Sörös Sanyi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ööö, mintha Te még egy egyszerű mechanikus szervó beépítésére is azt mondtad volna, hogy nem kell egyel több hibalehetőség... :( Szerinterm ilyet én is mondtam. És kinek lesz Car PC-je, el. ablakja, központi zárja, távirányítós indítása, extraokos riogatója? Meghazudtolom itt magam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Szervót továbbra sem akarok! ;) Akkor vagy igazi király, ha van szervód, de olaj nélkül :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Akkor vagy igazi király, ha van szervód, de olaj nélkül ;) Vagyis szervós kormánymű, szervószivattyú nélkül. :) Van aki már próbálta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Vagyis szervós kormánymű, szervószivattyú nélkül. :) Van aki már próbálta! :( Húzatok már el innen,offoljatok máshol! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Helló! Következő a problémám,ma leszedtem azt a pumpát ami mozgatja azt a kart a turbo mellett és abbol a csőböl ami a pumpába megy nem jön semmi,se nyomás ,semmi!mitöl lehet??tehát nem működik a pumpám ami szabályozza a kart! Előre is köszi a segitséget!! Petya ííí bakker ,mit szedtél le? Milyen nyomás ? Vákum mozgatja , ha egyre gondolunk. De a leg1 szerübb ha arra vagy kiváncsi hogy mozog-e ha beíndítod és ráhuzod a gázt a nagy fordulat hatására nyit a kar. csak kukucskáni kő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ííí bakker ,mit szedtél le? Milyen nyomás ? Vákum mozgatja , ha egyre gondolunk. De a leg1 szerübb ha arra vagy kiváncsi hogy mozog-e ha beíndítod és ráhuzod a gázt a nagy fordulat hatására nyit a kar. csak kukucskáni kő :huh: Ez a gáz hogy ott nem mozog semmi!mi van ilyenkor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ez a gáz hogy ott nem mozog semmi!mi van ilyenkor?? Most akkor te az EGR szelepet szedted szét? (EGR-Kipuffgázvisszavesztés) Mert az 20 fok alatt nem müxik elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ez a gáz hogy ott nem mozog semmi!mi van ilyenkor?? A turbó házára van felfogatva , az nem mozog? (két 6-os csavar fogja a tartóját) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 A turbó házára van felfogatva , az nem mozog? (két 6-os csavar fogja a tartóját) Azaz!jóra gondolsz!!!a turbóházra van 2 csavarral rögzitve!és az a kar nem csinál semmit,mert elvileg mozognia kellene ha nyomok egy gázt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azaz!jóra gondolsz!!!a turbóházra van 2 csavarral rögzitve!és az a kar nem csinál semmit,mert elvileg mozognia kellene ha nyomok egy gázt!! Az biztos hogy nem mozog? Nekem elég sokára mozdult meg illetve elég nagy fordulat után mozdul a kar. Ez szabályozná a turbót hogy ne pörögje szét magát. Hát nem tom lehet a tiéd felvan tekerve , sufni tuning lehet emelték a nyomást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ismerősöm nevében is köszönöm a rövid technikai segítséget J0hnny-nak! Mint kiderült, gázolaj nélkül biza egy Dezső sem megy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ismerősöm nevében is köszönöm a rövid technikai segítséget J0hnny-nak! Mint kiderült, gázolaj nélkül biza egy Dezső sem megy. :lol: Érdemes a szűrőket cserélni időben. Ezért szoktam a gázolajszűrőt mindig tél előtt cserélni,még véletlen se legyen gond a parafinnal vagy vízzel. Örülök,hogy tudtam segíteni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az biztos hogy nem mozog? Nekem elég sokára mozdult meg illetve elég nagy fordulat után mozdul a kar. Ez szabályozná a turbót hogy ne pörögje szét magát. Hát nem tom lehet a tiéd felvan tekerve , sufni tuning lehet emelték a nyomást. Az lehet hogy emelték a nyomást mert megy is mint a golyó,de fogyaszt is olyan 8-9 litert,amit jó lenne lecsökkenteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az lehet hogy emelték a nyomást mert megy is mint a golyó,de fogyaszt is olyan 8-9 litert,amit jó lenne lecsökkenteni! Sztem azt első körben adagolóssal kéne megnézetni, nem hiszem, hogy emiatt a szelep miatt fogyasztana ennyit, hacsak nem szoktad max fordulaton használni. Be kell méretni a csúcsokat, és beállíttatni az adagolót, ez okozhat nagy fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az adagolósnak ez mekkora munka ? Autóotthagyós ? Fél délelőttös, vagy megvárhatós ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az adagolósnak ez mekkora munka ? Autóotthagyós ? Fél délelőttös, vagy megvárhatós ? Sztem ha megbeszélt időre mész, meg is lehet várni, bár én még sosem jártam adagolósnál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az lehet hogy emelték a nyomást mert megy is mint a golyó,de fogyaszt is olyan 8-9 litert,amit jó lenne lecsökkenteni! Nyomás miatt nem kéne ilyen sokat enni. Nekem rajta volt a dúsító állandóan , akkor evett 7- fölött. Szerintem oda van tekerve neki a kaja rendesen. De én először a dúsítót nézném meg, aztán a légyszűrő iszonyat érzékeny rá. Majd füst csavar, és 46-os cipő kicserél 38-as ra és ökölbe szorított talpak. Komoly adagolós kevés van, de az adagoló ritkán szarik be, persze nem kizárt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nyomás miatt nem kéne ilyen sokat enni. Nekem rajta volt a dúsító állandóan , akkor evett 7- fölött. Szerintem oda van tekerve neki a kaja rendesen. De én először a dúsítót nézném meg, aztán a légyszűrő iszonyat érzékeny rá. Majd füst csavar, és 46-os cipő kicserél 38-as ra és ökölbe szorított talpak. Komoly adagolós kevés van, de az adagoló ritkán szarik be, persze nem kizárt. :lol: Nem is arra gondoltam, hogy rossz, csak be kéne állítani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Komoly adagolós kevés van, de az adagoló ritkán szarik be, persze nem kizárt. :lol: Nekem nagyon jó mesterem van! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nekem nagyon jó mesterem van! :huh: Tán YODA? Ifjú padavan. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Tán YODA? Ifjú padavan. :huh: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Néémáá. Fejére boritott egy fekete műanyag papírkosarat. :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Néémáá. Fejére boritott egy fekete műanyag papírkosarat. :huh: :lol: :D Balról kutyámajom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandesz78 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Helló. Izzítással kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni! Az autó: Opel Vectra A 1.7D A probléma: Főleg hideg motornál nem izzít elég ideig az autó kb 2-3 másodpercig tart az izzítás és ezért nagyon nehezen is indul! A gyertyákat megnéztem eggyenként és mindd tökélletesen működik ha adok neki áramot. Én az izzító relére gyanakszom de nem tudom hogy tudnám leellenőrizni a működését! Fölöslegessen meg nem akarok venni 12000 Ft-ért egy új relét! Valaki tudna segíteni nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Helló. Izzítással kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni! Az autó: Opel Vectra A 1.7D A probléma: Főleg hideg motornál nem izzít elég ideig az autó kb 2-3 másodpercig tart az izzítás és ezért nagyon nehezen is indul! A gyertyákat megnéztem eggyenként és mindd tökélletesen működik ha adok neki áramot. Én az izzító relére gyanakszom de nem tudom hogy tudnám leellenőrizni a működését! Fölöslegessen meg nem akarok venni 12000 Ft-ért egy új relét! Valaki tudna segíteni nekem? Ha egy multiméterrel rámérsz az izzítógyertyákra, láthatod, meddig kapnak áramot. Azt nem tudom, mi befolyásolja az izzítás hosszúságát, figyeli-e a motor hőmérsékletét, vagy mindig azonos ideig izzít-e? Nekünk F Astra dieselen 30mp-ig izzít, úgy vettem észre, függetlenül a hőmérséklettől. Írj lécci egy motorkódot a zöldkártyáról vagy forgalmiból (pl. 17DR, TC4EE, ilyesmi). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts