mörfi Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Rendben ,vagyok én is , infót majd küldj hova küldjem! :blob3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 megrendeltem és előtte beszéltem a csávóval,nehogy kamu legyen...bár még lehet...tehát a bankszámlaszámom: 11991119 8182499900000000 Vörös András és email címet irjatok a megjegyzés rovatba akkor hány embernek kell pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Csináljunk listát: 1. Vbandit 2. Joee 3. J0hnny 4. Mörfi 5. 6. Akkor csak ennyien vagyunk?Senki többet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Konditeremben egy maffiózó srác évekig járt olyan olajjal, amivel sütöttek mindenfélét, igaz, egy Merci volt az alany. Konkrétat nem tudok, de mondta, h ülepíti a cuccost, szűri, vmi biznyákot hozzákever, plusz a mocit is hozzá kell állítani. De ment a gép. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 ITT van nálam a cucc... még sajna nem tudtam elolvasni,mer sok a dolgom,de du. talán végig tudom olvasni... tehát lassan le kéne zárni a jelentkezést.... akkor 875 FT ot utaljatok a számlámra...és mail cimet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Rendben ,fogom küldeni mihamarabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 elolvastam...elég jo....csak macerás,és időigényes az előállítása,de megéri:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hát valamit, valamiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Valaki épített már be valamilyen 230V os előmelegítőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Valaki épített már be valamilyen 230V os előmelegítőt? Sziasztok! Én is vagyok ám, csak mostanság sok a dolog. vbandit, én is hozzá járulnék a cucchoz, amennyiben még lehet! Írjatok infókat, de ha lehet, priviben. üdv mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelbaj Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Johnny, engem is érdekel az infó. Beveszel az elosztási listára? Az is érdekelne, hogy valamelyikőtök eljutott-e már az 1. lépésig (ti. 5 l a tankba)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Johnny, engem is érdekel az infó. Beveszel az elosztási listára? Az is érdekelne, hogy valamelyikőtök eljutott-e már az 1. lépésig (ti. 5 l a tankba)? Csá opelbaj! Én most privizek a sráccal, 800 x forintért adja tovább a kapott mailt. Nem oszt/szoroz! Ennyi és kész. Utald át a zseton a megadott szla számra a megfelelő szövegezzéssel és máris küldi a cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 lehetne olcsobb is,csak ugye a kezdeti listárol akik jelentkeztek, még senki se mozdult rá... igy talán a felét tudom leirni a befektetésemnek... nem ezen akarok meggazdagodni,azt elhihetitek.... lassan bánom,hogy felajánlottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 lehetne olcsobb is,csak ugye a kezdeti listárol akik jelentkeztek, még senki se mozdult rá... igy talán a felét tudom leirni a befektetésemnek... nem ezen akarok meggazdagodni,azt elhihetitek.... lassan bánom,hogy felajánlottam... Nem mondod, hogy beszívattak a srácok? Beígérik,hogy rendeld meg és aztán osztoszkodtok, a végén meg te "szaladgálsz" a pénzedért? Srácok! Ez nagyon gyökér dolog volt, amennyiben így történt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 eddig 1 ember utalt..de csak az igazi nevét tudom,igy nem tudom ki volt az...ninck név alapján... nem gond nem haragszom:) lehet még nem jutottak bank közelbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 eddig 1 ember utalt..de csak az igazi nevét tudom,igy nem tudom ki volt az...ninck név alapján... nem gond nem haragszom:) lehet még nem jutottak bank közelbe Fő az optimizmus :( Remélheetőleg erről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 több is veszett mohácsnál....:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Szolgálati közlemény KATONA ISTVÁN keressen meg priviben!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Pontosan ez a gond,hogy nem jutottam bankközelbe! Amint lesz időm utalok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 ok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Pontosan ez a gond,hogy nem jutottam bankközelbe! Amint lesz időm utalok! Ez a beszéd, tudtam én ide f_sza gyerekek járnak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 én is reméltem,mert idáig amit tapsztaltam nem ezt mutatta,hogy tuskok járnak ide mindig választ kaptam a kérdéseimre... mindenki ott segitett ahol tudott,ezért is mertem bevállalni az egészet... az előbb már már azt hittem ilyen rossz emberismerő vagyok.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Hali kerestelek priviben Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 sziasztok! engem is érdekelne a buli! a megadot bankszámla számra kell utalni a pénzt: mennyit? hogy kapom meg? 1 kérdés és mennyibe kerül az élőálítás a "szürönek"? Köszike! Érdekel a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts