J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 ??? :huh: Ezen mit nem értesz drága bogaram? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ezen mit nem értesz drága bogaram? Elmúlt a szerelem Dezső iránt? :) Már mocsok jelzővel illeted? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Elmúlt a szerelem Dezső iránt? :D Már mocsok jelzővel illeted? :huh: Te nem szoktad az asszonyt lehülyézni néha? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Te nem szoktad az asszonyt lehülyézni néha? :huh: Én a saját jól felfogott érdekemben nem. :) :D Max. mutogatok a háta mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Én a saját jól felfogott érdekemben nem. :huh: :D Max. mutogatok a háta mögött. Papucs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :D :D :lol: :D Az adagoló egyik szimmeringjénél szívott falsot a mocsok. Előferdül esetenként... :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Utána kérdeztem a csúcsok bírták 105bar-ig de az adagoló mivel el volt tolva ezért csak 75bar környékén nyomott, a fényszóró este kap új növelt fényerejű izzókat, nincsenek besárgulva mert fél életét garázsban állta le a kocsi. :) szombatra kész a kicsike :D Örömöm nem sokáig tartott.... most mondták, hogy a vezérműtengely meg van kopva sajna a kompresszió igen kevéske 12, 17, 18, 18 viszont az olajat nem eszi komolyabban... elvileg a szelepeknél lehet a hiba.... lehet távozik belőle a motor és inkább egy klímást újíttatok fel.... esetleg valaki nem tud jó állapotú verműtengelyt. :D ide sem vinném javítani az autómat, :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok! Mint már régebben is sokat küzdök még mindig az autóval. Olyan gondom van vele, hogy reggel, még 9fok-nál is alig akar beindulni. Tekeri-tekeri, aztán egyszer csak elkapja. Jó múltkor volt egy vezérmű szíj ugrásom, de szerencsére, csak 1szelep görbült meg, és 8db szelephimba tört. Utána cseréltem, hidrotőkéket 8db, szelephimbát 8db, porlasztót 4db, teljes adagoló felújítás. Hengerfej tömítés új, de nem tudom melyik vastagságú ment bele, új kipufogó sor tömítés, új szívosor tömítés. Régebben volt mérve a motor, és olyan 27 volt majdnem mind. Most azt produkálja, persze, hogy hidegen nem indul, melegen viszonylag jól, és olaj van a vízben, de nem forr, csak picit a 90fok felett van olyan 2-3mm-el, a mutató. Ja, és a hengerfej és a blokk között, mintha olajzuhatag lenne. Valaki ért rendesen a dízelhez?! Oda, ahol voltam adagolót csináltatni, az kirakott, aztán nem foglalkozott Velem. Most már jó lenne tényleg hozzáértő megnézné a kocsit, mert legszívesebben vennék már 5liter benzint, és egy doboz gyufát. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok! Mint már régebben is sokat küzdök még mindig az autóval. Olyan gondom van vele, hogy reggel, még 9fok-nál is alig akar beindulni. Tekeri-tekeri, aztán egyszer csak elkapja. Jó múltkor volt egy vezérmű szíj ugrásom, de szerencsére, csak 1szelep görbült meg, és 8db szelephimba tört. Utána cseréltem, hidrotőkéket 8db, szelephimbát 8db, porlasztót 4db, teljes adagoló felújítás. Hengerfej tömítés új, de nem tudom melyik vastagságú ment bele, új kipufogó sor tömítés, új szívosor tömítés. Régebben volt mérve a motor, és olyan 27 volt majdnem mind. Most azt produkálja, persze, hogy hidegen nem indul, melegen viszonylag jól, és olaj van a vízben, de nem forr, csak picit a 90fok felett van olyan 2-3mm-el, a mutató. Ja, és a hengerfej és a blokk között, mintha olajzuhatag lenne. Valaki ért rendesen a dízelhez?! Oda, ahol voltam adagolót csináltatni, az kirakott, aztán nem foglalkozott Velem. Most már jó lenne tényleg hozzáértő megnézné a kocsit, mert legszívesebben vennék már 5liter benzint, és egy doboz gyufát. Köszönöm Tutira hf-es a géped. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tutira hf-es a géped. Csak annyi, hogy tömítés, vagy repedt a hengerfej szerinted valahol?! Így látatlanba mit mondasz?! Láttam, hogy van 1,3mm - 1,4mm - 1,5mm -es tömítés Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Kecskemétre lehozod a gépet ha muszáj? Ott tudok egy nagyon jó dízel szakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Csak annyi, hogy tömítés, vagy repedt a hengerfej szerinted valahol?! Így látatlanba mit mondasz?! Láttam, hogy van 1,3mm - 1,4mm - 1,5mm -es tömítés Neked is egy ilyen Karesz kellene! :huh: http://belsoseg.blog.hu/2009/03/08/atomonk...t_csereltunk_is Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Neked is egy ilyen Karesz kellene! :huh: http://belsoseg.blog.hu/2009/03/08/atomonk...t_csereltunk_is Ilyet tudok,azért kérdeztem tudja-e nélkülözni a sas-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ilyet tudok,azért kérdeztem tudja-e nélkülözni a sas-t! Mennyire kell előre bejelentkezni, ahhoz a Mester-hez, akit ajánlasz?! Nekem, olyan 2-3 napig tudom mellőzni a kocsit, nagyon max 4. Tehát mondjuk jövő hét kedd-től, péntekig. Mert pénteken már gurulnia kellene. Azért kérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Látom másnak is van gondja a járgányával :huh: Az enyém megjavult, hidegen indul simán jobban megy valamivel mint korábban, de a nyomatéka sokkal jobb lett ja és nem füstöl. Most a vége 170km/h után van nem sokkal :) A fogyasztása még ismeretlen de 8 lityónál remélem kevesebb lesz :lol: a régi 5.0-5.5 fogyasztásom jó lenne visszakapni :D bár mivel csal az óra lehet az sem annyi volt :D Mörfi nem rossz szerelő a mostani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nem tudom a többi 17DR-es hogy van vele, de Nekem DTL blokkom van. Annak ellenére, hogy a motorkód 17DR. Viszont mondták, hogy a DTL blokk csak akkor lehet turbós, ha a dugattyú szoknyás, amit nem tudok, mert annyira nem lett szétkapva. Nekem is ment egyenes úton, GPS-szerint, tavaly tavasszal 150-et, 5személlyel, ment volna még, csak nem akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Mennyire kell előre bejelentkezni, ahhoz a Mester-hez, akit ajánlasz?! Nekem, olyan 2-3 napig tudom mellőzni a kocsit, nagyon max 4. Tehát mondjuk jövő hét kedd-től, péntekig. Mert pénteken már gurulnia kellene. Azért kérdezem. Ha gondolod megadom a számát és hívd fel. 20éve a szakmában van,lassan dolgozik,de megéri kivárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ha gondolod megadom a számát és hívd fel. 20éve a szakmában van,lassan dolgozik,de megéri kivárni. Ha eltudod küldeni privátban, azt megköszönném! Megkérdezem, mit mondd rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Sziasztok! Mi a véleményetek a Xado gélről? (fémkerámia technológia) Jó vagy rossz tapsztalatok vannak??????? 1.7DR motorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sziasztok! Mi a véleményetek a Xado gélről? (fémkerámia technológia) Jó vagy rossz tapsztalatok vannak??????? 1.7DR motorhoz. Szadó ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Hallottatok már olyanról,hogy a gázolajszűrő tetején lévő melegítőnél, vagy arra fele levegősödik fel a rendszer?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Hallottatok már olyanról,hogy a gázolajszűrő tetején lévő melegítőnél, vagy arra fele levegősödik fel a rendszer?! Lehetséges,de nekem pl az adagolóban volt egy szimmering tönkremenve és ott szívott falsot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Lehetséges,de nekem pl az adagolóban volt egy szimmering tönkremenve és ott szívott falsot... Most ott van annál az adagolósnál, aki csinálta az adagolót, de azt mondta, hogy valószínűleg, csak levegős a rendszerem, azért nem indul, majd holnapra derül ki. Ha nagyon nem megy, akkor lehet majd leviszem oda Kecskemétre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Most ott van annál az adagolósnál, aki csinálta az adagolót, de azt mondta, hogy valószínűleg, csak levegős a rendszerem, azért nem indul, majd holnapra derül ki. Ha nagyon nem megy, akkor lehet majd leviszem oda Kecskemétre. Melegen indult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Melegen indult? Melegen pöccre indul, csak ha várok 1 órát akkor megint csak tekeri 1-2mp-ig. Tehát, ha langyos a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts