Tiv. Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Huh, milyen parázs vita lett ebből a vízpumpából. Szerencsére vannak olyan motorok is, ahol nem a vezérlés hajtja a hűtést :) Ott nincs ilyen gond :) Miért? :D Abban nem kell cserélni? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Huh, milyen parázs vita lett ebből a vízpumpából. Szerencsére vannak olyan motorok is, ahol nem a vezérlés hajtja a hűtést :) Ott nincs ilyen gond :) Viszont akad más gond! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Miért? :D Abban nem kell cserélni? :) :) :P Soha!A legjobb motor az isuzu...érted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Soha!A legjobb motor az isuzu...érted? :D Na most fejezd be! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Na most fejezd be! :D Majd megszereted te is az olasz dízelt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Viszont akad más gond! :D Pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Majd megszereted te is az olasz dízelt... :D Vigyázok erre. Ha meg így is megduvad akkor megy az anyjába. A következő Subaru lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Vigyázok erre. Ha meg így is megduvad akkor megy az anyjába. A következő Subaru lessz. Abból is van dízel? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Abból is van dízel? :D :) Subaru Legacy 2.0 Boxer Diesel 4x4 150LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Abból is van dízel? :D :) Mérne létezne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Mérne létezne? :D Jóvammána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Jóvammána. Bocs, hogy megint okoskodok... :D <off> amúgy pm-be elküldhetnéd a telszámodat, mert "eltűnt". :) Köszi. :) </off> Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok. A hűtővíz fogyása normális dolog? 1,5év alatt kb. 1-2cm-t csökkent a hűtőfolyadék szint, a kiegyenlítőtartály COLD jelzésétől Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok. A hűtővíz fogyása normális dolog? 1,5év alatt kb. 1-2cm-t csökkent a hűtőfolyadék szint, a kiegyenlítőtartály COLD jelzésétől Természetes dolog, hogy 1,5 év alatt fogy 1-2 centit. :D Ha 1,5 nap alatt fogy 1-2 centit, az már nagyobb baj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Természetes dolog, hogy 1,5 év alatt fogy 1-2 centit. :D Ha 1,5 nap alatt fogy 1-2 centit, az már nagyobb baj. :) Köszönöm. Kicsit nyugodtabb vagyok, de van más ami aggaszt. A legutóbbi 10ekm alatt kétszer is után kellett tölteni az olajat, mert kétszer is már a nívópálca alsó jelzésénél volt a szint. Eddig ilyen nem volt, általában kibírta a 10ekm-t utántöltés nélkül, vagy 2-3dl-t töltöttem utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Köszönöm. Kicsit nyugodtabb vagyok, de van más ami aggaszt. A legutóbbi 10ekm alatt kétszer is után kellett tölteni az olajat, mert kétszer is már a nívópálca alsó jelzésénél volt a szint. Eddig ilyen nem volt, általában kibírta a 10ekm-t utántöltés nélkül, vagy 2-3dl-t töltöttem utána. Az olaj az egy kicsit tényleg sok, de a vízfogyás, az normális! :) Nekem vízből 40.000 km alatt "evett meg" 2 decit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Köszönöm. Kicsit nyugodtabb vagyok, de van más ami aggaszt. A legutóbbi 10ekm alatt kétszer is után kellett tölteni az olajat, mert kétszer is már a nívópálca alsó jelzésénél volt a szint. Eddig ilyen nem volt, általában kibírta a 10ekm-t utántöltés nélkül, vagy 2-3dl-t töltöttem utána. Milyen olaj volt? Van, amelyikből jobban csipegetnek a gépek, van amiből kevésbé. Olajteknőnél nem ereszt a tömítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Milyen olaj volt? Van, amelyikből jobban csipegetnek a gépek, van amibő kevésbé. Olajteknőnél nem ereszt a tömítés? Valvoline Maxlife Diesel 10w40 Már harmadszor kapta ezt. Eddig nem volt ilyen. Olajos az biztos, de semmi nincs alatta egy hét után sem. Egy csepp olaj nincs a betonon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Valvoline Maxlife Diesel 10w40 Már harmadszor kapta ezt. Eddig nem volt ilyen. Olajos az biztos, de semmi nincs alatta egy hét után sem. Egy csepp olaj nincs a betonon. Nem volt esetleg jobban terhelve a kocsi,értem itt nem utánfutóztál sokat? nekem a multkor így csipkedte meg egy kissé, azóta megint oké a szint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem volt esetleg jobban terhelve a kocsi,értem itt nem utánfutóztál sokat? nekem a multkor így csipkedte meg egy kissé, azóta megint oké a szint.Sziasztok!Astra 1.7D van.120-as temponál mi a normális,vagy az átlagos fordulatszám.Nekem pl. 120-nál 3500-3700.Ez reális??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok!Astra 1.7D van.120-as temponál mi a normális,vagy az átlagos fordulatszám.Nekem pl. 120-nál 3500-3700 begin_of_the_skype_highlighting 3500-3700 end_of_the_skype_highlighting.Ez reális??? Nem igazán. Nekem 130-nál pörög 3000-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem igazán. Nekem 130-nál pörög 3000-et. gondolom a sebességfokozat se mind1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 gondolom a sebességfokozat se mind1 :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Mennyit csal a km óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts