afonya Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 A víz fogyás nálam is jelentkezett, de sajnos tudom az okát. A radiátoromból szivárog a wasser, a tünetek a következők: csökken a szint a kiegyenlítőtartályban, furcsa folt jelent meg a szőnyegen a lábtérnél mindkét oldalon, jellegzetes fagyállószag terjeng a kocsiban amikor sokat áll a napon. A termosztáttal semmi bajom, teszi a dolgát. 1xűen rengeteg a víz a rendszerben és nem bírja felforralni. :lol: Most jut eszembe (akarom mondani a fejembe), egyszer karácsonyi dugóban indult be a ventilátorom, olyan 100 fok körül. Ez másfél órás dugóban araszolás. (pontosabban Erzsébet Híd, Fogarasi Úti tacskó viszonylaton Kb. 3 óra) a Keleti pu. mellet következett be. Csodálkoztam is mi ez a zúgás? :lol: Azóta nem hallottam felőle, remélem még megvan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 JOhnny.....elpártoltál??? :lol: Nem hiszem el, hogy Dezső és Morzsa elvette tölünk a megrögzött dízeles JOhnnyt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 JOhnny.....elpártoltál??? :lol: Nem hiszem el, hogy Dezső és Morzsa elvette tölünk a megrögzött dízeles JOhnnyt... :lol: Hehe!Dehogy! :lol: Morzsa városi szórakozós autó,de Dezső minig az első marad.Ezért is került haza,mert itt garázsban pihen,anyámék meg nem használják olyan sokat,pesten meg nem lenne szivem szétküldeni azokon a "fantasztikus" utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na mi van, mindenki tultett az olajkályhákon vagy csak hibátlanul müxik az egész??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na mi van, mindenki tultett az olajkályhákon vagy csak hibátlanul müxik az egész??? :lol: Elég baj lenne ha állandóan szerelni kéne az Original Deutschen Technic kócmócot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nálam sincs semmi gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Dezső letekert több mint 1000km anyámékkal nyaraláskor. Apám röhögve konstatálta,hogy 4,5l-5l volt a fogyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ami azt illeti a multhónapban én is menten a Hintajjal vagy 1500 Km-t, bár nem egyhuzamban, hanem háromfelé osztva. Sajnos egy kicsit megviselte. Nyomjelzős lett. :lol: :lol: (Füstölget) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Nekem meg gondjaim vannak, csak még nem tudom, hogy mi... A motor még mindig melegszik, ha nagyobb igénybevételnek van kitéve (értsd: 120Km/h), de nem túl, csak olyan 100 fok körülire. Termosztátot cseréltünk benne, azóta a melegedéskori gyengülés, erőtlenedés nem jelentkezik. Viszont elkezdett olyan morgó-roppanó hangot hallatni. Szépen, egyenletesen jár a motor, a fogyasztás 6l alatt van stabilan, de ez a fémes zaj megvan. Szerelőm azt mondja, hogy a vízpumpának, görgőknek nem ilyen a hangjuk. Próbáljuk kilegelni, hogy mi lehet. Szétborítottuk a vezérműszíjat és egyelőre még csak az egyik feszítőt cseréltük. Nagyon gatya volt, de nem az adta a hangot. Megyünk sorban: Másik görgő, vízpumpa, szíj. A melegedés miatt leszedjük a hengerfejet is és felköszörültetjük, illetve nyomáspróbázzuk. (Szerelőm szerint a tömítés mehetett el gyufáért.) Ha a fentiek nem oldják meg a morgást, akkor csak a kar széttárása marad. Csak alapjáraton hallom (egyébként ugye hangos a motor), ezért egy tipp erejéig felmerül a turbó is. Időnként volt olyan érzésem, mintha nem menne a turbó, de ez persze csak benyomás. Kézzel benyúlva a tengely forgatható, nem szutykos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem, diesel astra vásárlását tervezem jelenleg c20ne-m van de rengeteget megyek a városban és takarékossági okokból szeretnék váltani.Nem igazán ismerem a motorválasztékot ebben kérnék tanácsot. <_< Annyit mondtak hogy csak isuzu td-ben gondolkodjak.ja igen F astra az amit tervezek. persze késöbb szeretném picit izmositani, úgy szeretnék motort választani.tudom hogy a vw nem kell versenyre tuning terén,de mégis melyik motort ajánljátok,mert láttam már td-böl 82-70-75 lovas adatokat is és nem tudom melyik a legjobb motor ezek közül. előre is köszönöm a segÍtséget! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 persze késöbb szeretném picit izmositani, Ez többe fog kerülni mint amit megspórolsz az üzemanyagon. Mennyit eszik az ne-d most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Az forgalomtól függ, de ha nincsen nagy dugó ami úgye 1 évben egyszer van ,akkor olyan 8,5-9.Ha bekapok egy Ízes dugót akkor 10 de volt hogy 11litert is bekajált a kicsike és akkor még nem is beszéltünk arról amikor lenyomom a gázt jobban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Nehogy azt hidd a dízellel jobban jársz városban (pláne ha sokat járatod hidegen rövid idő múlva dobhatod is ki akármilyen jót kapsz a pénzedért), az enyém ésszel hajtva is 5-7 közt kajol, télen akár 8-at is. Esetleg 1.7-1.9 CDTi mocist nézz (150-175 paci) ha nagyon rohangálni akarsz, vagy cserélj benne motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Nehogy azt hidd a dízellel jobban jársz városban (pláne ha sokat járatod hidegen rövid idő múlva dobhatod is ki akármilyen jót kapsz a pénzedért), az enyém ésszel hajtva is 5-7 közt kajol, télen akár 8-at is. Esetleg 1.7-1.9 CDTi mocist nézz (150-175 paci) ha nagyon rohangálni akarsz, vagy cserélj benne motort. De ilyen motorok nincsenek F astrában. Nekem télen sem evett 6.5 nél többet, pedig sokat járok városban. Nem sok a különbség város-országut-autópálya között. 5.5-6.5 között ingadozik. A max. fogyasztásom eddig 6.7 volt télen, csak város, szinte mindig megpakolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 De ilyen motorok nincsenek F astrában. Az Isuzut is bele tudták pakolni, egy Fiaté se komoly problem -elvégre is a G-ben már volt. Amúgy meg helyzet adja a fogyasztást, van amikor koromfelhő van az ember mögött mert hiába a jófajta téli gumi -egyszerűen kipörög a havon-jégen és lehet gyakorolni a WRC-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Az Isuzut is bele tudták pakolni, egy Fiaté se komoly problem -elvégre is a G-ben már volt. No, a Fiat dízel nem akármi! Olyan krampácsolást produkált, hogy majd kiesett a tömés a fogamból amíg nálam volt kb. 5 napra! Álmomban se jöjjön elő! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem, diesel astra vásárlását tervezem jelenleg c20ne-m van de rengeteget megyek a városban és takarékossági okokból szeretnék váltani.Nem igazán ismerem a motorválasztékot ebben kérnék tanácsot. <_< Annyit mondtak hogy csak isuzu td-ben gondolkodjak.ja igen F astra az amit tervezek. persze késöbb szeretném picit izmositani, úgy szeretnék motort választani.tudom hogy a vw nem kell versenyre tuning terén,de mégis melyik motort ajánljátok,mert láttam már td-böl 82-70-75 lovas adatokat is és nem tudom melyik a legjobb motor ezek közül. előre is köszönöm a segÍtséget! :huh: isuzu , ezt lehet később izmosítani, csak a kérdés az hogy találsz-e jó állapotút. anno 5éve én is minden áron isuzut akartam, aztán belefáradtam a sok leharcolt verda nézegetésébe és vettem 1 .7xdtl-t nem bántam meg. a fogyi városban jó erős 6-os télen felette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ha jól tudom akkor az isuzu az a 82le? Megpróbálok valami jót kifogni 95-96 nál öregebbet úgysem szeretnék vásárolni,csak hát a másik bökkenő az ,hogy 3 ajtósat szeretnék ami igen ritka <_< A másik bajom hogy egyszer volt dizel autóm egy uno 1.3d :D szóval nem nagyon értek hozzá ,de ha nagyon csattog kerreg csupa olaj akkor nem veszem meg :huh: Köszönöm a válaszokat segítettek ,már tudom hogy merre induljak s hogy kb mire számithatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ha jól tudom akkor az isuzu az a 82le? Megpróbálok valami jót kifogni 95-96 nál öregebbet úgysem szeretnék vásárolni,csak hát a másik bökkenő az ,hogy 3 ajtósat szeretnék ami igen ritka <_< A másik bajom hogy egyszer volt dizel autóm egy uno 1.3d :D szóval nem nagyon értek hozzá ,de ha nagyon csattog kerreg csupa olaj akkor nem veszem meg :huh: Köszönöm a válaszokat segítettek ,már tudom hogy merre induljak s hogy kb mire számithatok. Igen, 82. Egy 1.3D és egy 1.3 MultiJet két külön fogalom. A MultiJet alacsony fordulaton ugyanolyan "dízel"-hangú mint az Opelé vagy az Isuzué de taposs oda 2000 körüli fordulatnál és megtudod mi a különbség a kettő közt. Tép mint az állat, az asszonyé legalábbis bár az Panda. Bocs, tudom OFF csak a különbségeket akartam ecsetelni. Hozzátéve ha nem a komoly erőn és a pörgősségen van a hangsúly akkor ajánlom az X17DTL mocit, nem egy nagy ménes de nem eszi meg a gatyád és nem is egy bajos motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hozzátéve ha nem a komoly erőn és a pörgősségen van a hangsúly akkor ajánlom az X17DTL mocit, nem egy nagy ménes de nem eszi meg a gatyád és nem is egy bajos motor. Ez így igaz. ÁMEN. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Segítségre lenne szükségem. Ma d.u. hosszabb útra indulok a ménessel (X17DTL) és át szeretném nézni picit az autót. Mit nézzek meg, mi az ami megszivathat stb...köszi elôre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Tankold fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Tankold fel! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Tankold fel! Rövid és velôs, ugyanakkor megnyugtató <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Segítségre lenne szükségem. Ma d.u. hosszabb útra indulok a ménessel (X17DTL) és át szeretném nézni picit az autót. Mit nézzek meg, mi az ami megszivathat stb...köszi elôre is! Guminyomás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts