J0hnny Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 1 adagolós kérdés: Miért megy 2 vezeték az adagolóra?? AZ egyik a leállítószelep ( nagynyomású csövek közelébe ), és a másik??? Melyikre gondolsz? Rakj fel képet! A műszerórás témát vigyétek át az elektromosba,nem ide való!
erobi82 Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Melyikre gondolsz? Rakj fel képet! A műszerórás témát vigyétek át az elektromosba,nem ide való! Itt a kép: http://imagerz.com/QFdCXwhRV1c Az dúsító alattit nemtom mit csinál. Kicsit beárnyékolt a gumiharang, de oda vezeték megy.
Dáwid Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Persze, de nekem az sem jött ki könnyen, egyszerűbb volt finoman felhajlítani a mutatót. körömmel összenyomtam az alját és egész jól kijött :D A műszerórás témát vigyétek át az elektromosba,nem ide való! Jah igaz sry :lol:
J0hnny Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Itt a kép: http://imagerz.com/QFdCXwhRV1c Az dúsító alattit nemtom mit csinál. Kicsit beárnyékolt a gumiharang, de oda vezeték megy. Az egy mágnes szelep,ha az nem kap 12-őt nem indul a sas.
hanns Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem tudjátok "véletlenül" :lol: , hogy mi a max. szélesség ami befér az astra alá ? Mondjuk egy 185/70 R13 lazán alá megy igaz?
J0hnny Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem tudjátok "véletlenül" :lol: , hogy mi a max. szélesség ami befér az astra alá ? Mondjuk egy 185/70 R13 lazán alá megy igaz? De ezt mér a dízel topikba??? Van külön erre...
Reeckatee Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Valaki nem tudna mondani egy alkatrészszámot az adagolón levô "lengéscsillapítóra". Igencsak rángat a verda motorféknél, megnéztem és semmit nem csillapít az a kis izé....
gergolabs Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem tudjátok "véletlenül" :lol: , hogy mi a max. szélesség ami befér az astra alá ? Mondjuk egy 185/70 R13 lazán alá megy igaz? 205 asszem
Tiv. Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Valaki nem tudna mondani egy alkatrészszámot az adagolón levô "lengéscsillapítóra". Igencsak rángat a verda motorféknél, megnéztem és semmit nem csillapít az a kis izé.... Nekem is hiányzik. Semmit nem veszek észre emiatt. De ha jól tudod, elég huzós ára van.
Guest Sanci Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Valaki nem tudna mondani egy alkatrészszámot az adagolón levô "lengéscsillapítóra". Igencsak rángat a verda motorféknél, megnéztem és semmit nem csillapít az a kis izé.... Gondold meg! Mifelénk 10 ezer környékén adják de ha rángat motorféknél az az adagoló alapjárati részénél valami üzemanyag-mennyiségi hiány lesz és nem pedig annak a munkahengernek a hiányának tudható be.. :lol:
Mokamiki1 Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Gondold meg! Mifelénk 10 ezer környékén adják de ha rángat motorféknél az az adagoló alapjárati részénél valami üzemanyag-mennyiségi hiány lesz és nem pedig annak a munkahengernek a hiányának tudható be.. :lol: Opel boltban olyan 8-9.000Ft körül van. Ha rángat, gázadáskor, és elvételekor, akkor az a kis (0819544) - teleszkóp adagolóhoz - a neve, amit Nekem kiállítottak az Ivanits-nál számlán. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ha a hátsó féket ki akarom cserélni tárcsa fékre, persze dob van Nekem, akkor át fog menni, vagy belekötnek a műszakin. Ja, igen Én csak a XIX. Vasgereben pályafelügyeletnél vizsgáztatom. Az ottani bevizsgáló srác, azt mondta, hogy nem foglalkoznak vele, de sajnos azt is hallottam mástól, hogy kivágnak a vizsgáról, mert típus módosítást kell végrehajtani. Ki tud valami "hivatalosa" ehhez hozzászólni? Köszönöm
erobi82 Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Az egy mágnes szelep,ha az nem kap 12-őt nem indul a sas. Akkor magyarul az adagoló előtt is, meg utána is mágnesszelep van. Én azthittem h. csak a végén van
Reeckatee Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem is tudom hol kezdjem. :D Felvettem a kapcsolatot egy díziles szakival aki már lassan zseninek számít. Országszinten a legelismertebb. Leírom miket mondott. Elsôsorban nem kicsit bacott le az AGR miatt, azt mondta ha megvan a katalizátorom akkor 2 hónap és annak annyi ha nincs AGR. Másrészt meg az azért van, hogy mikor lekapom a lábam a gázról akkor ne kapjon egyáltalán vagy igen kevés mennyiségben O2 a pörgô motor, mert a forró motorba bejutott O2 1-2 tényezô hatására ujragyúlhat és attól jelentkezhet a már nálam is jelentkezô rángatás is. A rángatást ebként az adagoló alapjárati részében elhelyezkedô vmi lyuk meg tengely közremükôdésének tudta le. Emlegetett valami gázkart is de túl sok volt az infó :lol: Azt mondta van egy kis lyuk ami el szokott dugulni. Jövô hétfôn kell felhívjam s akkor lessz AGR állítás, kompresszió mérés, adagoló állítás. Kicsit összevissza vagyok keveredve a sokmindennel de a DTL "szerintem nem egy jó motor" mondat szíven szúrt.... ;) :lol: :D ;)
Tiv. Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem is tudom hol kezdjem. ;) Felvettem a kapcsolatot egy díziles szakival aki már lassan zseninek számít. Országszinten a legelismertebb. Leírom miket mondott. Elsôsorban nem kicsit bacott le az AGR miatt, azt mondta ha megvan a katalizátorom akkor 2 hónap és annak annyi ha nincs AGR. Másrészt meg az azért van, hogy mikor lekapom a lábam a gázról akkor ne kapjon egyáltalán vagy igen kevés mennyiségben O2 a pörgô motor, mert a forró motorba bejutott O2 1-2 tényezô hatására ujragyúlhat és attól jelentkezhet a már nálam is jelentkezô rángatás is. A rángatást ebként az adagoló alapjárati részében elhelyezkedô vmi lyuk meg tengely közremükôdésének tudta le. Emlegetett valami gázkart is de túl sok volt az infó :D Azt mondta van egy kis lyuk ami el szokott dugulni. Jövô hétfôn kell felhívjam s akkor lessz AGR állítás, kompresszió mérés, adagoló állítás. Kicsit összevissza vagyok keveredve a sokmindennel de a DTL "szerintem nem egy jó motor" mondat szíven szúrt.... ;) :D :lol: :D Üzenem a zseninek, hogy nekem több mint egy éve le van zárva az AGR és semmi gondom nincs a katalizátorral. Zöldkártyán is jó értékeket produkált. Sosem rángatott. Azota több mint negyvenezer km.-t tettem bele az autóba. :lol:
hanns Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 De ezt mér a dízel topikba??? Van külön erre... Bocsi, offótam? sorry...pls! :lol: Nem néztem körbe, ezt a témát olvasgatom a legtöbbet, ide írtam...na jó meg a manta tottyikot... :D
J0hnny Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem is tudom hol kezdjem. :D Felvettem a kapcsolatot egy díziles szakival aki már lassan zseninek számít. Országszinten a legelismertebb. Leírom miket mondott. Elsôsorban nem kicsit bacott le az AGR miatt, azt mondta ha megvan a katalizátorom akkor 2 hónap és annak annyi ha nincs AGR. Másrészt meg az azért van, hogy mikor lekapom a lábam a gázról akkor ne kapjon egyáltalán vagy igen kevés mennyiségben O2 a pörgô motor, mert a forró motorba bejutott O2 1-2 tényezô hatására ujragyúlhat és attól jelentkezhet a már nálam is jelentkezô rángatás is. A rángatást ebként az adagoló alapjárati részében elhelyezkedô vmi lyuk meg tengely közremükôdésének tudta le. Emlegetett valami gázkart is de túl sok volt az infó :lol: Azt mondta van egy kis lyuk ami el szokott dugulni. Jövô hétfôn kell felhívjam s akkor lessz AGR állítás, kompresszió mérés, adagoló állítás. Kicsit összevissza vagyok keveredve a sokmindennel de a DTL "szerintem nem egy jó motor" mondat szíven szúrt.... ;) :lol: :D ;) Micsoda zseni lehet ez....
Laleekirály Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem is tudom hol kezdjem. :D Felvettem a kapcsolatot egy díziles szakival aki már lassan zseninek számít. Országszinten a legelismertebb. Leírom miket mondott. Elsôsorban nem kicsit bacott le az AGR miatt, azt mondta ha megvan a katalizátorom akkor 2 hónap és annak annyi ha nincs AGR. Másrészt meg az azért van, hogy mikor lekapom a lábam a gázról akkor ne kapjon egyáltalán vagy igen kevés mennyiségben O2 a pörgô motor, mert a forró motorba bejutott O2 1-2 tényezô hatására ujragyúlhat és attól jelentkezhet a már nálam is jelentkezô rángatás is. A rángatást ebként az adagoló alapjárati részében elhelyezkedô vmi lyuk meg tengely közremükôdésének tudta le. Emlegetett valami gázkart is de túl sok volt az infó :lol: Azt mondta van egy kis lyuk ami el szokott dugulni. Jövô hétfôn kell felhívjam s akkor lessz AGR állítás, kompresszió mérés, adagoló állítás. Kicsit összevissza vagyok keveredve a sokmindennel de a DTL "szerintem nem egy jó motor" mondat szíven szúrt.... ;) :lol: :D :D Hatalmas szerelő lehet! ;) Nekem több mint egy éve le van zárva és semmi baja a motornak! Azóta voltam zöldkártyán és minden OK! Egy kicsit sem rángat!
Tiv. Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Hatalmas szerelő lehet! :D Nekem több mint egy éve le van zárva és semmi baja a motornak! Azóta voltam zöldkártyán és minden OK! Egy kicsit sem rángat! Nem olvastad? Zseni. :lol:
Laleekirály Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem olvastad? Zseni. :lol: Elnézést! :lol: :D
Reeckatee Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nem olvastad? Zseni. :lol: Nemtom na. Mindenki hozzáhordja az autókat a márkaszervizeket is beleértve...ne bántsatok én csak leírtam mit mondott :D
brezsó Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nemtom na. Mindenki hozzáhordja az autókat a márkaszervizeket is beleértve...ne bántsatok én csak leírtam mit mondott :D Talán az is lehet, hogy az "előirások alapján" igy is működne a dolog csak a leleményes felhasználók megtalálták a kiskapukat és bebizonyosodott, hogy a "nagy könyvben" leirtak nem úgy működnek a gyakorlatban, hm? :lol:
Reeckatee Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Talán az is lehet, hogy az "előirások alapján" igy is működne a dolog csak a leleményes felhasználók megtalálták a kiskapukat és bebizonyosodott, hogy a "nagy könyvben" leirtak nem úgy működnek a gyakorlatban, hm? :D Egy dolog biztos. A csávóka nagyon vágja a témát és 25 éve nyomja az ipart. Én nem pártolom mert nem láttam dolgozni sem. Leírtam mit kb mondott. Az igaz h kicsit nagyon VW párti de mindenki nem szeretheti az Opelt sem. Kicsit kevertem amiket mondott mert 20 percen keresztül beszélgettünk s nem tudtam memorizálni mindent. Lassan azt sem tudom mit csináljak, hogy jó legyen. Az autón valami megint sz@rozik mert nehezebben megy a gázpedál s az autó sem megy ahogy eddig meg rángat is motorféknél s nagyon magas szinteken kezdett telelenni a kurv@ hócipôm mindennel s fáradok a sok sz@rozástól s be fogok golyózni... :lol: :D :lol: :D ;) ;)
Laleekirály Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 Nemtom na. Mindenki hozzáhordja az autókat a márkaszervizeket is beleértve...ne bántsatok én csak leírtam mit mondott :lol: Nem téged bántunk, hanem a szerelőt fikázzuk!
Reeckatee Elküldve Június8, 2009 Elküldve Június8, 2009 1 retkes 7-ig tudtam örvendeni az autónak mert úgy ment mint az álom. Aztán a hosszabb útról hazafele kezdtem puhánynak érezni meg a gázpedál sem olyan mint azelôtt ráadásul a kuplung is bennebb mászott mint volt. Semmi nem akar jó menni csak egy mocskos hétig. Nagyon nagyon dühös vagyok, s tudom, hogy kussolnom kéne mert öreg autó s ez tény h ami lehet az oda..... de akkor is mi ez a sok szívás naaaaa???????? :lol:
Recommended Posts