fekosz Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Szvsz szerint jó! Gyári Opel olajat bele! Szerintem .... ...én semmiképp nem javaslom a gyári opel olajat. Gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézd meg az olaj mennyiségét és színét 2-3 e km után. A látottak magáért beszélnek. Én már lefutottam pár kört az olajakat tekintve. Nekem a ROWE 10W 40 GTS jött be. Ez bírja ha zavarom, nem kopog hidegindításnál és tökéletes a minősége. Csak ajánlani tudom. (A mocimban garantáltam 10 e km van,tavaly nyáron generáloztam fullosan!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Olajat kellene cserélnem az gépembe, de nem igazán tudom, hogy milyet vegyek bele. Olvasgattam itt és az "olajos" topikban, hogy ki, mit tesz bele, de Isuzu motoros TD-ről nem írt senki. Jó bele az ami a német TD-be, vagy sem? Bővebb infó: www.rowe.hu Cím: VIII.ker Auróra utca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 HIGHTEC FORMULA GTS SAE 10W-40 HC Erre gondoltál? Ez akkor jo a dtl-be is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Kösz az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nekem előzőleg HIGHTEC FORMULA GT SAE 10W-40 volt benne, igaz nekem benzines, de nekem sem volt bajom vele... viszont ha megnézed itt akkor a GT az amire oda van írva, hogy a GM szabványokat teljesíti a GTS-nél ez nincs ! úgyhogy én sima GT-t használnék a helyedben !!! (árban nincs szinte különbség) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Kösz aaz infokat, adok neki egy esélyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ...én semmiképp nem javaslom a gyári opel olajat. Gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézd meg az olaj mennyiségét és színét 2-3 e km után. A látottak magáért beszélnek. Én már lefutottam pár kört az olajakat tekintve. Nekem a ROWE 10W 40 GTS jött be. Ez bírja ha zavarom, nem kopog hidegindításnál és tökéletes a minősége. Csak ajánlani tudom. (A mocimban garantáltam 10 e km van,tavaly nyáron generáloztam fullosan!) Akkor az Opel miért adja a nevét, az olajhoz ha ilyen szar ??? Gyárilag nem ezeket a "szarokat" teszik az autóba ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Olaj topicban ki lett tárgyalva már: szal kb. a tavalyi év közepe óta már nem olyan jó a gyári olaj, asszem más a beszállító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Azt mondjak hogy a magyarorszagon kaphato olajoknak joval rosszabb minosege, mint a kulfoldoieknek. Nekem meg a LIQUI-MOLY-t dicsertek nagyon. Az ara kicsit huzos, de lehet megeri megvenni. Dieselbe 2500ft/l-nel kezdodik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Szerintem ennyire drága azért dieselbe sem kell... a sűrű (7500km) csere fontosabb szerintem + nyilván valami jó olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Szerintem ennyire drága azért dieselbe sem kell... a sűrű (7500km) csere fontosabb szerintem + nyilván valami jó olaj. :headbang: 1etértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Olaj topicban ki lett tárgyalva már: szal kb. a tavalyi év közepe óta már nem olyan jó a gyári olaj, asszem más a beszállító... Thx! Most lesz olajcserem (7500-ként cserélem), most Opel oil van a gépben.És azt is akartam venni bele, de most már nem azt veszek. Hanem Alcot! Remelem jo az ugye ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ....Hanem Alcot! Remelem jo az ugye ? :D.... Akkor nehogy megzavard, had alkosson :wink: :) Milyen olaj is ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Azt mondjak hogy a magyarorszagon kaphato olajoknak joval rosszabb minosege, mint a kulfoldoieknek. Nekem meg a LIQUI-MOLY-t dicsertek nagyon. Az ara kicsit huzos, de lehet megeri megvenni. Dieselbe 2500ft/l-nel kezdodik :lol: Én is ezt néztem pont ma :D de bion drága szerintem is :) 2 hét és az enyém is oil cserés AGIP :?: vagy valvoline dura :arrow: max life? de gyári az tuti nem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Akkor nehogy megzavard, had alkosson :wink: :) Milyen olaj is ez ? Német, 10w40 .... 5l lenne 7500 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 7-é Valvoline is van :wink: nekem is az van most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 7-é Valvoline is van :wink: nekem is az van most... Valvoline 7ért ? :) Hol ? Az Alco a Bárdinal van ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Auchan. Ott TopGard a neve... Boltokban sem sokkal drágább, ott általában DuraBlend-nek hívják... node ezek viszont már szerepeltek az "olajos" :) topicban :evil: :evil: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 HIGHTEC FORMULA GTS SAE 10W-40 HC Erre gondoltál? Ez akkor jo a dtl-be is? Igen, arra gondoltam. Nekem az van a vasamban és tökéletes. Csak dícsérni tudom! Egyszerűen tök bejött nekem,szerintem neked is be fog. Hívd fel a boltot és kérdezd meg, hogy a te dtl-es motorodba is jó e. Én tudom, hogy igen, de ha felhívod, akkor már ketten mondjuk ugyan azt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akkor az Opel miért adja a nevét, az olajhoz ha ilyen szar ??? Gyárilag nem ezeket a "szarokat" teszik az autóba ? :roll: Lehet, hogy gyárilag ezt tették, e az nem mostanában volt. Az meg örök igazság, hogy a GM nem fejleszt olajat, finomítója nincs! Veszi valahonnan + csomagolja+ eladja+tovább.ért. stb... ...és így kerül 5 liter 4 e ft-be. Szereintem ez mindent elárul! Nekem elég volt egy palack belőle, többet nem is veszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Thx! Most lesz olajcserem (7500-ként cserélem), most Opel oil van a gépben.És azt is akartam venni bele, de most már nem azt veszek. Hanem Alcot! Remelem jo az ugye ? :D Csöbölből vödörbe :) Miért veszel alco-t? Olcsón hozzájutsz? Bárdiéknál 5-6 e ft körül van ez. Ennyiért a ROWE-ot is megkapod, szerintem ne nyírd a motorod feleslegesen. Te tudod, nem akarlak befolyásolni, de én ezeket az utakat generál után végigjáértam. Volt MOL, majd Gyári, ezt követően ALCO és végül ROWE. A mol az 1000 km-t is alig bírta, besűrűsödött,majd a next oil csere után gyári, azzal 2000 km ment le,(úgy nézett ki,mint ha 10 e km-je hajtanám) ALCO, na az bírta, de csak 4000 e km-t mentem vele (aztán köt. oil csere)(attól sem ájultam el!) Most meg ROWE van, ezzel idáig 4 e km-t mentem kb. Az olajam szinten van és folyékony, még a reggeli mínuszban is! Azt hiszem ezt jól kiveséztem. Nem kéne erről többet beszélni :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Valvoline 7ért ? :) Hol ? Az Alco a Bárdinal van ... Én is a Valvoline-t ajánlom inkább,mint az ALCO-t! Vagy még a Castrol, ami nagyon jó olaj, csak az biz nagyon drága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Állítólag már sajna a Castrol sem a régi... persze mindenre lehet rosszat mondani, én a TopGard-ra is hallottam, szóval.... Viszont Fekosz figyi ! szerintem nem olvastál vissza. a ROWE-ból GT kéne Opelbe (GM-be) nem GTS a honlapjuk szerint !! nézz két oldalt vissza ott írtam ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Állítólag már sajna a Castrol sem a régi... persze mindenre lehet rosszat mondani, én a TopGard-ra is hallottam, szóval.... Viszont Fekosz figyi ! szerintem nem olvastál vissza. a ROWE-ból GT kéne Opelbe (GM-be) nem GTS a honlapjuk szerint !! nézz két oldalt vissza ott írtam ! Olvastam, ...de :arrow: Személyesen voltam a boltjukban és elmondtam az igényeimet. Hogyan használom az autót, mennyit megyek vele/nap, mennyivel, hol. stb.. Szumma a GTS-t ajánlotta az eladógyerek. Eddig nekem bejött. Nem kopog a hidrotőke, nem csörög a motor. Én tuti legközelebb is ezt fogom venni bele. Természetesen ez nem szent írás. Mindenki fussa le a köröket. Én a saját tapasztalataimat írtam le és foglaltam össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Dieselesek:Fogyasztásban, hogy jöttök ki most télen ? Én most néztem csak város 6.6L ... Nemtom ez sok-e egy X17DTL-től ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts