Reeckatee Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 oké a te 1.9edhez képest biztos sz...t sem érne, de nem mindenkinek van olyan! Az előd egy X17DTL volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Az előd egy X17DTL volt :lol: Így lehet a dízelt tuningolni. Venni kell egy erősebbet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Így lehet a dízelt tuningolni. Venni kell egy erősebbet. :lol: vagy meg kell próbálni:D muhahaha Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Így lehet a dízelt tuningolni. Venni kell egy erősebbet. :lol: ez nagyon ott van :) fogyasztás szempontjából ti vagytok királyok, hát a többit !hagyjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 ez nagyon ott van :) fogyasztás szempontjából ti vagytok királyok, hát a többit !hagyjuk. Lehet kezdeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Lehet kezdeni :lol: occcó műanyag :P :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 occcó műanyag :P ;) ;) :P H Astra? :) Ültél már benne??? Elárulom még az ajtók kárpitjai is puha tapintásuak. Lényegében most olajkályha vs. benga van a terítéken. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 H Astra? :) Ültél már benne??? Elárulom még az ajtók kárpitjai is puha tapintásuak. Lényegében most olajkályha vs. benga van a terítéken. :lol: igen ültem már H Astra-ban csak az 1.7 cdti volt motorilag ott van a toppon nem mondom, de a belseje.....a 80'90'években gyártott autók ezerszer jobbak belsőleg, mint ezek a maiak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 igen ültem már H Astra-ban csak az 1.7 cdti volt motorilag ott van a toppon nem mondom, de a belseje.....a 80'90'években gyártott autók ezerszer jobbak belsőleg, mint ezek a maiak. Legyen igazad. :) Ne offoljunk...tudod nem vagyok kibékülve jómagam sem a mai formavilággal, de motorikusan sokat fejlődött minden. Van viszonyítási alapom és biztosíthatlak a DTL-t nem lehet a mostani mellé tenni. Tudom ez nem annyira megbízható meg költségesebb meg miegymás de szerettem a másik autót ám váltani kellett és az volt a fontos, hogy Opel, dízel és nagy legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Legyen igazad. :) Ne offoljunk...tudod nem vagyok kibékülve jómagam sem a mai formavilággal, de motorikusan sokat fejlődött minden. Van viszonyítási alapom és biztosíthatlak a DTL-t nem lehet a mostani mellé tenni. Tudom ez nem annyira megbízható meg költségesebb meg miegymás de szerettem a másik autót ám váltani kellett és az volt a fontos, hogy Opel, dízel és nagy legyen. :lol: megmondom őszintén tetszik a te autód, első perctől tetszett külsőleg a H astra, ha tehetem váltok én is először egy B vekire az álmom meg egy C veki az viszi nálam a prímet (GTS), csak a belseje ne lenne annyira lehangoló, azt a nagyszerű külső forma világát lerombolja kicsit, de az 1.9 cödötöí kárpótolna a maga 150 lovával asszem:d Okés ne offoljunk:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mennyit eszik az 1.9ed? Részecskeszűrőjével nem szokott gond lenni? vagy ebben még nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Segítséget , megoldást keresek egy szinte hihetetlen problémára astra f x1.7dtl 94 11hó fogyasztás 10liter nem tévedés 10liter ötletek ennek orvoslására Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Segítséget , megoldást keresek egy szinte hihetetlen problémára astra f x1.7dtl 94 11hó fogyasztás 10liter nem tévedés 10liter ötletek ennek orvoslására :lol: :) ;) Adagolóbeállítást próbáltál már??? Vagy porlasztócsúcs??? Füstöl? Olajat eszi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Segítséget , megoldást keresek egy szinte hihetetlen problémára astra f x1.7dtl 94 11hó fogyasztás 10liter nem tévedés 10liter ötletek ennek orvoslására adagoló probléma lesz szerintem v. valahol elfolyik a naftád:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Segítséget , megoldást keresek egy szinte hihetetlen problémára astra f x1.7dtl 94 11hó fogyasztás 10liter nem tévedés 10liter ötletek ennek orvoslására Termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Termosztát. Dieselnél is olyan sokat tud hozzátenni a fogyasztáshoz egy rossz termosztát? ...elnézést a butának tűnő kérdésért, de tényleg nem tudom illetve nem is gondoltam volna.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mennyit eszik az 1.9ed? Részecskeszűrőjével nem szokott gond lenni? vagy ebben még nincs? Válaszoltam a fogyi topikban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Termosztát. Az nekem se lökött rá, csak max 1 litert.... nemhogy 4-et... :lol: Segítséget , megoldást keresek egy szinte hihetetlen problémára astra f x1.7dtl 94 11hó fogyasztás 10liter nem tévedés 10liter ötletek ennek orvoslására Mióta ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 adagoló probléma lesz szerintem v. valahol elfolyik a naftád:) 1 éve vettem azóta fönn áll a probléma adagolóspec Nyirtelek véleménye az adagoló jó kompresszio mérés 28 az tökéletes porlasztók porlasztási kép egész jó de érdemes lenne kicserélni szerinte az vettem 4 Bosh ereeti csúcsot kicserélte beállította bemérte tökéletes beszerelte semmi nem változott Az autó hidegen-melegen jól indul megy 160 km/h min gyorsul stb szépen jár 99% városi rövid távokat megyek 3000km- el ezelőtt adagoló csere garantált működő jó fogyasztású autóról lett levéve csere után minden maradt ugyan úgy mondom minden 20l/200km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 I-es Golf 1.6 szívóm volt bántottam ahogy tudtam 6,5l/100 v-max és ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Dieselnél is olyan sokat tud hozzátenni a fogyasztáshoz egy rossz termosztát? ...elnézést a butának tűnő kérdésért, de tényleg nem tudom illetve nem is gondoltam volna.. :lol: Onnan tudom, hogy mikor az enyém behalt 10 Litret evett meg 100 km alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 azt mondod ennnyi TERMOSZTÁT és kész ez adja a 10l-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 azt mondod ennnyi TERMOSZTÁT és kész ez adja a 10l-t Lehet beki van igaza! :) De nem hiszel el, hogy ezt még nem próbáltátok??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 szinte nincs amit nem cseréltem és nem próbáltam volna így termosztátot is cseréltem még a legelején de lehet hogy rövid élettartalmú volt és ismét lefeküdt igen talán egy kicsit lassan melegszik föl a viz de eléri az üzemit Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 azt mondod ennnyi TERMOSZTÁT és kész ez adja a 10l-t Lehet neki van igaza! ;) De nem hiszem el, hogy ezt még nem próbáltátok??? :lol: Bizony, ez elég hihetetlenül hangzik, hogy egy éven keresztül nem tűnt fel a nem (jól) működő termosztát - feltéve ha valóban az a gond! Vizhőfok, fűtés...az ilyesmit azért észre lehet venni... Habár, ha mindig csak rövid, városi utakat megy akkor lehetséges, hogy arra fogta(d) hogy nincs fűtés/ nem melegszik be a moci.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts