Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Ne gyilkold. És sok a trafi. Amugy birja a 150 et. wow... Nem is gyenge. Még nem volt kihúzva 140 fölé. De 1szer még amikor fater vezette a kocsit akkor volt egy élesebb helyzet előzés szempontjából amikor a kedves 3as golfos elkezdte akkor tolni amikor mellette volt az autó szembe meg jöttek és 88-90ig lett húzva 3asból. de akkor már minden baja volt szegénynek
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 wow... Nem is gyenge. Még nem volt kihúzva 140 fölé. De 1szer még amikor fater vezette a kocsit akkor volt egy élesebb helyzet előzés szempontjából amikor a kedves 3as golfos elkezdte akkor tolni amikor mellette volt az autó szembe meg jöttek és 88-90ig lett húzva 3asból. de akkor már minden baja volt szegénynek Vannak ilyenek... :rolleyes:
epk947 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 wow... Nem is gyenge. Még nem volt kihúzva 140 fölé. De 1szer még amikor fater vezette a kocsit akkor volt egy élesebb helyzet előzés szempontjából amikor a kedves 3as golfos elkezdte akkor tolni amikor mellette volt az autó szembe meg jöttek és 88-90ig lett húzva 3asból. de akkor már minden baja volt szegénynek Nem versenyezni vele! Nem tesz jót az autódnak, és árt az egészségnek is!!! :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Nem versenyezni vele! Nem tesz jót az autódnak, és árt az egészségnek is!!! :rolleyes: Mondja ezt egy olyas valaki,akinek a szolid külső megjelenésű caravanjában egy C20NE dohog. ;)
Guest Sanci Elküldve Július6, 2008 Elküldve Július6, 2008 Ehhh XD tényleg rosszul fogalmaztam... szal sebességben mennyit lehetne kihozni belőle? XD :rolleyes: ;) ;) Én tavaly ahol lehetett is haladni toltam neki kilóharminccal és csak 30 mérföldkővel volt rövidebb a táv nekem mint neked...
Opeles90 Elküldve Július6, 2008 Elküldve Július6, 2008 Nem versenyezni vele! Nem tesz jót az autódnak, és árt az egészségnek is!!! :rolleyes: Dehogy versenyzek 90-100 kötzött nyomom országúton.
Guest Sanci Elküldve Július6, 2008 Elküldve Július6, 2008 Dehogy versenyzek 90-100 kötzött nyomom országúton. Én újabban még néha 90-nel se megyek csak ha már unom a tötymörgést, kicsit félek, hogy levillantanak. Az autópályát szinte folyamatosan 120-130 közt bírta gond nélkül pedig nem álltam meg sehol pihenőzni és tegyük hozzá az a 400 km az 400 km ebben a jó lágy időben...
Opeles90 Elküldve Július6, 2008 Elküldve Július6, 2008 Én újabban még néha 90-nel se megyek csak ha már unom a tötymörgést, kicsit félek, hogy levillantanak. Az autópályát szinte folyamatosan 120-130 közt bírta gond nélkül pedig nem álltam meg sehol pihenőzni és tegyük hozzá az a 400 km az 400 km ebben a jó lágy időben... Igen az azért nem kevés 1 húzamba a motornak. De az őszintét megmondom 1 hónapos jogsim van és én se kockáztatom szal 90-100között húzom. Fölé nem megyek soha. Jó kis régi OHC motor van benne ami sztem bírná a nyúzást de úgy vagyok vele ha nem muszáj akkor miért nyomjam neki. én szeretek vele úgy megállni hogy na ma nem kínoztam meg.
Opeles90 Elküldve Július6, 2008 Elküldve Július6, 2008 :rolleyes: ;) Ma vettem észre hogy a kocsi kilóméter számlálója rég túllépte a 370000. Km.-et. És még most sem köhécsel. Jó picit füstöl de azért húz mint a disznó ;) Hát mondhatjuk valóban.: Opel sosem kop el :lol:
Reeckatee Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 :rolleyes: ;) Ma vettem észre hogy a kocsi kilóméter számlálója rég túllépte a 370000. Km.-et. És még most sem köhécsel. Jó picit füstöl de azért húz mint a disznó :lol: Hát mondhatjuk valóban.: Opel sosem kop el :lol: Hát te a môgôtted jôvö autóból vezetsz, hogy csak most láttad meg??? :lol: Ha nem kekszeled az az autó még sokat ki fog bírni, amugy én 230valahányezer-nél voltam kétségbeesve, de a fórumon megnyugtattak, hogy ez még új autó ;)
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Hát te a môgôtted jôvö autóból vezetsz, hogy csak most láttad meg??? ;) Ha nem kekszeled az az autó még sokat ki fog bírni, amugy én 230valahányezer-nél voltam kétségbeesve, de a fórumon megnyugtattak, hogy ez még új autó :rolleyes: Nem a mögöttem levő autóból vezetek XD :lol: Csak tegnap ahogy pucolgattam a műszerfalat úgy nézem és leesett hogy milyen sok is az. Főleg egy 15 éves ótótól. Nem kekszelem szét a motorját. Első saját kocsi, de valahogy úgy akarom alakítani hogy az utolsó is legyen, mert más nekem nem kell. ;) :lol:
Reeckatee Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 ... mert más nekem nem kell. ;) :lol: Na ebben teljesen megegyezünk :rolleyes: ( csak Október óta van meg, de amennyire gazdaságos.... ;) )
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Na ebben teljesen megegyezünk :rolleyes: ( csak Október óta van meg, de amennyire gazdaságos.... ;) ) Igen. Tényleg gazdaságos. sok cucc fér bele nem zabál úgy mint 1 vett malac. És mondják sokan hogy "családi autó". Igaz... családi autó de van 1 fiatalos feelingje ami olyan mássá teszi az egész kocsit. És nem csak egy szimpla családivá. ;)
Reeckatee Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Igen. Tényleg gazdaságos. sok cucc fér bele nem zabál úgy mint 1 vett malac. És mondják sokan hogy "családi autó". Igaz... családi autó de van 1 fiatalos feelingje ami olyan mássá teszi az egész kocsit. És nem csak egy szimpla családivá. :rolleyes: Akkor szakadt le a pofám mikor úgy az elsô, mint a hátsó felfüggesztést felújitottuk valamint a munkadíjat 24000HUF-nak megfelelô román pénzecskébôl sikerült megoldanom...egyszóval ez az autó ingyen van ;)
epk947 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 "Nem versenyezni vele! Nem tesz jót az autódnak, és árt az egészségnek is!!!" Mondja ezt egy olyas valaki,akinek a szolid külső megjelenésű caravanjában egy C20NE dohog. :rolleyes: Pontosan azért mondom én! Keményebb előzéseknél könnyen póruljárhat aki nem jól méri fel a lehetőséget, és ráadásul tartalék kraftot sem tud mozgósítani. Ha valaki nehezen tűri a kamoinok mögötti tempót (mint én) akkor vegyen erősebb autót... Ma már nem ár kérdése ezen a szinten...
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Pontosan azért mondom én! Keményebb előzéseknél könnyen póruljárhat aki nem jól méri fel a lehetőséget, és ráadásul tartalék kraftot sem tud mozgósítani. Ha valaki nehezen tűri a kamoinok mögötti tempót (mint én) akkor vegyen erősebb autót... Ma már nem ár kérdése ezen a szinten... hát az 1.7D motort ha nem tapossák agyon akkor van tartalék erő. Jaj Jaj de még mennyi. :rolleyes:
afonya Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 hát az 1.7D motort ha nem tapossák agyon akkor van tartalék erő. Jaj Jaj de még mennyi. ;) Pontosan melyik Lóra gondoltál az Ötvenhétből? ;) A saját tapasztalatom szerint lehetne még néhány telivér a ménesben, néha elkélne a segítségük. :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Pontosan melyik Lóra gondoltál az Ötvenhétből? B) A saját tapasztalatom szerint lehetne még néhány telivér a ménesben, néha elkélne a segítségük. :rolleyes: 57 ló??? Hát... akkor a tiedből 3 ló elszaladt?? ;) ;) :lol: :lol: :lol: mert az enyém 44 Kilowattos és átszámítva 60 paci. Aztán ha az ember vigyáz rá az a 60 ló nem 60 sovány gebe 60 lipicai :D
afonya Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 57 ló??? Hát... akkor a tiedből 3 ló elszaladt?? :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: mert az enyém 44 Kilowattos és átszámítva 60 paci. Aztán ha az ember vigyáz rá az a 60 ló nem 60 sovány gebe 60 lipicai :D Az az érzésem, hogy a ménesemből nem csak 3 szaladt világgá. :lol: Egyébként szó szerint vettem az 1.7 D jelzést, mert az valóban csak 57 LE, a DR már, azzal az ominózus hárommal, erősebb (bár ember még nem tudta megindokolni, hogy mitöl). B)
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Az az érzésem, hogy a ménesemből nem csak 3 szaladt világgá. :lol: Egyébként szó szerint vettem az 1.7 D jelzést, mert az valóban csak 57 LE, a DR már, azzal az ominózus hárommal, erősebb (bár ember még nem tudta megindokolni, hogy mitöl). :lol: DR??? őh nagy Opeles vagyok hé de most ezzel újat mondtál. Mi az a DR? ;) ;) :lol: ez nekem kimaradt :rolleyes:
afonya Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 DR??? őh nagy Opeles vagyok hé de most ezzel újat mondtál. Mi az a DR? ;) ;) :lol: ez nekem kimaradt :rolleyes: Motor kót. 17D = 57 LE 17DR = 60 LE C14NZ = 60LE C14SE = 80Le Ésígytovább. :lol: A motorszám része, ezzel keztődik. Így lehet beazonosítani a motor pontos típusát, kiépítettségét, működési rendszerét. Az alvázszámok is hasonlóan "beszédes számok" -ból álnak. A karosszéria változattól a gyártási év, hely, sokmindent elmondanak.
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Motor kót. 17D = 57 LE 17DR = 60 LE C14NZ = 60LE C14SE = 80Le Ésígytovább. :lol: A motorszám része, ezzel keztődik. Így lehet beazonosítani a motor pontos típusát, kiépítettségét, működési rendszerét. Az alvázszámok is hasonlóan "beszédes számok" -ból álnak. A karosszéria változattól a gyártási év, hely, sokmindent elmondanak. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa éééértem már.;) köszi az okítást. :rolleyes: Akkor nekem 1.7DR motor van benne ezexerint. De még megkuksizom a motorkódot.;) Olvastátok már a totalcar oldalán a kombi astráról azt a kis írást? " olcsó családi partner... " címen? vannak abba is érdekességek
Guest Sanci Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Olvastátok már a totalcar oldalán a kombi astráról azt a kis írást? " olcsó családi partner... " címen? vannak abba is érdekességek Körbenézegettem de ilyen cím alatt nem találtam egy írást sem, tudnád kicsit pontosítani? Milyen érdekességekre gondolsz? Azzal a 60 lóval húz mint a disznó? Hm, nekem a 68 lóval se úgy vettem észre vagy csak egyszerűen nem érzem annyira a gyorsulást. 1.8 GTE, 1.9/2.0 OPC -na az húz barátom! Csak ember legyen a volánnál aki kordában is tudja tartani azt a ménest...
Opeles90 Elküldve Július7, 2008 Elküldve Július7, 2008 Körbenézegettem de ilyen cím alatt nem találtam egy írást sem, tudnád kicsit pontosítani? Milyen érdekességekre gondolsz? Azzal a 60 lóval húz mint a disznó? Hm, nekem a 68 lóval se úgy vettem észre vagy csak egyszerűen nem érzem annyira a gyorsulást. 1.8 GTE, 1.9/2.0 OPC -na az húz barátom! Csak ember legyen a volánnál aki kordában is tudja tartani azt a ménest... Figyu... Én úgy érzem hogy húz mint a disznó, most lehet azért mondom mert 1 hónapja vezetem mert 1 hónapos kb a jogsim, és előtte meg egy kivénhedt swiftet vezettem amíg tanultam. És nekem az volt az amit megszoktam. Küldöm a linket amúgy.: http://totalcar.hu/tesztek/fastratd/ Az érdekeset úgy értem hogy... soxor fikázza az író és érdekes hogy milyen dolgokat ír.
Recommended Posts