uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 ez sokkal jobb: leveszed, és a felületén végighuzod a z ujjacskádat. ha nem egyenes, hanem bordás, van válla stb, akkor szar. de fényképezd le!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 ez sokkal jobb: leveszed, és a felületén végighuzod a z ujjacskádat. ha nem egyenes, hanem bordás, van válla stb, akkor szar. de fényképezd le!!! Ok, tehát ujjacska :arrow: borda/váll gagyi, egyiksem jó ?!?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ok, tehát ujjacska :arrow: borda/váll gagyi, egyiksem jó ?!?! :) Hát szerintem nehéz lessz mivel nincs viszonyítási alapod, hogy még jó vagy nem ,tengely nem olcsó buli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hát szerintem nehéz lessz mivel nincs viszonyítási alapod, hogy még jó vagy nem ,tengely nem olcsó buli. Pontosan erre gondoltam én is :) A tengely ára (Bárdi) 30 körül van, még mindíg olcsóbb, mint hidrotőkézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Pontosan erre gondoltam én is :) A tengely ára (Bárdi) 30 körül van, még mindíg olcsóbb, mint hidrotőkézni! nem érdemes a leggagyibb tengerlyt megvenni, mert az is hamar elkopik. a tengellyel együtt érdemes cserélni a himbát, és a szelep tetején lévő korongot. És Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A szelep tetején lévő korongokat nem cseréltem én sem sajna meg is bosszulta magát. Ugyanis nem oda kerültek vissza ahol voltak és most hangos, mivel volt benne néhány gödrös :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 nem érdemes a leggagyibb tengerlyt megvenni, mert az is hamar elkopik. a tengellyel együtt érdemes cserélni a himbát, és a szelep tetején lévő korongot. FEBI tengelyt veszek, ha veszek, azt sokan dícsérik! Az ajusa meg a többiek szóba sem jöhetnek. Az olaszok/Sponyolok klassz autókat gyártanak, hát használják ők. Német autó olasz alkatrésszel, szo-szo, kicsit nevetséges! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A szelep tetején lévő korongokat nem cseréltem én sem sajna meg is bosszulta magát. Ugyanis nem oda kerültek vissza ahol voltak és most hangos, mivel volt benne néhány gödrös :oops: Figyu, egy röpke gondolat fogalmazódott meg bennem, miközben olvasom soraid: Amikor én generáltam a mocit, a kis korongokat nem cseréltem (hidrotőke tetejére valót) Látszólag nagyon kopottak voltak és ráadásul nem is egyformák. (Kopásilag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Figyu, egy röpke gondolat fogalmazódott meg bennem, miközben olvasom soraid: Amikor én generáltam a mocit, a kis korongokat nem cseréltem (hidrotőke tetejére valót) Látszólag nagyon kopottak voltak és ráadásul nem is egyformák. (Kopásilag) itt hibáztál. a FEBI szerintem is jó. beépitettem mnár egypárat, és még nem volt velük gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Figyu, egy röpke gondolat fogalmazódott meg bennem, miközben olvasom soraid: Amikor én generáltam a mocit, a kis korongokat nem cseréltem (hidrotőke tetejére valót) Látszólag nagyon kopottak voltak és ráadásul nem is egyformák. (Kopásilag) Nos elég baj, a himba és a szelep között lévő kis vezető korongok is csaphatnak zajt, föleg ha nem oda kerülnek vissza ahol voltak. Egyébként általában a benzinesek veztengelye kopik le mint állat "szerintem" dizilbe még nagyon keveset láttam, ez persze nem zárja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 itt hibáztál. a FEBI szerintem is jó. beépitettem mnár egypárat, és még nem volt velük gond... Tehát, ha kicserélem a korongokat a himbákkal, csendesebb lesz a kocsim? Ez javít a fogyasztáson is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Az én javaslatom az , meg kell nézned a tengelyt , a himbákat :arrow: a tengellyel ahol érintkezik gödrösre szögletesre van-e kopva , valamint a himba ahol a kis koronggal érintkezik kivan -e pattogva (kopva) korong szintén gödrösre kopik. Ha igen csere, halkabb lessz az tuti, fogyasztést szerintem nagyon nem befolyásolja 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Az én javaslatom az , meg kell nézned a tengelyt , a himbákat :arrow: a tengellyel ahol érintkezik gödrösre szögletesre van-e kopva , valamint a himba ahol a kis koronggal érintkezik kivan -e pattogva (kopva) korong szintén gödrösre kopik. Ha igen csere, halkabb lessz az tuti, fogyasztést szerintem nagyon nem befolyásolja 8) Fogy. csak egy kósza kérdés volt. Jó, szo-szo elfogadható a fogyasztásom. Átlag 6-7 liter között eszik most télen. (Reggel 8-12 percet járatom indulás előtt du. melóhelyről ind. előtt 2-3 percet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Fogy. csak egy kósza kérdés volt. Jó, szo-szo elfogadható a fogyasztásom. Átlag 6-7 liter között eszik most télen. (Reggel 8-12 percet járatom indulás előtt du. melóhelyről ind. előtt 2-3 percet) Az jó szerintem, hiszen sokat járatod egyhelyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Nos elég baj, a himba és a szelep között lévő kis vezető korongok is csaphatnak zajt, föleg ha nem oda kerülnek vissza ahol voltak. Egyébként általában a benzinesek veztengelye kopik le mint állat "szerintem" dizilbe még nagyon keveset láttam, ez persze nem zárja ki. én meg pont forditva láttam: még benzines opelbe 1 db ot láttam, dieselbe meg sokkal többet.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Az jó szerintem, hiszen sokat járatod egyhelyben. Sok, mert km-ben vevesebbet megy el egy tankolással :) :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Sok, mert km-ben vevesebbet megy el egy tankolással :) :twisted: :twisted: :twisted: Én kb 5percet melegítem ,addig hogy bezárom a kapukat. Indulj előbb 5 percel te is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Én kb 5percet melegítem ,addig hogy bezárom a kapukat. Indulj előbb 5 percel te is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Én kb 5percet melegítem ,addig hogy bezárom a kapukat. Indulj előbb 5 percel te is :)Nem csak a motor miatt melegítek annyit, félek hogy a gyerkőc megfázik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
doxa Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hi gázolajosok : 8) 96'os Isuzu motoros F kombimhoz keresek elfogadható áron komplett klímát. /bontott előnyben/ :shock: Ha valaki tudna segíteni, nagyon lekötelezne! A fórumot 1éve olvasom, de csak most reg.tam. /Vajon miért???/ Talán azért mert TÖK JÓ A VERDA! 1 éve vettem és a 10000km-es olaj és szűrőcseréken kívül SEMMIT SEM KELLETT VENNEM+CSERÉLNEM. Első szervíz:összes folyadék, szíjak, szűrők. A fogyasztása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hi gázolajos! Sima dieselhez tudtam bontottat 30ért, de eladták :) Más! Az 1.7D meg az 1.7DTL csak a turboban különbözik ? Az adagolo , vezérműtengely, stb u.a ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Más! Az 1.7D meg az 1.7DTL csak a turboban különbözik ? Az adagolo , vezérműtengely, stb u.a ? Senki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Senki ? Sajnos én nem tom, :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Annyit kiderítettem az adagoló teljesen más ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Na van már sejtésem mit is keresek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts