J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Szerintem te fizetsz ezért, mert te már nem mered betenni ide. :huh: :lol: :) Hát már lassan ég a pofám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Értem mondjuk enyém nem ilyen, de valszeg alapon zárva van, . De mivel a kipuff gázt vezeti vissza ezért nekem tökre kormos volt a fészek, és nem zárt tökéletesen ,valamint a szivó csőben égett kormot termelt . A gondom az hogy nem találtam ennek a szelepnek a pontos működéséröl semmi pontos infót. Az Etzold féle könyvben is van találtam, de ez csak elvi működést magyaráz. A saját tapasztalatom a következő: A szelep, a logikusnak tűnő müködéssel ellentétesen, alapjáraton nyit, fordulaton zár. Ezzel csak az a gond, hogy éppen a leg instabilabb álaptban keveri a magas kipufogógáz tartalmú levegőt a motorba, ugyanakkor a magsabb fordulaton szinte lezárja a szelepet. Na ennek mi értelme? Alaposan megnéztem, és teljesen lehetetlen másmilyen formában, müködőképesen összeszerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Neked Isuzu motorod van, és nincs kormányszervód? Nekem leginkább a turbófeltöltőben különbözik! (Német diesel.) Amikor a motort tisztítod - mondjuk egy gőzborotvás mosónál - ott a helyszínen viszed fel brigéciolt valamivel? 1.Nem isuzu(bár az lenne),sima mezei német szívó 17DR 2.A turbós 8Le-vel tud többet,ha meglennének az olajozási pontok,már nekem is rajta figyelne a csiga :lol: 3.Hideg moci,1 flakon brigi spricolós palackba,rá a mocira,max ahol nagyon dzsuvás,ott egy rossz ecsettel sika-mika,aztán vár úgy 10percet és után vizet neki.Generátort,relédobozt lezacskózni,aztán ha kész figyelni a csodálkozó tekinteteket,mert ez nem ázik be,indul azonnal,nem dadog! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na ennek mi értelme? Előmelegített levegőt adni neki hidegen? De ez is marhaság! Lehet én is ledugozom,de eddig nem mertem hozzányúlni. Egyszerűen lehúzom róla a vákumcsövet és megbontom a képen lévő nyílnál a két 6-os csavart? Oda tegyek be valamit,hogy ne tudja visszanyomni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Neked Isuzu motorod van, és nincs kormányszervód? Nekem leginkább a turbófeltöltőben különbözik! (Német diesel.) Amikor a motort tisztítod - mondjuk egy gőzborotvás mosónál - ott a helyszínen viszed fel brigéciolt valamivel? Nem isuzu, hanem a turbótlan német dűzel, abbol is az erősebbik. A szervó csak felesleges nehezék, a turbó meg csak a kanyarstabilitást rontja. (pörgettyű hatás) :huh: " Amikor a motort tisztítod" mikor nem? :lol: Ui.: Bocs JOhnny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 " Amikor a motort tisztítod" mikor nem? :lol: Ui.: Bocs JOhnny. Értem a viccet,nem kell fosni! :) De isten az atyámra,nem tisztítom havonta,3-4 havonta esetleg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Előmelegített levegőt adni neki hidegen? De ez is marhaság! Lehet én is ledugozom,de eddig nem mertem hozzányúlni. Egyszerűen lehúzom róla a vákumcsövet és megbontom a képen lévő nyílnál a két 6-os csavart? Oda tegyek be valamit,hogy ne tudja visszanyomni? Ha csak a vákumcsövet húzod le álandóan menni fog a dúsitód, és a nyomáskülőmbség miatt ugyanúgy beáramlik a gáz, mint eddig. A megoldás lezárni "le blindelni" a visszavezető csővet, és ledugózni a vákumcsővet is. A változás talán annyi, hogy kicsit "bátrabban" lehet alapjáraton felengedni a kuplongot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ha csak a vákumcsövet húzod le álandóan menni fog a dúsitód, és a nyomáskülőmbség miatt ugyanúgy beáramlik a gáz, mint eddig. A megoldás lezárni "le blindelni" a visszavezető csővet, és ledugózni a vákumcsővet is. A változás talán annyi, hogy kicsit "bátrabban" lehet alapjáraton felengedni a kuplongot. Na akkor majd hétvégén megnézem! Remélem ha leveszem a két 6-os csavart nem szakad bele vagy hasonló finomság! :huh: Amilyen az én szerencsém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na akkor majd hétvégén megnézem! Remélem ha leveszem a két 6-os csavart nem szakad bele vagy hasonló finomság! :huh: Amilyen az én szerencsém... Meleg motornál nagyobb eséllyel indulhatsz a lazitásra, ha már megjárattad nem lesz vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Meleg motornál nagyobb eséllyel indulhatsz a lazitásra, ha már megjárattad nem lesz vele gond. Ok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na ezt a szelep lezárást én is kipróbálom majd!de csak óvatosan! hogy lehet ide képet beszurni?? be akartam tenni a motorom,de nem tudom hogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na ezt a szelep lezárást én is kipróbálom majd!de csak óvatosan! hogy lehet ide képet beszurni?? be akartam tenni a motorom,de nem tudom hogy kell A hozzászólás ablakban találsz egy ikont: Erre bökkj rá és illeszd be a kép linkjét,amit mondjuk ide feltöltesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Köszii!!még nem csináltam ilyet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 http://img256.imageshack.us/my.php?image=x17dtlrg0.jpg] Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ezt nem értem,na mindegy!!nem tudom hogy kell ide képet tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ezt nem értem,na mindegy!!nem tudom hogy kell ide képet tenni Ez majdnem jó, csak a második img elé tegyél egy / jelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 http://img256.imageshack.us/my.php?image=x17dtlrg0.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hehe, trükkös ez az oldal :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hehe, trükkös ez az oldal :huh: Minden megoldható! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 wow de jóó!én ezt nem tudtam megcsinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 NNa mégegy tiszta motor. :huh: Johnny ezt te kezdted. Szavazzunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 NNa mégegy tiszta motor. :lol: Johnny ezt te kezdted. Szavazzunk? Jó hogy nem te is népszavazást írsz ki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Méne? Jogom van hozzá. Csak pár aláírás. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nekem állandóan nyitva volt valamilyen szinten, mivel a szelep fészke kormos volt és a vákum dob tengelye szorult. 2 éve így járok és semmi baja. (mármint ledugózva) Ma megnézem hogy van -e az enyémben motor :huh: addig az ittenieket nézegetem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts