J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Johnny neked hogy vált be az EGR lezárása??észrevettél valami változást??csak azért kérdezem hogy érdemes e nekiállnom?? Petya Hidegen jobb,de mintha egyenletesebb is lenne.Szerintem érdemes lezárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Hidegen jobb,de mintha egyenletesebb is lenne.Szerintem érdemes lezárni. És szerinted ha csak annyit csinálok hogy lehúzom róla a csövet és ledugózom??ugy nem jó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 És szerinted ha csak annyit csinálok hogy lehúzom róla a csövet és ledugózom??ugy nem jó?? Elég az is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 És szerinted ha csak annyit csinálok hogy lehúzom róla a csövet és ledugózom??ugy nem jó?? Nekem ki lett takaritva a szelep, érezhetően jobban ment mondjuk már nem érzem :) Le nem zártam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ez csak abban segít hogy a kartergáz ne kokszosodjon be, tehát nem ég meg az oil a szívó csőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ez csak abban segít hogy a kartergáz ne kokszosodjon be, tehát nem ég meg az oil a szívó csőben. A szivó oldali "dobozt" én lehet le is bontom majd és kitakarítom,elég sok dzsuva van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Igen ajánlatos ,én is dobtam 1 hátast mikor megláttam hogy mi van benne. Kitakarítottam és levakoltam az egért azóta tiszta. Nekem nem hiányzik, és ha estleg valakit érdekel hogy miért megy tönkre a vákumos előtöltés szabályzó Dúsító membrán! Szóval az enyémben teli folyt oilal, illetve állt benne az oil. Szilikonos membrán van benne ami cserélhető lenne van cikk száma is , de ez bosch szám tehát kereskedői forgalomban nem kapható. De a lényeg nekem a vákum sziv...nál csorogott le az oil.a vékony csövön keresztül. Ugyanis amikor leállítod a motort a membrán vissza felé mozog és szívó hatást gyakorol a szivatyúház felé. Nekem innen szívta vissza az oilt állandóan, ez nem sok oil csak annyi hogy mindig volt oil a vákum dobban. Meguntam és először felfordítottam a szívattyú fedelét azt amit 3 csavar fog, nem lett tökéletes, nem tom mié. Aztán fogtam 1 ablakmosó vissza csapó szelepet és beiktattam a rendszerbe ,lás csodát azóta tökéletesen üzemel, nem szivárog le az oil a membránhoz (ami nekem azóta lada mióta kiderült hogy 10huf a gyári) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Azzal.hogy kitakarítom,vajon kapnék vissza pár lovat is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Azzal.hogy kitakarítom,vajon kapnék vissza pár lovat is? :) Hát a teljesítményben nem történt egetverő javulás , de a dizil érzékeny a tiszta levegőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Digger! Nem tudok neked pü-t küldeni rohadt fórum hibája miatt! :) Írj nekem mail-t inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Digger! Nem tudok neked pü-t küldeni rohadt fórum hibája miatt! :D Írj nekem mail-t inkább. Digger vedd ki JOhnny-t a címlistádből, és utánna műxik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Digger vedd ki JOhnny-t a címlistádből, és utánna műxik. :) Ok! Kivettem! Jöhet a PÜ JOhnny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Azzal.hogy kitakarítom,vajon kapnék vissza pár lovat is? :D Persze. :D Olcsó tunying mi? Lesz plusz 15 paci, és kevesebbet eszik egy lityivel. :D :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Persze. :D Olcsó tunying mi? Lesz plusz 15 paci, és kevesebbet eszik egy lityivel. :D :P :) Sosem lehet tudni Fater! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Persze. :D Olcsó tunying mi? Lesz plusz 15 paci, és kevesebbet eszik egy lityivel. :D :D :) Szerintem nem arra gondolt, hogy a gyári értéknél több lesz a lovak száma, hanem mondjuk a döglődők közül 1-2 erőre kap a tisztítás hatására. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Szerintem nem arra gondolt, hogy a gyári értéknél több lesz a lovak száma, hanem mondjuk a döglődők közül 1-2 erőre kap a tisztítás hatására. :D Tudom. :) :D De nem hagyhattam ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Amúgy már az enyémre is ráférne egy kis karbantartás (kompressziómérés, porlasztócsúcsok bemérése, esetleg adagolóállítás, meg ha vannak ilyen kitisztítandó dolgok rajta). Komoly gondom nincs vele, de jó lenne képben lenni, hogy hogyan is állunk, és mennyi pénzt rakjak félre a kispárnába :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tudom. :) :D De nem hagyhattam ki. :D Csak most esett le, hogy a Johnny kérdezte! Így tényleg nem hagyhattad ki! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Ma vezette a kocsit egy ismerőröm, és menet közben mondta, hogy nem vezett még opelt, csak mult héten egy E Kadettet, de az Dizel volt. :D Kérdem erre, miért ez szerinte mi? Nem hitte hogy dizel. :D Mondja, dehát ez megy is nagyon. És hangja sincs. :D Mondjuk ettől én tartottam kicsit mikor vettem, hogy hangos ketyegő dizelem lesz. Ennek ellenére kellemesen meglepődtem, hogy menet közben egyáltalán semmi hangja nincs. halk mint egy benzines. Városban persze hallani induláskor és gyorsitáskor, de utazósebességnél semmi hang. Ellenben egy tizenéves másik német márka nagykategóriás dizelével amit nemrég vezettem, az olyan volt mint egy traktor, bár hibátlan állapotban volt. / Passat /. Szóval kellemesen csalodtam az Astránam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Ma vezette a kocsit egy ismerőröm, és menet közben mondta, hogy nem vezett még opelt, csak mult héten egy E Kadettet, de az Dizel volt. :D Kérdem erre, miért ez szerinte mi? Nem hitte hogy dizel. :D Mondja, dehát ez megy is nagyon. És hangja sincs. :D Mondjuk ettől én tartottam kicsit mikor vettem, hogy hangos ketyegő dizelem lesz. Ennek ellenére kellemesen meglepődtem, hogy menet közben egyáltalán semmi hangja nincs. halk mint egy benzines. Városban persze hallani induláskor és gyorsitáskor, de utazósebességnél semmi hang. Ellenben egy tizenéves másik német márka nagykategóriás dizelével amit nemrég vezettem, az olyan volt mint egy traktor, bár hibátlan állapotban volt. / Passat /. Szóval kellemesen csalodtam az Astránam. :D Hallanád az 1.9HDi-t reggel amikor indulok a cégessel! Mint egy kovácsműhely! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hallanád az 1.9HDi-t reggel amikor indulok a cégessel! Mint egy kovácsműhely! Akkor is én nyertem, szomszédom 17 éves diesel Alfája sztem überel mindent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Akkor is én nyertem, szomszédom 17 éves diesel Alfája sztem überel mindent :D Óóó hát az olaszok is tudnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hallanád az 1.9HDi-t reggel amikor indulok a cégessel! Mint egy kovácsműhely! Hidegen ez is kerreg. De melegen nagyon csendes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hidegen ez is kerreg. De melegen nagyon csendes. :D Én tojok bele! Amíg 6 litert eszik hülyegyereküzemmódban is,addig kerregjen inkább! :D na meg amíg 200Ft-ért kapom a cuccot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Én tojok bele! Amíg 6 litert eszik hülyegyereküzemmódban is,addig kerregjen inkább! :D na meg amíg 200Ft-ért kapom a cuccot :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts