MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Sok benne a müanyag, úgyhogy vigyázz ne törj el semmit. Arra kell rájönni, hogy mejik fogaskerék melyiket támasztja, vagyis melyikkel kell babrálni ahhoz, hogy tekerni lehessen. Ne eröszakold mert lefogazódik vagy eltörik valamelyik kicsi fogaskerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Thx, akkor ez lesz. :( Nem akarok kevesebbet belerakni, nem akarom eladni a kocsit egy darabig, szal jó nekem a valós 143e km. :lol: 94-es és csak 143 van benne ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 94-es és csak 143 van benne ? :wink: Elnézést. Annyi. :( Asszem 2 éves korában került hozzám, elötte egy vidéki orvosnő volt az 1. tulaj, kb 18e volt benne. Akkor a cégautóm lett, szal azóta 99.99%-ban csak én vezettem. Most meg belemegy heti kb 200-220km, és kalap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Enyém 93-as és pont ennyi van benne! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Sok benne a müanyag, úgyhogy vigyázz ne törj el semmit. Arra kell rájönni, hogy mejik fogaskerék melyiket támasztja, vagyis melyikkel kell babrálni ahhoz, hogy tekerni lehessen. Ne eröszakold mert lefogazódik vagy eltörik valamelyik kicsi fogaskerék. Ez jól hangzik. De végül is, ha tönkrevágom, akkor még mindíg áttehetem bele az eredeti órából a műszert. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Elnézést. Annyi. :( Asszem 2 éves korában került hozzám, elötte egy vidéki orvosnő volt az 1. tulaj, kb 18e volt benne. Akkor a cégautóm lett, szal azóta 99.99%-ban csak én vezettem. Most meg belemegy heti kb 200-220km, és kalap. Az nemsok, nekem a heti 500-700km megvan ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ha ennyire hiányzik rakj bele. :wink: Nekem fél éve van benn, de azóta egyfolytában azt nézem. :lol: Na erre mit lehet mondani :!: :?: :!: ...és az utat ki nézi? Robot pilóta van a gépben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Thx, akkor ez lesz. :( Nem akarok kevesebbet belerakni, nem akarom eladni a kocsit egy darabig, szal jó nekem a valós 143e km. :lol: Ezek szerint kikímélt a géped, szerencsés vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ezek szerint kikímélt a géped, szerencsés vagy. Kíméltem a gépem, fogalmazzunk így. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Kíméltem a gépem, fogalmazzunk így. :( Benyás a verda :?: Ez gáz :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Na erre mit lehet mondani :!: :?: :!: ...és az utat ki nézi? Robot pilóta van a gépben? Smilekról hallottál már? :( Ott volt egy a sor végén. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Smilekról hallottál már? :( Ott volt egy a sor végén. :wink: Sajnos nem értettem, hogy az konkrétan mire utal! 8) 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Benyás a verda :?: Ez gáz :? Ja, csak a km óra kapcsán offolok itten. :( Jobban csípnék bele egy 2.5TDi mocit, de hát ez van. Elketyeg, igénytelen, csak a benyát kell bele tölteni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Sajnos nem értettem, hogy az konkrétan mire utal! 8) 8) 8) 8) Arra utaltam, hogy szerintem megéri. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Arra utaltam, hogy szerintem megéri. :roll: Persze hogy megéri. Sőt, én azon is gondolkodtam már, hogy boci mintájúra kárpitoztatom az egész belsejét a kocsinak, illetve kívülről meg rágrav. hogy Milka boci :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Ja, csak a km óra kapcsán offolok itten. :D Jobban csípnék bele egy 2.5TDi mocit, de hát ez van. Elketyeg, igénytelen, csak a benyát kell bele tölteni. :lol: A 2.5 TDI nekem is bejönne, bár akkor már inkább DTL :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Szasztok! Van egy dolog ami már egy ideje bosszant :smt064 Arról van szó, h ha huzamosabb ideig be van zárva a verda (fél nap, 1 nap), akko' cseppet iritáló szag keletkezik benne. Olyan mintha v.mi kajamaradék rohadna benne v.hol. De ez azért nem lehet, mert erre a témára igen érzékeny vagyok, az is enyhemód tud iritálni, ha v.ki hátul utazó szétrúgja a gumiszőnyeget és apadlókárpított van pofája hágni! :smt021 Sz'al ezt kizárnám. Meglestem az utastérszűrőt, minden bizonnyal régen lehetett az új, mert igen csúnyán festett, nem is emlékeztet bármilyen szűrőre :oops: Sz'al szerintetek lehet ez a bűz forrása, vagy keressek mást. Azt ne írjátok, h cseréljem ki ésakko'.... mert ezt fogom tenni első lépésben :( Csak Lőbb meg kell vennem a szűrőt. Bocs ha fárasztó voltam! :notworthy: Thx.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Légkondi van benne? Az frankón be szokott gombásodni. Lehet, h hasonló van ott is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Valami bevizesedhetett szerintem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Lehet a pollenszűrő is,de kárpitokat kellene átnézni,nem-e valami rohad! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nekünk egyszer egy egér maszott be a szellőzőn és az szorult be annak volt egyfajta szaga! Anno Kaddet idejébe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nekünk egyszer egy egér maszott be a szellőzőn és az szorult be annak volt egyfajta szaga! Anno Kaddet idejébe! :vom: Nekem meg egyszer anno a nemtom már melyik gépjárműbe meg bevizesdett a szőnyeg, na annak is volt valami szaga ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 sziasztok! szertenék érdeklődni hogy van egy 17 tds f astrám szeretném az adagolot felhuzni de adig hogy az alapjárat ne változon! ha jol gondolm akkor ot kel álitani ahol az gázbovden ráncigálja hogy nagyobat tudjon rántani! mert ha jol néztem akkor két lemez találkozik(1-ik amelyik belemegy az adagoloba másik pedig amit rángat a gáz bovden!) és azok csavarokal vannak egymáshoz erősítve hogy azonkéne álítani hogy nagyobat rántson rajta!!!! ha tud valaki segíteni azt meg köszöném!!! ha valami hülyeséget írtam akkor elnézést! :oops: válaszotokat várom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 DTLen pl. nem a bovdenen kell allitani hanem a "fustcsavaron" ... De szerintem az isuzunál is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Légkondi van benne? Az frankón be szokott gombásodni. Lehet, h hasonló van ott is...Nem, sajnos nincs benne, nagyon gyenge a felszereltsége szegénykémnek :( Valami bevizesedhetett szerintem ... Ilyesmire én is gondoltam, ugyanis tavaly nyáron (aug.) elvittem "autókozmetikushoz" és kitakaríttattam a belsejét, de full a padlótól a plafonig. Na akkor éreztem benne ezt a szagot először. De azóta már n+500x kiszárítottam, minden utastéri kárpit (padló, ajtó, plafon, ülések) csont száraz. Van v.kinek v.milyen 5lete, h milyen utastérből szemmel nem látható zug van/lehet benne ahol nedves lehet v.mi? Vagy beáz6 v.hol ahol nem látom...? :shock: Mondjuk nem kifejezetten csak esős időben tapasztalom a leírtakat. Köszi szépen! Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts