fekosz Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Bent van és bent is marad :) Ez nagyon helyes! Ne is vedd ki és herélni is tilos :( Azért megy egyébként jobban a vas, mert a szelepek valszeg "kitisztultak". Ha sokat használod városban és nem húzatod sosem, akkor le kormolódik. Olyankor autópálya felhúzod 130-ra (lehet 140-re is), aztán gyí pár km.- Ajánlott 40-50-et elmenni folyamatos tempóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 De érdekes módon amikor lomhább volt koxolt is ha odaléptem neki ... Most meg nem igazán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 De érdekes módon amikor lomhább volt koxolt is ha odaléptem neki ... Most meg nem igazán! :lol: Ez azért van így, mert "kitisztult" a rendszered és emiatt tökéletesebb az égés ergo kevesebb anyaggal és energiával többet tol/megy az autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Ez azért van így, mert "kitisztult" a rendszered és emiatt tökéletesebb az égés ergo kevesebb anyaggal és energiával többet tol/megy az autó. :) Akkor nekem is ideje lenne már megzavarni cseppet a zótót. Enyim is elég lusta és füstölős :twisted: (azt mondjátok egy 2/A kevés ehez?) Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 ujjzol : Próbát megér ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 ujjzol : Próbát megér ... Na persze 1 tiszta levegő szűrő is csodákra képes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Na persze 1 tiszta levegő szűrő is csodákra képes :lol: Uhh, most, hogy mondod legalább 15e van a legszűrőmbe ... :( Na holnap meglepem a gépet egyel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Na persze 1 tiszta levegő szűrő is csodákra képes :lol: Enni lehet a légszűrőmről, pár hete csréltem! :mrgreen: Olajjal 1ütt szoktam (8000 Km), sűrűbben kéne...? :oops: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Enni lehet a légszűrőmről, pár hete csréltem! :mrgreen: Olajjal 1ütt szoktam (8000 Km), sűrűbben kéne...? :oops: Üdv.: ujjzol 8 e? Az egy arany középút. Én 6 e kilóméterenként szoktam cserélni, legalábbis igyekszem betartani. Most cseréltem pont tegnap. Az olajat tudjátok, hogy mit kapott :) Erről már volt szó fentebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Akkor nekem is ideje lenne már megzavarni cseppet a zótót. Enyim is elég lusta és füstölős :twisted: (azt mondjátok egy 2/A kevés ehez?) Üdv.: ujjzol Az egy autó út nem? Ott a megengedett seb. 90 km/h Ott is megteheted a kikormolást, csak a trafira figyelj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 8 e? Az egy arany középút. Én 6 e kilóméterenként szoktam cserélni, legalábbis igyekszem betartani. Most cseréltem pont tegnap. Az olajat tudjátok, hogy mit kapott :) Erről már volt szó fentebb. Igen 6 ezerre az enyém is tiszta gány ,kéne venni 1 bele való mosható szűrőt, valszeg már régen megtérült volna az ára 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Igen 6 ezerre az enyém is tiszta gány ,kéne venni 1 bele való mosható szűrőt, valszeg már régen megtérült volna az ára 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Azért a gyári légszűrőt ne mossátok ki 40 fokon se... :lol: :) :( Észrevettem reggel 1 porcintesre indul a masina, ha mar bemelegedett a moci akkor 2-3 fotengely fordulat utan indul be ... :? Nektek mennyi olajat eszik a masina ? 10e-kmre evett 0.5L olajat ... Olajcsere előtt néztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Igen 6 ezerre az enyém is tiszta gány ,kéne venni 1 bele való mosható szűrőt, valszeg már régen megtérült volna az ára 8)Szia mörfi :) Mizu veled? Nagyon el vagy veszve. Én egyébként nem vagyok híve a moshaató cuccoknak, de lehet attól még jó :( Próbáld ki, aztán ha beválik, én is váltok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Azért a gyári légszűrőt ne mossátok ki 40 fokon se... :lol: :) :( Észrevettem reggel 1 porcintesre indul a masina, ha mar bemelegedett a moci akkor 2-3 fotengely fordulat utan indul be ... :? Nektek mennyi olajat eszik a masina ? 10e-kmre evett 0.5L olajat ... Olajcsere előtt néztem :D 7500-8000-nél elszoktam dobni az oilt, ez idő alatt 1szer töltök rá kb fél , ha nagyon űztem 1 litrt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 7500-8000-nél elszoktam dobni az oilt, ez idő alatt 1szer töltök rá kb fél , ha nagyon űztem 1 litrt Én is el szoktam dobni az oilt 7e km után de most csak mentem mentem és mentem ... :D De most már betartom a 7e-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Szabyka ! 10 e km-re 0.5 lityi oil nem sok szerintem. Az enyémbe 4 e km után kellett 1 egész liternyi.... Ugyanolyan mint a tiéd. És hol van még a bűvös 7,5 e-s határ amikor majd lecserélhetem.... Egyébként az enyém ugyanezt csinálja, hidegen pöccintésre, melegen 2-3 főtengelyfordulatra indul. Okát még csak nem is sejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Az egy autó út nem? Ott a megengedett seb. 90 km/h Ott is megteheted a kikormolást, csak a trafira figyelj :) Mégcsak nem is autóút, simán csak főútvonal, de az idők során azé' megismeri a zember a fő vadászleseket :mrgreen: megasztán rendes tagok ótóznak a 2/A-n, mindíg jelzik ha veszély van 8) De nem vok én az a száguldózós fajta, nem is lenne mivel... :lol: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Az olajfogyim nekem is olyasmi mint Szabykának, 8e Km-en oan 4dl körüli. Ez az én füstölgő, lassan 13 éves oilkályhámtúl szvsz nemrosz :lol: Eddig még soha nem kellett utántöltenem, de azé' az 1 lityi jackpot oil ott figyel a sufnyiban :) Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Szabyka ! 10 e km-re 0.5 lityi oil nem sok szerintem. Az enyémbe 4 e km után kellett 1 egész liternyi.... Ugyanolyan mint a tiéd. És hol van még a bűvös 7,5 e-s határ amikor majd lecserélhetem.... Egyébként az enyém ugyanezt csinálja, hidegen pöccintésre, melegen 2-3 főtengelyfordulatra indul. Okát még csak nem is sejtem. Hali! Mi a helyzet a minuszos indulással? A te oil fogyasztásod kicsit soknak tűnik nekem, nem folyik el valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Hali! Mi a helyzet a minuszos indulással? A te oil fogyasztásod kicsit soknak tűnik nekem, nem folyik el valahol? Bakter nálatok már fagy? Tényleg kiszámíthatatlan az időjárás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Bakter nálatok már fagy? Tényleg kiszámíthatatlan az időjárás. :lol: Igen morfi barátom, nálunk már fagy :) Ma reggel -12 volt a Nagyvárad térenél :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Utána néztem ennek a sportlevegőszürönek, K&N és Greent néztem,de aranyárban vannak,olyan 15E körül! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Utána néztem ennek a sportlevegőszürönek, K&N és Greent néztem,de aranyárban vannak,olyan 15E körül! :roll: Hol nézted ember? Lurdy ház hátsó (parkoló felöli, vagy ha úgy kobban tetszik, mozi felöli) bejárat. Boombastic tuningüzlet. Ott talász kedvedrevaló sportszűrőt és hozzá való tisztítóolajat is. A 15 e ft baromi sok!!! Max cakli-pakli 7-8 e ft-nál meg kell álljon a dolog! :lol: [shadow=red:e139322989]"BBT Szűrő + olaj Direktszűrő + Sparco szűrő olaj (10 alkalomra alkalmas) Modellév: 2005 Telefon: 06 70 515 4041 Helység: Budapest Akció: 5.980 Ft "[/shadow:e139322989] http://www.tuningbolt.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Azért okosan a direkttel, mert ezek a pár ezer forintos noname verziók azért nem azt a szűrést tudják, mint amit a motor megkövetel... Vagy ha gyári állapotban tudják is, bármilyen kis mechanikai hatásra megváltoznak ezek az értékek, persze negativ irányban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts