zotya975 Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 ??? Milyen borsó......tök. :rolleyes: :) :) Aki a diót nem becsüli..... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Aki a diót nem becsüli..... :rolleyes: :) Én meg nem pucolom vazze. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Dízelkerregésben és gázolajban gazdag boldog új évet mindenkinek. Jó, a benzinesek értelmezzék át:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Hmm. Nocak nocak. Zizeg a varrógép. :) :rolleyes: :) :) Most tudtam meg h az Opel eredetileg varrógépeket gyártott:D 1666-ban abból kezdett fejlődni a cég:D Nemtom miért írtam le csak kaptam egy opel-könyvet és ha már olvasom muszáj elmondani vhol vkinek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Most tudtam meg h az Opel eredetileg varrógépeket gyártott:D 1666-ban abból kezdett fejlődni a cég:D Nemtom miért írtam le csak kaptam egy opel-könyvet és ha már olvasom muszáj elmondani vhol vkinek:D :) És beépitették a megmaradt motorokat autóba? Hú mit kapok én ezért :) :D :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Azt a választ hogy egészen 1902-ig nem is volt igazi opel autó. Csak licenszgyártás volt, egyesek gyártottak autókat, pízért pedig felmatricázták opelnak. '902-ben jött ki az első opel fejlesztés:1885 köbcentiből kijött 12 lóerő :) :D De saját volt :) Jah addigra mire kijött a 10/12 PS (ez volt az a 12 lóerós fenevad) már nem csináltak varrógépet :) (ellenben motorokat igen) :D de ez egy másik mese :D :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Jah amúgy lábhajtásos, pedálos varrógépek voltak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Jah amúgy lábhajtásos, pedálos varrógépek voltak :) Láttam én már olyan Opelt is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 :rolleyes: nah igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Meg tudná valaki mondani az x17dtl vízhűtőjének cikkszámát? Vagy legalább azt, hogy hol keressem rajta? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 (edited) Meg tudná valaki mondani az x17dtl vízhűtőjének cikkszámát? Vagy legalább azt, hogy hol keressem rajta? :rolleyes: A leirásban van egy OE-szám az nem az? Klikk! Vagy talán ez? Módosítva Január2, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Nem nagyon találtam ebben a méretben (540x370x40) legalábbis mérőszalaggal ezeket mértem le. Viszont amit furcsálltam régebben is, hogy a hűtőventilátor házának a pereme beleér a coolerbe azaz mintha nem az eredetije lenne. Eléggé gyári darabnak látszik de se márkajelzést se számot nem találtam rajta, még a ventit is levettem róla hátha a cooler felől van valami de semmi. Gyanús nekem ez a szerkezet. Valeoból találtam hasonló SZxM-út de a vastagság nem stimmel, mindegy, bevágtatok opelékhoz azt megmondják az igazat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Nem nagyon találtam ebben a méretben (540x370x40) legalábbis mérőszalaggal ezeket mértem le. Viszont amit furcsálltam régebben is, hogy a hűtőventilátor házának a pereme beleér a coolerbe azaz mintha nem az eredetije lenne. Se márkajelzést se számot nem találtam rajta, még a ventit is levettem róla hátha a cooler felől van valami de semmi. Gyanús nekem ez a szerkezet. Szerintem a felfogatási pontok passzoljanak, meg elférjen, a gumicsöveket lehet kicsit arrébb hajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 A sima szívódízelé a legnagyobb az astrák közül,még a maszek LET-ekbe is azt rakják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Ákos! Dezsővel van egy kis gondom. Nagyon rövid ideig tart behúzva a dúsító. Ezekkel a csavarokkal tudok ezen állítani? Kb 5mp-ig megy csak,aztán esik 900-ra a fordulatszám,régen több ideig ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090104/adagol__www....ltoltes.hu_.jpg Ákos! Dezsővel van egy kis gondom. Nagyon rövid ideig tart behúzva a dúsító. Ezekkel a csavarokkal tudok ezen állítani? Kb 5mp-ig megy csak,aztán esik 900-ra a fordulatszám,régen több ideig ment. Ugyan nem vagyok Ákos, de sztem az idejét csak a hőgomba befolyásolja, aminek 20 fokos vízhőmérsékletnél kéne kezdeni a vákuumot átengedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Ugyan nem vagyok Ákos, de sztem az idejét csak a hőgomba befolyásolja, aminek 20 fokos vízhőmérsékletnél kéne kezdeni a vákuumot átengedni. Azt tudom én is,de a vezérléscsere/előtöltés beállítás óta csinálja ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Dezsővel van egy kis gondom. Nagyon rövid ideig tart behúzva a dúsító. Ezekkel a csavarokkal tudok ezen állítani? Kb 5mp-ig megy csak,aztán esik 900-ra a fordulatszám,régen több ideig ment. Lehet bedöglött a termoszelep. Alapjáratot az 2-es csavarral tudsz állítani, a többit hagyd mert elcseszed a beállításait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Lehet bedöglött a termoszelep. Alapjáratot az 2-es csavarral tudsz állítani, a többit hagyd mert elcseszed a beállításait. Vajon mennyi lehet egy ilyen termoszelep? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Vajon mennyi lehet egy ilyen termoszelep? ;) A gyári a Csergőben 9893Ft (- kedvezmény). Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy csak belement vmi kosz, ezért nem zár le rendesen. Meg kéne próbálni, hogy felmelegíted 20fok fölé (30-40), és megpróbálsz a normális áramlási iránnyal ellentétesen átfújni rajta pl. bicajpumpával, hátha kijön belőle vmi kosz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rapid Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 BUÉK mindenkinek, így utólag is! Van egy bazi nagy gondom. Tönkrement a vákumdobom az adagolón, utánanéztem, és nálunk az autósboltban 52 ropiért adják, bontóban meg nincs. Szóval, ha valakinek van elfekvőben egy Bosch adagolóra való vákumdob, vagy egy felújított Bosch adagoló vákumdobostól, akkor vevő lennék rá, ha elfogadható árban van. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 BUÉK mindenkinek, így utólag is! Van egy bazi nagy gondom. Tönkrement a vákumdobom az adagolón, utánanéztem, és nálunk az autósboltban 52 ropiért adják, bontóban meg nincs. Szóval, ha valakinek van elfekvőben egy Bosch adagolóra való vákumdob, vagy egy felújított Bosch adagoló vákumdobostól, akkor vevő lennék rá, ha elfogadható árban van. Előre is köszi! Elég drága autósbolt lehet, a Csergőben a gyári vákuumdob 25e Ft. B) Katalógusszám: 8 19 454. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rapid Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Elég drága autósbolt lehet, a Csergőben a gyári vákuumdob 25e Ft. B) Katalógusszám: 8 19 454. És ezt a boltot hol találom meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 És ezt a boltot hol találom meg? csak picit nézz lentebb a lapon..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts