mackosajt Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Innen is letölthető, ahogy nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Sziasztok tapasztalt olajkályhások! :P Az indítást követő (10-15mp) dadogást-füstölést az izzítógyertyán kívül mi okozhatja még? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Sziasztok tapasztalt olajkályhások! :P Az indítást követő (10-15mp) dadogást-füstölést az izzítógyertyán kívül mi okozhatja még? :( porlasztó csúcs, levegős rendszer, dúsító nem üzemel, kopott motor, :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 porlasztó csúcs, levegős rendszer, dúsító nem üzemel, kopott motor, :cry: Ezek mennyire változnak a hőmérséklet függvényében? Most, ebben a hűvösebb időben kezdett előjönni ez az "érzés". A levegős rendszert kizárnám, a kopott motort meg főleg. :( Marad a porlasztócsúcs és a dúsító. No meg az izzítógyertya. Ez utóbbinak azt hiszem utána fogok nézni, csak az a baj, hogy este már sötét van, amikor a kocsihoz érek (reggel meg MÉG sötét). Ha jól emlékszem, akkor multiméterrel ki lehet mérni, ha valamelyik izzítógyertya kaka. Hogyan is :P ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 ...Ha jól emlékszem, akkor multiméterrel ki lehet mérni, ha valamelyik izzítógyertya kaka. Hogyan is :( ? Lekötöd a gyertyákról az összekötő vezetéket (vagy lemezt), és egyesével ellenállást mérsz a motorhoz képest a csavaron. Amelyik szakadást mutat, az kaka. Viszont ettől még nm biztos, hogy amelyiket nem szakadtnak mérted, az tényleg teljesen jó is. Legbiztosabb, ha kitekered őket, és pl. egy bikakábellel az akksira rákötöd. Ha szépen, nagyjából végig izzik, az jó. De ha pl. hiányzik a csúcsa, vagy csak egy pontban izzít, az nem ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Lekötöd a gyertyákról az összekötő vezetéket (vagy lemezt), és egyesével ellenállást mérsz a motorhoz képest a csavaron. Amelyik szakadást mutat, az kaka. Viszont ettől még nm biztos, hogy amelyiket nem szakadtnak mérted, az tényleg teljesen jó is. Legbiztosabb, ha kitekered őket, és pl. egy bikakábellel az akksira rákötöd. Ha szépen, nagyjából végig izzik, az jó. De ha pl. hiányzik a csúcsa, vagy csak egy pontban izzít, az nem ok. Köszi! Jó hogy sötétben megyek haza, így legalább jól látom, hogy izzik-e :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Köszi! Jó hogy sötétben megyek haza, így legalább jól látom, hogy izzik-e :cry: :( Óvatosan tekerd ki,bele ne törd! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Óvatosan tekerd ki,bele ne törd! :( OK, Diesel Brother! :P Szerintem nem ma fogom végrehajtani a műveletet. Lehet, nem is kellene tökölnöm vele, inkább megrendelni Udi-tól a cuccot, oszt csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 OK, Diesel Brother! :cry: Szerintem nem ma fogom végrehajtani a műveletet. Lehet, nem is kellene tökölnöm vele, inkább megrendelni Udi-tól a cuccot, oszt csere. Így van, cseréld ki a gyertyákat. Aztán majd megspórolod az árát az üzemanyagon. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Így van, cseréld ki a gyertyákat. Aztán majd megspórolod az árát az üzemanyagon. :D :cry: Az a baj, hogy most kezdem el felélni a tartalékaimat :( Akadozik a beszállítás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Az a baj, hogy most kezdem el felélni a tartalékaimat :( Akadozik a beszállítás :P Nagy az olajembargó arra is? :D A Juing társaságnál is előjegyzés alapján, illetve jegyredszerben döcögnek a dolgok. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Nagy az olajembargó arra is? :P A Juing társaságnál is előjegyzés alapján, illetve jegyredszerben döcögnek a dolgok. :( Szarakodik a beszállító kályhája, oszt nem tud spórolni :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nicsak mit találtam.:( Vadiuj adagoló. Remélem nem lesz szükségem rá, de jó hogy ilyet is lehet találni. http://www.vatera.hu/adagolo_uj_opel_astra...d_43301456.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Voltunk Kunszálláson Udi mesterrel,vettünk cuccokat Dezsőhöz: bal sárvédő,mocitető,bal lámpa,lökös ~ 30E Mor16-nál is voltunk hiénázni,adott nekem gólyalábat és féltengelycsuklót.Köszi Pé tényleg! Már csak egy zárhíd hiányzik,de képek alapján szerintem ez is elég lenne,nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Voltunk Kunszálláson Udi mesterrel,vettünk cuccokat Dezsőhöz: bal sárvédő,mocitető,bal lámpa,lökös ~ 30E Mor16-nál is voltunk hiénázni,adott nekem gólyalábat és féltengelycsuklót.Köszi Pé tényleg! Már csak egy zárhíd hiányzik,de képek alapján szerintem ez is elég lenne,nem? ;) Bázze, mit csináltál szegény ótóval? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ha még ő csinálta volna. Szerencsétlen csak nézte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Bázze, mit csináltál szegény ótóval? :) :( Egy 5-ös BMW belémjött szemből,én álltam egy helyben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Egy 5-ös BMW belémjött szemből,én álltam egy helyben. :) Bazze, őszinte részvétem. ;) De a csóka fizeti gondolom a javítást, vagy legalább a biztosító. Én is ezért félek megcsináltatni frankóra a gépet, kitudja mikor jön egy barom és töri össze nekem vagy húzza meg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Bazze, őszinte részvétem. ;) De a csóka fizeti gondolom a javítást, vagy legalább a biztosító. Én is ezért félek megcsináltatni frankóra a gépet, kitudja mikor jön egy barom és töri össze nekem vagy húzza meg. :( Biztosító fizet elvileg köv héten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Biztosító fizet elvileg köv héten! Ámen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Egy 5-ös BMW belémjött szemből,én álltam egy helyben. :( Azért a képeket elnézve a BMW jobban összetört. Úgy látszik, azért egy Astra aránylag kemény ellenfél tud lenni. Jobbulást kívánok az ország legszebb diesel Astrájának! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Jobbulást kívánok az ország legszebb diesel Astrájának! :) Azért túlzásokba ne essünk! :( Most nagyon gatáyba lesz rázva,komplett első futómű generál lesz,összes szilent,gátlók,GSi rugók stb. aztán majd hátul is. Tegnap bevásároltunk hozzá,lökös,sárvédő,géptető,lámpa 30E-ért!Szerintem jó üzletet csináltunk Udival. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Azért túlzásokba ne essünk! :) Most nagyon gatáyba lesz rázva,komplett első futómű generál lesz,összes szilent,gátlók,GSi rugók stb. aztán majd hátul is. Tegnap bevásároltunk hozzá,lökös,sárvédő,géptető,lámpa 30E-ért!Szerintem jó üzletet csináltunk Udival. :( GSI lökős?! :( Bár, ha egy kicsit jobban belegondolok, 30-ból még sima lökőssel is jó áron vásároltatok. A gsi lökős magában 30 körül mozog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 GSI lökős?! :( Nem lesz,sőt színre se fújatom,mert nincs kedvem idegesíteni magam a tacskóban,amikor valaki "nekiparkol"! ;) Nem mellékesen,nekem a bordón nem tetszik a színrefújt lökös,valahogy bután néz ki vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem lesz,sőt színre se fújatom,mert nincs kedvem idegesíteni magam a tacskóban,amikor valaki "nekiparkol"! Nem mellékesen,nekem a bordón nem tetszik a színrefújt lökös,valahogy bután néz ki vele! Ez igaz. Én a napokban akadtam ki a macskákra. Szépen összekarmolták a motorháztetőt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts