Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Mondjuk 8000-nel meghallgatnám szívesen annak a Kadettnek a hangját, na meg szép kis filmet lehetne forgatni a szanaszét repkedô belsô motor alkatrészekröl :rolleyes: óóó max. felmegy 3-4 ezerig. és slussz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 X17DTL Nem nagyon pörgetem. Ugy 2000-2500 nál váltok. Néha ha gyorsítok, 3500 ig. Én is halálra kiméltem az ótót, 1500-2000 nél vátottam ("öreg autó nem verseny gép" alapon) aztá csak azt kezdtem észrevenni, hogy az autó nem igazán akar menni, füstöl mint a szakramentum...stb 2 hónapja oda-oda lépek neki, a különbség valami elképesztô :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Én is halálra kiméltem az ótót, 1500-2000 nél vátottam ("öreg autó nem verseny gép" alapon) aztá csak azt kezdtem észrevenni, hogy az autó nem igazán akar menni, füstöl mint a szakramentum...stb 2 hónapja oda-oda lépek neki, a különbség valami elképesztô ;) Nem azt mondtam hogy hogy baromira kímélem. Álltalában igy használom. Amugy elég sokat autópályázom, na ott kitisztul szépen belőle a koksz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Nem azt mondtam hogy hogy baromira kímélem. Álltalában igy használom. Amugy elég sokat autópályázom, na ott kitisztul szépen belőle a koksz. :rolleyes: Csak magamból példázódtam...nem verekedni akartam, bocsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Csak magamból példázódtam...nem verekedni akartam, bocsi ;) Miben játszunk? Évjárat. 96 os. Én nyertem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Miben játszunk? Évjárat. 96 os. Én nyertem. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Egy dieselen vajon hogy szól egy Sportkipufogó rendszer...? Sokan azt mondják hogy traktor hangja lenne. De láttam már olyat és alig változott a hangja. Bár az lehet hogy csak egy vég volt rajta és semmi dob semmi rendszer. Valakinek valami tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Egy dieselen vajon hogy szól egy Sportkipufogó rendszer...? Sokan azt mondják hogy traktor hangja lenne. De láttam már olyat és alig változott a hangja. Bár az lehet hogy csak egy vég volt rajta és semmi dob semmi rendszer. Valakinek valami tapasztalat? Semmi értelme ilyenre költeni dízel esetében. Egy szép véget kell venni a gyári dob végére és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Semmi értelme ilyenre költeni dízel esetében. Egy szép véget kell venni a gyári dob végére és kész. És persze kidobni a katit, ezzel meg is van a sportkipuff hatás. Meg persze a hang is változik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Semmi értelme ilyenre költeni dízel esetében. Egy szép véget kell venni a gyári dob végére és kész. enyimén olyan tipikus opeles. ;) úgy ahogy van le van hajlítva a cső vége. Néha Néha ott hagy egy koromfoltot magaalatt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 enyimén olyan tipikus opeles. ;) úgy ahogy van le van hajlítva a cső vége. Néha Néha ott hagy egy koromfoltot magaalatt :rolleyes: Mondjuk ugy, hogy diszkréten el van rejtve. Én igy hagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Mondjuk ugy, hogy diszkréten el van rejtve. Én igy hagyon. jólvan ez így.;) tegnap egy kettes Swift még gyorsulgatni akart... De látszik hogy "ért" az autók motorjához. Egy Szívódízelt hív ki egy 1.3as benzines ellen. Okos :rolleyes: hagytam is a francba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 jólvan ez így.;) tegnap egy kettes Swift még gyorsulgatni akart... De látszik hogy "ért" az autók motorjához. Egy Szívódízelt hív ki egy 1.3as benzines ellen. Okos :rolleyes: hagytam is a francba Hívd csak ki egy roncsderbi-re ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 És persze kidobni a katit, ezzel meg is van a sportkipuff hatás. Meg persze a hang is változik. :rolleyes: A kati az a lapos derótból szôtt izé??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 A kati az a lapos derótból szôtt izé??? :rolleyes: áááá még lenne 1 karc a kocsin. XD Suzuki meg totálkár ;) ;) :lol: őőő a kati az nem a katalizátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 őőő a kati az nem a katalizátor? De. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 De. :rolleyes: De akkor az lessz az ugy-e? Amugy nem gáz ha levevôdik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 De akkor az lenne ugy-e? Amugy nem gáz ha levevôdik? Igen a katalizátor. Amugy gáz , ha észreveszik. :rolleyes: Ezért kell csak kibelezni, és megmarad a dobja. Amugy JOhnny tud tapasztalatokkal szolgálni ezen a téren. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Igen a katalizátor. Amugy gáz , ha észreveszik. :rolleyes: Ezért kell csak kibelezni, és megmarad a dobja. Amugy JOhnny tud tapasztalatokkal szolgálni ezen a téren. ;) :lol: A k.a. kibocsájtás mennyivel lessz kokszosabb??? Vannak negatív tapasztalataim a müszaki vizsgával kapcsolatosan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 A k.a. kibocsájtás mennyivel lessz kokszosabb??? Vannak negatív tapasztalataim a müszaki vizsgával kapcsolatosan :rolleyes: Passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Jövő hónapban zöldkártya, aztán én is kidobatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 óóó jeee kereken 2 hét múlva megyünk a családdal a balatonra az opellel, mert jól pakolható :rolleyes: Debrecen-Siófok. M3 M7 várom nagyon ;) Legalább ki lesz égetve a kipufogó is. Szerintetek egy 93as kímélt gép amibe igaz már van több mint 350ezer Km. mennyit bírna vinni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 óóó jeee kereken 2 hét múlva megyünk a családdal a balatonra az opellel, mert jól pakolható ;) Debrecen-Siófok. M3 M7 várom nagyon :lol: Legalább ki lesz égetve a kipufogó is. Szerintetek egy 93as kímélt gép amibe igaz már van több mint 350ezer Km. mennyit bírna vinni??? Max 5 személyt, és nem kevés pakkot. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Max 5 személyt, és nem kevés pakkot. :lol: :lol: Ehhh XD tényleg rosszul fogalmaztam... szal sebességben mennyit lehetne kihozni belőle? XD :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Ehhh XD tényleg rosszul fogalmaztam... szal sebességben mennyit lehetne kihozni belőle? XD :rolleyes: ;) ;) Ne gyilkold. És sok a trafi. Amugy birja a 150 et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts