Digger Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha véletlenül teljesen kifogy a nafta, (mert vagy dugulás történt vagy mert csak béna vagyok) mi az eljárás? Kell légteleníteni valamit? Hogyan lehet lelket lehelni bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha véletlenül teljesen kifogy a nafta, (mert vagy dugulás történt vagy mert csak béna vagyok) mi az eljárás? Kell légteleníteni valamit? Hogyan lehet lelket lehelni bele? A "nagykönyv" húzatást ír, amig be nem indul. Lelégteleníti magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha jó "erőben" van az adagoló,akkor húzatni sem kell,csak indítózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Itt az adagoló szívja. És pont ez a szívás benne, ha valahol levegő kerül bele, nem szív tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 És pont ez a szívás benne, ha valahol levegő kerül bele, nem szív tovább. Viszont nincs AC problem,nincs AC relé stb stb soroljam még? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha jó "erőben" van az adagoló,akkor húzatni sem kell,csak indítózni. Lehet persze, de ahoz jó akksi is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A "nagykönyv" húzatást ír, amig be nem indul. Lelégteleníti magát. Ezt úgy érted, kötél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ezt úgy érted, kötél? Igen, de ha jó az akksid próbálkozhatsz azzal is amit JOHnny írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Én már többször :) jártam úgy, hogy kifogyott a nafta, és utána simán csak indítózással légtelenítettem. A legutolsó alkalommal ki is feküdt az akksi, így maradt a lejtőn beindítás :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Igen, igen. Be kell indulnia. Én gázolajszűrő csrénél voltam így. Rosszad adtak. Illetve katalógus szerint, a helyettesítő tipus mégsem volt jó.. Csak alapjáraton ment a gép, levegőt szívott. Majd csere vissza az eredetire, és lelégtelenítette magát hamar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Én már többször :) jártam úgy, hogy kifogyott a nafta, és utána simán csak indítózással légtelenítettem. A legutolsó alkalommal ki is feküdt az akksi, így maradt a lejtőn beindítás :) . Nem ajánlatos sokszor szárazra futattni,mert nem tesz jót az adagolónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nem ajánlatos sokszor szárazra futattni,mert nem tesz jót az adagolónak. Többet nem fordul elő főnök! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Többet nem fordul elő főnök! :) :) Tőlem csinálhatod,csak majd amikor adagolóshoz kell menni akkor fog fájni a végösszeg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Tőlem csinálhatod,csak majd amikor adagolóshoz kell menni akkor fog fájni a végösszeg! :) Azt gondolom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 A "nagykönyv" húzatást ír, amig be nem indul. Lelégteleníti magát. külön jót tesz a vezérmű szíjnak a rángatás, elég veszélyes dolog ,főleg ha nem tudni mikori a szíj. (de hatásos, de én valszeg felönteném a gaz szűrőt ahogy szoktam cserénél.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 külön jót tesz a vezérmű szíjnak a rángatás, elég veszélyes dolog ,főleg ha nem tudni mikori a szíj. (de hatásos, de én valszeg felönteném a gaz szűrőt ahogy szoktam cserénél.) Nem hiszem, hogy jobban rángatná, mint mikor indítózol, ami ugyanúgy a főtengelyt forgatja, mint a váltó huzatáskor. Arról nem is beszélve, hogy az már régen rossz, ha nem tudod mikori a szíj. Ezalól csak a frissen vásárolt autó lehet kivétel. :) Mindazonáltal fel lehet tölteni a szűrőt, legalább hamarabb felveszi az olajat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Na lekaptam az EGR csövét a szivó oldalról. Jó kormos.Egy 1.5-ös lemezből vágtam alá egy darabot és lezártam,így nem tud kipuffgáz visszajönni. A vákumcsövét lehúztam és ledugoztam. Remélem jó lesz így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Na lekaptam az EGR csövét a szivó oldalról. Jó kormos.Egy 1.5-ös lemezből vágtam alá egy darabot és lezártam,így nem tud kipuffgáz visszajönni. A vákumcsövét lehúztam és ledugoztam. Remélem jó lesz így. Csináltál róla képet??én is ki akarom majd próbálni!csak nem volt még idöm szétszedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Amugy végre beállitották az adagolómat meg kipucolták a porlasztócsúcsokat!most mentem 80km-t 4 literrel!!tök jóó!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Amugy végre beállitották az adagolómat meg kipucolták a porlasztócsúcsokat!most mentem 80km-t 4 literrel!!tök jóó!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Csináltál róla képet??én is ki akarom majd próbálni!csak nem volt még idöm szétszedni Nem csináltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Nem csináltam! :) Nosza, szedd szét újra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Nosza, szedd szét újra. :) Ha nem muszáj nem teszem meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ha nem muszáj nem teszem meg! :) Bizti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Amugy végre beállitották az adagolómat meg kipucolták a porlasztócsúcsokat!most mentem 80km-t 4 literrel!!tök jóó!! :) Hogyan pucolták ki a porlasztócsucsokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts