fekosz Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Mindenkinek tökéletes a "kicsikocsija" :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 Üdv! Ugyan nekem csak egy Kadett diesel jutott, de ha itt akkora guruk vannak, valaki mondja már meg nekem, mi a különbség a 16D és a 16DA motorkódú autók között? (Mielőtt valaki megjegyezné, ismerem a calibrainfo vonatkozó oldalát a motorkód meg alvázszámmagyarázatokkal (huh, de szép szó...) csak épp attól nem lettem okosabb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 ÜDV. Nekem is az előző vas kadett 1.6d volt. Nagxon jó volt a gép, az ényém simán 1.6d-vel kezdett. Én firtatnám a 10000km oil cserét skacok, jelenleg diesel Toyotákat is hajtok mivel mentős vagyok. Mi nálunk is 7500km és oil csere. 5 ropis oil nem valami nagy pukk, ebben gondolom egyett értünk, a turbó pedig akármijen kicsi is meg pörköli az oilt. Le engedtem a 7500 oilt hát???? én maradok az előírt cserénél. Kb ? ér 97-es caraván sajnos lehet hogy anyagi gondok miatt meg kell válnom tőle :) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Ja van 4 gGood year ultra grp 6 téli gumim majd nem vacsi 175/65x14 eladó. :oops: jó kor mi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Szia mörfi :) A legjobbkor kínálod ezeket a gumikat. Mit kostál? :?: "Ja van 4 gGood year ultra grp 6 téli gumim majd nem vacsi 175/65x14 eladó. jó kor mi " Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 " 5 ropis oil nem valami nagy pukk, ebben gondolom egyett értünk, .... ....97-es caraván sajnos lehet hogy anyagi gondok miatt meg kell válnom tőle" ....ha valakit érdekel, Csepelen a "Bopel" boltban akciós a gyári Opel gm olaj most az 5 liter 5990- (ajándék olajszűrővel) Én vagy ma,vagy holnap veszek magamnak egyet. :) Az öt ropis olaj alatt mit értesz? Miért adod el az astrát? Hány Km van benne? Sokat kellene ráköltened :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Üdv tgabika76 :) Sajnos a motorkódok terén nincs sok tapasztalatom,talán próbáld meg egy Opel szervízben, ott talán pontos választ kapsz a kérdésedre. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Hali mindenki. Hát a gumiról még nincs elkébzelésem :oops: , sokat nem szeretnék bukni rajta. :) na persze nyár jön úgyhogy mindenkép bukta. Hát az én vasam teljesen rendben van, 167000km van benne. tényleg a kormány nincs megkopva sem a pedálgumik, sem a váltókar szoknya. Nem kell költeni rá, nem rég cseréltem vezérmü szíjat, vezető görgőt , oilt ,pollenszűrőt :roll: . A gép Németből jött, megtartásra vettem, de sajnos anyagi problémák is megérkeztek. Szerintem van benne sok extra is : 2 lufi, ABS, plüss, szintszabályzos a hátulja, elektromos n.fénytető, elekt. fényszoro áll. körbe van fóliázva, gyári levehető von.horog. Irja már le valaki a gyári oil nevét. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Hali mindenki. Hát a gumiról még nincs elkébzelésem :oops: , sokat nem szeretnék bukni rajta. :D na persze nyár jön úgyhogy mindenkép bukta. Hát az én vasam teljesen rendben van, 167000km van benne. tényleg a kormány nincs megkopva sem a pedálgumik, sem a váltókar szoknya. Nem kell költeni rá, nem rég cseréltem vezérmü szíjat, vezető görgőt , oilt ,pollenszűrőt :roll: . A gép Németből jött, megtartásra vettem, de sajnos anyagi problémák is megérkeztek. Szerintem van benne sok extra is : 2 lufi, ABS, plüss, szintszabályzos a hátulja, elektromos n.fénytető, elekt. fényszoro áll. körbe van fóliázva, gyári levehető von.horog. Irja már le valaki a gyári oil nevét. köszi. Azt,hogy mi a neve a gyári olajnak, passz :? Szerintem szimplán Opel oil :) ....de holnap,vagy legkésőbb holnap után megírom,mert akkor megyek venni Csepelre a bopel boltba. :lol: Valami ötleted csak van a gumival kapcsolatban :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Apropó.... Help, akinek van eladó 14 "-os sima lemezfelnije(4, vagy 5 Db) az szóljon. Fontos lenne, előre is köszi mindenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Apropó.... Help, akinek van eladó 14 "-os sima lemezfelnije(4, vagy 5 Db) az szóljon. Fontos lenne, előre is köszi mindenkinek :) Hát voltam a gumisnál és azt mondta , örüljek ha kapok 10-et darabjáért. Ember, nyár jön. Kérdem tőle polska gumi hogyé ebben a méretben 12 mondja ő .Máshol meg csak himeltek hámoltak. Ha nem kapós akkor várunk a következő télre. Mosthoz barát kintről torony merevitőt 1.7d-hez meg 1.4se-hez ár-9000ft . 8) :arrow: :mrgreen: felni: vetera.hu próba hátha :roll: nem biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Nemjól irtam Vatera.hu :) :idea: :idea: :idea: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Nemjól irtam Vatera.hu :D :idea: :idea: :idea: :idea: Szia mörfi :) Már szaladok is és rátekintek, köszi. :) ....egy barátom ajánlott egy Opel boltot,ahol viszonylag olcsón lehet gyári alkatrészeket venni. Én ott vettem az olajat és a szűrőt: össz: 6500 Ft-ért :) Ez baráti,mert a Bárdiban a Fina oil + szűrő lett volna vagy 8000 Huf A különbözetet gyorsan beelee is tankoltam :o Bolt neve: BO-pel Cím:1211, Budapest (Csepel) Védgát utca 43. Tel: 1/425-05-05 Mob:20/9-777-500 Nyitva:H-P: 9-18 Szo:9-13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Hali . Lehet hogy nem egészen erre gondoltál, de érdemes rajta keresgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Hali. Kérdés: mi a különbség a lemez olajteknős és az alukarteros motor között. Az enyém alus a haveromé pedig lemezből van. Megnéztem a fogyasztást 5.9l vegyes használatban. Ezt csak azért írom mert én többnek gondoltam. Még valami érdekesség az én gyári vez..szíjam 21.5 széles volt, amit felraktam 24 ezt írja a fáma. Aztán valami nem hagyott nyugodni ezért ránéztem, majdnem kiugrott a szemem mikor láttam hogy 1.5 mm ledarált belőle. Na ilyenkor mi van ? Hát az hogy a vezető görgő alá 2mm hézagolni kell. Csak hogy ez nekem 1 + vez..szíjba került. Ezt csak tanulság végett írom, pedig elhihetitek már cseréltem 1 pár szíjat de még így nem jártam. Tehát milyen széles a vezérmű szíj a 1.7DTL motoron?? :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Hali. Kérdés: mi a különbség a lemez olajteknős és az alukarteros motor között. Az enyém alus a haveromé pedig lemezből van. Megnéztem a fogyasztást 5.9l vegyes használatban. Ezt csak azért írom mert én többnek gondoltam. Még valami érdekesség az én gyári vez..szíjam 21.5 széles volt, amit felraktam 24 ezt írja a fáma. Aztán valami nem hagyott nyugodni ezért ránéztem, majdnem kiugrott a szemem mikor láttam hogy 1.5 mm ledarált belőle. Na ilyenkor mi van ? Hát az hogy a vezető görgő alá 2mm hézagolni kell. Csak hogy ez nekem 1 + vez..szíjba került. Ezt csak tanulság végett írom, pedig elhihetitek már cseréltem 1 pár szíjat de még így nem jártam. Tehát milyen széles a vezérmű szíj a 1.7DTL motoron?? :?: :?: :?: ...hát nem gyenge, hogy mibe kerül egy-egy tapasztala :) Ahol vetted a szíjat, ott nem homályosítottak fel? Számomra érthetetlen. ...de most hogy írod, és mivel nekem is aktuális lesz a dolog, külön oda fogok rá figyelni. :) ...hogy mi a kettő között a különbség, passz. Talán egy Op. szervízben, vagy Bo-pel-éknél telón meg tudják mondani. Tipp.... A tiéd már turbós igaz? Az 5.9 jónak számít,ha ehez temperamentumos vezetés társul, vagy sok dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 ...hát nem gyenge, hogy mibe kerül egy-egy tapasztala :) Ahol vetted a szíjat, ott nem homályosítottak fel? Számomra érthetetlen. ...de most hogy írod, és mivel nekem is aktuális lesz a dolog, külön oda fogok rá figyelni. :) ...hogy mi a kettő között a különbség, passz. Talán egy Op. szervízben, vagy Bo-pel-éknél telón meg tudják mondani. Tipp.... A tiéd már turbós igaz? Az 5.9 jónak számít,ha ehez temperamentumos vezetés társul, vagy sok dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 HU valamit nagyon bekavartam. na még 1szer. :twisted: .Hát igen, sajnos a könyvek meg a katalógus és az eladó is sőt egy haverom aki opel servicében dolgozik az is csak nézet hogy mi van. Ha elfogadsz 1 tanácsot akkor csakis gyári szíjat vegyél. Lehet hogy valamivel drágább de megéri. A régit pedig kérd el és mérd meg kíváncsiság kép . A fogyasztás, vegyes, megjártam a mátrárt is vele nagyon nem nyomtam neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 HU valamit nagyon bekavartam. na még 1szer. :twisted: .Hát igen, sajnos a könyvek meg a katalógus és az eladó is sőt egy haverom aki opel servicében dolgozik az is csak nézet hogy mi van. Ha elfogadsz 1 tanácsot akkor csakis gyári szíjat vegyél. Lehet hogy valamivel drágább de megéri. A régit pedig kérd el és mérd meg kíváncsiság kép . A fogyasztás, vegyes, megjártam a mátrárt is vele nagyon nem nyomtam neki. Szóval a mátra nem túl nagy igyekezettel :) Az én autóm kb 6 litert eszik, legalábbis ezt mondom,mert pontos adatom nincsen. Szerintem nagy átlagban 5. 5,5 L 100 km eljár. városban kevésbé, országúton 130-140-el hajtom,de akad,hogy csak 100, 110. :) Ez a forgalomtól és a kedvemtől,nameg a kocsim hangulatától függ :twisted: Mennyibe kerül a gyári bordásszíj? A Bo-peléknél 11 körül van és csak rendelésre tudnak hozni,ami 1-2 nap. Egyébként ott is azt mondták,hogy 24-es :) Tehát ezek szerint akkor hézagoltatnom kell ha cserélem. :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 A kép, ami a usered alatt van, saját gép? Hogyan tudok én is feltenni képet a nevem alá? ugyan olyan autóm van, 8) mint neked. Csak az enyém sima német diesel. Szeretnék képeket feltenni,de nem tudom,hogy hogyan műkszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 A kép, ami a usered alatt van, saját gép? Hogyan tudok én is feltenni képet a nevem alá? ugyan olyan autóm van, 8) mint neked. Csak az enyém sima német diesel. Szeretnék képeket feltenni,de nem tudom,hogy hogyan műkszik. Fekosz! Megoldás a következő: Profil menü - Avatar beállítása Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Fekosz! Megoldás a következő: Profil menü - Avatar beállítása Köszönöm szépen segítségedet, rögtön csatoltam is egyet. Remélem minél előbb lesz saját képem a kocsimról és akkor azt is feltehetem. Valami gáz lehet,mert nem jelent meg :) Na majd jól utánanézek :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Április15, 2004 Megoszt Elküldve Április15, 2004 Köszönöm szépen segítségedet, rögtön csatoltam is egyet. Remélem minél előbb lesz saját képem a kocsimról és akkor azt is feltehetem. ...és láss csodát, megjelent a drága :) Boldogság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Üdv mindenki. Régvoltam sajna erre mi újság veletek? Mindenkinek jó a sárkánya? Nagy csend van . Az én gépem most tök jól muzsikál hála a jó istenek. :twisted: Most cseréltem a hütőben jeladó gombát mert nem kapcsolt a ventilátor. Nem opelt kapott, hanem skoda favoritét. A gyári drága, és ráadásul bonyolult is. Ha valakit érdekel akkor leirom hogy miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Nem látom a gépedet hol a kép? Én is sokáig szorakoztam mire sikerült. Át kell alakitani a kép formátumát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts