J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én novemberben vizsgáztattam a csacsit és simán átment. A KPM vizsga nem olyan nagy gáz, Bejelentkeztem, ídőpontot kértem, elvittem, és kész,két évvel ezelőtt is ott vizsgáztattam akkor is gond nélkül ment. Az ára, ahogyan Tiv. is írta 9310,- pénz volt. Én a katalizátor hiánya miatt nem mertem oda vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én a katalizátor hiánya miatt nem mertem oda vinni. Teljesen kiszedtétek, vagy csak kibeleztétek ? Én a minap beleztem ki, nyoma sem maradt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 X17DTL Caravan váltó tipusát hol tudom megnézni. A motortérből, vagy alá kell nézni? A motortérben láttam számokat de a tipusra utaló jelet nem. (F13 vagy ilyesmit kerestem) A http://www.opel-infos.de/ oldalon nézelődtem, de nem volt számomra egyértelmű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17 DTL Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Helló! azt szeretném megkérdezni hogy porlasztócsúcsot kellene cserélnem és milyen fajták vannak és kb milyen árban??valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 X17DTL Caravan váltó tipusát hol tudom megnézni. A motortérből, vagy alá kell nézni? A motortérben láttam számokat de a tipusra utaló jelet nem. (F13 vagy ilyesmit kerestem) A http://www.opel-infos.de/ oldalon nézelődtem, de nem volt számomra egyértelmű. Vagy a váltó tetején találod meg,a rudazat kivezetése alatt,ahol jó koszos szokott lenni a váltó vagy pedig a bal kerék felöl a váltó oldalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Helló! azt szeretném megkérdezni hogy porlasztócsúcsot kellene cserélnem és milyen fajták vannak és kb milyen árban??valaki ? Biztos,hogy cserélni kell? :) Régebben írta itt egy dízel mester: Porlasztócsúcs a BOSCH a gyári, de a NIPPON-DENSO (japán)ugyanolyan nagy gyártó mint a bosch csak ázsiában,úgy hogy szerintem ugyanazt,hanem jobb minőséget nyújt,mint a Bosch féláron(az összes japán/ázsia dízelben a DENSO a gyári ahogy az európaiban a BOSCH). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Teljesen kiszedtétek, vagy csak kibeleztétek ? Én a minap beleztem ki, nyoma sem maradt.... :) Gubacsinál voltam vele,leszedte.Nekem nem hiányzik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Vagy a váltó tetején találod meg,a rudazat kivezetése alatt,ahol jó koszos szokott lenni a váltó vagy pedig a bal kerék felöl a váltó oldalán. Nincs mindre ráírva. (az enyémre sincs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nincs mindre ráírva. (az enyémre sincs) Van olyan,hogy a tetején nincs ráírva,de az oldalán lenni kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17 DTL Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Biztos,hogy cserélni kell? :) Régebben írta itt egy dízel mester: Szerintem igen mert teljesen vissza van véve a kaja,nem megy és füstöl!!ja és elég sokat eszik!olyan 8 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szerintem igen mert teljesen vissza van véve a kaja,nem megy és füstöl!!ja és elég sokat eszik!olyan 8 körül Inkább adagolóshoz vidd el. Turbó rendben van? A csúcsok ha nem nyúltak még hozzá és hidegen jól indul,akkor kb 300EKm-ig jók szoktak lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Van olyan,hogy a tetején nincs ráírva,de az oldalán lenni kell! Én már egyszer körbenyaltam az egészet, de nem találtam. Ami a képen van arra a részre nem emlékszem, de megtisztogattam minden olyan helyet ami elérhető volt és tartalmazhatott valami írást. Lehet rajta van, de akkor jól eldugták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én már egyszer körbenyaltam az egészet, de nem találtam. Ami a képen van arra a részre nem emlékszem, de megtisztogattam minden olyan helyet ami elérhető volt és tartalmazhatott valami írást. Lehet rajta van, de akkor jól eldugták. Valahol lennie kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ti hogyan fértetek hozzá az alapjárat állitó csavarokhoz? Jól elvanna dugva. Ma néztem, nincs semmi játéka a két állitocsavar között annak a billenő karnak. A membrán sem mozgatja, és teljesen feszes hidegen melegen a huzal. Éredemes beállitanom az előző oldalon betett ébra szerint? Amugy semi gond vele, de hidegen -melegen is 1000 az alajárat óra szerint, vagy tán még picivel felette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ti hogyan fértetek hozzá az alapjárat állitó csavarokhoz? Jól elvanna dugva. Ma néztem, nincs semmi játéka a két állitocsavar között annak a billenő karnak. A membrán sem mozgatja, és teljesen feszes hidegen melegen a huzal. Éredemes beállitanom az előző oldalon betett ébra szerint? Amugy semi gond vele, de hidegen -melegen is 1000 az alajárat óra szerint, vagy tán még picivel felette. Lehet,hogy rossz a membránod és valaki így oldotta meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ti hogyan fértetek hozzá az alapjárat állitó csavarokhoz? Jól elvanna dugva. Ma néztem, nincs semmi játéka a két állitocsavar között annak a billenő karnak. A membrán sem mozgatja, és teljesen feszes hidegen melegen a huzal. Éredemes beállitanom az előző oldalon betett ébra szerint? Amugy semi gond vele, de hidegen -melegen is 1000 az alajárat óra szerint, vagy tán még picivel felette. egy hosszabitott 10-es dugókulcsal tökéletesen hozzáférsz,én is azzal állitottam be!nekem most 1000 alatt van egy 3 mm-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lehet,hogy rossz a membránod és valaki így oldotta meg? :) Ha ez a helyzet akkor nem volt tőle rossz ötlet, mert tökéletesen működik. Nem rángat sem hidegen, sem melegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17 DTL Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 a turbónak milyen hibái szoktak lenni???jelenségei?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ha ez a helyzet akkor nem volt tőle rossz ötlet, mert tökéletesen működik. Nem rángat sem hidegen, sem melegen. Én is igy állitottam be amikor rossz volt a membránom!de must ugy áll hogy hidegen kb 1100,melegen 900,kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 a turbónak milyen hibái szoktak lenni???jelenségei?? Elvileg van gumicsatlakozása a turbócsőnek!Ott meglehetne nézni fordulaton,hogy felkeményszik-e a cső. De pontosan nem tom,nekem szívó van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 a turbónak milyen hibái szoktak lenni???jelenségei?? Ha kikopik, nagyon zajossá válik, füstöl tőle a motor, mert az olajat beengedi a szívócsőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://img217.imageshack.us/my.php?image=1017876fn3.jpg Látható a képen egy bosch adagoló egy része!kérdésem mi az a csavar ami látható a kis fekete műanyag felett?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://img217.imageshack.us/my.php?image=1017876fn3.jpg Látható a képen egy bosch adagoló egy része!kérdésem mi az a csavar ami látható a kis fekete műanyag felett?? még mindig nemtudok képet illeszteni ide :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Helló! Ma feltünt reggel hogy egy kicsit sokáig ment a hideginditó,nem húzott be a vákumpumpa!pedig mikor kiállok az utcára már alapjárat szokott lenni,most meg csak pár km után állt be az alapjárat!mitöl lehet??rossz az érzékelőm?(ami elzárja a vákumot) Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Helló! Ma feltünt reggel hogy egy kicsit sokáig ment a hideginditó,nem húzott be a vákumpumpa!pedig mikor kiállok az utcára már alapjárat szokott lenni,most meg csak pár km után állt be az alapjárat!mitöl lehet??rossz az érzékelőm?(ami elzárja a vákumot) Petya Vagy csak hidegebb volt reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts