Szabyka Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Hmmm... Enyém is ugyanennyi, pedig benzines. :lol: Gratula! :lol: Én örülök a 7.2-nek mert huzattam is 10km-en keresztül egy autót aminek ráadásul lapos volt a kereke is ... Igy is csak 1400ft/100km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Bammeg! Nem vigyáztok még termelni is fogja a verda a benyát!!!! :shock: :( Én eztet nem értem, hogy mindíg csak másoknak van ien hihetetlen fogyasztás.... :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Bizony! Ez így van! Lassan a benyások kevesebbet esznek mint a dieselek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Bammeg! Nem vigyáztok még termelni is fogja a verda a benyát!!!! :shock: :lol: Én eztet nem értem, hogy mindíg csak másoknak van ien hihetetlen fogyasztás.... :roll: 8) :( :smt082 be-be az enyém meg már termeli az üzemanyagot, valamelyik nap is kifelé folyt a tankból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Én eztet nem értem, hogy mindíg csak másoknak van ien hihetetlen fogyasztás.... :roll: 8) Ne célozgassunk... :( A nagyobb papucsok miatt nem tudok csak lemenni 7 alá, tavaly 6.9-7 körül ment a kicsim full városban. Persze, pár dolog kell hozzá: -dugók kikerül. -lehetőleg lámpák is kikerül. :lol: -nem kell padlógázon gyorsulva mindenkit megelőzni a lámpánál, elég az átlag tempó. -Ha látod, h fékezni kell, akkor nem kell neki nyomni a gázt... Stb, stb. Remélem, nem fáj, h csak ennyit eszik a verdám BP-en. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Ne célozgassunk... :( A nagyobb papucsok miatt nem tudok csak lemenni 7 alá, tavaly 6.9-7 körül ment a kicsim full városban. Persze, pár dolog kell hozzá: -dugók kikerül. -lehetőleg lámpák is kikerül. :lol: -nem kell padlógázon gyorsulva mindenkit megelőzni a lámpánál, elég az átlag tempó. -Ha látod, h fékezni kell, akkor nem kell neki nyomni a gázt... Stb, stb. Remélem, nem fáj, h csak ennyit eszik a verdám BP-en. :lol: Eszem ágában sincs kötözködni, de hogy méred a fogyasztást? Teli tank, aztán 100km aztán megint teli tank, talán ez valamennyire hiteles, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Eszem ágában sincs kötözködni, de hogy méred a fogyasztást? Teli tank, aztán 100km aztán megint teli tank, talán ez valamennyire hiteles, szerintem. Teli tank, majd amikor "kiürül", akkor megint teli. Kb. 580-590km-ert szoktam menni 40-42L benyával, és mindíg nézem/számolom a fogyit. Igazából olyan 7.15 körül van inkább. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Nekem napi kb 20 leallas - indulassal, gyorsulasokkal, széles papucsokkal 7.2 bár most megint tele tankoltam most 7.3 lett ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Nekem napi kb 20 leallas - indulassal, gyorsulasokkal, széles papucsokkal 7.2 bár most megint tele tankoltam most 7.3 lett ... Reális szerintem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Nekem 6.8-ra jött ki a fogyim most, de nem igazán érdekel amíg 190ft/l :lol: A francba! Nekem a múlt héten emelték fel az árát 150-ről 170-re! Ez bosszantó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 A francba! Nekem a múlt héten emelték fel az árát 150-ről 170-re! Ez bosszantó! :( Te szegény :lol: Más meg tankolja a 255 vagy mennyiért :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Más meg tankolja a 255 vagy mennyiért :? De ők kényelmesen a benzinkúton :twisted: , én meg kannából 10 literenként! :roll: :wink: (És büdös gázolajszagú lesz minden!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 De ők kényelmesen a benzinkúton :twisted: , én meg kannából 10 literenként! :roll: :wink: (És büdös gázolajszagú lesz minden!) Hidd el a többiek is szivesebben kannáznának :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Más meg tankolja a 255 vagy mennyiért :? Jelenleg 282 a VPower... Át is szoktam BKV-ra, ne félj. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozdvez Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 "De ők kényelmesen a benzinkúton , én meg kannából 10 literenként! (És büdös gázolajszagú lesz minden!) " Én is kannából 20 literenként. Golyós csővel. Így nem lesz gázolajszagú minden. ÉS a pénztárcám sem apad annyíra. :( És nem utrolsósorban kevesebbszer kannázok, mint ők benzinkutaznak. Nagymúltu elődömet idézve: "Diesel mindenek felett" Bár csak mindenem fííííínom gázolajszagú lenne... Még a fürdőkádat is teletölteném vele, és átjárnék a szomszédba zuhanyozni... :lol: Hm. Álmok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 "De ők kényelmesen a benzinkúton , én meg kannából 10 literenként! (És büdös gázolajszagú lesz minden!) " Én is kannából 20 literenként. Golyós csővel. Így nem lesz gázolajszagú minden. ÉS a pénztárcám sem apad annyíra. :( És nem utrolsósorban kevesebbszer kannázok, mint ők benzinkutaznak. Nagymúltu elődömet idézve: "Diesel mindenek felett" Bár csak mindenem fííííínom gázolajszagú lenne... Még a fürdőkádat is teletölteném vele, és átjárnék a szomszédba zuhanyozni... :lol: Hm. Álmok... Ho-ho! Itt vagyok ám én minden nap, csak nem írkálok. A nagy testvér mindent lát! "Nagymúltu elődömet idézve: "Diesel mindenek felett" ezt konkrétan mire is értetted :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozdvez Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Tudtam hogy, valaki így írja alá a hozzászólásait. Csak lusta voltam megnézni ki is az. Csak azért írtam mert, én is ezt a hitvallást erősítem: Diesel mindenek felett! Ezt rősíti ez a tény is: Csak pesti autózás (Reggel munkába, este haza), napi 70km. Össz km: 428, "tankolt" gázolaj: 18liter. Fogyi: 4,2lit/100km Olyan boldog lettem mikor ezt kiszámoltam! És ilyen kedvező eredmény született. :( :toothy8: Privátra kicsit későb válaszolok amint tudok konkrétumokkal szolgálni! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Tudtam hogy, valaki így írja alá a hozzászólásait. Csak lusta voltam megnézni ki is az. Csak azért írtam mert, én is ezt a hitvallást erősítem: Diesel mindenek felett! Ezt rősíti ez a tény is: Csak pesti autózás (Reggel munkába, este haza), napi 70km. Össz km: 428, "tankolt" gázolaj: 18liter. Fogyi: 4,2lit/100km Olyan boldog lettem mikor ezt kiszámoltam! És ilyen kedvező eredmény született. :lol: :toothy8: Privátra kicsit későb válaszolok amint tudok konkrétumokkal szolgálni! Üdv! Leköteleznél :( Várom leveled! Az enyém is 5 körül eszik, de nem merem sosem elhinni, ezért mindíg hattal számolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Tudtam hogy, valaki így írja alá a hozzászólásait. Csak lusta voltam megnézni ki is az. Csak azért írtam mert, én is ezt a hitvallást erősítem: Diesel mindenek felett! Ezt rősíti ez a tény is: Csak pesti autózás (Reggel munkába, este haza), napi 70km. Össz km: 428, "tankolt" gázolaj: 18liter. Fogyi: 4,2lit/100km Olyan boldog lettem mikor ezt kiszámoltam! És ilyen kedvező eredmény született. :lol: :toothy8: Privátra kicsit későb válaszolok amint tudok konkrétumokkal szolgálni! Üdv! Legutóbb azért mentem el tankolni, emrt már fusztrált, hogy rég tankoltam a kocsimba és féltem, hogy megáll alattam. Két hete tankoltam egy ötösért Shell kúton (254,9 Ft/L) Elmentem 455 km,majd tankoltam, mert a mutatóm félről lement negyed és a piros közé. Szerinem még volt benne pár liter, de akkor sem volt száraz, amikor az ötös belement :( Ezért is gondolom, hogy az enyém is bőven 5 alatt eszik ,de akinek ezt idáig elmondtam, hülyének nézett! Így mindíg 6 lityit mondok és akkor ok minden :lol: Egyébként tegnap előtt tankoltam kemény 800 ft-ért (kaptam 3 lityót) Eddig 58 km-t mentem el vele, de a mutatóm még nem nagyon mozdult meg. Nem kell nevetni, nagyon hó vége van és sok volt a nemvárt kiadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Legutóbb azért mentem el tankolni, emrt már fusztrált, hogy rég tankoltam a kocsimba és féltem, hogy megáll alattam. Két hete tankoltam egy ötösért Shell kúton (254,9 Ft/L) Elmentem 455 km,majd tankoltam, mert a mutatóm félről lement negyed és a piros közé. Szerinem még volt benne pár liter, de akkor sem volt száraz, amikor az ötös belement :( Ezért is gondolom, hogy az enyém is bőven 5 alatt eszik ,de akinek ezt idáig elmondtam, hülyének nézett! Így mindíg 6 lityit mondok és akkor ok minden :lol: Egyébként tegnap előtt tankoltam kemény 800 ft-ért (kaptam 3 lityót) Eddig 58 km-t mentem el vele, de a mutatóm még nem nagyon mozdult meg. Nem kell nevetni, nagyon hó vége van és sok volt a nemvárt kiadás. Bakker én már nem is nézem hogy hány huf az oil ára csak tankolok és morgok, és anyázok meg minden. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 na oda jutottam hogy termosztátot cserélek, és most jön az érdekesség, a dtl motorhoz 92 foknál nyít a termosztát, a dr -nél pedig 82 -nél. Tök egyforma a két termosztát, a boltos szakik azt mondják (2 -is ezt álítja) hogy a mi éghajlatunkhoz a 82 fokos a megfelelő. Most viszont kicsit tanácstalan vagyok, dögmelegben a vizem 97-99 városi araszolgatásnál, 120-130 tmpónál 96 -97 mutat az óra. Az érdekesség az hogy tavaj 92 állt, 120-130nál-is, 150-160nál ment fel 98-100 környékére 35 fokban. Most ha beteszem a 82 fokosat túl hűtöm a motort vagy nem ,normál közlekedésnél :?: Mia francért kell 92 fokos termosztát bele, a téli fűtés végett? Ha beteszem a 82-est télen lehet hogy bele fagyok, nyengébb lessz a fűtés az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 na oda jutottam hogy termosztátot cserélek, és most jön az érdekesség, a dtl motorhoz 92 foknál nyít a termosztát, a dr -nél pedig 82 -nél. Tök egyforma a két termosztát, a boltos szakik azt mondják (2 -is ezt álítja) hogy a mi éghajlatunkhoz a 82 fokos a megfelelő. Most viszont kicsit tanácstalan vagyok, dögmelegben a vizem 97-99 városi araszolgatásnál, 120-130 tmpónál 96 -97 mutat az óra. Az érdekesség az hogy tavaj 92 állt, 120-130nál-is, 150-160nál ment fel 98-100 környékére 35 fokban. Most ha beteszem a 82 fokosat túl hűtöm a motort vagy nem ,normál közlekedésnél :?: Mia francért kell 92 fokos termosztát bele, a téli fűtés végett? Ha beteszem a 82-est télen lehet hogy bele fagyok, nyengébb lessz a fűtés az biztos. tedd bele azt, ami a motorszámod alapján kell bele.... igy biztosan nem hibázol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Ha eddig jó volt, akkor szerintem sem kéne variálni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozdvez Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Szia! Én is nemrég cseréltem, és e miatt megmértem a motor hőfokát egy lézeres hőmérővel. Amikor a víz 62-65 C (a tartályban), akkor a blokk 87-88 C, A hengerfej pedig 75 C, a termosztát hőmérséklete pedig 82 C. Ja 1,7DR motor. Ezt csak érdekességképpen. Kéredésedre: Én nem halgatnék senkire, ha a 92 C-os kell akkor azt tenném bele :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Július16, 2005 Megoszt Elküldve Július16, 2005 Sziasztok! Lenne egy kérdésem hol lehet biodizelhez jutni pest környékén??? Mert az egyik régen látott rokon azt mondta ő már évek óta használja és semmi baja a gépének. Szóval repce olaj kellene? Szerintetek a sima étolaj nem jó??? :( Csak kérdés gajra vágni nem akarom a kicsikét. Mert ha 300 ft lesz nemtom mi lesz :lol: Ja kellene mégegy dízel opel sűrgős olcsó legyen és szinezett üveg na meg dízel a fő a jó motor a többi nem lényeg :lol: Aki tud irjon :lol:. Most nézelődők a lízigből visszavettek között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts