mörfi Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Azzal pedig akár 2 vagy 3 kilométerrel távolabbra jutsz. :) Talán :) de nem valószínű :arrow: úgy szórakoznak az árakkal ahogy macsaka az egérrel :twisted: 1 a lényeg az USA-ban olcsó legyen. Ezt a vílág piaci árakra értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Szerintem is ez lehet az ok, izzító gyergya csere ha lehet 1-ből 4-et, vagy pedig a porlasztó csúcsok valamelyke csak folyik és nem porlaszt. De inkább izzító hiba, szerintem az adagolót hagyd későbre. Próbáld le a izzítókat elsőnek. Szerintem is izzítógyertya. Ha a porlasztó OFF "szar" ON akkor hangos és nincs ereje a motornak. Izzítót próbázd le, majd az eredményt írd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Sziasztok egy hatalmas nagy kérdésem lenne Diesel Opel ügyben .. Az a hibajelenség,hogy a motor mikor beindul egyfolytában rázkódik és nagyon füstöl.. De nem kékes füstöt.... ha nem olyan szokványos diesel füstöt de most mégjobban esetleg ti milyen hibára gondolnátok ? Adagoló ? talán ? vagy mit tanácsoltok mit nézzek meg ?? Ha nem az izzító, akkor adagoló :) ...de bizotos, hogy az izzító lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 szerintem is izzitó, de azt ki tudod otthon mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 szerintem is izzitó, de azt ki tudod otthon mérni. A diesel csak megy, és megy, hiba nélkül? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Itt a tél és az első fagyok. Mindenkinek megy a kis Doxája :?: A fagyálló és téligumi cserén túl vagytok már :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Sanyi! A párásodást kiküszöböltem. Azt tettem, amit mondtál= pollenszűrő csere nélkül is megszünt az első szélvédő párásodása :) Azért kicserélem a pollenszűrőt, csak így teljes a mutatvány :D :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Itt a tél és az első fagyok. Mindenkinek megy a kis Doxája :?: A fagyálló és téligumi cserén túl vagytok már :?: Hát még csak a kezdet még nincsenek igazi fagyok.Ilyenkor még a rossz dizil is gerjed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Hát még csak a kezdet még nincsenek igazi fagyok.Ilyenkor még a rossz dizil is gerjed. Képzeld, fázik/fázogat az önindítóm, :) Ez nagyon rossz nekem, mert abszolult nem terveztem már idén ennek bolygatását :) Reggel első indításnál olyan,mintha aludna a kicsike. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Kedves Sanyo! A mailedben küldött címről a válasz levelem lepattan. Töröld a felesleges elemeket, hogy legyen hely a levelemnek. üdv: Fekosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Még az enyém is indul! Ez lesz az első közös telünk! Még bizakodom! Kellemes izzítást fiúk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Képzeld, fázik/fázogat az önindítóm, :) Ez nagyon rossz nekem, mert abszolult nem terveztem már idén ennek bolygatását :) Reggel első indításnál olyan,mintha aludna a kicsike. :D Az pedig gáz ,mert jó aksi és önindító nélkül csak szenved a moci és elöbb vagy útóbb megadja magát, persze mikor nem várja az emberke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Az pedig gáz ,mert jó aksi és önindító nélkül csak szenved a moci és elöbb vagy útóbb megadja magát, persze mikor nem várja az emberke. Az akksi zsír :D Exide van benne, tavaly ilynekor kapta a kicsike :) Az önindító még nem volt babrálva, legalábbis én még nem csináltam, de most úgy tűnik, hogy muszáj lesz :D A moci jó, már csak az adagoló és az önindító van hátra. Na meg persze a futómű és kész a zsír verda :P :) :D Anyagilag ez elég megterhelő volt :twisted: :twisted: :twisted: Most gáz egy kicsit az önindítóm :oops: ,de azért elindul, csak lusta és nehezen pörög fel :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Megkérlek titeket, hogy hagyjátok fel a piramisépítéssel - hozzásólás>válasz>viszontválasz>stb... -. Kösziii :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Megkérlek titeket, hogy hagyjátok fel a piramisépítéssel - hozzásólás>válasz>viszontválasz>stb... -. Kösziii Miért baj az, ha "idézetben" válaszolunk egymásnak :?: Szívesen :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Miért baj az, ha "idézetben" válaszolunk egymásnak :?: Szívesen :!: nem az a baj hanem az hogy nagyon kényelmetlen fél oldalnyi idézgetést végigolvasni és ezáltal elvész a lényegi mondanivalo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 nem az a baj hanem az hogy nagyon kényelmetlen fél oldalnyi idézgetést végigolvasni és ezáltal elvész a lényegi mondanivalo rendben mester :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Hát azt hiszem én is beszaladok a málnásba :arrow: csúszik az ékszíjam, nyikorog mint állat főleg mikor hideg van (már meg van az új csak felkéne tenni) :arrow: kifúj a kipufogó már hetek óta :arrow: a rezgés csillapítónál vagy láng nyelőnél kinek hogy tetszik, csak cserélni lehet :arrow: olaj csere :arrow: a hengerfej alól megint elkezdett szivárogni a fagyáló :arrow: a nyári gumit gajra vágtam úgy hogy f...a karácsony lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Hát azt hiszem én is beszaladok a málnásba :arrow: csúszik az ékszíjam, nyikorog mint állat főleg mikor hideg van (már meg van az új csak felkéne tenni) :arrow: kifúj a kipufogó már hetek óta :arrow: a rezgés csillapítónál vagy láng nyelőnél kinek hogy tetszik, csak cserélni lehet :arrow: olaj csere :arrow: a hengerfej alól megint elkezdett szivárogni a fagyáló :arrow: a nyári gumit gajra vágtam úgy hogy f...a karácsony lessz. :) háp igen, az avtóra néha kell költeni... van ez így Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 :) háp igen, az avtóra néha kell költeni... van ez így Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Nekem meg valószínűleg a kinyomócsapágyammal van valami. Hidegen, indítás után ha nem nyomom ki a kupplungot, akkor nyikorgó-nyüszörgő (vagy milyen) hangot ad. Jól sejtem a hibát? Mekkora költségre számíthatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Nekem meg valószínűleg a kinyomócsapágyammal van valami. Hidegen, indítás után ha nem nyomom ki a kupplungot, akkor nyikorgó-nyüszörgő (vagy milyen) hangot ad. Jól sejtem a hibát? Mekkora költségre számíthatok? Jól sejted szerintem, :arrow: de mivel isuzu sajna én árakat nem tok mondani de biztos tud valaki infót.www.partsnet.hu próba Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Hát ha kinyomócsapágy, akkor az sajnos nem olcsó dolog. Ha tányér lendkerekes a szerkezet akkor ki is kell szerelni a motort hozzá (nemtom, hogy az Isuzu milyen). Azt mondják érdmes cserélni mindent (ha már szét lett szedve) szal csapágy, szerkezet, tárcsa... (ammeg nem olcsó :) mivel gyárit érdemes venni) Azért vidd el valami lelkiismeretes szerelőhöz, hátha mégsem ez a baj (bár az elmondásból valószínű :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November27, 2004 Megoszt Elküldve November27, 2004 Szomórú vagyok! :) :smt022 (Egyébként köszi!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 :blob6: a motor melegítő sámán mert sűllyed a topik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts