J0hnny Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 http://www.totalcar.hu/nepitelet/index.php...2002/25978.html :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Hmm ... letezhet hogy a benzines meg a diesel moci karteltomitese u.a lenne ? Az egyik konyv azt irja ugyanaz a masik nem .. Egyik konyv szerinte a dtl-hez 10e a masik szerint ami azt irja jo a benzinese 600ft ... erdekes ... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Hmm ... letezhet hogy a benzines meg a diesel moci karteltomitese u.a lenne ? Az egyik konyv azt irja ugyanaz a masik nem .. Egyik konyv szerinte a dtl-hez 10e a masik szerint ami azt irja jo a benzinese 600ft ... erdekes ... :? Kizárt hogy ugyan az, legalább is az enyémhez nem jó a berzines , :) 97-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Victor Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Az X17DTL karterja 2 részből áll. 1 alu öntvény és alatta a klasszikus lemezteknő. Mindkét helyen tömítéssel. Tömítést nem érdemes cserélni (legalábbis én nem cseréltem). Egyébként gumirozott-lemez tömítése van, megmenthető... Utána sziloplaszttal szépen összerakható. A blokk is más az x17dtl -nél, nem sokban de más. Pl.: Hűtve vannak a dugók alulról a nyugvócsapágyaktól levő olajfúvókával, a forgattyús -ház merevítve van egy felcsavarozott acél-öntvény "ráccsal"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Akkor jól gondoltam! Nagyon szépen köszönöm! Akkor ne vegyek tömítést ? Sziloplaszt elég ? De abból is az olajálló nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Sziloplaszt elég ? De abból is az olajálló nem ? Ami nekem nagyon bejött eddig mindig: FBS paszta: jó, olcsó, bír mindent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Ami nekem nagyon bejött eddig mindig: FBS paszta: jó, olcsó, bír mindent :) Ilyet hol lehet venni ? Mi az ára/kiszerelési mennyisége ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Victor Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Az FBS tényleg jó, van belőle kis tubus is, nem kell megvenni a nagy hengert, ami úgyis beszárad, ha nem használod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Ilyet hol lehet venni ? Mi az ára/kiszerelési mennyisége ? :) Én OBI-ban vettem anno kicsi tubust olyan 500Ft volt, vagy 400 már nemtom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Én OBI-ban vettem anno kicsi tubust olyan 500Ft volt, vagy 400 már nemtom... Szerintem bármelyik barkácsboltban kapsz kis tubusosat. És tényleg jobb mint a sziloplaszt, régen ezzel ragasztottam az akváriumokat utána a nagyobb mennyiség, és az olcsób ár miatt átálltam a sziloplastra. Tapasztalatom szerint az FBS még mindig jobban állja a sarat, megbízhatóbb, jobban köt, és tartósabb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 :) Üdv mindenkinek! Lelkes cetánélvezetemet beárnyékolja egy állandóan csörgő váltó! Második bontott váltó van rajta és nem változik semmi. Ha valaki tud segíteni kérem írjon pár sort egy életre lekötelzne. Nagyon jó a fórum végre rátok találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ez így nem mond sokat. Ami biztos az az, hogy vagy a második csörgő váltót raktad föl, vagy nem a váltód csörög. Gondold végig, hogy mit nem ellenőriztél, ami kapcsolatban lehet a zajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Új szerkezet,kiemelőcsapágy,tárcsa van fent. Azt hittem ez megoldja a problémát de nem. Azt mondta a szerelő, hogy kb kétszáz lenne a teljes felújítás, ezért vegyek bontottat kapugarnciával. Egy napig nem volt hangja, aztán reszelt mint aminek az a dolga. Visszavittem, másik fel ugyanúgy csörög. Reggel hidegen nincs semmi baj tíz perc után kezdődik a koncert. Azt hallottam, hogy az 1.6 benzines váltó jó lenne bele. Lehetséges??? Köszi hogy válaszoltál!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tehát ez egy 1.6-os ,9X-i astra, aminek a váltója csörög.Ha az csörög.De tuti jó a váltó, esetleg támcsapágyak, nyelestengelycsapágy és tsai, és még sorolhatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ...Tehát ez egy 1.6-os ,9X-i astra, aminek a váltója csörög.... Nem ez szerintem egy Diesel Astra, amelybe elvileg jó az 1.6-os váltója is :wink: almsyzsolt ! Milyen tipusú váltókat vettél ? F - mennyi - ? Az biztos, hogy a mi kocsink - Astra 2.0i - régi váltója már egy Diesel Kadettban "teljesít szolgálatot", és mit hallotta a tulajdonosa nagyon meg van vele elégedve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 95-től még kapható volt a DR motoros astra vagy már csak a dtl + az isuzu ? Csak dtl meg isuzu közben megfejtettem ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nekem csak akkor csörög egy picit,ha alapjáraton a kuplungot felengedem!Mi csöröghet?Amúgy a váltó tökéletesen megy!Felül,ahol a kar kijön belöle ott egy picit szórja az oljat,de nem vészes még!Hol van a váltón a nívó csavar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 F-13 -as váltót vettem hozzá, de szerintem nem lehet, hogy mind a három(beleértve az eredetit is ) rossz legyen. Valakinek nincs ötlete mi lehet, még? 4 szerelőnél volt már és azon kívül, hogy nem kötötték vissza a föld- kábelt (véletlenül...) nem tettek semmit. Ha benyomom a kuplungot megszünik, de a kinyomócsapágy egy hónapos, tárcsa is új, szerkezet is. zsolastra Frankó az összetartás!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 A váltó hátsó részén a rúd alatt egy 13- as csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 F-13 -as váltót vettem hozzá, de szerintem nem lehet, hogy mind a három(beleértve az eredetit is ) rossz legyen. Valakinek nincs ötlete mi lehet, még? 4 szerelőnél volt már és azon kívül, hogy nem kötötték vissza a föld- kábelt (véletlenül...) nem tettek semmit. Ha benyomom a kuplungot megszünik, de a kinyomócsapágy egy hónapos, tárcsa is új, szerkezet is. zsolastra Frankó az összetartás!!!! Én így elsőre a nyelestengelycsapágyra gyanakodnék.............. De mikortól adták a F-16-ot az Astrákhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Utánanézek az F-16-os váltónak. ! Jó az oldalatok Grat.hozzá! Kár, hogy én nem a környéken lakok, jó lenne egy ilyen klub itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Utánanézek az F-16-os váltónak. ! Jó az oldalatok Grat.hozzá! Kár, hogy én nem a környéken lakok, jó lenne egy ilyen klub itt is. Belépsz, aztán szerveszkedsz. :wink: S, már készül is debreceni sexció! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Belépsz, aztán szerveszkedsz. :wink: S, már készül is debreceni sexció! Hö? :shock: Érdekes hogy amennyire én tudom, a MOTE Debrecenben alakult, aztán most meg már írmagja sincs arrafele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 http://www.dieseltuning.hu/ ezek után benzinesek :arrow: :smt022 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Nekem Opel Td-van és nagyon meg vagyok vele elégedve!Eléggé szedi is a lábát ha az ember odalép neki, a fogyasztása is barátságos! Javítási költsége/alkatrész árai olcsóbbak mint az isuzunak(olajgomba kivételével :) ) Egyébként ha megvan kímélvem mindkettő motorossal hosszú barátságot köthetsz. 1.7D-t annyira nem ismerem, majd Johhny mesél róla ! Köszi az infókat. Bár írtátok hogy nem egyszerű a dolog, de megpróbálok találni egy normális Isuzus Caravan-t, aztán ha nagyon nem megy, megpróbálok egy DTL-t. Van rá 950e HUF-om.. Hali Danee :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts