Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Guest

Recommended Posts

Pontosan erre gondoltam én is :)

A tengely ára (Bárdi) 30 körül van, még mindíg olcsóbb, mint hidrotőkézni!

nem érdemes a leggagyibb tengerlyt megvenni, mert az is hamar elkopik.

a tengellyel együtt érdemes cserélni a himbát, és a szelep tetején lévő korongot.

És

Megosztás:

nem érdemes a leggagyibb tengerlyt megvenni, mert az is hamar elkopik.

a tengellyel együtt érdemes cserélni a himbát, és a szelep tetején lévő korongot.

FEBI tengelyt veszek, ha veszek, azt sokan dícsérik!

Az ajusa meg a többiek szóba sem jöhetnek. Az olaszok/Sponyolok klassz autókat gyártanak, hát használják ők. Német autó olasz alkatrésszel, szo-szo, kicsit nevetséges!

Megosztás:

A szelep tetején lévő korongokat nem cseréltem én sem sajna meg is bosszulta magát. Ugyanis nem oda kerültek vissza ahol voltak és most hangos, mivel volt benne néhány gödrös :oops:

Figyu, egy röpke gondolat fogalmazódott meg bennem, miközben olvasom soraid:

Amikor én generáltam a mocit, a kis korongokat nem cseréltem (hidrotőke tetejére valót) Látszólag nagyon kopottak voltak és ráadásul nem is egyformák. (Kopásilag)

Megosztás:

Amikor én generáltam a mocit, a kis korongokat nem cseréltem (hidrotőke tetejére valót) Látszólag nagyon kopottak voltak és ráadásul nem is egyformák. (Kopásilag)

itt hibáztál.

a FEBI szerintem is jó. beépitettem mnár egypárat, és még nem volt velük gond...

Megosztás:

Nos elég baj, a himba és a szelep között lévő kis vezető korongok is csaphatnak zajt, föleg ha nem oda kerülnek vissza ahol voltak. Egyébként általában a benzinesek veztengelye kopik le mint állat "szerintem" dizilbe még nagyon keveset láttam, ez persze nem zárja ki.

Megosztás:

Az én javaslatom az , meg kell nézned a tengelyt , a himbákat :arrow: a tengellyel ahol érintkezik gödrösre szögletesre van-e kopva , valamint a himba ahol a kis koronggal érintkezik kivan -e pattogva (kopva) korong szintén gödrösre kopik. Ha igen csere, halkabb lessz az tuti, fogyasztést szerintem nagyon nem befolyásolja 8)

Megosztás:

Az én javaslatom az , meg kell nézned a tengelyt , a himbákat :arrow: a tengellyel ahol érintkezik gödrösre szögletesre van-e kopva , valamint a himba ahol a kis koronggal érintkezik kivan -e pattogva (kopva) korong szintén gödrösre kopik. Ha igen csere, halkabb lessz az tuti, fogyasztést szerintem nagyon nem befolyásolja 8)

Fogy. csak egy kósza kérdés volt.

Jó, szo-szo elfogadható a fogyasztásom.

Átlag 6-7 liter között eszik most télen. (Reggel 8-12 percet járatom indulás előtt du. melóhelyről ind. előtt 2-3 percet)

Megosztás:

Nos elég baj, a himba és a szelep között lévő kis vezető korongok is csaphatnak zajt, föleg ha nem oda kerülnek vissza ahol voltak. Egyébként általában a benzinesek veztengelye kopik le mint állat "szerintem" dizilbe még nagyon keveset láttam, ez persze nem zárja ki.

én meg pont forditva láttam:

még benzines opelbe 1 db ot láttam, dieselbe meg sokkal többet....

:oops:

Megosztás:

Hi gázolajosok : 8)

96'os Isuzu motoros F kombimhoz keresek elfogadható áron komplett klímát. /bontott előnyben/ :shock:

Ha valaki tudna segíteni, nagyon lekötelezne!

A fórumot 1éve olvasom, de csak most reg.tam. /Vajon miért???/

Talán azért mert TÖK JÓ A VERDA! 1 éve vettem és a 10000km-es olaj és szűrőcseréken kívül SEMMIT SEM KELLETT VENNEM+CSERÉLNEM.

Első szervíz:összes folyadék, szíjak, szűrők. A fogyasztása :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.