J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 A Monorierdőn lévő Opel bontó pedig nagyon messze van a mostani anyagi helyzetemhez képest. Töltsd ki a profilod rendessen és akkor látjuk honnan írsz nekünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rapid Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Töltsd ki a profilod rendessen és akkor látjuk honnan írsz nekünk! :D Ki volt töltve, csak a fórummotor nem a várost írja ki tartózkodási helynek, hanem az országot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rapid Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 A földkörüli pályára állás adatai az előtöltés állítása után: :D Végsebesség: 120kmh-ról 140kmh-ra Fogyasztás: 5-5,5l-ről 4,5-5l-re Gyorsulást nem mértem előtte, most utána majd fogok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A földkörüli pályára állás adatai az előtöltés állítása után: :D Végsebesség: 120kmh-ról 140kmh-ra Fogyasztás: 5-5,5l-ről 4,5-5l-re Gyorsulást nem mértem előtte, most utána majd fogok. :D brutális adatok, a fogyasztás csökkenés jelentős végsebesség növekedéssel járt. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hy Nekem is lement most a fogyim 5l-re,hogy állitottam előtöltést!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 brutális adatok, a fogyasztás csökkenés jelentős végsebesség növekedéssel járt. :D :D :D Vald be öszintén. Velem együtt irígykedsz te is. :D Nálam viszont úgy fest a dolog hogy nött a fogyi, de ezt csak a következő tankolásnál tudom kiértékelni. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Vald be öszintén. Velem együtt irígykedsz te is. :D Nálam viszont úgy fest a dolog hogy nött a fogyi, de ezt csak a következő tankolásnál tudom kiértékelni. :D :D :D igen igaz, az enyém mióta nálam van, folyamatos város és masszívan beveri a 6litert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nekem stabilan 5.7 től 6.7 ig zabál ez a dög olajkályha. :D Nem tudom mi ez a szórás, mitől ingadozik ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nekem stabilan 5.7 től 6.7 ig zabál ez a dög olajkályha. :D Nem tudom mi ez a szórás, mitől ingadozik ennyit. Fogjuk rá a tengerszint felletti napsütéses órák ingadozására. :D :D Bár lehet nem a fogyasztásom változott, hanem a szintjelzőm vacakol már megint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nekem stabilan 5.7 től 6.7 ig zabál ez a dög olajkályha. :D Nem tudom mi ez a szórás, mitől ingadozik ennyit. gondolom az anyag minősége is közre játszik, kint hosszúba ,óvatosan , 5lit volt a csúcs. Na de ezt nem nekem találták ki, 110-120 közt viszont eszik, de egyen és haladok . Viszont dühítő mikor valaki 70 -el poroszkál és mögötte torlódik a sor, nem lehet előzni mert mindig jönnek szemből is. Pedig mehetne ,de így a benyás is csak 5lit eszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hy! Ma elfalaztam az EGR szelepet!!!és szívósort is takaritottam ha már ott voltam körülötte!háát tiszta trutyi volt benne!! :D de szerintem megérte,szebben fog menni tiszta levegővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
p.t.r Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Szevasztok! Megpróbálnék egy képet belinkelni :-) Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy a képen látható turbó melletti vákumos szerkezet mőködését laikusként le tudom e ellenőrizni? Azért merült fel bennem ez, mert a kis kar a kipufogócsonkon meg volt szorulva. Csak fogóval tudtam megmozdítani, mostmár könnyen jár, és a vákumos csoda menetes szárán is kb. 1cm-rel lazítottam a csavart, de még így sem mozdul gázadásra. Köszi üdv. Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Szevasztok! Megpróbálnék egy képet belinkelni :-) Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy a képen látható turbó melletti vákumos szerkezet mőködését laikusként le tudom e ellenőrizni? Azért merült fel bennem ez, mert a kis kar a kipufogócsonkon meg volt szorulva. Csak fogóval tudtam megmozdítani, mostmár könnyen jár, és a vákumos csoda menetes szárán is kb. 1cm-rel lazítottam a csavart, de még így sem mozdul gázadásra. Köszi üdv. Peter nekem is be volt állva alig tudtam fogóval elmozditani,de nekem se mozdult meg gázadásra,még 5000es fordulatnál se,nem tudom hogy működik?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Johnny lécci. Itt kell lezárni az AGR-t? Amugy kicáncsiságbol kivettem. Ugy inditottam be a motort, hát kellemes hanja volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Még valami. A vákuumszivattyúról megy egy vékony fehér cső a ternosztátházhoz. Az nekem tele van olajjal. Gondolom nem annak kéne benne lenni. Ez honnan jöhet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Még valami. A vákuumszivattyúról megy egy vékony fehér cső a ternosztátházhoz. Az nekem tele van olajjal. Gondolom nem annak kéne benne lenni. Ez honnan jöhet ? A vákum szivattyúból. Ereszt a vezérműtengely szimering, és mikor leállítod szépen beszívja az olajat. Más az EGR-t ott kell lezárni, ahol a cső csatlakozik a szívócsonkhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Mármint a kipufftól jövő csövet kell lezárni,hogy ne tudjon kormot szívni. Vákumcsövét meg ledugózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Mármint a kipufftól jövő csövet kell lezárni,hogy ne tudjon kormot szívni. Vákumcsövét meg ledugózni. itt a képen, ahol az a fényes cső rámegy az öntvényre,, ahol látszik is hogy megbontottam, itt nem lehet lezárni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 itt a képen, ahol az a fényes cső rámegy az öntvényre,, ahol látszik is hogy megbontottam, itt nem lehet lezárni? De. Pont ott kell. A másik oldalon lévő membrán vákumcsövét kell ledugózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 itt a képen, ahol az a fényes cső rámegy az öntvényre,, ahol látszik is hogy megbontottam, itt nem lehet lezárni? Pont ott kell.Vágj oda egy alulemezt és kész!Rakd be alá és rakd össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Pont ott kell.Vágj oda egy alulemezt és kész!Rakd be alá és rakd össze. Jaja én is pont ugy csináltam!alig birtam összeszoritani a csövet a bilincsel! :D de most jó lett!!tiszta levegőt sziv!amugy nekem is tele vannak olajjal a vákum csövek,az alapjárati szabályzónál a legdurvább mert ott csöpög le az olaj a földre sajnos!azt a szimeringet hogy lehet kicserélni??nem nehéz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 van még egy dolog ami még aggaszt engem,amikor beinditom az autót kicsit mindig alacsonyabb és utána magátol megy fel lassan,az mitöl lehet??főlleg amikor reggel beinditóm a dúsitó ellenére is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Szevasztok! Megpróbálnék egy képet belinkelni :-) Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy a képen látható turbó melletti vákumos szerkezet mőködését laikusként le tudom e ellenőrizni? Azért merült fel bennem ez, mert a kis kar a kipufogócsonkon meg volt szorulva. Csak fogóval tudtam megmozdítani, mostmár könnyen jár, és a vákumos csoda menetes szárán is kb. 1cm-rel lazítottam a csavart, de még így sem mozdul gázadásra. Köszi üdv. Peter Ezt már én is nézegettem, és nem mozdult ,akár hogy nyomtam a gázt.....lehet, hogy csak terhelésnél dolgozik. Az okosok mondtak olyan megoldást is, hogy egy az egyben szedjem ki a rudazatot és egy rugóval rögzítsem . Így nem fog leszabályozni a turbó..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ezt már én is nézegettem, és nem mozdult ,akár hogy nyomtam a gázt.....lehet, hogy csak terhelésnél dolgozik. Az okosok mondtak olyan megoldást is, hogy egy az egyben szedjem ki a rudazatot és egy rugóval rögzítsem . Így nem fog leszabályozni a turbó..... :D Ezis egy jó ötlet,csak kérdés az hogy van e olyan erős rugó am azt a kart visszatartja hogy ne mozduljon el terhelésnél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Azon morfondirozom hogy nem e lehetne valami okosat gyártani hogy a nyomást növelnénk!mert ha azt a kart teljesen becsavarod még akkor se érezni valami hú de nagy gyorsulást!tényleg hol lehetne megmérni a turbó nyomást?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts