Mokamiki1 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ha olcsón akartok venni egy ilyen 1irányú szelepet, akkor menjetek fel a Kelemen-művek honlapjára, és nézzétek meg a hozzátok legközelebb eső partnert. Én is egy kisboltban vettem, de onnan néztem ki. Nekem ugye 8-as kellett, és 1300Ft volt. Ajánlottak bárdi-t is, de az 2600Ft volt. Mondtam, hogy na ne má, az nem kell. Jobb az indítás, Nekem is úgy visszafolyt, hogy amikor kettévágtam a gázolajcsövet, egy csepp gázolaj nem folyt ki belőle. Még mindig nem túl jó a hideg indítás, de rajta vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ha olcsón akartok venni egy ilyen 1irányú szelepet, akkor menjetek fel a Kelemen-művek honlapjára, és nézzétek meg a hozzátok legközelebb eső partnert. Én is egy kisboltban vettem, de onnan néztem ki. Nekem ugye 8-as kellett, és 1300Ft volt. Ajánlottak bárdi-t is, de az 2600Ft volt. Mondtam, hogy na ne má, az nem kell. Jobb az indítás, Nekem is úgy visszafolyt, hogy amikor kettévágtam a gázolajcsövet, egy csepp gázolaj nem folyt ki belőle. Még mindig nem túl jó a hideg indítás, de rajta vagyok. itt vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ebből a szelepből milyet érdemes beletenni? Meglestem azt az oldalt, és a "visszacspó szelep" keresésre helyből felsorolt vagy 4 félét, a golyóstól kezdve a karimásig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 itt vannak :D Köszi, az előző hsz sztornó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Én most ilyesmi dolgot keresek, ami a cső két végén van. De nem tudom, hogy ez, és Nekem nem kell az az elosztó sem. Tudja valaki, hogyan hívják azt a csatlakozót?! Ha cserélem a csövet, akkor gondoltam rakok be abból is újat. 14év, és 315e km, az már elég, így eljött a csere ideje. http://www.szerszambirodalom.hu/508-uzeman...so-szerelt.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Asszem 96 foknál indul a venti, de csak akkor, ha már a hűtőbe kerül ekkora hőmérsékletű víz. A hôfokjelzô a kis körben lévô hütôfolyadék hômérsékletét mutatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A hôfokjelzô a kis körben lévô hütôfolyadék hômérsékletét mutatja? A motorban levőét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A motorban levőét. Dieselnél egész pontosan a termosztátházon van a jeladó, tehát a hűtő felé menő víz hőmérsékletét mutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Dieselnél egész pontosan a termosztátházon van a jeladó, tehát a hűtő felé menő víz hőmérsékletét mutatja. Nekem tennap 100 fok alatt volt egy picivel de venti cimbi sehol semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nekem tennap 100 fok alatt volt egy picivel de venti cimbi sehol semmi... Szia! Először kösd direkt-be a ventillátort, és nézd meg, hogy egyáltalán működik-e. Majd, ha elindul, és működik a ventillátor, akkor valószínű, hogy a hűtő oldalán van egy kapcsolód, ami lehet nem működik rendesen. Az a kapcsoló 5-6e Ft, mert azt is cseréltem, kb 1hónapja. Nekem még a gyári volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Dieselnél egész pontosan a termosztátházon van a jeladó, tehát a hűtő felé menő víz hőmérsékletét mutatja. Az igaz,de akkor is csak a motorban van az a folyadék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nekem tennap 100 fok alatt volt egy picivel de venti cimbi sehol semmi... A legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy működik e a venti, hogy a hűtő oldalában van a hőkapcsoló, arról lehúzod a csatlakozót és találsz benne 3 kivezetést. Abból kettőt csavarhúzóval, vagy valami mással összeérintesz és megy a venti! Azért van 3, mert az egyik a lassú a másik a gyors fokozat! Ha megy minden, akkor rossz a hőkapcsolód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A reggeli "qrváranemakarokbeindulni"-ra nem tudsz véletlenül valami okosat? :lol: Jah, meg hallottam valamit asszondta egy nép h a műszerfalon az izzítás-jelző lámpicsku az nem azt jelzi h meddig izzít, hanem azt h a gyári új izzítógyertyákkal meddig kéne izzítania. Ez most frankón így van? És ha igen, akkor honnan tudom megszülni h meddig tart a frankó izzítás? Meg esetleg nem találkozott -e vki olyannal h pl egy haldokló relé miatt hamarab abbahagyja az izzítást mint kéne? Már komolyan nemtom mit csináljak, iszonyat h milyen szenvedősen indul... :D Semmi köze a lámpának az uj izzitógyertyához. Nekem a vadonatujjal is ugyanaddig világitott, kb. 7-8- másodperc. megnéztem egy probalámpával, kb. 40 másodpercig izzitott. utána közvetlen a második izzitásnál picit hamarabb elaludt a lámpa, és kb. 35 mp volt az izzitás. egyszerüen meg tudod nézni , egy probalámpát kötsz a gyertyák átvezető kábelére, é egy testre. Én pl. nem hallottam a kattanást, ezért néztem meg igy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Semmi köze a lámpának az uj izzitógyertyához. Nekem a vadonatujjal is ugyanaddig világitott, kb. 7-8- másodperc. megnéztem egy probalámpával, kb. 40 másodpercig izzitott. utána közvetlen a második izzitásnál picit hamarabb elaludt a lámpa, és kb. 35 mp volt az izzitás. egyszerüen meg tudod nézni , egy probalámpát kötsz a gyertyák átvezető kábelére, é egy testre. Én pl. nem hallottam a kattanást, ezért néztem meg igy. ez bizony így van, enyém sem kattog. A vízhőfok mérő óra pedig csal és pedig nem kicsit, bőven 100fokot mutat mikor kapcsol a venti, persze első alkalommal engem is kivert a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy működik e a venti, hogy a hűtő oldalában van a hőkapcsoló, arról lehúzod a csatlakozót és találsz benne 3 kivezetést. Abból kettőt csavarhúzóval, vagy valami mással összeérintesz és megy a venti! Azért van 3, mert az egyik a lassú a másik a gyors fokozat! Ha megy minden, akkor rossz a hőkapcsolód! Kivétel a klímás. Ott a lassú fokozat az, hogy a két venti sorba van kötve, a gyorsnál meg párhuzamosan. Nekem csak akkor mentek maxigázon a ventik, mikor ment a klíma és a víz is elég meleg volt, amúgy mindig csak lassún mentek eddig. Nem tudom, hogy ha esetleg olyan meleg a víz, akkor is bekapcsol-e maximális fordulatra, ha a klíma sem megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nekem tennap 100 fok alatt volt egy picivel de venti cimbi sehol semmi... A ventillátorról nekem is csak halvány emlékeim vannak, de az biztos, hogy két fokozatú. Az első fokzatnak emlékeim szerint 100 fok alatt kellene beindulnia. de ha kipuzcant az ellenállat akor csak a második fog menni. Ez már csak 100 fok fölött történik. Ugyanakkor, több forrásból hallottam, hogy a dizeleknél hajlamos a sok lustálkodástól reumássá válni a ventillátor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ugyanakkor, több forrásból hallottam, hogy a dizeleknél hajlamos a sok lustálkodástól reumássá válni a ventillátor. :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanq Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sziasztok! Hát sajnos megszületett a kocsival kapcsolatos végső diagnózis, mégpediglen hengerfej tömítés csere. Elkezdte zabálni a vizet, meleg motornál pedig fehéren füstölt.Ha valaki tudja, hogy a meghúzási nyomatékokon és a csavarok sorrendén kívül mire kell figyelni, kérem írja le. Válaszaitokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sziasztok! Hát sajnos megszületett a kocsival kapcsolatos végső diagnózis, mégpediglen hengerfej tömítés csere. Elkezdte zabálni a vizet, meleg motornál pedig fehéren füstölt.Ha valaki tudja, hogy a meghúzási nyomatékokon és a csavarok sorrendén kívül mire kell figyelni, kérem írja le. Válaszaitokat előre is köszönöm! Általában rajta van a tömítés csomagolásán a nyomaték, talán 25nm+90 fok+90fok, a sorrend meg spirálvonal, csak nem tudom hogy kifele, vagy befele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sziasztok! Hát sajnos megszületett a kocsival kapcsolatos végső diagnózis, mégpediglen hengerfej tömítés csere. Elkezdte zabálni a vizet, meleg motornál pedig fehéren füstölt.Ha valaki tudja, hogy a meghúzási nyomatékokon és a csavarok sorrendén kívül mire kell figyelni, kérem írja le. Válaszaitokat előre is köszönöm! Az új tömítés csomagolásán fel lesz tüntetve nyomaték, sorrend, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az új tömítés csomagolásán fel lesz tüntetve nyomaték, sorrend, stb. Kezemben a nyomaték,dobod e a kucsot! :D Amúgy ma mentem dezsővel,morzsát vittük kasztni dokihoz,ahhoz ment ágytálért a morzsa,akinél dezső is javult. Szal mentem dezsővel és azt kell momdjam nektek...olyan mint az első csajod...tudod hogy van jobb,de akkor is az első kefélés marad az örök élmény! :lol: Minden kézre esik,jól szól a hifi,nem zörög semmi....mondjuk annyi pénz és munka,ami dezsőben van,talán ez már elvárható. :lol: Ákos!Mire jutottál a picurral?Köv héten dezsővel leszek pesten,kigurok majd hozzád ha lesz időm egy picit vagizni a kályhával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Kezemben a nyomaték,dobod e a kucsot! :D Amúgy ma mentem dezsővel,morzsát vittük kasztni dokihoz,ahhoz ment ágytálért a morzsa,akinél dezső is javult. Szal mentem dezsővel és azt kell momdjam nektek...olyan mint az első csajod...tudod hogy van jobb,de akkor is az első kefélés marad az örök élmény! :lol: Minden kézre esik,jól szól a hifi,nem zörög semmi....mondjuk annyi pénz és munka,ami dezsőben van,talán ez már elvárható. :lol: Ákos!Mire jutottál a picurral?Köv héten dezsővel leszek pesten,kigurok majd hozzád ha lesz időm egy picit vagizni a kályhával! :lol: hát igen , pont így vagyok vele én is, tudom a rigoáit és hogy bárhová elmernék vele indulni bármikor. és hogy csak 1 fastra, hát igen csak az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ..... Ákos!Mire jutottál a picurral?Köv héten dezsővel leszek pesten,kigurok majd hozzád ha lesz időm egy picit vagizni a kályhával! :D Egyenlőre semmit, csak félrelöktem az elfekvőbe, addig amíg a másik projekt le nem zárul. Majd hívj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Kezemben a nyomaték,dobod e a kucsot! :lol: Amúgy ma mentem dezsővel,morzsát vittük kasztni dokihoz,ahhoz ment ágytálért a morzsa,akinél dezső is javult. Szal mentem dezsővel és azt kell momdjam nektek...olyan mint az első csajod...tudod hogy van jobb,de akkor is az első kefélés marad az örök élmény! :lol: Minden kézre esik,jól szól a hifi,nem zörög semmi....mondjuk annyi pénz és munka,ami dezsőben van,talán ez már elvárható. ;) Ákos!Mire jutottál a picurral?Köv héten dezsővel leszek pesten,kigurok majd hozzád ha lesz időm egy picit vagizni a kályhával! ;) Mit?? :lol: Mit csinálsz?? :D Amúgy értem ám a célzást, csak van akinek nincs nyomatékmérő a karjába építve. Szakítottam már el hf csavart (biztosan hibás volt :D ), mégegyszer nem akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Amúgy értem ám a célzást, csak van akinek nincs nyomatékmérő a karjába építve. Szakítottam már el hf csavart (biztosan hibás volt :D ), mégegyszer nem akarok. Azt azért én is nyomatékkulccsal huzom le,de pl egy szelepfedelet vagy ilyesmit már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts