J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 2 éve így járok és semmi baja. (mármint ledugózva) Ha csak simán lehúzom róla a vákumcsövet és ledugozom,az elég? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Szia petya085! Úgy látom nagyon egyforma autónk van! :huh: A tiéd milyen évjáratú? A fóliázást hol csináltattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Szia petya085! Úgy látom nagyon egyforma autónk van! :huh: A tiéd milyen évjáratú? A fóliázást hol csináltattad? Hy! Az enyém 1997-es évjáratú!197500 km van most benne! A fóliázást itt csináltattam:www.foliazas.com Nagyon megbizhatóak,mert a legjobb barátom is ott dolgozik!és nagyon jól megcsinálták egy nap alatt! És a tiéd milyen évjáratú?és mennyit kajál?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Szasz Petya Tudtál egyeztetni a zadagolóssal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Szasz Petya Tudtál egyeztetni a zadagolóssal? helló! Még nem hivtam fel őket,mert a héten nincs időm elmenni!majd a jövő héten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 helló! Még nem hivtam fel őket,mert a héten nincs időm elmenni!majd a jövő héten! Egyébként ez a probléma mióta áll fen? Mennyi ideje használod így a csacsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Egyébként ez a probléma mióta áll fen? Mennyi ideje használod így a csacsit? Mi a baj vele? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mi a baj vele? :huh: Átszakadt a dúsitómemdrán, de majd Petya kifejti részletesebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Átszakadt a dúsitómemdrán, de majd Petya kifejti részletesebben. Azt lehet cserélni külön? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Azt lehet cserélni külön? :huh: Persze hogy lehet,ja amugy szerintem külön nem lehet kapni,de tudtam szerezni egyet egy tizesért,be is szereltem,de valószinű hogy valamit nem jól állitottam mert gáznélkül nem igazán lehet elindulni mert kicsit berángat,és tudom hogy nem ilyen volt! amugy 2 éve használom már,de ez egy hónapja jött ez a hiba,ugy vettem észre hogy már mentem vagy 10 perce és még mindig pörgött 1200-n a moci!és ezután vettem lejjebb az adagoló oldalán van egy csavar,azzal vettem lejjebb az alapjáratot!és most valami nem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Persze hogy lehet,ja amugy szerintem külön nem lehet kapni,de tudtam szerezni egyet egy tizesért,be is szereltem,de valószinű hogy valamit nem jól állitottam mert gáznélkül nem igazán lehet elindulni mert kicsit berángat,és tudom hogy nem ilyen volt! amugy 2 éve használom már,de ez egy hónapja jött ez a hiba,ugy vettem észre hogy már mentem vagy 10 perce és még mindig pörgött 1200-n a moci!és ezután vettem lejjebb az adagoló oldalán van egy csavar,azzal vettem lejjebb az alapjáratot!és most valami nem jó! Milyen adagoló van rajta? Engem akkor szopatott meg,amikor a rajta lévő vákumcső megrepedt és emaitt azt hitte hideg van! Egy bicskával rövidebre vágtam és rögtön jó lett! :huh: Persze ezt vak sötétben,nyáron,a balcsi meletti campingben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Persze ezt vak sötétben,nyáron,a balcsi meletti campingben! :) Tudsz élni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Milyen adagoló van rajta? Engem akkor szopatott meg,amikor a rajta lévő vákumcső megrepedt és emaitt azt hitte hideg van! Egy bicskával rövidebre vágtam és rögtön jó lett! :) Persze ezt vak sötétben,nyáron,a balcsi meletti campingben! :) Bosch van rajta! először én is arra gyanagodtam,de rákötöttem direktbe a vákuum szivattyúrol,de meg se moccant a behuzópumpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 uhh,köszi!! üresjárati fordulatszám??neked mennyi?? na holnap reggel beállitom és beszámolok a fejleményröl! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ez a kar amit mozgat a pumpa mást is szabályoz vagy csak az alapjáratot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ez a kar amit mozgat a pumpa mást is szabályoz vagy csak az alapjáratot? Csak az alapjáratba pofázik bele szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 oké,köszi szépen a képeket,holnap reggel beállitom majd!! őőő tudom hogy ez nem ide tartozik de hogyan lehet csatlakozni az opelclubba?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 oké,köszi szépen a képeket,holnap reggel beállitom majd!! őőő tudom hogy ez nem ide tartozik de hogyan lehet csatlakozni az opelclubba?? http://opelclub.hu/klubtagsagrol/index.php Kérdezz nyugodtan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 http://opelclub.hu/klubtagsagrol/index.php Kérdezz nyugodtan :) Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Na reggel megvolt a beállitás!dúsitoval 1200,alapjárat 900 körül,1000 alatt van egy kicsivel a mutató!de móst szépen jár és indulásnál se rángat be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Hy! Az enyém 1997-es évjáratú!197500 km van most benne! A fóliázást itt csináltattam:www.foliazas.com Nagyon megbizhatóak,mert a legjobb barátom is ott dolgozik!és nagyon jól megcsinálták egy nap alatt! És a tiéd milyen évjáratú?és mennyit kajál?? Az enyém is 97-es. 167000 van benne. Novemberben vettem. Az adagoló csöpögött. Teljes tömítésgarnitúrát és perselyeket is cseréltek benne. Így most nem tudom biztosra, hogy mit eszik. Körülbelül 1000 kilómétert mentem 60 lityivel. De ebben benne van a csöpögés is. Jobbára városban mentem vele, úgyhogy szerintem oké! Hozzáteszem, hogy pont ma állítottak rajta, mert lomhának éreztem, a javítás óta. Adtak neki egy kis kaját. Volt vezérlés és olaj csere. Majd ha jön a jóidő, még nyári gumit kell vegyek rá. A fóliázás mibe került? Majd talán én is megcsináltatom egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Üdv. Azt vettem észre, hogy intenziv gyorsitásnál meglehetősen füstöl a gép. Mondjuk ezt csak a mögöttem jövő lámpájának a fényében látom. Nem fekete hanem világos, mintha a port kavarná fel. Nappal nem látom, nincs semmi nyoma. Csak ha megvilágitják mögöttem. Normál gyorsitásnál semmi nyoma ennek sem. Fogadjam el ? Ez iyen? Amugy a fogyim 6.2 - 6.8 eléggé változó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Üdv. Azt vettem észre, hogy intenziv gyorsitásnál meglehetősen füstöl a gép. Mondjuk ezt csak a mögöttem jövő lámpájának a fényében látom. Nem fekete hanem világos, mintha a port kavarná fel. Nappal nem látom, nincs semmi nyoma. Csak ha megvilágitják mögöttem. Normál gyorsitásnál semmi nyoma ennek sem. Fogadjam el ? Ez iyen? Amugy a fogyim 6.2 - 6.8 eléggé változó. Biztos a kereket tekeri el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts