Atommanó Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 ... Ha 1 GSI-ből kirántják a katalizátort akkor nem kezdesz itt háborogni, mert az verseny gép ugye? Uff vagy on... Ez most valahogy nem esett jól... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Ez most valahogy nem esett jól... :roll: :lol: Bocsi nem jó példát hoztam, nem személyeskedni akartam, semmi de semmi bajom a GSI tulajokkal, SŐT :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Szevasztok! Egy olajkályhás kérdés: Elég lesz 5 liter motorolaj a cseréhez? A hülye fejemmel csak most néztem meg, hogy ennyit ír a feltöltéshez minimumnak, és csak 5 lityit rendeltem a Gabitól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 elégnek kell lennie, de célszerű egy lityit még venned majd, tartalékba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 elégnek kell lennie, de célszerű egy lityit még venned majd, tartalékba... Én meg úgy jártam, h nagy meglepetésemre, nem volt Lég az 5L! :shock: Tehát én ajánlom a +1L beszerzését, nembeszélve az esetleges utántöltésekről. Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Szevasztok! Egy olajkályhás kérdés: Elég lesz 5 liter motorolaj a cseréhez? A hülye fejemmel csak most néztem meg, hogy ennyit ír a feltöltéshez minimumnak, és csak 5 lityit rendeltem a Gabitól! A DTL-be nem elég 5l ha szűrőt is cserélsz, márpedig cserélsz :wink: 5.5l kő bele szerintem isuzuba is kö ennyi 8) Más ,érdekes hogy viszonylag senki sem kinlódik műszaki problémákkal, mégis csak jók ezek az oil kályhák :finga: :finga: :finga: :smt023 :smt023 :smt023 :smt041 :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Hogy lekopogjam, nekem sem volt még eddig semmi komolyabb bajom vele! :smt023 Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Lukas az olajdeknid? ...esetleg folyik a főtengelyszimeringed? Az én 1.7 dr GL astrám gyári előírása 3,7 liter. Szűrő max 3-4 deci vesz fel, így 4 lityónál nem kell több bele. Ugye az természetes, hogy min-max közéig töltjük! Gyári olajat senkinek nem ajánlom, mert sz@r! Hamar elfárad és stabil 130-140-es utazóban nem biztosít megfelelő kenést! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szevasztok! Motor forumba irtam az alábbi gondomat, de ugy nézem elsüllyedt, anélkül, hogy megkaptam volna a magamét :lol: szóval megkérdezem tőletek is : 7végén mentem Miskolcra M3-on, 130 körül semmi gond nem volt, vizhőfok 90-95 körül. Ha elkezdtem egy hosszabbat előzni, és 140-160 közt mentem egy darabon, a vízhőfok elkezdett állandóan felszaladni a 100-as beosztás fölé. Pirosig nem engedtem.... Aztán fűtés bekapcsol, visszaálltam 130-ra, és visszament a hőfok. Na most mi a baja a kocsinak? Alapjáraton álldogállok, ventillátort bekapcsolja, szóval ez a része a rendeszernek naggyából működik. Egy hete vettem a kocsit, és még nem tudom, milyen hőfoknál kezd el tényleg forrni a viz, stb. Valami 5letetek van? ('95 1.7 Isuzu) Danee Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szevasztok! Motor forumba irtam az alábbi gondomat, de ugy nézem elsüllyedt, anélkül, hogy megkaptam volna a magamét :lol: szóval megkérdezem tőletek is : Szerintem egy termosztát csere mindenképp javíthat a dolgon. Ezt nyugodtan egybekötheted egy hűtővíz cserével. Amennyiben még mindig ugrál a mutatód hol fel, hol le, akkor állj félre (amikor a legmagasabbat mutatja) és nyisd fel a motorháztetőt. Vigyázz, ha forr a víz, megégetheted magad!!! Ha ránézésre semmi nem látszik, fogd meg a hengerfejet felülről, illetve a blokkot oldalról. ÓVATOSAN TEDD,MERT MELG LESZ!!!! Ezzel azt tudod megállapítani, hogy meleg a motorod (üzemi), vagy szét akar repülni, olyan forró. Ha tapintásra jónak tűnik és a víz sem zuborog, valszeg a mutatód játszadozik veled. Amennyiben zuborog a víz, (bár ezt nehezen tartom valószínűnek, ha alacsonyabb fordulaton meg visszaáll és nem melegszik tovább) kezdődő hengerfej gyanúm lehet. Igaz látni kellene pontosan, hogy mikor mit produkál. Írd le részletesebben a problémádat, e előtte tedd meg, amiket leírtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Amennyiben zuborog a víz, (bár ezt nehezen tartom valószínűnek, ha alacsonyabb fordulaton meg visszaáll és nem melegszik tovább) kezdődő hengerfej gyanúm lehet Köszi, szóval hengerfej gyanum van nekem is. de ennek a megállapítására nincs valami kíméletesebb módszer? Most csak ugy buliból nem szeretném szétkapni a motort...$$$ :lol: Egy ilyen hengerfej problémával(tegyük fel, hogy az :lol: ) kiszámítható a kocsi hátralévő élettartama? konkrét leszek: horváto-i nyaralásnak nekiindulnátok vele.... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Köszi, szóval hengerfej gyanum van nekem is. de ennek a megállapítására nincs valami kíméletesebb módszer? Most csak ugy buliból nem szeretném szétkapni a motort...$$$ :lol: Egy ilyen hengerfej problémával(tegyük fel, hogy az :lol: ) kiszámítható a kocsi hátralévő élettartama? konkrét leszek: horváto-i nyaralásnak nekiindulnátok vele.... ? Pukadozó beton kemény víz cső= hengerfej, mocskos hűtővíz oil úszkál benne = hengerfej , erős terhelésnél hirtelen melegedő motor = hengrfej. Én először a következőt játszanám el, alapon járat venti kapcsol megjegyez hogy hol, megnézném mennyire kemény a víz cső, különösebb erőködés nélkül össze kell tudnod nyomni. De valszeg hengerfejes a vas, ugyanis a menetszélnek nem szabadna engedni hogy a víz felforjon. Esetleg a hűtő is koszos lehet, vízköves. Viszont állítólag max 1bar nyomás lehet a hűtő rendszerbe, de sajnos ezt nem tom pontosan :oops: Mondjuk én kb fél évet jártam úgy hogy szivárgott a hengerfej alól a víz, de a két dolog között van 1 kis különbség. Általában nem a hengerfej tömítés ég ki hanem ugye gát repedés keletkezik, ha nem ütöd nem hajtod sokáig elmegy hiszen majd minden öreg dizil gátas csak épp :wink: en nemtudja a gazdája. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Szevasztok! Motor forumba irtam az alábbi gondomat, de ugy nézem elsüllyedt, anélkül, hogy megkaptam volna a magamét :lol: szóval megkérdezem tőletek is : Nekem is ez volt és termosztát csere lett belőle ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozdvez Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Sziasztok! A Hűtőfolyadék mivel nyomás alatt áll, (Kb:1,5 bar) kb 110 C környékén kezdene el felforrni. De mivel a hűtőfolyadék tartalmaz sok sok összetevőt ami még emeli egy kissé a forráspontot, Ezért csak 115 C Környékén forr fel. Többek között ezért is fontos, a "sapka" megfelelő működése és, hogy nyáron is bekevert, megfelelő, minőségü folyadék legyen a rendszerben. Egyebek mellett, ez a folyedék akadályozza meg az alumínium részeken a korrozíót, és némely tipusnál, még a szivattyút is ez keni. Egyébként érdemes egy új termosztátra beruházni, mivel kb 1800Ft, a gyári hűtőfolyadék, pedig 1000 ft/lit körül mozog. A hűtőfolyadékot előírás szerint, 2 évente cserélni kellene. Mivel elveszti a korróziógátló szerepét... Na jó, persze én sem így csinálom :wink: Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 OK, minden 5letet köszi, Tehát termosztátot cserélem, az ok, de aluminium hűtő van a kocsin, és állítólag ebbe nem illik :?: betölteni bármilyen T...o gazdaságos hűtőfolyadékot. Mi mehet bele szerintetek? Danee Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Én a -70 fokos shell cuccot használom. Az biztos jó 3 évig is (bár még olyan sokáig csak egy autóm volt meg) ha nem jön össze a csere kettőnél. Drága, de valahogy nem olyan híg mint sok más -70 fokos, így szerintem abban nyugodtan megbízhatok. És -25-re keverve más nem is olyan egetverő a különbség árban. Végülis 1-2-3 évente 3-4 ezer kibírható. Én sem mindig ezt használtam, és egy év után rozsdás volt a folyadék, míg ezzel nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozdvez Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Szia! Én a Teve utcában vettem az Csergö-nél. Gyári koncentrátumot. Sajnos arra nem tudtak választ adni, hogy desztillált vízzel, vagy csapvízzel kell-e keverni. De szerencsére Nem kis utánnajárással, az importőrtől megtudtam, hogy desztillált vizes. Mivel van olyan folyadék amihez kimondottan csapvíz kell, mert csak azzal fejti ki rendesen a hatását. Amit most kapni fogsz az piros színű. Ezt nem lehet a kék színü folyadékkal keverni amit régebben tettek gyárilag az autókba, mivel nem szeretik egymást. Holnapra megírom ide a keverési arányt is kimondottan az autódhoz, és a szükséges mennyíséget, is. Ha kérdésed lenne, arra negyon szívesen válaszolok ha tudok. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 sziasztok! lenne egy kérdésem a tds-esekhez netek mennyi idő alat van 100-on nem gyári hanem mért érték! 1,2,3 max sebeség nektek nincs megpiszkálva az adagoló én most szertném! ha valik tudja hogy hol kell akor nyugotan irjon! nekem vannak ötleteim az adagolon a gázgar egy lemezre csatlakozik ez a lemez a tengelyel és egy csavaral ven rögzitva ahoz a lemezhez ami az adagoloba megy és ezen kéne álítani hoyg nagyobat rántson!! szerintem de monták már azt is hogy álítsak a gázbovdennen de ugy a gázpedál utja csökken ezáltal nem megy jobban csak megnő az alpjárat! :lol: ha valiki tud segíteni nyugotan szoljon!! elöre is köszike! Nekem 4,5 liter oil ment bele és oil szüröt is cseréltem! császtok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Szerintem a füstcsavaron kell állítani DE ÉSSZEL! Én is azon állítottam most megy is mint a szellő :twisted: de többet is zabál picivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Szia! Én a Teve utcában vettem az Csergö-nél. Gyári koncentrátumot. Sajnos arra nem tudtak választ adni, hogy desztillált vízzel, vagy csapvízzel kell-e keverni. De szerencsére Nem kis utánnajárással, az importőrtől megtudtam, hogy desztillált vizes. Mivel van olyan folyadék amihez kimondottan csapvíz kell, mert csak azzal fejti ki rendesen a hatását. Amit most kapni fogsz az piros színű. Ezt nem lehet a kék színü folyadékkal keverni amit régebben tettek gyárilag az autókba, mivel nem szeretik egymást. Holnapra megírom ide a keverési arányt is kimondottan az autódhoz, és a szükséges mennyíséget, is. Ha kérdésed lenne, arra negyon szívesen válaszolok ha tudok. Üdv! Én nem vennék a csergőben semmit, szerintem drága,igaz ez az én véleményem és tapasztalatom! PartsNet Kft. (Pongrácz Ferenc) tudtok olcsón gyári alkatrészeket venni! Megbízható a srác és segítőkész. Bátran merem ajánlani!!! :arrow: mail: info@partsnet.hu :arrow: Tel: 06/1-453 3635 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Én a -70 fokos shell cuccot használom. Az biztos jó 3 évig is (bár még olyan sokáig csak egy autóm volt meg) ha nem jön össze a csere kettőnél. Drága, de valahogy nem olyan híg mint sok más -70 fokos, így szerintem abban nyugodtan megbízhatok. És -25-re keverve más nem is olyan egetverő a különbség árban. Végülis 1-2-3 évente 3-4 ezer kibírható. Én sem mindig ezt használtam, és egy év után rozsdás volt a folyadék, míg ezzel nem. Én az enyémbe ROWE fagyálló konc.raktam (kék színű) A ROWE hungary kizárólagos forgalmazója is ezt ajánlotta. Neki most vectrája van, de előtte f astrája volt. Nekem bejött. 1 Liter 1150 Ft. Részletes infó és elérhetőség: 1084 Budapest, Auróra u. 37-39 – Tel.: 210-3344 Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8-18h Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 sziasztok! lenne egy kérdésem a tds-esekhez netek mennyi idő alat van 100-on nem gyári hanem mért érték! 1,2,3 max sebeség nektek nincs megpiszkálva az adagoló én most szertném! ha valik tudja hogy hol kell akor nyugotan irjon! nekem vannak ötleteim az adagolon a gázgar egy lemezre csatlakozik ez a lemez a tengelyel és egy csavaral ven rögzitva ahoz a lemezhez ami az adagoloba megy és ezen kéne álítani hoyg nagyobat rántson!! szerintem de monták már azt is hogy álítsak a gázbovdennen de ugy a gázpedál utja csökken ezáltal nem megy jobban csak megnő az alpjárat! :lol: ha valiki tud segíteni nyugotan szoljon!! elöre is köszike! Nekem 4,5 liter oil ment bele és oil szüröt is cseréltem! császtok! Hagydmár békén a gázkart, ez nem csuzli hogyha jobban kihúzom messzebre visz. Az adagolón van a füst csavar azon kell állítani, de mint már írtam füst határra , valamint mivel isuzu emeljél a turbó nyomáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Én az enyémbe ROWE fagyálló konc.raktam (kék színű) A ROWE hungary kizárólagos forgalmazója is ezt ajánlotta. Meglepő... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozdvez Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Danee! A te autódba 6,8liter folyadék kell. Ha a gyári koncentrátumnál maradsz, akkor azon nincs keverési arány. Íme az amit a gyár mond: -30 C Koncentrátum:3 lit Deszt víz: 3,8lit -40 C Koncentrátum:3,5lit Deszt víz:3,3lit Az 1,7; 1,8; 2,0 literes motorok hűtőrendszere saját magát légteleníti a felmelegedés alatt. Ennek érdekében amikor feltöltötted, járasd addig a motort amíg a termosztát ki nem nyit. Ez 92 C kezdődik, és 107 C nyit ki teljesen. Arról veszed észre, hogy a hűtőtől elmenő alsó cső is meleg lesz. Ekkor még járatni kell egy kicsit, és ha szűkséges utántölteni. De ezt óvatosan mert a "sapka" levételénél megégetheted magad... Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 köszi mozdvez, de majd figyelem a szintet is :lol: Amugy ezek a folyadékok a külön csináltatott (nem gyári)aluminium hűtőmbe is betölthetőek? Itt a lúgos és savas hatásra gondolok? -mint kémiai analfabéta... Danee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts