hening Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Az adagoló beállítását semmiképpen ne hagyd ki, csak előnyére válhat. ... Sztem se, azért lehet traktor hangja, mert nincs beállítva az adagoló rendesen. Kérdés: Mennyit vettek le a hf-ből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Kérdésem: Nektek hány foknál kapcsol be alapjáraton a venti első lépcsője? Normál üzemi körülmények között milyen meleg a víz? (Van egy "így csináld" könyvem, de abban nem találtam meg.) Most épp a fogyasztást tesztelem. Hátha megúszom az adagoló beállíttatását. Adagoló beállítást ne hagyd ki,tessék elvinni előtöltést állítani,attól van traktor hangja. Vezérműszíjcsere után eltolodik picit,érdemes utánlőni. Nekem a venti csak pesten indul be.Alapon 92fokon van bebetonozva,de ha sokat állok vele dugóban,akkor úgy 98foknál indítja az első fokzatot,ami mindig visszahűti 90-re és ez így megy oda-vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 ...Nekem a venti csak pesten indul be.Alapon 92fokon van bebetonozva,de ha sokat állok vele dugóban,akkor úgy 98foknál indítja az első fokzatot,ami mindig visszahűti 90-re és ez így megy oda-vissza. J0hnny! Te biztosan másik Pesten jársz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 J0hnny! Te biztosan másik Pesten jársz. <_< Nem hiszem,de te szoktál úgy 35fok melegben félórákat egyesben araszolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Köszi szépen mindenkinek! Akkor lehet, hogy mégse rossz a venti kapcsolóm. No, majd üzemközben kiderül. Most épp hűtőtisztítás folyik. Nem tudom mennyit vettek ki a hengerfejből. Szerelőm intézte és annak megfelelő tömítést rakott bele. Az adagoló beállítást úgy tűnik mindenképpen meg kell csináltatnom, mert csúnyán indul. Előtte pöccentésre ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Az adagoló beállítást úgy tűnik mindenképpen meg kell csináltatnom, mert csúnyán indul. Előtte pöccentésre ment. Egyértelműem előtöltés gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Nem hiszem,de te szoktál úgy 35fok melegben félórákat egyesben araszolni? Minden "tehetségemmel" kerülöm az efféle perverziókat. :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Minden "tehetségemmel" kerülöm az efféle perverziókat. :D <_< :huh: Régimódi konzervatív! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ki milyen motor oil-t használ? cserés az enyém és lehet váltanék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ki milyen motor oil-t használ? cserés az enyém és lehet váltanék. Fuchs,metabond,pennzoil,mobil-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni,hogy kb.milyen árban lehet a főtengely-szimmering,s kb.milyen nagy meló kicserélni? Kicsit nyomja az olajat,de nem veszélyes,mert nem nagyon fogy az olaj,csak olajos a blokk alja/oldala! S ha már cserélem(mindkét oldalit),érdemes-e cserélni a kupplungot is? Az órám 140e-t mutat,de valószínű több mint 200e lehet benne(gondolom én)! 1,7TDS(ISUZU) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni,hogy kb.milyen árban lehet a főtengely-szimmering,s kb.milyen nagy meló kicserélni? Kicsit nyomja az olajat,de nem veszélyes,mert nem nagyon fogy az olaj,csak olajos a blokk alja/oldala! S ha már cserélem(mindkét oldalit),érdemes-e cserélni a kupplungot is? Az órám 140e-t mutat,de valószínű több mint 200e lehet benne(gondolom én)! 1,7TDS(ISUZU) Melyik szimeringről van szó? A főtengely mindkét végén van. A vezérlés felőlit sem kis meló, de a váltóoldalit még nagyobb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Melyik szimeringről van szó? A főtengely mindkét végén van. A vezérlés felőlit sem kis meló, de a váltóoldalit még nagyobb. :huh: Sajnos úgy néz ki mindkét oldalit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Sajnos úgy néz ki mindkét oldalit! <_< Akkor sztem inkább vidd szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Tud valaki tanácsot adni,hogy kb.milyen árban lehet a főtengely-szimmering,s kb.milyen nagy meló kicserélni? Kicsit nyomja az olajat,de nem veszélyes,mert nem nagyon fogy az olaj,csak olajos a blokk alja/oldala! Biztos, hogy főtengely szimering? Nekem most volt szétdúrva a motor és cseréltünk egy tömítést. A bal oldalon tiszta olajsár volt a motor, meg a lengőkar is, miközben az olajfogyasztás elhanyagolható volt. Az olajszűrő alatt cseréltünk egy ~8cm átmérőjű gumi karikát, ami volt vagy 300 Ft. Azóta nem olajos. Mondjuk az enyém opel motoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Biztos, hogy főtengely szimering? Nekem most volt szétdúrva a motor és cseréltünk egy tömítést. A bal oldalon tiszta olajsár volt a motor, meg a lengőkar is, miközben az olajfogyasztás elhanyagolható volt. Az olajszűrő alatt cseréltünk egy ~8cm átmérőjű gumi karikát, ami volt vagy 300 Ft. Azóta nem olajos. Mondjuk az enyém opel motoros. ?? Sztem a jobb oldalon. Nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 ?? Sztem a jobb oldalon. Nem? <_<Ok. A motorral szemben állva a bal oldalon. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni,hogy kb.milyen árban lehet a főtengely-szimmering,s kb.milyen nagy meló kicserélni? Kicsit nyomja az olajat,de nem veszélyes,mert nem nagyon fogy az olaj,csak olajos a blokk alja/oldala! S ha már cserélem(mindkét oldalit),érdemes-e cserélni a kupplungot is? Az órám 140e-t mutat,de valószínű több mint 200e lehet benne(gondolom én)! 1,7TDS(ISUZU) Én ugyanígy jártam. Bele voltam keseredve, hogy szét kell dobni az egész autót végül kiderült h vmi elhasította az olajszűrô belsô részét s az szétfröcskölte az olajat mindenütt. Nézd meg te is inkább figyelmesen mielött eltemeted az autód !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Ok. A motorral szemben állva a bal oldalon. :-) Vagyis a menetirány szerint a jobbon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Biztos, hogy főtengely szimering? Nekem most volt szétdúrva a motor és cseréltünk egy tömítést. A bal oldalon tiszta olajsár volt a motor, meg a lengőkar is, miközben az olajfogyasztás elhanyagolható volt. Az olajszűrő alatt cseréltünk egy ~8cm átmérőjű gumi karikát, ami volt vagy 300 Ft. Azóta nem olajos. Mondjuk az enyém opel motoros. Hát ez az,hogy olajfogyásom,meg nem nagyon van! Nem tudom! Úgy látszik még egyszer meg kell kukkantani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Hát ez az,hogy olajfogyásom,meg nem nagyon van! Nem tudom! Úgy látszik még egyszer meg kell kukkantani! 1-2 decit a nivópálcán nem veszel észre. Viszont az már nagy trutyi tud lenni a motortérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 1-2 decit a nivópálcán nem veszel észre. Viszont az már nagy trutyi tud lenni a motortérben. Nem szívesen nyúlnék hozzá,ha nem muszáj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Én is cseréltem az 1,7D-n vezérlést, és ott mellette nagyon olajos volt minden. Mire rájöttünk, hogy a vízpumpa alatt-mögött van a főtengely szimering és gyorsan kicseréltük azt is. Kb 2.000Ft volt. Ezt az autószerelőm vette. Szóval az opel motoron nagyon el van dugva. Persze Nekem sem volt nagyon észrevehető olajfolyás, de ami ott a vízpumpa környékén volt kosz, az nagyon meleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Én is cseréltem az 1,7D-n vezérlést, és ott mellette nagyon olajos volt minden. Mire rájöttünk, hogy a vízpumpa alatt-mögött van a főtengely szimering és gyorsan kicseréltük azt is. Kb 2.000Ft volt. Ezt az autószerelőm vette. Szóval az opel motoron nagyon el van dugva. Persze Nekem sem volt nagyon észrevehető olajfolyás, de ami ott a vízpumpa környékén volt kosz, az nagyon meleg! A vízpumpától kb 15 cm-re van a főtengelyszíjtárcsa, amögött van a szimering. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Hmm.. Nekem. kb. 2 hónapja volt vezérléscserém. Mennyire fontos ilyenkor az azon oldali főtengelyszimmeringcsere ? Mert nekem akkor eszembe se jutott. Csak ha veri az olajat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts