Zsoli Zsóker Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Kérdéses volt, hogy reggel is elindul e, tekintettel a félhalott (diszkréten könynező) mágnesszelepre. Kicsit, döcögősen, de tulajdonképpen könnyedén indult, tehát siker! Persze a mágnesszelepet cserélni kell. Még egyszer köszi mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Kérdéses volt, hogy reggel is elindul e, tekintettel a félhalott (diszkréten könynező) mágnesszelepre. Kicsit, döcögősen, de tulajdonképpen könnyedén indult, tehát siker! Persze a mágnesszelepet cserélni kell. Még egyszer köszi mindenkinek. Örülünk, hogy csak ennyi volt a baj, és nem az adagoló! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoli Zsóker Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Örülünk, hogy csak ennyi volt a baj, és nem az adagoló! <_< Hát még én... Egy autóvétel+az iylenkor szokásos minimum cserélendők (folyadékok, szíjak, szűrők, gumik)után nem hiányzott egy újabb tétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Úgy tűnik - ahogy itt olvasgatom - légzsák átvezető szalag csere után Tech2 műszerre lesz szükségem, hogy a légzsák hibajelzést ki lehessen radírozni. Ismerősöm nincs, úgyhogy marad a szervíz - arany áron. Viszont azon törpölgetek, hogy nincs-e olyan okos megoldás, ami kicsivel kerül többe és nem csak a hibakódot tudom törölni, hanem esetleg lenne saját szoftverem a masinához? Egyáltalán a diesel-ben van mit olvasgatni? Magyarul: A diesel F Astra komputerizált-e? Létezik-e hozzá viszonylag olcsón valami jó kis program? (Csatlakozót találtam a biztosítéktáblán, csak nincs mit rádugni.) Laptopom van, ha az kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Úgy tűnik - ahogy itt olvasgatom - légzsák átvezető szalag csere után Tech2 műszerre lesz szükségem, hogy a légzsák hibajelzést ki lehessen radírozni. Ismerősöm nincs, úgyhogy marad a szervíz - arany áron. Viszont azon törpölgetek, hogy nincs-e olyan okos megoldás, ami kicsivel kerül többe és nem csak a hibakódot tudom törölni, hanem esetleg lenne saját szoftverem a masinához? Egyáltalán a diesel-ben van mit olvasgatni? Magyarul: A diesel F Astra komputerizált-e? Létezik-e hozzá viszonylag olcsón valami jó kis program? (Csatlakozót találtam a biztosítéktáblán, csak nincs mit rádugni.) Laptopom van, ha az kell hozzá. Mivel nincs benne ECU, semmi értelme. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Mivel nincs benne ECU, semmi értelme. <_< Akkor a légzsák hibát maga a vezérlő tárolja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Akkor a légzsák hibát maga a vezérlő tárolja? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Igaz nem astra de dieseles kérdésem lenne? Corsa 1,5 td isuzura szeretnék intercoolert rakni. Esetleg valami tippet tudtok adni. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Sziasztok! Kérdés! A 95-ös, és a 99-es évjáratú f astra 1.7 td blokk között, van-e különbség, és ha van, mennyire különbözik a kettő egymástól? Megrepedt a blokk a 95-ös évjáratú astrámban, szereztem egy 99-es évjáratút, és állítólag nem lehet összehozni a régi hengerfejjel, és miegymással.... <_< Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Sziasztok! Kérdés! A 95-ös, és a 99-es évjáratú f astra 1.7 td blokk között, van-e különbség, és ha van, mennyire különbözik a kettő egymástól? Megrepedt a blokk a 95-ös évjáratú astrámban, szereztem egy 99-es évjáratút, és állítólag nem lehet összehozni a régi hengerfejjel, és miegymással.... <_< Válaszokat előre is köszönöm! Ha az újabb Isuzu, a régebbi meg Opel TD, vagy fordítva, akkor nem lehet, egyébként nem tudok róla, hogy különböznének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ha az újabb Isuzu, a régebbi meg Opel TD, vagy fordítva, akkor nem lehet, egyébként nem tudok róla, hogy különböznének. Mind a kettő opel motor Isuzut direkt nem is néztem. Akkor van remény, hogy össze lehet pakolni!? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Mind a kettő opel motor Isuzut direkt nem is néztem. Akkor van remény, hogy össze lehet pakolni!? <_< Ha DTL, akkor simán! :P Még ha jól tudom, akkor a G-s astrákba is ment ilyen motor. (igaz azon másabbak a burkolatok kicsit, de alapjában véve ugyanaz! :angry: F-es DTL G-s DTL LE, ccm ugyaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Sziasztok! Kérdés! A 95-ös, és a 99-es évjáratú f astra 1.7 td blokk között, van-e különbség, és ha van, mennyire különbözik a kettő egymástól? Megrepedt a blokk a 95-ös évjáratú astrámban, szereztem egy 99-es évjáratút, és állítólag nem lehet összehozni a régi hengerfejjel, és miegymással.... <_< Válaszokat előre is köszönöm! Lehet egy indiszkrét kérdésem? Ha már blokkot kell cserélni (ami motorszám cserével is jár) akkor mért nem rakod át egy az egyben a 99-es motort? Így megspórolsz jónéhány órát, szentségelést, és miegymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Lehet egy indiszkrét kérdésem? Ha már blokkot kell cserélni (ami motorszám cserével is jár) akkor mért nem rakod át egy az egyben a 99-es motort? Így megspórolsz jónéhány órát, szentségelést, és miegymást. Lehet, hogy annak a blokknak meg a hengerfeje rossz... gondolom nem a semmiért akarja rakosgatni az alkatrészeket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Lehet egy indiszkrét kérdésem? Ha már blokkot kell cserélni (ami motorszám cserével is jár) akkor mért nem rakod át egy az egyben a 99-es motort? Így megspórolsz jónéhány órát, szentségelést, és miegymást. Sajnos, nincs komplett motorom, csak egy 99-es évjáratú blokk, fűzve... Ha lenne motorom, nem fájna a fejem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Cserélni szeretném a vezérműszíjat a DTL-en. (vezérműszíj, feszítőgörgők, vízpumpa) Nem szeretnék azért egetverő pénzt rákölteni! De azért a megbízhatóság van a szemem előtt! B) Várom a javaslatokat! :) Miből milyet vegyek bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Cserélni szeretném a vezérműszíjat a DTL-en. (vezérműszíj, feszítőgörgők, vízpumpa) Nem szeretnék azért egetverő pénzt rákölteni! De azért a megbízhatóság van a szemem előtt! B) Várom a javaslatokat! :) Miből milyet vegyek bele? :D Gyári. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Gyári. :( Mind az...mert gyárban készülnek...:) Bocs, ezt nem tudtam kihagyni...:D Gates szíj, SKF feszítő... Én ezeket tenném... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Mind az...mert gyárban készülnek...:) Bocs, ezt nem tudtam kihagyni...:D Gates szíj, SKF feszítő... Én ezeket tenném... B) Nekem a dízelben volt Ruville vízpumpa,nem volt vele gond. A QH-tól kell óvakodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Mind az...mert gyárban készülnek...:( Bocs, ezt nem tudtam kihagyni...:D Gates szíj, SKF feszítő... Én ezeket tenném... B) Igy van, mindegyik gyárban készül, szóval jogos a "poén" :) Amugy nekem is a felsoroltak vannak bennt, Gates szíj és SKF feszitő, sosem volt vele bajom. HA valamire akkor erre biztos inkább a drágábbat de minőségibbet veszem. Pl egy vezérmüszíj-szakadás eléggé meg tudja drágitani a dolgokat, öszekuszálja a szelepeket stb-stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabre Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Cserélni szeretném a vezérműszíjat a DTL-en. (vezérműszíj, feszítőgörgők, vízpumpa) Nem szeretnék azért egetverő pénzt rákölteni! De azért a megbízhatóság van a szemem előtt! B) Várom a javaslatokat! :) Miből milyet vegyek bele? :D Szíjnak Gates, feszítő- és vezető görgőnek SKF a tuti, vízpumpának Ruville. Mi ezeket használjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Igy van, mindegyik gyárban készül, szóval jogos a "poén" :D Amugy nekem is a felsoroltak vannak bennt, Gates szíj és SKF feszitő, sosem volt vele bajom. HA valamire akkor erre biztos inkább a drágábbat de minőségibbet veszem. Pl egy vezérmüszíj-szakadás eléggé meg tudja drágitani a dolgokat, öszekuszálja a szelepeket stb-stb.. Éppen ezt szeretném elkerülni! Köszönöm szépen a válaszaitokat, ezek fognak majd belekerülni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Sziasztok! Az alábbi képen, van valami, amit nem tudom, hogy mi lehet az, és mi való oda. Egy '99-es 1.7 td Astra blokkja, ami át lett rakva egy '95-ös évjáratú autóba, és abba a"lyukba" kellene valami, ami nekem nincs... B) vagy nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Bocs, valamiért lemaradt a kép: https://picasaweb.google.com/11107463872237...498376036026226 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Jó lenne látni konkrétan ez hol is van a blokkon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts