zotya975 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Ma megvettem a fordulatszámmérős Km órát (x17DTL-ből szedtük ki a száma ugyanolyan 1102), 8000 volt, lealkudtam 10.000-ről :D Ki is cseréltem, de a baj az, hogy ebbe meg a km óra nem megy ( abszolut nem mutat semmit), holnap viszem vissza a bontóba kicserélni! :lol: Kalapálj négyszögeletesre egy szöget, ha bedugod a spirál helyére, a bontóban ia ki tudod próbálni megpörgetve, hogy jó-e az óra. A spirált rendesen visszaakasztottad?
Tiv. Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Ma megvettem a fordulatszámmérős Km órát (x17DTL-ből szedtük ki a száma ugyanolyan 1102), 8000 volt, lealkudtam 10.000-ről :D Ki is cseréltem, de a baj az, hogy ebbe meg a km óra nem megy ( abszolut nem mutat semmit), holnap viszem vissza a bontóba kicserélni! :lol: Cseréld ki a kilométerórát a műszeregységben. Tedd bele a régit. Én is ezt csináltam. Így marad a számlálód is eredeti állásnál.
astrásgyerek Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Cseréld ki a kilométerórát a műszeregységben. Tedd bele a régit. Én is ezt csináltam. Így marad a számlálód is eredeti állásnál. Az stimm!!! :D Kicserélem én, persze marad az eredeti km-állás! Csak ha már kiadtam érte 8000-et, akkor már legyen a km óra is jó (tartaléknak). Biztos ami biztos! :lol:
astrásgyerek Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Kalapálj négyszögeletesre egy szöget, ha bedugod a spirál helyére, a bontóban ia ki tudod próbálni megpörgetve, hogy jó-e az óra. A spirált rendesen visszaakasztottad? A spirál okés.... :lol: És a szöget is megcsináltam :D Jó ötlet! KÖSZIKE!!!!! :lol:
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Az stimm!!! :D Kicserélem én, persze marad az eredeti km-állás! Csak ha már kiadtam érte 8000-et, akkor már legyen a km óra is jó (tartaléknak). Biztos ami biztos! :lol: Ezért akarom úgy venni a ford. mérős km órát, hogy lepucolok mindent az enyémről úgy, hogy ha veszem a km órát, akkor csak a 3 csavar fogja oda, azokat kiszedem, kikapom az órát, beteszem a megvenni kívánt km órát, próbakör és ha minden stimmel, akkor veszem meg! :lol: Így ha valami nem pászol, akkor addig keresgetünk ott, amíg nem találok egy frankón működőt! :D
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Na, félig sikeresen túl vagyok a kompressziómérésen. Az a helyzet, hogy csak két hengerben tudták megmérni a kompressziót, mert két izzítógyertyát nem tudtak kiszedni. Erőltetni nem akarta az öreg, mert nem érte volna meg beletörni. Az egyikben erős 26-ot mért a másikban gyenge 26-ot. Hát ez sajnos nem valami jó. A 28 és 35 közötti értékekre mondják azt, hogy OK. Azért még elgurulok vele egy darabig. Azt mondta az öreg, hogy időnként fújjam be csavarlazítóval, és próbáljam meglazítani.
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Na, félig sikeresen túl vagyok a kompressziómérésen. Az a helyzet, hogy csak két hengerben tudták megmérni a kompressziót, mert két izzítógyertyát nem tudtak kiszedni. Erőltetni nem akarta az öreg, mert nem érte volna meg beletörni. Az egyikben erős 26-ot mért a másikban gyenge 26-ot. Hát ez sajnos nem valami jó. A 28 és 35 közötti értékekre mondják azt, hogy OK. Azért még elgurulok vele egy darabig. Azt mondta az öreg, hogy időnként fújjam be csavarlazítóval, és próbáljam meglazítani. A 17DR-nél a 26 még jó értek. Mennyire eszi az olajat a tiéd?
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Akkor ennyit a szervizesek és az alkatrészesek szakmai hozzáértéséről, ugyanis a motorkód alapján ők mondták, hogy szívó...és a forgalmiba is csak úgy van, hogy...opel astra GL 1.7D A forgalmiba nálam sincs jelölve, hogy turbós: ASTRA F 1.7D CARAVAN
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 A 17DR-nél a 26 még jó értek. Mennyire eszi az olajat a tiéd? "Egyáltalán" nem. Tudom, ez így túlzás, de nem igazán lehet észrevenni, hogy csökkenne a 7500km alatt. Egyszer a szerelő a max-ig, sőt egy ici-picivel fölé töltötte cserekor (tudom, hogy ez nem helyes :lol: ), és a következő cserénél is a max-nál volt.
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 "Egyáltalán" nem. Tudom, ez így túlzás, de nem igazán lehet észrevenni, hogy csökkenne a 7500km alatt. Egyszer a szerelő a max-ig, sőt egy ici-picivel fölé töltötte cserekor (tudom, hogy ez nem helyes :lol: ), és a következő cserénél is a max-nál volt. Akkor viszont nem értem minek méregeted! :D
Novy Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Akkor ennyit a szervizesek és az alkatrészesek szakmai hozzáértéséről, ugyanis a motorkód alapján ők mondták, hogy szívó...és a forgalmiba is csak úgy van, hogy...opel astra GL 1.7D :lol: :D Na akkor menek is oszt kijavítom :lol: nem forgalmiból nézték a számot? mert akkor nemcsoda.
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Akkor viszont nem értem minek méregeted! :D Hát, konkrétan: jó lenne tudni, hogy mitől eszik mostanában 6,2-6,4 körül?! :lol: Korábban nem tudtam 6 lityi fölé menni vele, most meg alá nem akar menni. Pedig szerintem a körülmények közel azonosak. Annyira nem is kompressziót akartam mérni, de az öreg azt mondta, hogy kezdjünk ezzel. Így megtudjuk, hogy milyen állapotban van a motor (ezt előbb-utóbb úgyis meg akartam tudni). Az eredmény alapján azt mondta, hogy ez is lehet a megnövekedett fogyasztás oka (bár szerintem ez ilyen hirtelen emelkedést nem okozhat). Az előtöltés állítást, meg hasonlókat nem akartam erőltetni (és ő sem igazán), mert a hivatalos Bosch szervízes tarifákkal dolgozott. Majd keresek valakit, aki okosban megbuherálja.
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Hát, konkrétan: jó lenne tudni, hogy mitől eszik mostanában 6,2-6,4 körül?! :lol: Korábban nem tudtam 6 lityi fölé menni vele, most meg alá nem akar menni. Pedig szerintem a körülmények közel azonosak. Annyira nem is kompressziót akartam mérni, de az öreg azt mondta, hogy kezdjünk ezzel. Így megtudjuk, hogy milyen állapotban van a motor (ezt előbb-utóbb úgyis meg akartam tudni). Az eredmény alapján azt mondta, hogy ez is lehet a megnövekedett fogyasztás oka (bár szerintem ez ilyen hirtelen emelkedést nem okozhat). Az előtöltés állítást, meg hasonlókat nem akartam erőltetni (és ő sem igazán), mert a hivatalos Bosch szervízes tarifákkal dolgozott. Majd keresek valakit, aki okosban megbuherálja. Mit nem adnék ha a corsa ennyit enne! :D Bezzeg a otthon beülök Dezsőbe,mindig csodálkozom,hogy nem mozdul a mutató! :lol: Szerintem totál jó ez az érték,ha nagyon zavar a "füstcsavaron" tekerj kicsit.
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Szerintem totál jó ez az érték,ha nagyon zavar a "füstcsavaron" tekerj kicsit. Nekem a 6 liter volt a "limit". :D Régen csak egyszer ment 6 fölé (6,4), amikor Pestről vontattam egy Fiestát, aminek oda voltak a kerékcsapágyai (amire hazaértünk, az egyik kb "be is állt"). Ja, és majdnem egy órát tököltünk a pesti forgalomban. Ráadásul tavaly óta már nincs okosban a nafta :lol:
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 nem forgalmiból nézték a számot? mert akkor nemcsoda. "a forgalmiba is csak úgy van, hogy...opel astra GL 1.7D" Ez nem a motorkód, hanem a típusjelölés. Nem ez alapján kellett volna a szervízeseknek keresni. A motorkód azért csak stimmel a forgalmiban! :lol:
astrásgyerek Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Ezért akarom úgy venni a ford. mérős km órát, hogy lepucolok mindent az enyémről úgy, hogy ha veszem a km órát, akkor csak a 3 csavar fogja oda, azokat kiszedem, kikapom az órát, beteszem a megvenni kívánt km órát, próbakör és ha minden stimmel, akkor veszem meg! :lol: Így ha valami nem pászol, akkor addig keresgetünk ott, amíg nem találok egy frankón működőt! :D Az okés, hogy ha a saját autómmal mentem volna venni én is kipróbáltam volna. De a bontó 60 Km-re van hozzánk, akkor meg inkább megyek a cégessel, az ingyért van ;) És ha kell megyek 2x az se kerül nekem pénzbe! :lol: De amire kicserélték a rossz műszeregységet az már frankón működik! :D Teljesen más a FEELING-je a dolognak fordulatszámmérővel, és nekem jobban tetszenek bal oldalon a kicsi órácskák! ( hőfok és üzemanyag + még van egy kis visszajelző is, ami figyelmeztet a kevés üzemanyagra, ez a régibe nem volt) Amúgy meg maradt a saját KM órám, azt kicseréltem benne, nem tekergetem oda a másikat.
hening Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Az okés, hogy ha a saját autómmal mentem volna venni én is kipróbáltam volna. De a bontó 60 Km-re van hozzánk, akkor meg inkább megyek a cégessel, az ingyért van :D És ha kell megyek 2x az se kerül nekem pénzbe! :lol: De amire kicserélték a rossz műszeregységet az már frankón működik! :lol: Teljesen más a FEELING-je a dolognak fordulatszámmérővel, és nekem jobban tetszenek bal oldalon a kicsi órácskák! ( hőfok és üzemanyag + még van egy kis visszajelző is, ami figyelmeztet a kevés üzemanyagra, ez a régibe nem volt) Amúgy meg maradt a saját KM órám, azt kicseréltem benne, nem tekergetem oda a másikat. khmmm jobb. :D ;)
astrásgyerek Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Nincs valakinek eladó Opel jel előre a hűtőrácsra? Mennyi körül van? A bontósok nem veszik le a rácsról, a ráccsal egybe meg kb 6000-7000! :lol: Az enyémnek hiányzik a kör alsó ívje :D Meg még érdekelne a krómos fajta "Opel Astra 1.7 TD" felirat is.
Tiv. Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Nincs valakinek eladó Opel jel előre a hűtőrácsra? Mennyi körül van? A bontósok nem veszik le a rácsról, a ráccsal egybe meg kb 6000-7000! :lol: Az enyémnek hiányzik a kör alsó ívje :D Meg még érdekelne a krómos fajta "Opel Astra 1.7 TD" felirat is. Szerintem bármelyik autósboltban kapsz ilyeneket. De akkor már a 2.5 TD jobban mutat. :) Vagy 3.0 PDTDI 4WD. :D :lol: :D Ui. / szárnyat mikor veszed le? / :D ;) ;)
hening Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Kekec. ;) Mosmééé???? :D .... Ui. / szárnyat mikor veszed le? / :lol: :D ;) Ne piszkáld már, ha neki ez tetszik.....lelke rajta. :lol: :D
FPepe Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Nincs valakinek eladó Opel jel előre a hűtőrácsra? Mennyi körül van? A bontósok nem veszik le a rácsról, a ráccsal egybe meg kb 6000-7000! :lol: Az enyémnek hiányzik a kör alsó ívje :D Meg még érdekelne a krómos fajta "Opel Astra 1.7 TD" felirat is. Csergőben (link a lap alján) a jel a maszkra 3158Ft az új (cikkszáma: 13 24 475). Az "Astra 1.7TD" felirat ugyanitt 4124Ft (cikkszáma: 51 77 046). Az "Opel" felirat a bal oldalra 4799Ft (cikkszáma: 51 77 013).
astrásgyerek Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Szerintem bármelyik autósboltban kapsz ilyeneket. De akkor már a 2.5 TD jobban mutat. :D Vagy 3.0 PDTDI 4WD. :lol: :D ;) Ui. / szárnyat mikor veszed le? / :lol: :D ;) Nekem belülre kéne a felirat désznek! :) A szárnyat, a szárnyat ....... Kell a leszorítóerőőőő!!! :P :D
astrásgyerek Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Csergőben (link a lap alján) a jel a maszkra 3158Ft az új (cikkszáma: 13 24 475). Az "Astra 1.7TD" felirat ugyanitt 4124Ft (cikkszáma: 51 77 046). Az "Opel" felirat a bal oldalra 4799Ft (cikkszáma: 51 77 013). Köszike a linket, utánnanéztem, csak az árak kicsit borsosak most nekem. :lol: A bontóba hátra krómos Astra 1.7 TD 1000Ft, Opel felirat szintén 1000, de jelet a tájba sem lehet kapni, csak ráccsal együtt :D
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Köszike a linket, utánnanéztem, csak az árak kicsit borsosak most nekem. :lol: A bontóba hátra krómos Astra 1.7 TD 1000Ft, Opel felirat szintén 1000, de jelet a tájba sem lehet kapni, csak ráccsal együtt :D én boltba vettem ennyiért! :lol: astra: 1000, opel: 1500. Mind a kettő krómos!
Recommended Posts