ivannorbi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Egyébként tényleg a gyáriság a cél... Tudjuk főnök, nem kell a tikrács! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 tetőt is fogsz cserélni később? :huh: Erről beszéltünk már régebben,engem nem izgat a tetőabalak egyáltalán. Elektromos ablak,kp zár(komfort modul),fűthető tükör,kb ezek kerülnek még be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Tudjuk főnök, nem kell a tikrács! :lol: :D Üssetek agyon,ha rakok rá valahova! :huh: Pedig van itthon vagy 2 táblányi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 tetőt is fogsz cserélni később? :huh: Azt majd egy fejreállós baleset után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Azt majd egy fejreállós baleset után :lol: Ezt most szívd vissza menten! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ezt most szívd vissza menten! :lol: Vicc vót naaa :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Jól tetted hogy visszahoztad a "sirból". Szép lett, drakula gróf. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Vicc vót naaa :lol: :huh: Értem én,csak nem szeretem! :D Ilyennel nem viccelünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 De de,pontosan ez a célja! :huh: Kíváncsi vagyok, mennyiért cserélik a rezonátorcsövet. :lol: Nekem detto ugyanaz a bajom. :D Írd meg légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Kíváncsi vagyok, mennyiért cserélik a rezonátorcsövet. :huh: Nekem detto ugyanaz a bajom. :lol: Írd meg légyszi. 8E+2E munkadíj,de haver csinálja és azt mondta van olcsóbb is,de nekem sz@rt nem rak fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 8E+2E munkadíj,de haver csinálja és azt mondta van olcsóbb is,de nekem sz@rt nem rak fel. Hmmm.. Nekem meg fordítva. 4 rugó körül van a rezonátor, és a fazon 8 rugót mondott munkadíjra. Mondván le kell szednie a csövet, és úgy fölhegesztenie, hogy ne feszüljön, meg stb. Szóval két órás munka.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 8E+2E munkadíj,de haver csinálja és azt mondta van olcsóbb is,de nekem sz@rt nem rak fel. fordítot árak, a sajátomba 4.500péz volt a bossal .és nem kell leszedni ,illetve én nem szedtem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 fordítot árak, a sajátomba 4.500péz volt a bossal .és nem kell leszedni ,illetve én nem szedtem le. Én meg leszedtem a sajátomat, és nem számoltam fel munkadijat. Viszont nagyon el lehet vele rontani a kipuff rendszert, ha nem jó méret van benne. A hossza 205 mm a belső átmérő 52 mm, se rövidebb, se kisebb keresztmetszetűt nem szabad használni. Hosszban fölfelé el lehet térni Kb. 2- 3 cm.-t, de anyagilag nem érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Én meg leszedtem a sajátomat, és nem számoltam fel munkadijat. Viszont nagyon el lehet vele rontani a kipuff rendszert, ha nem jó méret van benne. A hossza 205 mm a belső átmérő 52 mm, se rövidebb, se kisebb keresztmetszetűt nem szabad használni. Hosszban fölfelé el lehet térni Kb. 2- 3 cm.-t, de anyagilag nem érdemes. Jól értem ? A gyári hossza 205 mm ? Nekem most egy olyan 100 körüli van.. Mit számít a hossza ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Én meg leszedtem a sajátomat, és nem számoltam fel munkadijat. Viszont nagyon el lehet vele rontani a kipuff rendszert, ha nem jó méret van benne. A hossza 205 mm a belső átmérő 52 mm, se rövidebb, se kisebb keresztmetszetűt nem szabad használni. Hosszban fölfelé el lehet térni Kb. 2- 3 cm.-t, de anyagilag nem érdemes. Ha lenne itthon CO-m,meg aknám,szerinted nem csináltam volna meg magam? :huh: Kétfélét mutatott: az egyik 4EFt körül van,ez kb 3év múlva eltörik a csatlakozási ponthoz közel,a másik 8E,de ez sokkal tartósabb,szemmel látható volt a különbség.Sokkal csendesebb lett. Felraktam a motortető borítást is,vettem hozzá müanyag bolhákat.Elég drága,darabja 100Ft! Most már jó csendes a gép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nekem szinte egy évet se bírt.. Tavaly nem tudom milyet raktak föl, de ahelyett, hogy jobb lett volna, alapjáraon, egy bizonyos fordulaton rázódott az egész autó.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nekem szinte egy évet se bírt.. Tavaly nem tudom milyet raktak föl, de ahelyett, hogy jobb lett volna, alapjáraon, egy bizonyos fordulaton rázódott az egész autó.:-( Ezért kell a megfelelő hossz! :huh: A kettő között rugalmasságban is van különbség,érezhető volt,amikor kézzel hajlítgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha lenne itthon CO-m,meg aknám,szerinted nem csináltam volna meg magam? :huh: Kétfélét mutatott: az egyik 4EFt körül van,ez kb 3év múlva eltörik a csatlakozási ponthoz közel,a másik 8E,de ez sokkal tartósabb,szemmel látható volt a különbség.Sokkal csendesebb lett. Felraktam a motortető borítást is,vettem hozzá müanyag bolhákat.Elég drága,darabja 100Ft! Most már jó csendes a gép! :lol: A műanyag patentokat hol vetted? A patentdepo.hu elég jónak tűnik, persze árakat nem tudok (még). Érdemes a borítást beapplikálni, érezhetően csendesebb lett? A miénkben sincs (egyikben se). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A műanyag patentokat hol vetted? A patentdepo.hu elég jónak tűnik, persze árakat nem tudok (még). Érdemes a borítást beapplikálni, érezhetően csendesebb lett? A miénkben sincs (egyikben se). A helyi opel boltban vettem! :huh: Szerintem bentről hallgatva csendesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A helyi opel boltban vettem! :lol: Szerintem bentről hallgatva csendesebb. Akkor keresek a miénkbe is, csak elég ritka. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Felraktam a motortető borítást is,vettem hozzá müanyag bolhákat.Elég drága,darabja 100Ft! Most már jó csendes a gép! :huh: Felesleges súly. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Felesleges súly. :huh: "Nálunk" a súly nem kérdés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 "Nálunk" a súly nem kérdés :lol: Olyan nincs. Nemcsak gyorsításra kell gondolni. Ráadásul rossz helyen is van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ... A dupla hozzászólás a gyorstüzelő egeremnek köszönhető :huh: Megkérek egy modit, hogy törölje az egyiket. Köszi! megtörtént :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 megtörtént :huh: Köszi! :lol: Létezhet az, hogy egy vadiúj ékszíj a beszerelése után megnyúlik? Múltkor cseréltük a Caravanban az ékszíjakat, és a szervó szíja pár nap alatt eléggé laza lett, pedig a beszereléskor meg lett feszítve rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts