Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Guest

Recommended Posts

Hmm ...

letezhet hogy a benzines meg a diesel moci karteltomitese u.a lenne ?

Az egyik konyv azt irja ugyanaz a masik nem ..

Egyik konyv szerinte a dtl-hez 10e a masik szerint ami azt irja jo a benzinese 600ft ...

erdekes ... :?

Kizárt hogy ugyan az, legalább is az enyémhez nem jó a berzines , :) 97-es

Megosztás:

Az X17DTL karterja 2 részből áll. 1 alu öntvény és alatta a klasszikus lemezteknő. Mindkét helyen tömítéssel.

Tömítést nem érdemes cserélni (legalábbis én nem cseréltem).

Egyébként gumirozott-lemez tömítése van, megmenthető...

Utána sziloplaszttal szépen összerakható.

A blokk is más az x17dtl -nél, nem sokban de más.

Pl.: Hűtve vannak a dugók alulról a nyugvócsapágyaktól levő olajfúvókával, a forgattyús -ház merevítve van egy felcsavarozott acél-öntvény "ráccsal"...

Megosztás:

Én OBI-ban vettem anno kicsi tubust olyan 500Ft volt, vagy 400 már nemtom...

Szerintem bármelyik barkácsboltban kapsz kis tubusosat.

És tényleg jobb mint a sziloplaszt, régen ezzel ragasztottam az akváriumokat utána a nagyobb mennyiség, és az olcsób ár miatt átálltam a sziloplastra. Tapasztalatom szerint az FBS még mindig jobban állja a sarat, megbízhatóbb, jobban köt, és tartósabb is.

Megosztás:

Új szerkezet,kiemelőcsapágy,tárcsa van fent. Azt hittem ez megoldja a

problémát de nem. Azt mondta a szerelő, hogy kb kétszáz lenne a teljes felújítás, ezért vegyek bontottat kapugarnciával. Egy napig nem volt hangja, aztán reszelt mint aminek az a dolga. Visszavittem, másik fel

ugyanúgy csörög. Reggel hidegen nincs semmi baj tíz perc után kezdődik a koncert. Azt hallottam, hogy az 1.6 benzines váltó jó lenne bele.

Lehetséges??? Köszi hogy válaszoltál!!

Megosztás:

...Tehát ez egy 1.6-os ,9X-i astra, aminek a váltója csörög....

Nem ez szerintem egy Diesel Astra, amelybe elvileg jó az 1.6-os váltója is :wink:

almsyzsolt !

Milyen tipusú váltókat vettél ? F - mennyi - ?

Az biztos, hogy a mi kocsink - Astra 2.0i - régi váltója már egy Diesel Kadettban "teljesít szolgálatot", és mit hallotta a tulajdonosa nagyon meg van vele elégedve :)

Megosztás:

F-13 -as váltót vettem hozzá, de szerintem nem lehet, hogy mind a három(beleértve az eredetit is ) rossz legyen. Valakinek nincs ötlete mi lehet, még? 4 szerelőnél volt már és azon kívül, hogy nem kötötték vissza a föld- kábelt (véletlenül...) nem tettek semmit. Ha benyomom a kuplungot

megszünik, de a kinyomócsapágy egy hónapos, tárcsa is új, szerkezet is. zsolastra

Frankó az összetartás!!!!

Megosztás:

F-13 -as váltót vettem hozzá, de szerintem nem lehet, hogy mind a három(beleértve az eredetit is ) rossz legyen. Valakinek nincs ötlete mi lehet, még? 4 szerelőnél volt már és azon kívül, hogy nem kötötték vissza a föld- kábelt (véletlenül...) nem tettek semmit. Ha benyomom a kuplungot

megszünik, de a kinyomócsapágy egy hónapos, tárcsa is új, szerkezet is. zsolastra

Frankó az összetartás!!!!

Én így elsőre a nyelestengelycsapágyra gyanakodnék..............

De mikortól adták a F-16-ot az Astrákhoz?

Megosztás:

Nekem Opel Td-van és nagyon meg vagyok vele elégedve!Eléggé szedi is a lábát ha az ember odalép neki, a fogyasztása is barátságos!

Javítási költsége/alkatrész árai olcsóbbak mint az isuzunak(olajgomba kivételével :) )

Egyébként ha megvan kímélvem mindkettő motorossal hosszú barátságot köthetsz.

1.7D-t annyira nem ismerem, majd Johhny mesél róla !

Köszi az infókat.

Bár írtátok hogy nem egyszerű a dolog, de megpróbálok találni egy normális Isuzus Caravan-t, aztán ha nagyon nem megy, megpróbálok egy DTL-t. Van rá 950e HUF-om..

Hali

Danee :idea:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.