jönne amikor nekilátunk a dolognak. Ő már utalt, de ezt te is tudod.
vbandit Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 nekem majdnem minden volt otthon,még pár aporoság kell és akkor nekiállhatunk.....ok nem gond jöhet mörfi is összeütjük hip-hop majd irok pontosabb cimet,meg tel számot priviben neki is
fekosz Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 nekem majdnem minden volt otthon,még pár aporoság kell és akkor nekiállhatunk.....ok nem gond jöhet mörfi is összeütjük hip-hop majd irok pontosabb cimet,meg tel számot priviben neki is Ok, várom az elérhetőségedet, mörfivel már dumáltunk erről, elvileg ő is ráér hétvégén, de azt mondta, hogy még pontosít addig. Jó mi? Addig, péntek van :P :D :D
J0hnny Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Mennyit utaljak akkor? Joee haverom is beszállt!
fekosz Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Mennyit utaljak akkor? Joee haverom is beszállt! vbandit úgy számolta, hogy 870 pénz a cucc ára. Nem oszt és nem szoroz, ezt én sérelmeztem, mire ő csak annyit mondott ,hogy volt átut.költség is. Én elfogadtam és 870 pénzt utaltam neki.
mörfi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Csináljunk listát: 1. Vbandit 2. Joee 3. J0hnny 4. Mörfi 5. 6. Akkor csak ennyien vagyunk?Senki többet? Már volt róla szó szerintem :roll:
J0hnny Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Már volt róla szó szerintem :roll: Újabb jelentkező van innen tőlünk,szal már hárman vagyunk!
mörfi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Én áttutaltam és megkaptam a cucost. A lényeg az hogy vbandit megkapja a pénzét mert ez így korrekt. Időt pénzt nem sajnálta megrendelte, szóval aki rajta van a listán az fizessen.
mörfi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Szerintem hamarosan át beszéljük a dolgokat, csak előbb szeretnénk rendezni a piszkos anyagiakat. Szerintem a becsület nem 875ft -on múlik.
fekosz Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Szerintem hamarosan át beszéljük a dolgokat, csak előbb szeretnénk rendezni a piszkos anyagiakat. Szerintem a becsület nem 875ft -on múlik. Ezt is nagyon helyesen mondod! főleg, hogy tényleg működik a dolog.
J0hnny Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 AMint lesz időm utalok,csak nem jutok bank közeébe sajnos,mindig 6-ig van meló! :P
opelbaj Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 vbandit, átutaltam neked a pénzt, várom a mailt, kösz annyi a gondom, hogy nincs forrasztópákám és forrasztani sem tudok:) tényleg, van itt valaki, akinek a tankjába akár egy deci repceolaj is megfordult? vagy egyelőre csak barátkozgatunk a gondolattal? tegnapi rádióhír (Danubius): 20eFt a vámbüntetés, visszaesőknek 100e is lehet
vbandit Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 én ma kiprobáltam,azzal jöttem dolgozni.... a pénzt még nem látom a számlámon,igy a mail cimedet se ,amint megjelenik küldöm... :P
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Ezexerint működik! (mivel beértél a munkahelyedre)
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Arról van valami infótok, hogy mely fordulatszámtartományban fogyaszt a legkevesebbet a TD (TDS)? Mert szerintem nem fogyaszt többet, ha beindul a turbó! :?: :?: :?:
Recommended Posts