bond1 Elküldve Október27, 2015 Megoszt Elküldve Október27, 2015 (edited) Senki nem vállalná be az adagolóm "hideg alapjárati szabályzóm" beállítását/cseréjét? Őszintén szólva lövésem sincs hogy miaz:) csak hogy mit művel... Módosítva Október27, 2015 : bond1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schumix Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a motor alacsony fordulaton gázadásra elkezd rángatni megnéztem a vákumcsövet az rendben van.van valakinek ötlete előre is köszönöm! 1996-os 1.7 td adta f Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 Víz nem fogy, gyertyák vatta ujjak kb 1 hónaposak, nem 3 hengerezik csak szarul jár. A víz viszont nagyon nehezen melegszik most nálunk 8fok van, 10 perc járatás az udvaron plusz 5 km normál tempoban és még mindig a kék státuszban van a mutató. Valamivel jobban jön ki a fogyasztás a drágábbik üzemanyagtól. A km-t pedig csak írtam, nem dicsekvésből. Eredetileg x17dtl volt benne, 2x motorgeneráloztattam(szar szerelőnél is). Harmadik alkalomnál kint vettem egy komplett isuzut és abból átrakta a szerelő aki azt mondta nagy valószínűséggel több évet is állt ez az autó mire hozzámkerült.szervízkönyvében 2004 augusztusában volt benne 90.000kmNah termosztát cserélve, 88 fokosra most már szépen melegszik..az adagolón az a kis henger (most már tudom hogy az a hideg alapjárati szabályzó:) ami rámegy két vízcső, olyan szinten elvoltak dugulva valami szmötyivel hogy az nem igaz...maga a kis hengerből dróttal próbáltuk kitisztítani a koszt. de valószínűsíthető, hogy még mindig tele van kosszal, mert még mindig nem működik. Szerintetek mivel tudom kitisztítani úgy , hogy ne kelljen levenni se meg cserélni se? olyan mintha sár lenne benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 Nah termosztát cserélve, 88 fokosra most már szépen melegszik..az adagolón az a kis henger (most már tudom hogy az a hideg alapjárati szabályzó:) ami rámegy két vízcső, olyan szinten elvoltak dugulva valami szmötyivel hogy az nem igaz...maga a kis hengerből dróttal próbáltuk kitisztítani a koszt. de valószínűsíthető, hogy még mindig tele van kosszal, mert még mindig nem működik. Szerintetek mivel tudom kitisztítani úgy , hogy ne kelljen levenni se meg cserélni se? olyan mintha sár lenne benne...A féktisztító sok mindent kihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November8, 2015 Megoszt Elküldve November8, 2015 On 10/27/2015, 10:29:08, bond1 said: Senki nem vállalná be az adagolóm "hideg alapjárati szabályzóm" beállítását/cseréjét? Őszintén szólva lövésem sincs hogy miaz:) csak hogy mit művel... Pedig elég egyszerű. A képen látható csavart kell úgy beállítani (kontraanya fellazít, csavar beállít, majd kontranya ráhúz), hogy üzemmeleg motornál ne érjen hozzá a gázkarhoz. Ha a mechanika működik, akkor jónak kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macilaci38 Elküldve November15, 2015 Megoszt Elküldve November15, 2015 Sziasztok A segítségeteket szeretném kérni :95 f astra 1.7 TD (x17DTL) GL autómhoz jó e az alábbi hűtő a válaszokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macilaci38 Elküldve November15, 2015 Megoszt Elküldve November15, 2015 Az előzőből kimarad---t klíma nélküli a kocsi Sziasztok A segítségeteket szeretném kérni :95 f astra 1.7 TD (x17DTL) GL autómhoz jó e az alábbi hűtő a válaszokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
csigusz1 Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 (edited) Sziasztok. Olajcsere előtt álok,csipegeti az olajat rendesen, 1.7D Opel motor F Astra Caravan. Milyen olajat rakjak bele? 10w40 vagy 10w60,az kevésbé hígulna be,elég sokat megy pályán 120-130-as tempóval. Köszönöm az infót. Módosítva Február16, 2016 : csigusz1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzsonz Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 Üdv. Segítséget szeretnék kérni! 1.7 td isuzu astra f nem úgy indul ahogy kellene! Izzítógyertya csere és az üzemanyagszűrő visszacsapó szelep beépítése megtörtént! Mi lehet a gond? Mol-os gázolaj van benne. Elindul hamar aztán még kb. 7-10 másodpercig egyenletlenül jár majd normalizálódik. Ezt csak a napi első indulásnál csinálja! Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 3 órája, csigusz1 írta: Sziasztok. Olajcsere előtt álok,csipegeti az olajat rendesen, 1.7D Opel motor F Astra Caravan. Milyen olajat rakjak bele? 10w40 vagy 10w60,az kevésbé hígulna be,elég sokat megy pályán 120-130-as tempóval. Köszönöm az infót. Szerintem maradj egy jó minőségű 10w40-nél. Megj.: Egyébként ezek a régi szívódízelek még nem pályázásra készültek, ott már a fogyasztás is annyi mint ha benzines lenne így elveszti az értelmét. Szüleim 2 évig használták az alap szívódízelt aztán lecserélték benzinesre pont a sok pályázás miatt. (A turbós Isuzu dízel alkalmas lett volna, de drága volt, arra nem volt lóvé és karbantartást tekintve is olcsóbb a benzines.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csigusz1 Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 Értem. Viszont ezzel a motorral gond van mert max 6litert eszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpetya Elküldve Február17, 2016 Megoszt Elküldve Február17, 2016 On 2016. 02. 16. at 7:33 PM, dzsonz said: Üdv. Segítséget szeretnék kérni! 1.7 td isuzu astra f nem úgy indul ahogy kellene! Izzítógyertya csere és az üzemanyagszűrő visszacsapó szelep beépítése megtörtént! Mi lehet a gond? Mol-os gázolaj van benne. Elindul hamar aztán még kb. 7-10 másodpercig egyenletlenül jár majd normalizálódik. Ezt csak a napi első indulásnál csinálja! Mi lehet a gond? Utánizzítás működik? Beindulás után a legérzékenyebb rá a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Február17, 2016 Megoszt Elküldve Február17, 2016 (edited) 21 órája, csigusz1 írta: Értem. Viszont ezzel a motorral gond van mert max 6litert eszik Akkor valószínűleg mégsem annyit pályázol mint írtad vagy nem úgy ahogy szüleim annak idején. Nálunk anno a caravan-t teljesen megpakolva áruval az 57LE-s motornak pályán simán volt 7 liter a fogyasztása és érezhetően erőlködött már és az "eszeveszett" gyorsulásról nem is beszélek. Aztán eladás után lett egy c14se 82LE-vel, ez már jól bírja a pályatempót lassan 20 éve. A c14se teljesítményben egyezik az Isuzu dízellel, de nyomatékban elmarad attól viszont a magas felárat (újautó árakról beszélek) nekünk az nem érte meg így lett a benzines. Módosítva Február17, 2016 : Astra F Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
csigusz1 Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 Nincs agyon pakolva,120-130 azt könnyedén viszi és tényleg jó a fogyasztása. Lehet tényleg nem úgy pályázok mint a szüleid anno Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 Egyszer jöjjek rá, mitől fogy az F sima dízel Astrákon a szíj. Kadettoknál ilyen nem volt. Abból volt 4 darab nekem. Ez meg a második Astra, ez is eszi. Az előzőre ráraktam egy Kadett adagolót, Lucas volt rajta, erre elkezdte enni azon is. Az adagolóról lejön a szíj, és az utána következő vezetőgörgő széle darálja le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 5 órája, Mikulás74 írta: Egyszer jöjjek rá, mitől fogy az F sima dízel Astrákon a szíj. Kadettoknál ilyen nem volt. Abból volt 4 darab nekem. Ez meg a második Astra, ez is eszi. Az előzőre ráraktam egy Kadett adagolót, Lucas volt rajta, erre elkezdte enni azon is. Az adagolóról lejön a szíj, és az utána következő vezetőgörgő széle darálja le. Céges trakin volt ilyen, szerintem maga az adagoló volt ferdén vagy csak a tengelye lógott és terelte kifelé a szíjat. A végén persze elszakadt, le lett selejtezve így nem tudtam meg a pontos okot. Nem tudom hogyan van felfogatva először azon kellene állítani ha lehet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 39 perce, zotya975 írta: Céges trakin volt ilyen, szerintem maga az adagoló volt ferdén vagy csak a tengelye lógott és terelte kifelé a szíjat. A végén persze elszakadt, le lett selejtezve így nem tudtam meg a pontos okot. Nem tudom hogyan van felfogatva először azon kellene állítani ha lehet. Igen sajnos én is a kettő közül tippelek, van, aki azt mondja adagolótengely, van, aki meg azt, a felfogatása. Elég vékony alu öntvényben van az adagoló, lehet, valamiért elgörbülnek ezek idővel. (ütközés, szíjszakadás, bánat tudja) Le volt véve a szíj, én hülye mg nem néztem meg a tengelyét, de csak megforgattam, de nem éreztem lógást rajta. Két nagy bronz persely van benne, hogy ezek elkopnának? Kadetton sosem volt ilyen. Meg amúgy semmilyen más autón sem, Fordon az 1.8-as dízel motornál egyben van az adagoló tartó a blokkal, egy hatalmas öntöttvas tömb az egész, ott sem volt olyan. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március3, 2016 Megoszt Elküldve Március3, 2016 Sziasztok 1.7td isuzu f astra porlasztó gondom van ahogy szemben állunk a motorral a jobb szélső körül olyan mintha folyna az üzemanyag. Amikor jár nem látni vagy csak nem látványos. Reggeli indításnál szarul is jár. Füstöl dadog kb 5 percig aztán semmi füst hibátlan működés. Olaj nem fogy gázolaj sem. Feltételezem porlasztoval van gond nah most a kérdés. Felújítani lehet e vagy csak tömítést cserélni? Vagy komplett csere. Vagy kompletten mind a 4db csere. De ezeket be is kell állíttatni vagy csak berakom azt kész? Budapesten hova kihez lenne érdemes menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2016 Megoszt Elküldve Március3, 2016 1 órával ezelőtt, bond1 írta: Sziasztok 1.7td isuzu f astra porlasztó gondom van ahogy szemben állunk a motorral a jobb szélső körül olyan mintha folyna az üzemanyag. Amikor jár nem látni vagy csak nem látványos. Reggeli indításnál szarul is jár. Füstöl dadog kb 5 percig aztán semmi füst hibátlan működés. Olaj nem fogy gázolaj sem. Feltételezem porlasztoval van gond nah most a kérdés. Felújítani lehet e vagy csak tömítést cserélni? Vagy komplett csere. Vagy kompletten mind a 4db csere. De ezeket be is kell állíttatni vagy csak berakom azt kész? Budapesten hova kihez lenne érdemes menni? Szerintem amig nincs kiderítve pontosan honnan folyik, tömítés, cső..stb..addíg kár egyből a cserére-felújításra gondolni. A résolajcsövek is el szoktam repedezni onnan is tud szivárogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Március4, 2016 Megoszt Elküldve Március4, 2016 Igen, a porlasztók inkább úgy össze szoktak gyógyulni, hogy egy 2 méteres erőkarral is néha nehéz szétcsavarni őket, nem hogy eresztenek. Résolajcső lesz az inkább, és ott levegősödik le az adagoló, ezért indul nehezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március4, 2016 Megoszt Elküldve Március4, 2016 Vettem féktisztítót, hogy lepucoljam onnan a koszt...reggel ha veindítom akkor látnom kéne a résolajcsőn a szivárgást ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 15 órája, bond1 írta: Vettem féktisztítót, hogy lepucoljam onnan a koszt...reggel ha veindítom akkor látnom kéne a résolajcsőn a szivárgást ugye? Hajtogatni kell a csöveket , akkor jobban látszik ha valahol szivárog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 Hajtogatni???? A résolajcső nem az a kis vékony fémcső ami a porlasztók között megy át??? Nah ne mán;)))) gumi csövet nem is látok sehol;( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacspro Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. X17DT Isuzu motoros Astrám van. Az utóbbi időben nagyon megnőtt a fogyasztás (7-8 liter/100km). Olajat, vizet nem eszi. Nem forralja a vizet. Rendesen indul nagy hidegben is. Üzemi hőfokot normális időn belül eléri. Teljesítményben nem tapasztaltam csökkenést, sőt mintha 100-200 fordulattal kevesebbet forogna adott sebességen. Nagyobb gázfröccsre elég rendesen füstöl, de szerintem nem durván. Gázolaj tócsát nem látok a kocsi alatt pedig napokat szokott egy helyen állni. Viszont a kipufogó vége, mintha gázolajos lenne. Katalizátor már rég nincs. Az alapjárat amit észrevettem, hogy furán viselkedik még. Indítás után hidegen 1000-es fordulaton megy, nem különösebben jár durván. Utána néhány perc múlva magától megemeli 1200-ra a fordulatot, majd üzem melegen olyan 900-1100 között van, mikor hogy, változó. Túl sok anyagot kapna? Javasolták az automata dúsító? ellenőrzését, mert ha leragad akkor folyamatosan dúsít, lehet ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2016 Megoszt Elküldve Március6, 2016 23 órája, bond1 írta: Hajtogatni???? A résolajcső nem az a kis vékony fémcső ami a porlasztók között megy át??? Nah ne mán;)))) gumi csövet nem is látok sehol;( Nálam X17dtl-en gumi résolajcsövek voltak..valami ilyesmi: Nekem nehezen indult, sokat kellett tekertetni. Ha elhajtottam járó motornál a gumicsövet spriccelt a gázolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts