J0hnny Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Nekem pedig valszeg adom kell kaját a mocinak. Az adagoló javítás utána iszonyat keveset fogyaszt. Városban 5liter,városon kivül még ez alatt,de nem is megy. Melyik csavart is tekerjem? :lol:
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 ....Melyik csavart is tekerjem? :lol:.... Ezeknek mindig olyan jó vége szokott lenni :lol:
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Ezeknek mindig olyan jó vége szokott lenni :lol: Nem lesz belőle 14literes fogyi,kb 6körül kell lennie városban,de most az öreg szaki nem ér rá. Nem kormol most,nem eszik és nem is megy. Ezen kell változtatni! :lol:
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 ....Nem kormol most,nem eszik és nem is megy. Ezen kell változtatni! :lol:.... Nem is megy mit jelent ? Próbáld elmagyarázni :lol:
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Nem is megy mit jelent ? Próbáld elmagyarázni :lol: Mondjuk,hogy 3 személlyel 90-ről 4.-ben sem úgy "gyorsul",mint régen. Legjobban a fogyin látszik,hjogy kevés a kaja neki.
Tiv. Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Nekem pedig valszeg adom kell kaját a mocinak. Az adagoló javítás utána iszonyat keveset fogyaszt. Városban 5liter,városon kivül még ez alatt,de nem is megy. Melyik csavart is tekerjem? :lol: http://img81.imageshack.us/my.php?image=img1049cx6.jpg Nem kéne villogni ezzel a csillogó motorral. :P Ha kevés a fogyid, cseréld Omegára. Az többet eszik, ellenben megy is. :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Nem kéne villogni ezzel a csillogó motorral. :lol: Ha kevés a fogyid, cseréld Omegára. Az többet eszik, ellenben megy is. :lol: :lol: Nem ettem meszet! :P
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Nem hát! Vegyél Mantát! :lol: :lol: Mondtam már! Vagy impala vagy semmi! :lol:
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Nem hát! Vegyél Mantát! :lol: :lol: Most írta, hogy nem evett meszet :P Bárrrr egy disel Manta érdekes koncepció lenne :lol:
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Elküldve Október22, 2007 Most írta, hogy nem evett meszet :lol: Bárrrr egy disel Manta érdekes koncepció lenne :lol: Ha más szemszögből nézed,akkor meg egyedi! Nem láttam még olyat sehol!
surnew Elküldve Október23, 2007 Elküldve Október23, 2007 Sziasztok! Van pár "okos" kérdésem az én autóm 93-as isuzu motoros 3 ajtós astra, 82 Le-s. A kérdésem ennek mi a kódja, pl.:X1.7DTL?Ez csak példa volt, valamint azt sem tudom, hogy ez TDI, DT, DTL, DTI, TDS, vagy milyen motor intercooleres vagy nem.Aki tud a kérdéseimre válaszolni, és segít azt megköszönném, mert mentségem legyen 1 hónapja vettem még csak a kis astrat. Ja és a DTI, a DTL és a DT minek a rövidítése, mint a TDI az turbo diesel intercooler az tudom, de az opel diesel rövidítéseket nem ismerem. Előre is köszi!
FPepe Elküldve Október23, 2007 Elküldve Október23, 2007 Sziasztok! Van pár "okos" kérdésem az én autóm 93-as isuzu motoros 3 ajtós astra, 82 Le-s. A kérdésem ennek mi a kódja, pl.:X1.7DTL?Ez csak példa volt, valamint azt sem tudom, hogy ez TDI, DT, DTL, DTI, TDS, vagy milyen motor intercooleres vagy nem.Aki tud a kérdéseimre válaszolni, és segít azt megköszönném, mert mentségem legyen 1 hónapja vettem még csak a kis astrat. Ja és a DTI, a DTL és a DT minek a rövidítése, mint a TDI az turbo diesel intercooler az tudom, de az opel diesel rövidítéseket nem ismerem. Előre is köszi! Intercooleres, a motorkódja TC4EE1, egyébként sztem DTL az autó neve. A pontosabbakat majd a dieselguruk megmondják :lol:
Tiv. Elküldve Október23, 2007 Elküldve Október23, 2007 Sziasztok! Van pár "okos" kérdésem az én autóm 93-as isuzu motoros 3 ajtós astra, 82 Le-s. A kérdésem ennek mi a kódja, pl.:X1.7DTL?Ez csak példa volt, valamint azt sem tudom, hogy ez TDI, DT, DTL, DTI, TDS, vagy milyen motor intercooleres vagy nem.Aki tud a kérdéseimre válaszolni, és segít azt megköszönném, mert mentségem legyen 1 hónapja vettem még csak a kis astrat. Ja és a DTI, a DTL és a DT minek a rövidítése, mint a TDI az turbo diesel intercooler az tudom, de az opel diesel rövidítéseket nem ismerem. Előre is köszi! Nézd meg a forgalmiban. A motorszám eleje, vagy motorkód. Az enyém X17DTL ez az opel turbodizel 68 LE.
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Elküldve Október23, 2007 Intercooleres, a motorkódja TC4EE1, egyébként sztem DTL az autó neve. A pontosabbakat majd a dieselguruk megmondják :lol: Leülhetsz fiam,4-es! :lol:
mörfi Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Nekem pedig valszeg adom kell kaját a mocinak. Az adagoló javítás utána iszonyat keveset fogyaszt. Városban 5liter,városon kivül még ez alatt,de nem is megy. Melyik csavart is tekerjem? :lol: http://img81.imageshack.us/my.php?image=img1049cx6.jpg ááááááá bassz ,, ilyen motor nincs ez a szobában áll . A csavar nem látszik a képen :lol:
FPepe Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 ááááááá bassz ,, ilyen motor nincs ez a szobában áll . A csavar nem látszik a képen :lol: Az nem az, ami a "lengéscsillapító" nyomócsövek felőli gömbfejénél egy kicsit látszik lent? A nyomócsövek között középen van sztem, legalábbis Lukács adagolón ott van.
hening Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Az nem az, ami a "lengéscsillapító" nyomócsövek felőli gömbfejénél egy kicsit látszik lent? A nyomócsövek között középen van sztem, legalábbis Lukács adagolón ott van. Az biztos nem, mert azzal mérik az előtöltést. Ha jól látom, "nem látom". A kadetten nem volt ennyi "bisz-basz", de azt hiszem a magasnyomású csövek felőli végén van egy csavar kontraanyával(asszem 8-as kulcs fogja), ha egy kicsit hasonlít az 1.6-oséra. Johnny, egyébként mi az a fehér "cső" ami a termosztátháztól megy a vákumszivattyúig? Mégis látszik, a mágesszelep mellett van, a fedél felső, hátsó részén.
FPepe Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Az biztos nem, mert azzal mérik az előtöltést. Ha jól látom, "nem látom". A kadetten nem volt ennyi "bisz-basz", de azt hiszem a magasnyomású csövek felőli végén van egy csavar kontraanyával(asszem 8-as kulcs fogja), ha egy kicsit hasonlít az 1.6-oséra. Johnny, egyébként mi az a fehér "cső" ami a termosztátháztól megy a vákumszivattyúig? Mégis látszik, a mágesszelep mellett van, a fedél felső, hátsó részén. Vákuumcső :lol: Az a rézszínű bizbaz, amibe a termosztátházon becsatlakozik egy hőkapcsoló, 20C-nál zár, ezzel megszűnteti a vákuumot és a dúsítást.
hening Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Vákuumcső :lol: Az a rézszínű bizbaz, amibe a termosztátházon becsatlakozik egy hőkapcsoló, 20C-nál zár, ezzel megszűnteti a vákuumot és a dúsítást. Azért kérdeztem, mert el nem tudtam képzelni, mi lehet. Az 1.6-os kadettemen nem volt. :lol:
1.7DTL Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Hali all. Még 900 km a szimering cseréig ;) Na beszéltem az adagolos ######ikával azt mondta nem nyúlna hozzá az adagolohoz hanem az AGR szelepet kipucoltatná mert valószínűleg amiatt nőtt meg a fogyasztás és a korom tartalom is :lol: Kiváncsi leszek mi lesz :lol: A szerelő azt mondta november közepén fog ráérni megcsinálni a kicsikét :lol: Egyenlőre adagoló ne mbántva ha esetleg nem lesz javulás akkor viszont szét lesz szedve :P
J0hnny Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Hát nem tudom még mi legyen!Hozzá merjek nyúlni vagy hagyjam??? Na srácok másik kérdés! Látjátok a szívó oldal mögött azt a csövet? Ami elindul lefelé a kipuff torok felé,le!Az elvileg kipuffgázt vezet vissza. Olvastam valahol,hogy ha azt megbontod és lezárod belül valamivel jobban megy a verda. Igaz ez szerintetek?
Tápiószecső Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Ami elindul lefelé a kipuff torok felé,le!Az elvileg kipuffgázt vezet vissza. Olvastam valahol,hogy ha azt megbontod és lezárod belül valamivel jobban megy a verda. A tisztább beszívott levegő elméletileg segít. Hogy mennyit? Próba cseresznye. :lol:
J0hnny Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 A tisztább beszívott levegő elméletileg segít. Hogy mennyit? Próba cseresznye. :lol: Mmondjuk nálam nincs mocikontrol lámpa,szal villogni nem fog! :lol:
Recommended Posts