Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Hehe!Kis Padavanjaim dolgoznak helyettem is! laugh.gif Én csak ellenőrzöm,hogy azt írják-e,ami helyes! laugh.gif JOhnny...elnezesed kell h kerjem amiert kifelejtettelek...amugy senkinek nincs itt sima yahoo ID-ja??? csak nem franko a kicsikem...segitsetek..tudvan h minden szilent es gomfej OK, semmi nincs megerve vagy szetmenve....mi a rosszsebet tudjak csinalni a razkodas kideritesenek...mar irni is unok rola. ha sima uton gurul az auto akkor is bizsereg, az "érdes" utfeluleten halk morrogo hanggal kiserve szepen erezni a pedalokon a razkodast...mi lehet az oka?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 JOhnny...elnezesed kell h kerjem amiert kifelejtettelek...amugy senkinek nincs itt sima yahoo ID-ja??? csak nem franko a kicsikem...segitsetek..tudvan h minden szilent es gomfej OK, semmi nincs megerve vagy szetmenve....mi a rosszsebet tudjak csinalni a razkodas kideritesenek...mar irni is unok rola. ha sima uton gurul az auto akkor is bizsereg, az "érdes" utfeluleten halk morrogo hanggal kiserve szepen erezni a pedalokon a razkodast...mi lehet az oka?? Kerékcsapágy? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 FPepe, Tápiószecsô...segiiitseteeeeek!!!!!:sowwy::):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Kerékcsapágy? rolleyes.gif na latod pont ezt akartam kerdezni...de tudomasom szint az csak zuugna mint gep....de ez raz is, zugas meg nem igazan hallatszik, se nem sir Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 na latod pont ezt akartam kerdezni...de tudomasom szint az csak zuugna mint gep....de ez raz is, zugas meg nem igazan hallatszik, se nem sir Az a morgó hang, amit írtál lehet attól nem? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Az a morgó hang, amit írtál lehet attól nem? rolleyes.gif Helyesbitek..amint az auto athalad az egyenletlensegeken s eroteljesebben erzodik ez az idegesito erzes akkor halk morajlas is kiseri...amugy meg nem nagyon hallani semmit, de ugye ott zavaro a szembeszel meg a futomu zaja... Azt tudom h lassan jott elo ez a vmi csak nem figyeltem fel ra annyira mert meg volt 1 gombfej amit ki kellett cserelni, en meg meg voltam gyozodve h ez majd megoldja na de nem igy lett...a vas 232.000 ben van...sztem mar illene csapagyakat cserelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nekem is van most ilyen zörgö hangom,de eddig nem tudtam kideríteni. Apró úthibán zörög és kormányon is érezni a kottyanást. Én jobbos talpasra tippelek,bár két éve cserélve volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 vezettem mar par autot de a legsz*arabban sem lehetett erezni a katyukat meg az ut egyenletlensegeket a pedalokon...a masik meg az h a razkodast a kasztnitol kell h atvegyek nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nekem is van most ilyen zörgö hangom,de eddig nem tudtam kideríteni. Apró úthibán zörög és kormányon is érezni a kottyanást. Én jobbos talpasra tippelek,bár két éve cserélve volt. hoppa...itt az en emberem...ez az..viszont miota a kormanymun volt picit allitva ott mar nem erezni annyira....de hasonlo tunetekkel kuzdok en is...eredmenytelenul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 jobbos talpas az erdelyi tajszolasban h is hangzik??...csak h tudjam mit kerjek az uzletben:))...mert igy csak nezni fognak mint lott medvet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 JOhnny baratom...jer hadd vessunk veget e rejtejnek mely beszurkítí napjaink... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 FPepe, Tápiószecsô...segiiitseteeeeek!!!!!:sowwy::):lol: Féktárcsával mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Féktárcsával mi lett? a jobb elso picit egyenletlen...de nem akarom szabajoztatni..cserelem komplett mind2, de kezdek letenni arrol az elmeletrol h ez okozna...mert doccenoknel jobban erzik es morog. vmi futomu sz*rsag lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 az erdelyi tajszolasban h is hangzik??...csak h tudjam mit kerjek az uzletben:))...mert igy csak nezni fognak mint lott medvet... Lengőkar alsó gömbfej! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Lengőkar alsó gömbfej! hat szerelo baratom megpiszkalgatta es ugy velte h semmi baja. lehet h cserelni kell megsem latszik/erzik rajta??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 a 253-as hutott fektarcsa mehet a vasra ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rapid Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű kivenni a hűtőt. :lol: Sikerült "megforrasztani". Nem is volt nagy ördöngősség. Egy forrasztópákával először összeolvasztottam a repedést. Utána kerestem egy műanyag darabot, és ráolvasztottam. Egész jól sikerült, nem is lett olyan nagyon csúnya. Mellékeltem pár képet. :sowwy: Remélem tartós is lesz. Most indulok gombát venni, ha árban van a helyi boltban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű kivenni a hűtőt. biggrin.gif Sikerült "megforrasztani". Nem is volt nagy ördöngősség. Egy forrasztópákával először összeolvasztottam a repedést. Utána kerestem egy műanyag darabot, és ráolvasztottam. Egész jól sikerült, nem is lett olyan nagyon csúnya. Mellékeltem pár képet. laugh.gif Remélem tartós is lesz. Most indulok gombát venni, ha árban van a helyi boltban. wink.gif valoban nem lett rossz...csak tartson sokaig:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 a 253-as hutott fektarcsa mehet a vasra ugye? 256. Ha olyan volt rajta akkor igen, ha nem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 napjainkban mindent alvazszam szerint valasztanak ugyebar, de ha akkor is 6 fajtat ad meg a program... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 cseréld meg a kerekeket, hátsók elöre, ha még nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ugy erzem bele kell torodnom h "ez igy mukodik"...ha morog hadd morogjon, ha raz hadd razzon. de ha sikerul kideriteni mi okozta, tuti h konyvet irok rola... mindenkinek kossz az infokat es a segitseget, azert ha vmi otlet van szivesen fogadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ugy erzem bele kell torodnom h "ez igy mukodik"...ha morog hadd morogjon, ha raz hadd razzon. de ha sikerul kideriteni mi okozta, tuti h konyvet irok rola... mindenkinek kossz az infokat es a segitseget, azert ha vmi otlet van szivesen fogadom. Futóművesnél voltál már vele? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Futóművesnél voltál már vele? huh.gif sajnos igen...de o sem tudta h mitol van. a futoszog is muszerekkel van beallitva, minden alkatresz megvan nezve s ugyis szivozik...nem ertem. az egesz dolog nem nagy tragedia de zavaro plane hosszabb utakon... JOhnny te is sotetben tapogatozol???...ugy emlekszem te irtad h neked is hasonlo problemad van. vagy egyszeruen te szemet hunysz efolott?..ha igen kerlek aruld el h tudjam megszokni vagy letenni a dologrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
surnew Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a fűtőmotor előtét ellenállása kiment, és van hella, meg GM 8000 Ft körűl, de a www.oszcar.hu-n találtam 4000Ft ért, csak nem tudom, hogy mi a márkája, és így nem tudom megrendelni, mert sajna vidéki vagyok, aki tud róla valamit az ossza meg velem légyszi, meg azt sem tudom hány fokozatú, mert nekem 3-as kellene. A másik a generátor ékszíjam akármit csinálok nyikorog ötlet van valakinek?? Előre is köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts