Dark_Errant Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Nekem ma már csak a korsó a mértékegység. :D akkor ugyanarrol beszelgetunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Hmm elektromos gázpedállal? Akkor az akár tempomatot is tudhat... :rolleyes: Elvileg igen. Még nem láttam ilyen motort, csak az Opel-infos.de szerint létezik. Jáájáá. Meg lehet hozzá szerezni gázpedál-tuningot is :D Viszont, az a része érdekelne, hogy ha G-ben is ugyan ez volt, akkor milyen környezetvédelmi besorolása van, illetve milyen különbségek vannak a kettő között még. A környezetvédelmi besorolása ugyanaz, Euro2. mert X-es. Másrészt csak a nagyon korai G Astrákban volt 98-99 környékén, amikor még nem volt Euro3. Utánna jött az Y17DT, a 16 szelepes Isuzu blokk EDC "tuninggal", az már Euro3. Ami az érdekessége még, hogy 1800-3250 1/min fordulatszám között tudja a maximális nyomatékát, 132 Nm-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Szemre legalábbis tisztább, Jani... Szeretem, mikor mindenki a dízelt szidja, mert annak látható füstje van amikor éppen füstöl, de még mindig tartom, hogy inkább nagy, emberi szervezet által is kiszűrhető részecskéket kérek, mint olyat, ami még a bőrömön is átjön... Ha kiszámolod, hogy adott liter anyagból, mennyi kerül felhasználásra, mekkora hatásfokkal dolgozik, megint csak a dízel ereget kevesebbet... A benzines akkor is tisztább. Még egy jól beállított karburátoros se. Hiába nincs látható füstje a dieselednek (meg az enyémnek se), abban olyan apró koromszemcsék vannak, amit már nem igazán tud kiszűrni a tüdő. (A common railest meg egyáltalán nem szűri ki) Ha egy injektoros benzines jól van beállítva, és nem eszi az olajat, akkor az nem tol ki kormot. Amin EGR is van az meg NO-t is csak keveset. A legtisztább meg az etanolos, ami meg szinte csak Co2-t és vizet nyomat ki. Én meg "égetem magam" Euro2 kék matricával, és még EGR sincs az autóban. Sőt, 2011-ig meg zöld matricával jártam, és két évre kaptam a zöldkártyát is (amíg volt és évente kellett járni), mint egy kiemelten környezetbarát autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
p.t.r Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Én viszont egyre idegesebb vagyok! Enyém ugyanezt produkálja, de csak alapjárat közeli fordulatszámtartományban. Hideg vagy meleg a motor neki tökmindegy 900-~1200rpm között tartományban rángat. A fordulatszámmérő mutatója nem leng ki és a motor hangja sem változik (legalábbis fülre nem) a jelenség akkor jön elő, ha gáz nélkül, vagy motorfékkel haladok. A motor szépen jár, könnyen indul. Megvárva az izzítás 30s-es végét 1-1,5 tekerés után már szépen ketyereg a motor. Bár az első pár másodpercben eléggé légkalapácsos a hagja. Hiába na nem szeretnek a szelpek kenés nélkül dolgozni. (megértem őket) A füstölgésem miatt egyre kevésbé aggódok, mióta a napokban láttam két modern "csoda"dieselt. Egy PDDTDI Passat-ot, meg egy MultiJet Grande Punto-t és mindkettő olyan tömény fekete koromfelhőt húzott maga mögött, hogy a fél utca eltűnt... Néha elgondolkodok rajt, mi mocsok lehet a kipuppogócsövemben... :huh: Hiába na a vénlány az első sajá dieselem. Amúgy már lassan 700 Km-esek vagyunk, ha számításaim nem nagyon csalnak, akkor eddigi átlagom kb. 5,7 l/100 Km. Nagyrészt városban. Szerintetek ez mennyire jó? Szevasztok! Erre a régebbi problémára talált valaki megoldást? Nekem is ötödikben 55-nél rángat, harmadikban pl. 35-nél. Városi közlekedésnél nagyon idegesítő. (x17dtl) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Szevasztok! Erre a régebbi problémára talált valaki megoldást? Nekem is ötödikben 55-nél rángat, harmadikban pl. 35-nél. Városi közlekedésnél nagyon idegesítő. (x17dtl) Adagolón, porlasztón kívül a motortartó bakokat, esetleg kuplungot is érdemes meglesni, bár már lehet írtam régebben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Adagolón, porlasztón kívül a motortartó bakokat, esetleg kuplungot is érdemes meglesni, bár már lehet írtam régebben! Ennél jóval egyszerűbb a probléma megoldása, 55-nél menjen 4-ben. Ilyen alacsony fordulatszámon nem illik terhelni a motort, mert nincs elegendő olajnyomás. Ha egyenletes haladásnál rángatás van, azt a kuplungon, és a motortartó bakokon kívül jóformán minden más okozhatja A motortartó bakok terhelés váltásnál vannak igénybevételnek kitéve, gáz után hirtelen gázelvétel motorfék vagy gázadás motoféküzem után vagy hirtelen induláskor. A kuplung meg csak induláskor. Vagy ha már annyira szar, akkor gyorsításkor elkezd csúszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Ennél jóval egyszerűbb a probléma megoldása, 55-nél menjen 4-ben. Ilyen alacsony fordulatszámon nem illik terhelni a motort, mert nincs elegendő olajnyomás. Ha egyenletes haladásnál rángatás van, azt a kuplungon, és a motortartó bakokon kívül jóformán minden más okozhatja A motortartó bakok terhelés váltásnál vannak igénybevételnek kitéve, gáz után hirtelen gázelvétel motorfék vagy gázadás motoféküzem után vagy hirtelen induláskor. A kuplung meg csak induláskor. Vagy ha már annyira szar, akkor gyorsításkor elkezd csúszni. Azért érdemes megnézni a motor, és váltó tartó bakokat. Én is rendszeresen járok 50-el 5-ben. És nincs semmi rángatás. Azt bírnia kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Azért érdemes megnézni a motor, és váltó tartó bakokat. Én is rendszeresen járok 50-el 5-ben. És nincs semmi rángatás. Azt bírnia kell. Érdemes lenne megnéznie, hogy mindegy henger egyforma erős-e. Mert ha valamelyik gyengébb (kompresszió szarabb, vagy a befecskendezés minősége rosszabb), akkor rángathat, ha alapjáraton van terhelve a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Ennél jóval egyszerűbb a probléma megoldása, 55-nél menjen 4-ben. Ilyen alacsony fordulatszámon nem illik terhelni a motort, mert nincs elegendő olajnyomás. Ha egyenletes haladásnál rángatás van, azt a kuplungon, és a motortartó bakokon kívül jóformán minden más okozhatja A motortartó bakok terhelés váltásnál vannak igénybevételnek kitéve, gáz után hirtelen gázelvétel motorfék vagy gázadás motoféküzem után vagy hirtelen induláskor. A kuplung meg csak induláskor. Vagy ha már annyira szar, akkor gyorsításkor elkezd csúszni. Igen sok minden lehet egyenletes haladáskor, de "ramiusz" kollégának gázelvételkor-motorféknél jelentkezik az inkább bak azért is írtam. Kuplungot pedig azért írtam, mert "p.t.r" kolléga annyit írt, hogy ötödikben 55-nél rángat, harmadikban pl. 35-nél, ez akár kuplung hibából is adódhat, de porlasztó is. Szerintem kuplung, lendkerék hibából is előfordulhat rángatás, nem feltétlen csúszik meg minden esetben annyira a kuplung, hogy a fordulaton is látszódjon az autó meg ne gyorsuljon, főleg, ha nem egy "erőmű". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Igen sok minden lehet egyenletes haladáskor, de "ramiusz" kollégának gázelvételkor-motorféknél jelentkezik az inkább bak azért is írtam. Kuplungot pedig azért írtam, mert "p.t.r" kolléga annyit írt, hogy ötödikben 55-nél rángat, harmadikban pl. 35-nél, ez akár kuplung hibából is adódhat, de porlasztó is. Szerintem kuplung, lendkerék hibából is előfordulhat rángatás, nem feltétlen csúszik meg minden esetben annyira a kuplung, hogy a fordulaton is látszódjon az autó meg ne gyorsuljon, főleg, ha nem egy "erőmű". Ez csak annyit takar, hogy kb 1000-es fordulaton rángat az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Ez csak annyit takar, hogy kb 1000-es fordulaton rángat az autó. Akkor azt, nézze át és kiderül, ha nem az menjen tovább, rejtélyes hibákat nem könnyű kideríteni, én tippeket adok, ha még nem találkoztam konkrétan az adott hibával, párszor átéltem különös jelenségeket autóknál. Jelen példánknál maradva anno legalább 3-4 szerelő az 1.7es szívó dízelre mikor rángatott azt mondta, hogy porlasztó, adagoló ki is lettek cserélve ugyan az maradt (nem kis összeg, az autó értékéhez képest), mire 2 év után egy hozzá értő észre vette, hogy valami nem stimmel a baknál azóta nem rángat, de ott az egész "fém" részt újra csinálta. Csak segíteni akarok, nem vitatkozni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
b.roli Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Üdv! Meg tudná valaki mondani, hány fokon húz meg a vákuumos dúsító szelep 1.7 td Opel motoros astra f -nél Roland Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Üdv! Meg tudná valaki mondani, hány fokon húz meg a vákuumos dúsító szelep 1.7 td Opel motoros astra f -nél Roland Tudtommal 20°C vízhőmérsékletnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
17dr Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Sziasztok! Óriási problémám van amibe szeretném ha valaki segítene! Autóm Astra F 93 17dr Problémám az hogy vezérműszijat akartunk cserélni, ekkor láttuk, hogy a régi vezérmű szíj le van darálva kb 4-5 mm a külső szélén. Leszedtük a régi szíjjat és nekikezdtünk a nyomozásnak,! Elkezdtük az adagolóval mert a tengelye lógott egy kicsit, a végén már minden ki lett cserélve a minden az az összes bordáskereket, görgőket,vízpumpát szíjjat takarja. A probléma hogy ha beinditom az autót levezeti a szíjjat valami az adagoló bordáskerekéről! Ha van valakinek valami ötlete,tippje szívesen veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Sziasztok! Óriási problémám van amibe szeretném ha valaki segítene! Autóm Astra F 93 17dr Problémám az hogy vezérműszijat akartunk cserélni, ekkor láttuk, hogy a régi vezérmű szíj le van darálva kb 4-5 mm a külső szélén. Leszedtük a régi szíjjat és nekikezdtünk a nyomozásnak,! Elkezdtük az adagolóval mert a tengelye lógott egy kicsit, a végén már minden ki lett cserélve a minden az az összes bordáskereket, görgőket,vízpumpát szíjjat takarja. A probléma hogy ha beinditom az autót levezeti a szíjjat valami az adagoló bordáskerekéről! Ha van valakinek valami ötlete,tippje szívesen veszem. Sajnos az adagoló tengelye kopott és ez okozza a problémát. Próbálj meg szerezni egy jó állapotú bontott adagolót, sajnos a régi javítása többe kerül. Én eddig csak x17DTL-nél találkoztam ilyennel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
17dr Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Sajnos az adagoló tengelye kopott és ez okozza a problémát. Próbálj meg szerezni egy jó állapotú bontott adagolót, sajnos a régi javítása többe kerül. Én eddig csak x17DTL-nél találkoztam ilyennel... Szia Az adagoló már meg lett javítva, persejezve meg minden most úgy áll a tengely mint Katiba a gyerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Szia Az adagoló már meg lett javítva, persejezve meg minden most úgy áll a tengely mint Katiba a gyerek. Nem lehet, hogy ferdén áll, tehát nem merőleges a tengelye a szíj síkjára? Nem néztem még közelről ezeket, úgyhogy nem tudom, hogyan van rögzítve az adagoló, de ha ferdén is fel lehet tenni, akkor lehet az történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
17dr Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Nem lehet, hogy ferdén áll, tehát nem merőleges a tengelye a szíj síkjára? Nem néztem még közelről ezeket, úgyhogy nem tudom, hogyan van rögzítve az adagoló, de ha ferdén is fel lehet tenni, akkor lehet az történt. Hát igazából nem lehet ferdén feltenni,mert egy alu öntvény van 4 csavarral felfogatva, és erre van az adagoló ami szintén nem variálható módon rögzitve az adagoló, tehát fix nem állítható a felfogatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Hát igazából nem lehet ferdén feltenni,mert egy alu öntvény van 4 csavarral felfogatva, és erre van az adagoló ami szintén nem variálható módon rögzitve az adagoló, tehát fix nem állítható a felfogatás. Üdv Egy tróger megoldás az adagoló felöl az alu öntvény alá valami szerinted alkalmas lemez? vagy mittudom én. Macerás lesz a megfelelő vastagságot megtalálni, be sem kell inditani, kétszer körbeforgatod, vagy jó vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Nem lehet, hogy ferdén áll, tehát nem merőleges a tengelye a szíj síkjára? Nem néztem még közelről ezeket, úgyhogy nem tudom, hogyan van rögzítve az adagoló, de ha ferdén is fel lehet tenni, akkor lehet az történt. Valószínűleg a perselyezést szúrhatták el... Az adagolódban kicsit keresztben állhat a tengely, és attól van ez. Tudod egy Denso-Bosch gyárban ezred milliméterek miatt selejteznek... nem véletlenül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szebik Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Sziasztok! Mint lehetséges, autóvétel előtt álló Opel tulaj lennék kíváncsi a véleményetekre, hogy ez alapján keresgélhessek tovább. Az autókkal kapcsolatban már nagyrészt letudódott bennem minden kérdés (típus, kivitel, miegymás....), kivéve egyet. Milyen dízel motorral vegyem meg a következő autóm. Elgondolásom szerint a 60 Le-s szívódízeleknél kisebb a karbantartásokra fordított összeg, a motor egyszerűbb, viszont azokat korábban gyártották, és gyengusabbak is. A 68 Le-sről túródízelt olvasok legtöbb helyen a fórumon. Tény, hogy a 60 Le-s alaphoz képest a turbó csak 8 Le-t ad, de az lehet egyik előjele is a tartósságnak is. A 82 Le-s Isuzusról sem csak jót hallottam. Jobbára ezt a fajta motort ajánlják az üzembiztonság miatt, viszont az alkatrészeket ehhez a típushoz drágábban is mérik. A 60, 68 vagy a 82 Le-s is megfelelő lenne, az autót teljesítménye alapján használom. Többnyire kímélem a gépeket viszont ha szükség van a teljes erejére akkor az adja ki és ne térdeljen le és ezért mindig rendesen karban tartom. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy az átlagos szervizek és a szervizen kívüli javítások a tapasztalatok alapján mely motoroknál, milyen alkatrészeket takar és mi lehetett a meghibásodás lehetséges oka. Előre is köszönöm a válaszokat. András Link to comment Megosztás: More sharing options...
monos Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Üdv:-) Tegnap a kocsim megadta magát :-( azt mondja a szerelő aki a segítségemre jött hogy megszorult a motor mert valószínű hengerfejes és befolyt a víz a motorba.tény hogy folydogált,csöpögött a víz de vízpumpa alatt.Valós lehet amit mondót a szerelő? Mennyibe fájhat ennek a javítása? előre is köszönöm a választ:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Üdv:-) Tegnap a kocsim megadta magát :-( azt mondja a szerelő aki a segítségemre jött hogy megszorult a motor mert valószínű hengerfejes és befolyt a víz a motorba.tény hogy folydogált,csöpögött a víz de vízpumpa alatt.Valós lehet amit mondót a szerelő? Mennyibe fájhat ennek a javítása? előre is köszönöm a választ:-) Egyszerűbb, ha keresel egy bontott, komplett motort. És sokkal olcsóbb is. Keress kipróbálhatót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monos Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Előre félek ettől. :-( :-( :-( hétfő vagy kedden mondanak biztosat. Bár nekem gyanús ez az elsőre hengerfejes dolog mert az olaj tiszta volt és nem sáros barna,a kiegyenlítő tartályban a víz is tiszta volt. de ha motort kell cserélni akkor mi annak a hivatalos menete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Előre félek ettől. :-( :-( :-( hétfő vagy kedden mondanak biztosat. Bár nekem gyanús ez az elsőre hengerfejes dolog mert az olaj tiszta volt és nem sáros barna,a kiegyenlítő tartályban a víz is tiszta volt. de ha motort kell cserélni akkor mi annak a hivatalos menete? Ha csak hengerfejes, azt érdemes javítani. De ha tényleg beállt, akkor nem érdemes foglalkozni vele. A motorcsere hivatalos menetét nem ismerem, de az biztos, hogy ugyanolyat kell venned. Ugyanaz legyen a motorkód, és hivatalos legyen a motor. Akkor azt hiszem, elég egy forgalmi csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts