Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 elővettem a dizil kadett könyvet....rájöttem, hogy nem az. :lol: Csak én nem tudom mire való az, pdf-ben van egy javítási kézikönyv. Ott mintha EGR-nek tüntetné fel -ha jól értelmezem mert nem valami részletesen ír róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 szívó csőbe van kötve ,valami féle membrán van alatta, mennyiségi szabályzást csinál de ez csak tipp. Mikrop-nak nem ment el a vezérlés? dizil nem szokott leállni, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nem kizárt, hogy kevés naftát kap olyan alacsony fordulaton. De lehetséges, hogy beszorult közé egy kis lepattant korom ami a csavar vagy a környékéről esett le mikor kiszedtem és nem tud szabályozni -ez érthető is lenne. Köszi a "fülest"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szittya Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 tudom nem Astra de szoros rokonságba vannak. tanácsot szeretnék kérni van egy 19 éves 1.7 disel Kadettom májusba rakták össze a motorját és azóta a szerelő 3. állítót rajta de még mindig füstöl (fekete kormot) és nagyobb emelkedőre csak 2-be tudok felmenni (pl. Budai hegyek, Kab-hegy de még az Érdi emelkedőn is stb.) miért csinálja és tud valaki olyan embert aki "olcsón"rendesen beállítja nekem illetve igaz e az hogy teljesítmény csökkenés nélkül be lehet állítani a fogyasztását 5 l/100 km. Köszi. Pesten lakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 tudom nem Astra de szoros rokonságba vannak. tanácsot szeretnék kérni van egy 19 éves 1.7 disel Kadettom májusba rakták össze a motorját és azóta a szerelő 3. állítót rajta de még mindig füstöl (fekete kormot) és nagyobb emelkedőre csak 2-be tudok felmenni (pl. Budai hegyek, Kab-hegy de még az Érdi emelkedőn is stb.) miért csinálja és tud valaki olyan embert aki "olcsón"rendesen beállítja nekem illetve igaz e az hogy teljesítmény csökkenés nélkül be lehet állítani a fogyasztását 5 l/100 km. Köszi. Pesten lakom Mit csináltak a mocival pontosan? Porlasztócsúcsai rendben vannak? Előtöltés a helyén van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szittya Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Mit csináltak a mocival pontosan? Porlasztócsúcsai rendben vannak? Előtöltés a helyén van? Mit csináltak a mocival pontosan? megakadt az adagoló eltépte a bordás szíja így kikellet cserélni a vezérműtengelyt, adagolót kellet javítani, szelep görbült meg hasonló finomságok. Porlasztócsúcsai rendben vannak? gépműhely állította be + a szerelő is állítót rajta Előtöltés a helyén van? a szerelő szerint igen de én nem értek hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 nincs befokolva veztengely, bár ez esetbeb hideg indítási problémák is lennének, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Kérdés urak! Bosch adagolón a dúsító melyik végállásban van be illetve kikapcsolt állapotban? :lol: Melegen egy pillanatra meghúztam a vákuumdob irányába a bowdenét és elkezdett fulladni. Előtte megnéztem hidegen is, frissen beindítva de nem volt a dob behúzva (plusz 2-3 fok klímában) akkor szintén az üzemen kívüli végállásban volt, szintén meghúztam, akkor is fulladt. Szóval szaktanácsot kérek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Kérdés urak! Bosch adagolón a dúsító melyik végállásban van be illetve kikapcsolt állapotban? :lol: Melegen egy pillanatra meghúztam a vákuumdob irányába a bowdenét és elkezdett fulladni. Előtte megnéztem hidegen is, frissen beindítva de nem volt a dob behúzva (plusz 2-3 fok klímában) akkor szintén az üzemen kívüli végállásban volt, szintén meghúztam, akkor is fulladt. Szóval szaktanácsot kérek... Tudtommal kiengedett állapotban megy a dúsítás, behúzva meg nem, legalábbis 17DR-nél, mert amikor a hűtővíz hőmérséklete eléri a 20C-fokot, akkor kezd átengedni a termoszelep, ami a termosztátházon van, és akkor húz be a vákuumdob, ill. indul a kartergáz-visszavezetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 így van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Akkor ezek szerint az enyimé megadta magát, mármint a termoszelep mert azt kikerülve rádugtam a csövet és behúzott a dob abban a pillanatban -fojtotta is a mocit. :lol: Na de Sanci alias buherameister képzelőereje beindul és célirányosan megindul. Tulajdonképp mire jó a kartergáz visszavezetése? Nemigazán látom értelmét ha már a hengerfejből is vissza van vezetve a turbó elé. Csak jobban fojtja a mocit, csökken a hatásfok, nő a fogyasztás, stb. Arról már ne is beszéljünk, hogy az adagoló nyomását is feljebb kell az alapján húzni. Vagy netán nem jól gondolom a dolgokat? :lol: A probléma, hogy nincs róla robbantott rajzom -legalább érteném a működési elvét és rendszerét. Valakinek nincs véletlen? Esetleg netes elérhetőség róla? De megelégszek egy értelmes magyarázattal is, fogékony vagyok a dolgokra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 No tehát! Nem a kartergázt vezeti vissza, legalábbis nem az a vákumdob a szívócsonkom, hanem a kipufogógázt, és valami tudományos környezetvédelmi hókusz-pókusz miatt. (állítólag így kevesebb káros anyag kerül ki mivel egy részér ismét elégeti, vagy mi) Ezzel csak az a problémám, hogy szerencsétlen motor ebben a szmogos világban már amúgy is csak nyomokban kap levegőt, és még azt a keveset is dúsítjuk egy kis kipufogógázzal. !! Rájöttem a környezetvédelem abból áll, hogy annyival kevesebb "tiszta" levegőt szív be a motor! Azt a nyomás dolgot nem igazán értem, de ez az én bajom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Ahha, így már érthető. :lol: Viszont akkor már teljesen máshogy áll a helyzet beállítások tekintetében. Akkor hozzá kell állítani a Co nyomást. Persze ezzel a jelenlegi beállítással zöldkártyába még simán belefért, nem is evett sokat, ment is (már ami 68 lótól kitelik -ha nincsenek szabadságon) de majd ha ki lesz cserélve a kacat meglátom mit produkál -ha nem stimm akkor vissza az egész. Így is ki kell a vákuumszivattyúnál (a hengerfej/vezérműtengely végén) vagy minél cserélni azt az U alakú csövecskét mert nem sok jövője van. Egyébként ez a thermoszelep nem javítható? Nem vennék ha nem muszáj de még nem láttam a helyén kívül azért kérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Ahha, így már érthető. :lol: Viszont akkor már teljesen máshogy áll a helyzet beállítások tekintetében. Akkor hozzá kell állítani a Co nyomást. Persze ezzel a jelenlegi beállítással zöldkártyába még simán belefért, nem is evett sokat, ment is (már ami 68 lótól kitelik -ha nincsenek szabadságon) de majd ha ki lesz cserélve a kacat meglátom mit produkál -ha nem stimm akkor vissza az egész. Így is ki kell a vákuumszivattyúnál (a hengerfej/vezérműtengely végén) vagy minél cserélni azt az U alakú csövecskét mert nem sok jövője van. Egyébként ez a thermoszelep nem javítható? Nem vennék ha nem muszáj de még nem láttam a helyén kívül azért kérdezem. De igen, ííííííívesen. :lol: :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Na majd meglátjuk. Hátha felkeltem a holtat is... :P :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Na majd meglátjuk. Hátha felkeltem a holtat is... :o :lol: :) :P :lol: Próba....cseresznye, vagy körte, esetleg szilva. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Fater féle? Ütős... :P :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Megvan a bűnös :lol: Sacc mibe fáj egy ilyen vacak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Megvan a bűnös :lol: Sacc mibe fáj egy ilyen vacak? Ez mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Membránszakadt szétszedett vákuumdob -ami a dúsítót kapcsolná ki meleg motornál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Membránszakadt szétszedett vákuumdob -ami a dúsítót kapcsolná ki meleg motornál. Nem is tudom lehet-e kapni újat,de Mörfi megoldotta valahogy maszekban,őt kérdezd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Elméletileg lehet valami eszméletlen áron de ha nagyon bemérgel elektronikusra csinálom meg, van egy rakás zármotorom kihasználatlanul. :lol: Egyébként már töröm a fejem egy ideje, hogy hogyan tudnám meghackelni úgy, hogy tartós is legyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Mörfi valami Beegulee (Zsiguli) cuccot használt hozzá. Más. A vez. tengely elfokolásának milyen tünetei lehetnek? Mert kezd olyan kényszerképzetem lenni, hogy azzal lehet valami gond, ma reggel a trópusi +5 fokban alig bírtam beindítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Én is valami vákuumos előszabályzó kacatra gondoltam. Speciel skodáéra (karburátoron lévőre) de valószínűbb, hogy új lesz belőle mert kissé összetörtem a körmeit (mikor szétszedtem pedig forró vízben melegítettem és úgy próbáltam kifeszíteni a kupakját) és így nem biztos hogy meg is áll egyben egy kis rezgés közben -kompletten meg lehet nem tudja elmozdítani annyira a dúsító karját, kókányolni meg nemigazán akarok. Bár felmerült bennem az is, hogy a vákuumszelep helyére egy elektromost kellene betenni egy mágnesszelepszerűséghez vagy végállásolható elektromotorhoz (gondoltam vezérlőmotorra) de akkor meg mi kapcsolja át a kipuffgáz vákuumkacatját? Szóval érdekes egy helyzet mindenképp -fejtörős. Ezért marad valószínűleg a gyári megoldás, tekintve hogy a bowdene is elszakadt és kissé csúnyán-kopottan néz ki az egész. Nos én még ilyesmit nem tapasztaltam de valószínűleg kegyetlen nehezen indul -ha beindul egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Megvan a bűnös :lol: Sacc mibe fáj egy ilyen vacak? Azért a kőbányai sörösüveg befigyel a háttérben :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts