Szepi-Caravan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Erről csak annyit, hogy véletlenül minden buszsofőrnek meg kamionosnak diesel autója van... :huh: Nekem speckó benzinesem volt/van,s kamionozok! Most vettem egy TDS Astrát,de azt se a dízel mivolta végett!Jó lehetőség volt egy jó autóra! De tény,hogy szinte mindnek dízelje van,de soknak van benzinese! Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17 DTL Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Helló! Szeretném megkérdezni tölletek hogy van egy X17DTL astra-m,és ha szemben állok az adagolóval(BOSCH) ,van rajta 2 vákumcső bemenet a gázkar körül,melyikhez melyik csövet kell rádugni??mert az egyik elrepedt nekem kicseréltem és nem emlékszem melyik hol volt?? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Helló! Szeretném megkérdezni tölletek hogy van egy X17DTL astra-m,és ha szemben állok az adagolóval(BOSCH) ,van rajta 2 vákumcső bemenet a gázkar körül,melyikhez melyik csövet kell rádugni??mert az egyik elrepedt nekem kicseréltem és nem emlékszem melyik hol volt?? előre is köszi Ezek a képek segítenek neked? Bár ez szívó,de hasonló az adagoló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ezek a képek segítenek neked? Bár ez szívó,de hasonló az adagoló! Kedves colléga Ha már itt tartunk, meg tudnád nézni, hogy a fehér merev vákumcsőben mikor van vákum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Kedves colléga Ha már itt tartunk, meg tudnád nézni, hogy a fehér merev vákumcsőben mikor van vákum? Melyikre gondolsz drága gázolajszagú barátom? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Esküszöm elmegyek lemosatni a motort, és kipolirozom. Johnny nem állja meg, és hetente idevillant egyet azzal motortérrel. :huh: :lol: Mindig talál valami okot rá. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Esküszöm elmegyek lemosatni a motort, és kipolirozom. Johnny nem állja meg, és hetente idevillant egyet azzal motortérrel. :) :) Mindig talál valami okot rá. :D ;) Bocs,de kérdezték,hogy mi hova és ezen talán látszik,amit kérdezett a cartárs! :lol: Viszont ha valaki jár bontóban és nem felejti el,nézne nekem a szívó oldal és a légszűrőház közötti gumicsövet? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Te Johnny, az a kis teleszkopszerű izé az adagolon mi ott? A helye nekem is megvan, de nincs rajta a telo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Te Johnny, az a kis teleszkopszerű izé az adagolon mi ott? A helye nekem is megvan, de nincs rajta a telo. Állítólag gázadásnál csillapít valamit,mondta az adagolós mesterem,de nem emléxem már rá. Majd utánanézek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Melyikre gondolsz drága gázolajszagú barátom? :lol: Háá árrá á fehé hosszúú két végén likas csűűre gondoltam, ott a sok sillogó alaméniom között :huh: :) , maelyik a gázkartól a szívocsonkhoz megy. Az érdekelne igazán, hogy alapjáraton, vagy fordulaton ereszt-e át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ákos! Azt hiszem megtaláltam a választ a kérdésedre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ákos! Azt hiszem megtaláltam a választ a kérdésedre! Értem én hogy benzines de mi hajtja? :lol: Ezesetben nem értem minek van rajta az a szelep, ami a gázkar állása alapján szabályozza a vákumot? Lehet, hogy a dúsítómenbránt kellene vezérelnie? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 A dusítónak semmi köze az EGR-hez! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Helló! Szeretném megkérdezni tölletek hogy van egy X17DTL astra-m,és ha szemben állok az adagolóval(BOSCH) ,van rajta 2 vákumcső bemenet a gázkar körül,melyikhez melyik csövet kell rádugni??mert az egyik elrepedt nekem kicseréltem és nem emlékszem melyik hol volt?? előre is köszi Vákum szivattyú--hőérzékelő gomba---dúsító membrán. A másik pedi T-elósztón keresztül egr szelep,(már akinek van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Vákum szivattyú--hőérzékelő gomba---dúsító membrán. A másik pedi T-elósztón keresztül egr szelep,(már akinek van) Na itt van egy kérdésem ami már kezd rögeszmévé érni. A T elosztó után van egy szelep, a gázkaron, ez mikor nyit illetve zár? Bár az sem biztos hogy zár-e teljesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na itt van egy kérdésem ami már kezd rögeszmévé érni. A T elosztó után van egy szelep, a gázkaron, ez mikor nyit illetve zár? Bár az sem biztos hogy zár-e teljesen. nem tom mire gondolsz ,nekem levan dugózva az egr. ezáltal T elosztónál a vákum cső is. A vákum dobra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 nem tom mire gondolsz ,nekem levan dugózva az egr. ezáltal T elosztónál a vákum cső is. A vákum dobra gondolsz? kép By JOhnny A képen látható a gázkarnál egy biz-B@?# , amire a fekete vákumcső is csatlakorik. Az üzamanyagvisszavezető cső pont takarja. Ez egy szelep ami a gázkar állásától függően szabályozza az EGR szelepre jutó vákumot. A kérdés az, hogy alapjáraton zár -e, vagy csak leszabályoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Szerinted én ingyen reklámozom a clean motorteredet? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Szerinted én ingyen reklámozom a clean motorteredet? :lol: :) Jutalékom? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Értem mondjuk enyém nem ilyen, de valszeg alapon zárva van, . De mivel a kipuff gázt vezeti vissza ezért nekem tökre kormos volt a fészek, és nem zárt tökéletesen ,valamint a szivó csőben égett kormot termelt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Értem mondjuk enyém nem ilyen, de valszeg alapon zárva van, . De mivel a kipuff gázt vezeti vissza ezért nekem tökre kormos volt a fészek, és nem zárt tökéletesen ,valamint a szivó csőben égett kormot termelt . Mután lezártad változott valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az egész úgy kezdődött hogy belenéztem a szívó csöbe, és kiakadtam. Erősen retkes volt ,kormos éget oilos trutyi volt benne. :huh: Na mondom fasa ezt jól megvettem. Aztán rájöttem hogy az egéren keresztül felérkező erősen elhasznált koromtól duzzadó kipuffgáz a ludas érte. Nem zárt rendesen ,mert korom volt rá rakodva, ekkor lefalaztam ennek kb 2éve . Azóta tiszta a szívó csövem , ennyi a változás ,teljesítményben semmi változás (érezhető) de a motor tiszta levegőt szív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Szerintem te fizetsz ezért, mert te már nem mered betenni ide. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Neked Isuzu motorod van, és nincs kormányszervód? Nekem leginkább a turbófeltöltőben különbözik! (Német diesel.) Amikor a motort tisztítod - mondjuk egy gőzborotvás mosónál - ott a helyszínen viszed fel brigéciolt valamivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts