afonya Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 A víz fogyás nálam is jelentkezett, de sajnos tudom az okát. A radiátoromból szivárog a wasser, a tünetek a következők: csökken a szint a kiegyenlítőtartályban, furcsa folt jelent meg a szőnyegen a lábtérnél mindkét oldalon, jellegzetes fagyállószag terjeng a kocsiban amikor sokat áll a napon. A termosztáttal semmi bajom, teszi a dolgát. 1xűen rengeteg a víz a rendszerben és nem bírja felforralni. :lol: Most jut eszembe (akarom mondani a fejembe), egyszer karácsonyi dugóban indult be a ventilátorom, olyan 100 fok körül. Ez másfél órás dugóban araszolás. (pontosabban Erzsébet Híd, Fogarasi Úti tacskó viszonylaton Kb. 3 óra) a Keleti pu. mellet következett be. Csodálkoztam is mi ez a zúgás? :lol: Azóta nem hallottam felőle, remélem még megvan. :lol:
Reeckatee Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 JOhnny.....elpártoltál??? :lol: Nem hiszem el, hogy Dezső és Morzsa elvette tölünk a megrögzött dízeles JOhnnyt... :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Elküldve Augusztus24, 2008 JOhnny.....elpártoltál??? :lol: Nem hiszem el, hogy Dezső és Morzsa elvette tölünk a megrögzött dízeles JOhnnyt... :lol: Hehe!Dehogy! :lol: Morzsa városi szórakozós autó,de Dezső minig az első marad.Ezért is került haza,mert itt garázsban pihen,anyámék meg nem használják olyan sokat,pesten meg nem lenne szivem szétküldeni azokon a "fantasztikus" utakon.
Reeckatee Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Na mi van, mindenki tultett az olajkályhákon vagy csak hibátlanul müxik az egész??? :lol:
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Na mi van, mindenki tultett az olajkályhákon vagy csak hibátlanul müxik az egész??? :lol: Elég baj lenne ha állandóan szerelni kéne az Original Deutschen Technic kócmócot...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Dezső letekert több mint 1000km anyámékkal nyaraláskor. Apám röhögve konstatálta,hogy 4,5l-5l volt a fogyi. :lol:
afonya Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Ami azt illeti a multhónapban én is menten a Hintajjal vagy 1500 Km-t, bár nem egyhuzamban, hanem háromfelé osztva. Sajnos egy kicsit megviselte. Nyomjelzős lett. :lol: :lol: (Füstölget)
Dovi Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Nekem meg gondjaim vannak, csak még nem tudom, hogy mi... A motor még mindig melegszik, ha nagyobb igénybevételnek van kitéve (értsd: 120Km/h), de nem túl, csak olyan 100 fok körülire. Termosztátot cseréltünk benne, azóta a melegedéskori gyengülés, erőtlenedés nem jelentkezik. Viszont elkezdett olyan morgó-roppanó hangot hallatni. Szépen, egyenletesen jár a motor, a fogyasztás 6l alatt van stabilan, de ez a fémes zaj megvan. Szerelőm azt mondja, hogy a vízpumpának, görgőknek nem ilyen a hangjuk. Próbáljuk kilegelni, hogy mi lehet. Szétborítottuk a vezérműszíjat és egyelőre még csak az egyik feszítőt cseréltük. Nagyon gatya volt, de nem az adta a hangot. Megyünk sorban: Másik görgő, vízpumpa, szíj. A melegedés miatt leszedjük a hengerfejet is és felköszörültetjük, illetve nyomáspróbázzuk. (Szerelőm szerint a tömítés mehetett el gyufáért.) Ha a fentiek nem oldják meg a morgást, akkor csak a kar széttárása marad. Csak alapjáraton hallom (egyébként ugye hangos a motor), ezért egy tipp erejéig felmerül a turbó is. Időnként volt olyan érzésem, mintha nem menne a turbó, de ez persze csak benyomás. Kézzel benyúlva a tengely forgatható, nem szutykos.
Balázs Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem, diesel astra vásárlását tervezem jelenleg c20ne-m van de rengeteget megyek a városban és takarékossági okokból szeretnék váltani.Nem igazán ismerem a motorválasztékot ebben kérnék tanácsot. <_< Annyit mondtak hogy csak isuzu td-ben gondolkodjak.ja igen F astra az amit tervezek. persze késöbb szeretném picit izmositani, úgy szeretnék motort választani.tudom hogy a vw nem kell versenyre tuning terén,de mégis melyik motort ajánljátok,mert láttam már td-böl 82-70-75 lovas adatokat is és nem tudom melyik a legjobb motor ezek közül. előre is köszönöm a segÍtséget! :huh:
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 persze késöbb szeretném picit izmositani, Ez többe fog kerülni mint amit megspórolsz az üzemanyagon. Mennyit eszik az ne-d most?
Balázs Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Az forgalomtól függ, de ha nincsen nagy dugó ami úgye 1 évben egyszer van ,akkor olyan 8,5-9.Ha bekapok egy Ízes dugót akkor 10 de volt hogy 11litert is bekajált a kicsike és akkor még nem is beszéltünk arról amikor lenyomom a gázt jobban. <_<
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Nehogy azt hidd a dízellel jobban jársz városban (pláne ha sokat járatod hidegen rövid idő múlva dobhatod is ki akármilyen jót kapsz a pénzedért), az enyém ésszel hajtva is 5-7 közt kajol, télen akár 8-at is. Esetleg 1.7-1.9 CDTi mocist nézz (150-175 paci) ha nagyon rohangálni akarsz, vagy cserélj benne motort.
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Nehogy azt hidd a dízellel jobban jársz városban (pláne ha sokat járatod hidegen rövid idő múlva dobhatod is ki akármilyen jót kapsz a pénzedért), az enyém ésszel hajtva is 5-7 közt kajol, télen akár 8-at is. Esetleg 1.7-1.9 CDTi mocist nézz (150-175 paci) ha nagyon rohangálni akarsz, vagy cserélj benne motort. De ilyen motorok nincsenek F astrában. Nekem télen sem evett 6.5 nél többet, pedig sokat járok városban. Nem sok a különbség város-országut-autópálya között. 5.5-6.5 között ingadozik. A max. fogyasztásom eddig 6.7 volt télen, csak város, szinte mindig megpakolva.
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 De ilyen motorok nincsenek F astrában. Az Isuzut is bele tudták pakolni, egy Fiaté se komoly problem -elvégre is a G-ben már volt. Amúgy meg helyzet adja a fogyasztást, van amikor koromfelhő van az ember mögött mert hiába a jófajta téli gumi -egyszerűen kipörög a havon-jégen és lehet gyakorolni a WRC-re...
epk947 Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Az Isuzut is bele tudták pakolni, egy Fiaté se komoly problem -elvégre is a G-ben már volt. No, a Fiat dízel nem akármi! Olyan krampácsolást produkált, hogy majd kiesett a tömés a fogamból amíg nálam volt kb. 5 napra! Álmomban se jöjjön elő! <_<
mörfi Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem, diesel astra vásárlását tervezem jelenleg c20ne-m van de rengeteget megyek a városban és takarékossági okokból szeretnék váltani.Nem igazán ismerem a motorválasztékot ebben kérnék tanácsot. <_< Annyit mondtak hogy csak isuzu td-ben gondolkodjak.ja igen F astra az amit tervezek. persze késöbb szeretném picit izmositani, úgy szeretnék motort választani.tudom hogy a vw nem kell versenyre tuning terén,de mégis melyik motort ajánljátok,mert láttam már td-böl 82-70-75 lovas adatokat is és nem tudom melyik a legjobb motor ezek közül. előre is köszönöm a segÍtséget! :huh: isuzu , ezt lehet később izmosítani, csak a kérdés az hogy találsz-e jó állapotút. anno 5éve én is minden áron isuzut akartam, aztán belefáradtam a sok leharcolt verda nézegetésébe és vettem 1 .7xdtl-t nem bántam meg. a fogyi városban jó erős 6-os télen felette.
Balázs Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Ha jól tudom akkor az isuzu az a 82le? Megpróbálok valami jót kifogni 95-96 nál öregebbet úgysem szeretnék vásárolni,csak hát a másik bökkenő az ,hogy 3 ajtósat szeretnék ami igen ritka <_< A másik bajom hogy egyszer volt dizel autóm egy uno 1.3d :D szóval nem nagyon értek hozzá ,de ha nagyon csattog kerreg csupa olaj akkor nem veszem meg :huh: Köszönöm a válaszokat segítettek ,már tudom hogy merre induljak s hogy kb mire számithatok.
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Ha jól tudom akkor az isuzu az a 82le? Megpróbálok valami jót kifogni 95-96 nál öregebbet úgysem szeretnék vásárolni,csak hát a másik bökkenő az ,hogy 3 ajtósat szeretnék ami igen ritka <_< A másik bajom hogy egyszer volt dizel autóm egy uno 1.3d :D szóval nem nagyon értek hozzá ,de ha nagyon csattog kerreg csupa olaj akkor nem veszem meg :huh: Köszönöm a válaszokat segítettek ,már tudom hogy merre induljak s hogy kb mire számithatok. Igen, 82. Egy 1.3D és egy 1.3 MultiJet két külön fogalom. A MultiJet alacsony fordulaton ugyanolyan "dízel"-hangú mint az Opelé vagy az Isuzué de taposs oda 2000 körüli fordulatnál és megtudod mi a különbség a kettő közt. Tép mint az állat, az asszonyé legalábbis bár az Panda. Bocs, tudom OFF csak a különbségeket akartam ecsetelni. Hozzátéve ha nem a komoly erőn és a pörgősségen van a hangsúly akkor ajánlom az X17DTL mocit, nem egy nagy ménes de nem eszi meg a gatyád és nem is egy bajos motor.
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Hozzátéve ha nem a komoly erőn és a pörgősségen van a hangsúly akkor ajánlom az X17DTL mocit, nem egy nagy ménes de nem eszi meg a gatyád és nem is egy bajos motor. Ez így igaz. ÁMEN.
Reeckatee Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Segítségre lenne szükségem. Ma d.u. hosszabb útra indulok a ménessel (X17DTL) és át szeretném nézni picit az autót. Mit nézzek meg, mi az ami megszivathat stb...köszi elôre is!
Reeckatee Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Tankold fel! Rövid és velôs, ugyanakkor megnyugtató <_<
epk947 Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Segítségre lenne szükségem. Ma d.u. hosszabb útra indulok a ménessel (X17DTL) és át szeretném nézni picit az autót. Mit nézzek meg, mi az ami megszivathat stb...köszi elôre is! Guminyomás!
Recommended Posts