mörfi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Nézted már az áramkörének a kapcs rajzát?Rájössz ha átnyálazod. Amúgy a fogyid nem rossz,de hogy mérted? Nekem pályás 130-140 és pesti dugozós,kihúzatós lett 5.2! :lol: nem néztem kapcs rajzot ,de az enyém ezt csinálja nem világít a lámpa ez tuti (de lehet hogy izzít) 130 (óra szerint néha több ) pályán, rendesen pakolva , balatoni körút alapjárathoz közel , 20-30km kb sacc, 23lit 500km, na ezért nem akartam leírni, és kanna tankolás itthon :lol: a himba törés pedig 1 hengernél nem törhet mindkettő 1szerre , másik hengernél is törni kellett volna ha a vezérlés a hibája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 nem néztem kapcs rajzot ,de az enyém ezt csinálja nem világít a lámpa ez tuti (de lehet hogy izzít) 130 (óra szerint néha több ) pályán, rendesen pakolva , balatoni körút alapjárathoz közel , 20-30km kb sacc, 23lit 500km, na ezért nem akartam leírni, és kanna tankolás itthon :lol: a himba törés pedig 1 hengernél nem törhet mindkettő 1szerre , másik hengernél is törni kellett volna ha a vezérlés a hibája. Nem lehet, hogy a hidrotőke akadt ki alatta, mert már nagyon kopott, ahogy mondtad előrébb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Nem lehet, hogy a hidrotőke akadt ki alatta, mert már nagyon kopott, ahogy mondtad előrébb? Felakadhat az mástól is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 130 (óra szerint néha több ) pályán, rendesen pakolva , balatoni körút alapjárathoz közel , 20-30km kb sacc, 23lit 500km, na ezért nem akartam leírni, és kanna tankolás itthon :lol: Én is abból nyomom,ne aggódj,azért kérdeztem,mert ennél nincs pontosabb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Sziasztok! Itt most újonc vagyok de már régi opelos. Van egy diesel Astra-m, 17 DTL. Lényeg a lényeg, 2 hete rendesen üzemmeleg motornál az első hengernél a szelephimbák eltörtek, csak annyit vettem észre belőle hogy az autónak megváltozott a hangja, gyengébb lett, de üzemképes maradt. A két új himbát beraktam és a motor úgy üzemel mint előtte. Mi lehetett a hiba oka???? ( Én egyszerűen csak anyagfáradásra gondolok, megrepedhetett és eltört ) Köszike előre is! :lol: Olajat mikor cseréltél, és milyet öntöttél bele? Elképzelhető, hogy valami dzsuva letömítette a hidrotőkét és kitámasztott, mint ahogyan azt neki kell is, csak rosszkor? Én, bár sajnos tudom hogy nagy meló, kiszedegetném és kimosnám őket egyesével, és olajat is cserélnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 J0hnny, kell hozzá valami spéci szerszám,vagy házilag is szétszedhető? :lol: Megcsinálnám a régit.. Milyen van neked? Bár szerintem a nagyobbik lesz,a Bosch. Elvileg két anya fogja(M5 aszem)a házat az öngyi hátulján.Hossz irányban tudod szétszedni,nem bonyolult.A bendix csavarjai be szoktak gyógyulni(3db kereszthornyos M6) és gyárilag kék csavar rögzítővel is be van kenve,én ütvecsavarhúzóval szedtem szét.Ha szét jön az egész,utána mindent elmosni brigiben tisztára,keféket cserélni,esetleg a csapágyat a ház elejében(bronzfészkes,óvatosan üsd)aztán hőálló zsírral rakd össze. Sima mezei LZS2 nem lesz jó,mert hő hatására azonnal elfolyik majd és nem marad kenése hosszútávon. Ha kész vagy vele érdemes satuba fogva egy akksiról kipróbálni bika kábellel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Milyen van neked? Bár szerintem a nagyobbik lesz,a Bosch. Elvileg két anya fogja(M5 aszem)a házat az öngyi hátulján.Hossz irányban tudod szétszedni,nem bonyolult.A bendix csavarjai be szoktak gyógyulni(3db kereszthornyos M6) és gyárilag kék csavar rögzítővel is be van kenve,én ütvecsavarhúzóval szedtem szét.Ha szét jön az egész,utána mindent elmosni brigiben tisztára,keféket cserélni,esetleg a csapágyat a ház elejében(bronzfészkes,óvatosan üsd)aztán hőálló zsírral rakd össze. Sima mezei LZS2 nem lesz jó,mert hő hatására azonnal elfolyik majd és nem marad kenése hosszútávon. Ha kész vagy vele érdemes satuba fogva egy akksiról kipróbálni bika kábellel. Igen Bosch volt benne. Köszi az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Olajat mikor cseréltél, és milyet öntöttél bele? Elképzelhető, hogy valami dzsuva letömítette a hidrotőkét és kitámasztott, mint ahogyan azt neki kell is, csak rosszkor? Én, bár sajnos tudom hogy nagy meló, kiszedegetném és kimosnám őket egyesével, és olajat is cserélnék Nem nagyon régen, pár hónapja cseréltem benne olajat. Valvolin DuraBlend félszintetikus van most benne. és azóta 8750 km-t futott. Elviekben ennek az olajnak 12500 km ig lazán ki kell hogy bírja. Igen a hidrotőke van amikor megmakacsolja magát és beáll, kitámaszt csak épp rosszkor. Háát igen az nem kis munka lenne most mégegyszer szétszedni és külön külön kimosogatni a tőkéket. Esetleg az is jó megoldás lenne hogy ojacsere előtt motortisztító adalékot önteni hozzá üzemmeleg állapotban, ezzel így 5-10 percet alapjáraton járatni és aztán lecserélni az oljat. Ez olyan adalék ami oldja az esetleges olajsarat és egyéb nem kívánatos dolgot. Kitisztítaná ez a hidrotőkéket????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Porlasztócsúcsokat kb hány ezer kilóméter után lenne esedékes kicseréni? Van erre gyakorlati tapasztalat? Tudom hogy több mindentől függ,de...... :lol: Az új csúcsokat a beszerelés előtt be kell mérni, vagy ez nem szükséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Porlasztócsúcsokat kb hány ezer kilóméter után lenne esedékes kicseréni? Van erre gyakorlati tapasztalat? Tudom hogy több mindentől függ,de...... :lol: Az új csúcsokat a beszerelés előtt be kell mérni, vagy ez nem szükséges? Azt a motor tisztító adalékot én nem önteném bele, és pláne nem indítanám be. Gondold el, hogy lemossa az olajat, onnan ahol kellene hogy legyen. :lol: A másik a 12.000, Km szerintem egy dieselnek sok egy olajjal, pláne egy ilyen "réginek" inkább 7.500, 10.000, Km. Bár ezt már az olajos topikban már néhányszor kitárgyaltuk. A porlasztócsúcsokat szerintem akkor kell cserélni amikor már nem megfelelő a porlasztási képe, és ezen beállítással sem lehet javitani a megfelelő mértékig. Ennek viszont nincsen kilóméterben meghatározható idelye. Függ a tankolt üzemanyag minőségétöl, a szűrő csere gyakoriságátol, és még nagyon sok mindentől. Természetesen az újat csak ellenörzés után szabad beszerelni, mert a nyitási nyomást be kell állítani. Egyébként lehet, csak ezen kell állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csocsesz Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Milyen van neked? Bár szerintem a nagyobbik lesz,a Bosch. Elvileg két anya fogja(M5 aszem)a házat az öngyi hátulján.Hossz irányban tudod szétszedni,nem bonyolult.A bendix csavarjai be szoktak gyógyulni(3db kereszthornyos M6) és gyárilag kék csavar rögzítővel is be van kenve,én ütvecsavarhúzóval szedtem szét.Ha szét jön az egész,utána mindent elmosni brigiben tisztára,keféket cserélni,esetleg a csapágyat a ház elejében(bronzfészkes,óvatosan üsd)aztán hőálló zsírral rakd össze. Sima mezei LZS2 nem lesz jó,mert hő hatására azonnal elfolyik majd és nem marad kenése hosszútávon. Ha kész vagy vele érdemes satuba fogva egy akksiról kipróbálni bika kábellel. Hol kapható hozzá szénkefe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Astra 1,7 DTL ; 82 Le, a porlasztó nyitónyomása hány bár??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Astra 1,7 DTL ; 82 Le, a porlasztó nyitónyomása hány bár??? :lol: 1,7 D (57 LE); 1,7 DR (60 LE); 1,7 DTL (68 LE) = 135 bár. Az Isuzu -nál (TC4EE1 82 LE) nem vagyok biztos, de azt hiszem ott is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 1,7 D (57 LE); 1,7 DR (60 LE); 1,7 DTL (68 LE) = 135 bár. Az Isuzu -nál (TC4EE1 82 LE) nem vagyok biztos, de azt hiszem ott is. Enyém nem Isuzu motoros. De asszem ott is 135 bár. Köszike!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Enyém nem Isuzu motoros. De asszem ott is 135 bár. Köszike!!! Ha 82LE-s, akkor annak kell lennie... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Hol kapható hozzá szénkefe? Boltban! :lol: Autvillamossági üzletben lehet venni,nálunk van ilyen kecsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Ha 82LE-s, akkor annak kell lennie... :lol: Háát itt most akkor nem értek valamit, én hiszek neked. Annó mikor megvettem a vasat zöldfülű koromban, nem tudtam hogy milyen motorral van szerelve Opel vagy Isuzu. És egyik Opleles szakszervízben a motorszám és az alvázszám alapján beazonosították nekem és azt modták hogy Opel motoros, és azt is hozzá tették hogy így ebből az összeállításból annó csak limitált darabszám jött ki a gyárból. Lehet hogy felültettek akkor.. De pl tegnap vettem rá új generátorszíjat, mondom hogy F Astra 1,7 DTL. Kérdi az eladó (márkaboltban) Opel motoros-e és van e benne gyári klíma. Mondtam neki igen Opel és klíma nincs, kikereste katalógusból és ment a raktárba s máris hozta a szíjat. szóval akkor bnem tudom mi van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Mi a motorkódod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Mi a motorkódod? Motorszámra gondolsz??? Megnézem majd s megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Megnéztem autodatában, az isuzunak 142 bár a nyitó nyomása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Megnéztem autodatában, az isuzunak 142 bár a nyitó nyomása. Ok! Köszike! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozoo Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Most csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy F Astrába utólag elektromos ablakemelőt be lehet -e építeni, s ha igen kb mennyit kóstál az ára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Most csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy F Astrába utólag elektromos ablakemelőt be lehet -e építeni, s ha igen kb mennyit kóstál az ára? :lol: Be lehet, gyári bontott kb 20-24 ezer. Meg van univerzális is de azok nem tudom mennyire megbízhatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Be lehet, gyári bontott kb 20-24 ezer. Meg van univerzális is de azok nem tudom mennyire megbízhatóak. Megbízhatósággal nincs gond, de a működési elv más. Lehet hogy hangos és/vagy lassú lesz. Bontottat ajánlott. De ez nem dízel téma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csocsesz Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Boltban! :lol: Autvillamossági üzletben lehet venni,nálunk van ilyen kecsón. Hol és mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts