knight Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Lehet hogy hamarosan fájó szívvel megválok csodakocsimtól, kaptam egy ajánlatot OFF VW passat kombi 2001-es fullos 1.9 PDTDI 131 LE,ami elgondolkodtatott. Beszámítják a dieselemet 1 mill.-ba. ON ...de ez még csak gondolati síkon megy, ne tessék ezért rám haragudni!!! Szó sincs haragról (részemről legalábbis :) ), tiszta sor, hogy nem egy kategória a 2 gép, és ha jó áron adják akkor jó.... DE !!!!!!! Nagyon vigyázz, mert állítólag sorra mennek szarrá ezek az 131 pacis dieselek, mivel nem bírják hosszútávon ezt a teljesítményt... meg mivel úgy hajtják őket gondolom, ahogy nem kéne, de ez nem sokat változtat a dolgon... Szóval Óvatósan !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Szó sincs haragról (részemről legalábbis :) ), tiszta sor, hogy nem egy kategória a 2 gép, és ha jó áron adják akkor jó.... DE !!!!!!! Nagyon vigyázz, mert állítólag sorra mennek szarrá ezek az 131 pacis dieselek, mivel nem bírják hosszútávon ezt a teljesítményt... meg mivel úgy hajtják őket gondolom, ahogy nem kéne, de ez nem sokat változtat a dolgon... Szóval Óvatósan !!! Köszönöm a segítséget és a figyelmeztetést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Köszönöm a segítséget és a figyelmeztetést :) Szerintem konzultálj valaki hozzáértővel, aki lehetőleg ismerős (vagy valahogyan megoldott, hogy ne akarjon átverni... :) ) arról hogy mi a helyzet valójában / mire kell figyelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Szerintem konzultálj valaki hozzáértővel, aki lehetőleg ismerős (vagy valahogyan megoldott, hogy ne akarjon átverni... :) ) arról hogy mi a helyzet valójában / mire kell figyelni Ezt mindenképp így terveeztem, van tapasztalatom a "jó belenyúlásába" :oops: :twisted: Egyedül + szervíz állapotfelmérés nélkül nem lépek semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Ezt mindenképp így terveeztem, van tapasztalatom a "jó belenyúlásába" :oops: :twisted: Egyedül + szervíz állapotfelmérés nélkül nem lépek semmit! Brutál gép az tuti, ráadásul combi, de az ár az ami még számit, az enyém is beszámolták volna 1 vectra 2.0td-be 1.8 -ért :) de a vectra 4 kilóval volt fentebb mint a reális ára, Szóval csak ügyesen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Az enyimét meg 1misibe akarták beszámolni azt 97-es klima meg elektromos tükör nincs benne más igen ! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Brutál gép az tuti, ráadásul combi, de az ár az ami még számit, az enyém is beszámolták volna 1 vectra 2.0td-be 1.8 -ért :) de a vectra 4 kilóval volt fentebb mint a reális ára, Szóval csak ügyesen :wink: Néztem az árakat a www.hasznaltauto.hu oldalon, kb. annyiért van a kiszemelt vas, mint a piaci ára. ...ami nem tetszik, hogy németből hozott autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Mit gondoltok olajpumpat lehet felujitani vagy csak cserelni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Mit gondoltok olajpumpat lehet felujitani vagy csak cserelni ? Miért? Mi a bajod az olajpumpáddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Miért? Mi a bajod az olajpumpáddal? irtam egy privit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 irtam egy privit! Láttam, van egy két dolg, amit ellenőrizned kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Miért? Mi a bajod az olajpumpáddal? Ird meg nekem is, én is gyanakszom az olajpumpára. Talán nincs elég olajnyomás és azért kopog a motrom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ird meg nekem is, én is gyanakszom az olajpumpára. Talán nincs elég olajnyomás és azért kopog a motrom? A motorod nem az olajnyomástól kopog, ha kopog! Leggyakrabban szelep/hidrotőke okozza a kopogást. Nívópálca ki (hideg motornál) olajszint ellenörzés. Ha szinten van és a lámpa kialszik indítás után, majdhogynem tuti hogy hidrotőke a baj okozója! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 A hidrotőke milyen árban van ? Csere bonyolult ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 A hidrotőke milyen árban van ? Csere bonyolult ? Miért akarsz rögtön nekiesni? Tudod, hogy könkrétan az a baja? :?: :? Egy hidrotőke (1.7 dr motorba) FEBI gyártmány,-sokak szerint megbízható márka- 3900 Ft/db. (Bárdi) 8 kell belőle, ha cseréled + himbák, ha mostanában nem voltak bolygatva + koptatók. Ez nem egy olcsó mulatság. Egyedül, -nem ismerem szerelési tapasztalataidat- kérdésedből kikövetkezetve ne fogj hozzá egyedül. Le kell bontani a vezérlést + le kell kapni a hengerfejet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 majdhogynem tuti hogy hidrotőke a baj okozója! a dizeleknél inkább a vezérmütengely kopása okozza a kopogást. ébn 8 szelepes hidrotökét nem sokat láttam rosszat, de kopott kezérmütengelyt, és himbat már igen. ugyhogy 710 es kupak le, és ujjal megtapogatni a vez.tengelyt. ha kopott akkor csere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 A hidrotőke milyen árban van ? Csere bonyolult ? Enyénbe is kell 1db, spéci szerszámmal 1db 15 perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Uhuhu, nem lépsz át a motor topicba, hogy ne off-oljak. A kopogás kérdésemet szeretném kitárgyalni veled, de benzines a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Enyénbe is kell 1db, spéci szerszámmal 1db 15 perc. Mi az a spéci szerszám? Véleményem és ismereteim szerint csak akkor lehet cserélni, ha bordásszíj le, vez. tengely ki, majd himbák-koptatók le aztán már ott is van a drága sorba. Van ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldás is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 a dizeleknél inkább a vezérmütengely kopása okozza a kopogást. ébn 8 szelepes hidrotökét nem sokat láttam rosszat, de kopott kezérmütengelyt, és himbat már igen. ugyhogy 710 es kupak le, és ujjal megtapogatni a vez.tengelyt. ha kopott akkor csere.... ..." ha kopott, akkor csere" Honnan tudom, hogy kopott? Sajna nem láttam még vacsi vez.tengelyt :) Elmehetek valamelyik nap hozzád megmutatni az én vez.tengelyemet uhuhu? Nem szívesen hidrotőkéznék, ha nem kötelező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Mi az a spéci szerszám? Véleményem és ismereteim szerint csak akkor lehet cserélni, ha bordásszíj le, vez. tengely ki, majd himbák-koptatók le aztán már ott is van a drága sorba. Van ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldás is? bizony van olyan spéci szerszám, szelep fedél le, ahol cserélni akarod ott oda forgatod a mocit hogy lenyomja a szelepet a vezértengely szerszám rá a lenyomtt szelepre tengely vissza forgat :arrow: himba ki hidrotőke ki :arrow: újakat be forgatás szerszám le és kész. Vigyázni kell hogy a szelep ékek kine bujjanak a helyükről, mert különben szívás. Ezt nem én találtam fel, de én már cseréltem így, aztsem tudom hogy szak szervben szétszedik-e :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 megnézem ha szeretnéd. de nem olajozom össze magam. egyszerübb és biztosabb ha a szelepfedelet lekapod, és egyszerüen megnézed a vezérmütengely felületét, és észre fogod venni a kopottságát. a márkaszervizekben van egy szelep lenyomó kézikészülék, amivel 15 perc alatt lehet hidrotőkét cserélni. amugy e nélkül veztengelyt is csak a hengerfej leszerelésével lehetcserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 megnézem ha szeretnéd. de nem olajozom össze magam. egyszerübb és biztosabb ha a szelepfedelet lekapod, és egyszerüen megnézed a vezérmütengely felületét, és észre fogod venni a kopottságát. a márkaszervizekben van egy szelep lenyomó kézikészülék, amivel 15 perc alatt lehet hidrotőkét cserélni. amugy e nélkül veztengelyt is csak a hengerfej leszerelésével lehetcserélni... Nem ilyedek meg egy szelepfedél eltávolítástól, lekapom, e nekem amit látni fogok nem mond semmit. Korábbi soraim értelmében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Nem ilyedek meg egy szelepfedél eltávolítástól, lekapom, e nekem amit látni fogok nem mond semmit. Korábbi soraim értelmében. megnézem neked ha szeretnéd.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 megnézem neked ha szeretnéd.... Jobbat találtam ki, aztán el lehet utasítani, ha őrült nagy lámaság! Leveszem a fedelet, majd lefotózom a látottakat több pozícióbol és több álláson. Na így meg lehet állapítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts