istván Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Milyen motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 sziasztok!!! Lennne egy kérdésem ha nekem kifogy az üzem anyagom hogy tudom lellégteleníteni a rendszert? Hogy tudom megmérni a kompresziot? Kösziszépen a segítséget! Sziasztok!!úű Hi All ;) Amennyiben kifogy a nafta, első lépés: Vegyél 4-5 lityi olajat, majd töltsd bele. második: Kezdj indítózni. Eleinte nem akarja elkapni, illetve padlózásnál is éppen csak pöcörög a motor. harmadik: Ne add fel. Tekerd és taposd a gázt. (Érzéssel!!!) ötödik: Kb. 5 perc és az alapjáratod beáll és minden visszatér a régi kerékvágásba. hatodik: Jó utat :lol: kompressziót a dieselnél nem tudsz mérni! Sűrítési veszteség légnyomás vagy mi a szösz. Ígyhívják. A kompresszióra a service-k kényesek. Magad nem tudod megmérni, vagy nem pontosan. Van egy műszer, ami hasonlít a kompresszió mérőhöz, csak vastagabb a foglalat, ami a porlasztók helyére megy be. Az eljárás a köv.: Csúcsok ki, mérőszár be, mérőóra 0 állásba, indítózás. Ezt addig csinálják, amíg a henger "tornázik". Ha már nincs több benne, jön a köv. henger, majd megint a köv. és így végig. Az értékek váltózók. 1.7dr-nél 30-31 körüli a gyári érték. 25-nél már nagyon gáz! Átlag 27-29 szokott lenni. Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Fotengely csapágy elpusztult és valami elszabadult fémdarab vájatot reszelt a tengelyen. Delphi félszintetikus olajat használok. Szerintetek ez gagyi anyag? A kevés olajra egy kicsit gyanakszom, mert sokat eszik belole a "drága", (mint azt a többi fórumlakó is megerosítette) és egy mentem vele fel-felvillanó piros lámpával vagy 40 km-t. Ezt követoen megálltam egy kútnál, vettem valami olcsóbb olasz olajat (gondoltam hazáig elmegy, aztán csere), beöntöttem és kb. 40 km után elhalt a motor. Okuljatok belole és ti ne tegyetek ilyet! Szeretnélek megnyuktatni, az nem az olcsó olaj műve volt. Elárulom neked, hogy az olcsó olajnak nagyon lehetősége sem volt "kibontakozni" ;) A Delphi olajat nem ismerem, de azt hiszem, nem is akarom nagyon megismerni :lol: Én még sosem töltöttem olyat a kocsimba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mbik Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Sziasztok! Akinek szervós 1.7 DR motorú Astrája van írja meg legyen szíves hogy hol van rajta a szervószivattyú (ha jól tudom akkor a motortartó baknál de nem biztos) Milyen ékszíj hajtja? Méret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 sziasztok! Nagyon szépen köszönöm! a segítséget! Egy ilyet jó ha az ember tud ha kifogy a nedú mit csínáljon a tankoláson kivül! köszi sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Én egy Off D4-D Yarissal On jártam így a minap, hogy kifogyott a nafta ;) Bele a gázolaj, majd indítózás(rángatózott is a kaszni) elkapta és mentem tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 A Delphi olajat nem ismerem, de azt hiszem, nem is akarom nagyon megismerni ;) Én még sosem töltöttem olyat a kocsimba :lol: mondjuk a Delphi olaj nem gagyi, csak itthon nem olyan ismert de jobb, mint pl a Mol egyes termékei (a tescos noname olajakról ne is beszéljünk) bár még nekem sem volt ilyen egyik autómban sem, de ismerek olyat, aki hallott már olyan emberről, aki látott ilyet :lol: :( :D komolyra fordítva: az egyik importőr autói mind ezzel mennek (ráadásul dízelek), nem kevés havi futásteljesítménnyel, ritkán betartott csere-periódussal és még nem volt velük gond apámé az egyik ilyen céges corsa (3 éves, 260e km-t futott, eddig csak a turbót kellett felújítani, de nem emiatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Én egy Off D4-D Yarissal On jártam így a minap, hogy kifogyott a nafta ;) Bele a gázolaj, majd indítózás(rángatózott is a kaszni) elkapta és mentem tovább :lol: Mi van, többet fogyaszt, mint gondoltad? :twisted: Egyébként kié az az off autó? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 mondjuk a Delphi olaj nem gagyi, csak itthon nem olyan ismert de jobb, mint pl a Mol egyes termékei (a tescos noname olajakról ne is beszéljünk) bár még nekem sem volt ilyen egyik autómban sem, de ismerek olyat, aki hallott már olyan emberről, aki látott ilyet :lol: :lol: :( komolyra fordítva: az egyik importőr autói mind ezzel mennek (ráadásul dízelek), nem kevés havi futásteljesítménnyel, ritkán betartott csere-periódussal és még nem volt velük gond apámé az egyik ilyen céges corsa (3 éves, 260e km-t futott, eddig csak a turbót kellett felújítani, de nem emiatt) Félre értesz. Nem konkrétan arra gondoltam, hogy gagyi a DELPHI, csupán arról van szó, hogy sok olajat kipróbáltam már, illetve sokakról olvastam teszteket és azok között a D. nem igazán szerepelt. A miértjét nem tudom. Én ha kategorizálnom kellene a d. olajat, akkor az ALCO-val tenném egy szintre. Olyanom meg ugye volt és nem jött be. Én nagyon kényes vagyok a kenésre és igyekszem a legjobb minőségű olajat használni. A gyári Opel olaj =sz@r. A TESCO-sat ki sem próbálnám. A vele egy kaliberűt sem. Nekem most ROWE van benne. Megjegyzem másodjára és eddig jól vizsgázott. A köv lehet, hogy Mobil 1 lesz, vagy Castrol. Igaz egyenlőre nem akarok váltani. Majd akkor, ha valamiért ebből is kiábrándulok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Mi van, többet fogyaszt, mint gondoltad? :twisted: Egyébként kié az az off autó? :roll: :smt099 Érdekesen tettünk bele kb 3 litykót és a kis kijelző 2 rublikát felugrott :( Egyébként a kereskedésé ahol eladtuk fater autóját ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Fotengely csapágy elpusztult és valami elszabadult fémdarab vájatot reszelt a tengelyen. Delphi félszintetikus olajat használok. Szerintetek ez gagyi anyag? A kevés olajra egy kicsit gyanakszom, mert sokat eszik belole a "drága", (mint azt a többi fórumlakó is megerosítette) és egy mentem vele fel-felvillanó piros lámpával vagy 40 km-t. Ezt követoen megálltam egy kútnál, vettem valami olcsóbb olasz olajat (gondoltam hazáig elmegy, aztán csere), beöntöttem és kb. 40 km után elhalt a motor. Okuljatok belole és ti ne tegyetek ilyet! A sorrend ami gáz. 1 kevés oil nuku kenés , 2 Főtengő csapágy ki kopik , majd galyra vágja a fötengelyt, a kevés oil nyomás ami még esetleg volt az is távozik. 3 Villogó oil nyomás lámpa, kopogó motor cseszheted az után töltést. 4 Ez sokba fog kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Én ha kategorizálnom kellene a d. olajat, akkor az ALCO-val tenném egy szintre. Olyanom meg ugye volt és nem jött be. Én nagyon kényes vagyok a kenésre és igyekszem a legjobb minőségű olajat használni.hát... szerintem nem egy kategória :roll: Nekem most ROWE van benne. Megjegyzem másodjára és eddig jól vizsgázott. A köv lehet, hogy Mobil 1 lesz, vagy Castrol. Igaz egyenlőre nem akarok váltani. Majd akkor, ha valamiért ebből is kiábrándulok ;) ha a ROWE jó neked, jó lenne a Delphi is ;-) amúgy én Valvoline-nal járok és anno a családi dízel Combóban is az volt, az tökéletes volt és most is az 8) A gyári Opel olaj =sz@r. A TESCO-sat ki sem próbálnám. A vele egy kaliberűt sem. az elsőben egyetértünk, a második pedig jó döntés, tehát abban is :lol: de mivel ez itt elég OFF, így max az olajos topikban folytassuk ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ok főnök ;) Nem folytatom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Sziasztok!!! Az autómbol eltünt az erő gyenge mint a harmat. Indul meg minden de erőtlen ;)( Remélem nem komoly. ki járt már így??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Turbo mukodik ? Enyembe meg huvos idoben mintha tobb ero lenne , ma nyomtam egy padlogazt 2-ben erre ugy elkapart a 17''-es guma hogycsak na ! Néztem is egy sort :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Én is a turbónál keresgélnék, lehet hogy lukas a turbó és az intercooler közötti cső vagy vagy a cooler és a szívó csonk között. Ha valahol sziszeg akkor biztos,de lehet a cooler is ha követ kapott. De elhagyhatta magát a turbó is de az nem valószínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Én is a turbónál keresgélnék, lehet hogy lukas a turbó és az intercooler közötti cső vagy vagy a cooler és a szívó csonk között. Ha valahol sziszeg akkor biztos,de lehet a cooler is ha követ kapott. De elhagyhatta magát a turbó is de az nem valószínű. Én is a turbó körül keresgélnék, mivel a teljesítményesés onnan adódhat. más: Elkészült a honlapom, ha időtök engedi, kukkantsatok be ;) http://www.gportal.hu/portal/fekosz/ Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelbaj Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 A sorrend ami gáz. 1 kevés oil nuku kenés , 2 Főtengő csapágy ki kopik , majd galyra vágja a fötengelyt, a kevés oil nyomás ami még esetleg volt az is távozik. 3 Villogó oil nyomás lámpa, kopogó motor cseszheted az után töltést. 4 Ez sokba fog kerülni. A 4. pontban neked teljes mértékben IGAZAD VAN. Három hete szervizben van az x17dtl 96-os Astrám. Idáig 350eFt bünti van kilátásba helyezve (teljes motorfelújítás, hengerfej hegesztés, fotengely csere persze ezt csak bontóból, adagoló felújítás, porlcsúcsok csere) jaj nekem!!! Ezentúl én leszek a legfigyelmesebb olajszint témában az egész fórumot beleértve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Sajnos előfordul az ilyen, de lessz 1 tuti motorod az is valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Sajnos előfordul az ilyen, de lessz 1 tuti motorod az is valami. Szia mörfi! Köszi a jókívánságokat ;) Más: Bizony, ha egyszer készen lesz, tuti moci lesz belőle, de kérdés, hogy mennyiért és ki csinálja. A diesel világ elég kényes, ez ugye ismert tény :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelbaj Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Újra jár az dízelsárkányom! Mindez röpke 365 ezer forintos kaland volt (amibol 50e a munkadíj). Egy darabig össze kell húznom a derékszíjat... Még soha nem volt bejáratós kocsim. Szerintetek hány km-nél cseréljek olajat? A szerelom 1000 km-nél javasolta. Nem kevés ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Nem. Ha a szerelőd azt mondja, akkor az úgy jó ! Ha nem hiszel neki, akkor meg keress másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Újra jár az dízelsárkányom! Mindez röpke 365 ezer forintos kaland volt (amibol 50e a munkadíj). Egy darabig össze kell húznom a derékszíjat... Még soha nem volt bejáratós kocsim. Szerintetek hány km-nél cseréljek olajat? A szerelom 1000 km-nél javasolta. Nem kevés ez? :oops: :oops: :oops: 365e ;) Én ma cseréltettem vízpumpát meg alsó kitámasztót 17 pénz .... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Én bitos inkább cseréltem volna motort mint hogy beleugorjak egy generálba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Mire cserélted volna? Másik szar bontottra? Ez legalább meg van csinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts