zotya975 Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Ha esetleg letornek majd a csavarok (holnap szetszedem),azokat belulrol lehet kicserelni az utasterbol, vagy heggesztve vannak a padlohoz? Hegesztve vannak a padlóhoz, ha nem teszed vissza a lemezt akkor sem lesz semmi baj amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TUPIR Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Helló valaki segitsen gázolajszúrő fútés kapcsolási rajza kellene vagy részletes ismertetése, Előre is köszi,tupir@freemail.hu isuzu f astra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peppy89 Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Sziasztok! Eléggé friss opeles vagyok. Egy Astra F 1.7 DTL -es autóról lenne szó. A mai napon munkába hazafelé elindult az autó, majd 1 Km megtétele után lefulladt. Azóta is indul rendesen, de kicsit pöfög alapjáraton, és ha gázt adok, akkor kicsit felpörög, majd ismét lefullad. Olyan, mintha nem kapna gázolajat. Mi okozhatja ezt? Gázolajszűrő? (ez egyébként pontosan hol van a motortérben, mert nem igazán találom :/) Köszi előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Sziasztok! Eléggé friss opeles vagyok. Egy Astra F 1.7 DTL -es autóról lenne szó. A mai napon munkába hazafelé elindult az autó, majd 1 Km megtétele után lefulladt. Azóta is indul rendesen, de kicsit pöfög alapjáraton, és ha gázt adok, akkor kicsit felpörög, majd ismét lefullad. Olyan, mintha nem kapna gázolajat. Mi okozhatja ezt? Gázolajszűrő? (ez egyébként pontosan hol van a motortérben, mert nem igazán találom :/) Köszi előre is a segítséget! Első körben mindenképp azt cseréld, 1-2 ezer Ft-os tétel. Tűzfalnál van. Képen bekarikázott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peppy89 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Első körben mindenképp azt cseréld, 1-2 ezer Ft-os tétel. Tűzfalnál van. Képen bekarikázott. Köszi, megpróbálom. Ha nem az okozza, akkor még mi lehet? :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peppy89 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Üzemanyagszűrőt cseréltem, de nem jó:( A szűrőből kiszívja a gázolajat a motor, de nem töltődik utána fel, valakinek valami ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Üzemanyagszűrőt cseréltem, de nem jó :( A szűrőből kiszívja a gázolajat a motor, de nem töltődik utána fel, valakinek valami ötlete? Valahol el van dugulva a cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peppy89 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Valahol el van dugulva a cső. Belefújtunk a csőbe, és bugyog a gázolaj tankban. Valami más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Belefújtunk a csőbe, és bugyog a gázolaj tankban. Valami más? Ott nem kellene valami visszacsapó szelepnek lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peppy89 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Ott nem kellene valami visszacsapó szelepnek lennie? Egészen pontosan hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Egészen pontosan hol? Ezt passzolom, majd jön egy dieseles kolléga és megmondja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Szerintem nincs benne visszacsapó, annak az adagolóban kell lennie. Próbáld meg a tanksapkát levenni és úgy megnézni mit csinál. Lehet a tank szuszogója van eldugulva és nem bírja szívni a gázolajat a tankból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sk80 Elküldve Január30, 2014 Megoszt Elküldve Január30, 2014 Belefújtunk a csőbe, és bugyog a gázolaj tankban. Valami más? Valamelyik csatlakozásnál vagy csőnél levegőt szív(hat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peppy89 Elküldve Január30, 2014 Megoszt Elküldve Január30, 2014 Valamelyik csatlakozásnál vagy csőnél levegőt szív(hat). Az üzemanyagszűrőn van egy membrános valami (amiről le kell csavarni a szűrőt cserekor). Olyan, mintha nem nyitna ki. Tudja esetleg valaki mi ennek a neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sk80 Elküldve Január30, 2014 Megoszt Elküldve Január30, 2014 Az üzemanyagszűrőn van egy membrános valami (amiről le kell csavarni a szűrőt cserekor). Olyan, mintha nem nyitna ki. Tudja esetleg valaki mi ennek a neve? Az amiről lecsavarod a szűrőt az a szűrőfűtés melegítőrésze. Szedd szét nyugodtan és tisztítsd ki.(max valami dugulás lehet ott ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Január30, 2014 Megoszt Elküldve Január30, 2014 Nálam ugyanez volt! Kettes padlógáz, majd hármas padló és leált az autó! Nem tudott elég naftát szívni. Az üzemanyagszűrőre menő cső végén lévő csatiban volt fekete kocsonyás retek. Én kicseréltem a szűrőig menő csöveket. A tanktól a szűrőig egy daraból van,és a vastagabb, 8mm belső átmérőjüt használtam. Plussz beraktam még egy pici átfolyó szűrőt az adagoló elé hátha......... Nekem bevált, azóta nincs problémám! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 (edited) Szép estét. Probléma egyszerű,de nagyszerű: Nem akar beindulni a szekér....1.7D Opel motros...ha nagy nehezen be is indul,olyan köhögősen,mintha darabos lenne a gázolaj....ma pl. annyit indítózgattam,hogy az aksit fell kellett rakni tölteni,mert negyed óra játék után már alig akarta tekerni az önindítót,de be nem röffent a gép... Viszont ha beindul,jár a motor 5 percet,leállítom,utána egyből indul,ahogy kell,csak hideg motornál csinálja. Töltésem jó,be lett mérve (14.5),aksi jó,izzító gyertyák izzanak,önindító teker ahogy kell,üzemanyag szűrő most lett cserélve.... Mi lehet még a ludas?Adagoló???? Módosítva Február1, 2014 : REUNION Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Szép estét. Probléma egyszerű,de nagyszerű: Nem akar beindulni a szekér....1.7D Opel motros...ha nagy nehezen be is indul,olyan köhögősen,mintha darabos lenne a gázolaj....ma pl. annyit indítózgattam,hogy az aksit fell kellett rakni tölteni,mert negyed óra játék után már alig akarta tekerni az önindítót,de be nem röffent a gép... Viszont ha beindul,jár a motor 5 percet,leállítom,utána egyből indul,ahogy kell,csak hideg motornál csinálja. Töltésem jó,be lett mérve (14.5),aksi jó,izzító gyertyák izzanak,üzemanyag szűrő most lett cserélve.... Mi lehet még a ludas?Adagoló???? Az is lehet hogy visszaenged a tankba..nézd meg nincs-e repedt üanyagcső, résolajacső...járó motornál hajtogasd a gumicsöveket, ha valahol spriccel ott levegőt kap és visazengedi a tankba a gázolajat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 (edited) Köszönöm Zotya,de ha valamelyik cső volna a hibás,az meleg motornál is gondot okozna,nem?Dadogna a motor,vagy valami hasonló...viszont ez 5 perc alapjárat után elsőre indul..pedig én is valami üzemanyag ellátási gondra gyanakszom,indításnál olyan,mintha egyszer csak elkapná,és beindul,aztán mégsem,csóri önindító meg majd meg szakad.... <_< Módosítva Február1, 2014 : REUNION Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Köszönöm Zotya,de ha valamelyik cső volna a hibás,az meleg motornál is gondot okozna,nem?Dadogna a motor,vagy valami hasonló...viszont ez 5 perc alapjárat után elsőre indul..pedig én is valami üzemanyag ellátási gondra gyanakszom,indításnál olyan,mintha egyszer csak elkapná,és beindul,aztán mégsem,csóri önindító meg majd meg szakad.... <_< A résolajcső az a visszafolyó ágban van már, nem okoz rángatást-fulladást. Van egy pici repedés az öreg csöveken, nem is nagyon venni észre. Csak amikor sokat áll a kocsi itt levegőt kap a rendszer és szépen visszaenged a tankba. Aztán a napi első indításkor lehet kerregetni jó sokat. Nálam a céges volt ilyen, levágtam egy centit a cső kirepedt végéből még pont rá tudtam dugni a csonkra, és utána jó volt. Vékony csövek kötik össze a hengereket fent az egyik volt picit kirepedve, nézd meg, hátha. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Oké,megnézem,nem vesztek semmit,remélem csak ilyen bej lesz....köszi.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 (edited) Sziasztok! Zotya tanácsára átnéztem a csöveket,mert ugye nehezen indul a kocsi,hátha valamelyik ki van repedve. Találtam is egyet az adagolónál,itt,erre dugva,az "y" ágazásról,pirossal jelöltem,ahová befut a cső.Bajom csak ezzel annyi,hogy levágtam a kirepedt részt,rádugtam vissza,azóta leesett az alapjárat,és írdatlanul rázkódik a motor,mintha nem menne az összes henger. Kérdés: mi is az,ahová befut az a cső?(pirossal jelölve a képen) Üzemanyagnak,vagy levegőnek kell lennie abbanm a csőben?Mert ha lehúzom róla,érzem,hogy szív,de mit kell szívnia? Most lehúztam azt a csövet,mert ha egyesbe rakom,elég sok gázt kell adni,mikor engedem fel a kuplungot,olyan,mintha le akarna fulladni...így indulok most melózni,35km-rel arrébb.... <_< Módosítva Február3, 2014 : REUNION Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Kérdés: mi is az,ahová befut az a cső?(pirossal jelölve a képen) Üzemanyagnak,vagy levegőnek kell lennie abbanm a csőben?Mert ha lehúzom róla,érzem,hogy szív,de mit kell szívnia? Most lehúztam azt a csövet,mert ha egyesbe rakom,elég sok gázt kell adni,mikor engedem fel a kuplungot,olyan,mintha le akarna fulladni...így indulok most melózni,35km-rel arrébb.... <_< Egy vákumcső megy rá, annak is kell lennie benne. Hidegen ezzel a cuccal emeli meg az alapjáratot, ha bemelegedett, akkor visszaengedi. Ha simán csak lehúztad róla a csövet, akkor nyitott a vákumrendszered, belső keringtetés off, alapjárat valahol, ami bajosabb, hogy most kikapcsoltad a fékszervót... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 (edited) Köszi Dáwid,de normális az,hogy alig jár a motor,ha rádugom a csövet,meg úgy rázkodik,hogy a kormányt kirázza a kezedből??? Indítás után egyből leesik a fordulat,kb. 2 mp,nincs itt semmilyen melegedés..... :pinch: Féken meg nem vettem észre változást,ugyan olyan,ha rá van dugva a cső,ha nem.... Módosítva Február3, 2014 : REUNION Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Köszi Dáwid,de normális az,hogy alig jár a motor,ha rádugom a csövet,meg úgy rázkodik,hogy a kormányt kirázza a kezedből??? Indítás után egyből leesik a fordulat,kb. 2 mp,nincs itt semmilyen melegedés..... :pinch: Féken meg nem vettem észre változást,ugyan olyan,ha rá van dugva a cső,ha nem.... Lehúzott csővel, kezdd el "pumpálni" a bowdent a harmonika felől. Köp olajat, vagy csak simán szuszog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts